lördag 31 januari 2009

Lördagskvällen.


Natten min.

(Inte jag på bilden)
Så här låg jag vid toaletten hela natten lång. Fast jag såg nog lite mer sliten ut klädd i morgonrock och smink i hela ansiktet. Kallsvettades och sveda i båda hals och näsa efter en redig spya kl 02.15 haha vilket snuskigt inlägg va?!

Jag kräksjuk igen...

Kunde ha blivit en riktigt trevlig kväll igår. Det blev det inte... för mig.
Jobbade mellan 10 och 18. En riktigt hektisk dag. En man kort och hur mycket folk som helst. Inte en ända lugn stund på hela dagen. REA är verkligen sjukt jobbigt.
Hade planerat med syster Annette att hon och grabbarna skulle vara barnvakt åt Milton över natten. När jag ringer syster på väg hem från tåget säger hon att det tyvärr inte går att Milton kan komma efter Elias 10 år har ramlat ned från sånna där ringar i taket och slagit i huvudet hårt och att dem måste åka in till Astrid Lindgrens sjukhus. Lilla Felix 7 år hade dessutom åkt på halsfluss. Okej Milton fick bli hemma, inge mer med det.

Kommer hem kl 19 till en dundertrött Milton som inte är på sitt bästa humör och ett gäng tjejer som står och lagar mat i mitt kök. Grabbarna sitter självklart och dricker öl inne hos Benny.
Vi äter jättegod tacos och börjar dricka lite vin. Milton somnar snabbt i soffan fastän vi är ca 12 pers som för liv. Han var ganska trött va?!
Några av grabbarna var omtänksamma nog att ta disken eftersom brudarna lagat all mat. Vi sätter oss sedan i soffan och snackar skit och dricker lite. Alla blev lite sega så vi tänkte att vi tar med oss festen in till Jessika och Benny där vi skulle spela buzz och lyssna på musik. Här hemma kunde vi inte direkt ha jätte hög volym efter lilla Milton sov.

Jag kände dock att jag behövde besöka toaletten innan jag gick över. Hade fått så fruktansvärt ont i magen. Men ingenting kom, utan magsmärtan växte fram till illamående. Nej tänkte jag.... var det kräksjukan Milton trots allt hade haft. Ska jag bli kräksjuk nu?!
Jo tack, det blev jag. Spydde först en gång sen somnade jag framför Let´s dance tills Milton vaknade till. Då gick jag in och la med honom. Kläder och lincer på somnade jag en kort stund tills illamåendet kom spökandes igen. Springer då upp och spyr igen. Klockan var runt 02 då och Robin hade precis kommit hem. Jag bestämmer mig för att sova på soffan. Lika bra var det för mellan 02 och 06 spyr jag ca 6 ggr till. Sen var det över.

Säger bara det: Förlåt till er alla som var här om ni nu blir kräksjuka. Hoppas ni klarar er.

torsdag 29 januari 2009

Tacos+vin.

Nu är det bestämt. Vi ska köpa trean på berget. Det blir skit bra. Billigt att bo dessutom ca 55 tusen över att köpa grejer för. Tex, tvättmaskin+torktummlare, inredning till Miltons rum + resten av lägenheten, diskmaskin, säng och kanske kläder. Kontraktet ska skrivas på lördag.

Imorgon ska jag jobba 10-18. Fick lite längre pass äntligen. Skulle egentligen bara jobbat mellan 10 och 13 haha ett skämt ju. Sen hem till svärföräldrarna och hämta upp Milton för att sen skjussa honom till syster Annette och hennes killar. Han får sova där för mamma Madeleine och Pappa Robin ska ha lite kul med kollektivet på gården. Tacos och alkohol.

Imorgon fyller min käraste pappa 62 år. Grattis i förskott älskade far. Hoppas du får en trevlig afton imorgon. Självklart kommer jag även att ringa dig. Puss och kram din madeleine!!

Jag vill ha sommar nu känner jag, kanske mest för att jag längtar till Töreboda så mycket. Njuter varje sekund jag är där. Man bara slappar och mår bra fullt ut. Åker nog ner i april som vi brukar.
Godnatt då!

SEB.

Nu kommet strax min Emma pemma för att umgås ca 1 timma innan jag och älskling ska åka till banken och prata massa sådant jag inte förstår mig på så bra, haha. Jo då visst förstår jag en del men vissa konstiga ord inom husköp och ekonomin begriper jag mig verkligen inte på. Då är det tur jag har min kära kille med mig. Dessutom ska han vara med för vi gör detta tillsammans. Tant Jessika ska få vara barnvakt den stunden. Bästa tanten, bästa kompisen!! Vilken vän va, som stället upp på att passa mitt lilla barn som ännu inte vet riktigt om det är magsjuka han har åkt på eller inte. Vilken vänskap.... synd egentligen att vi ska flytta ifrån varandra snart.

Milton ligger fortfarande och sussar i sängen. Över 2 timmar nu. Lika bra att han sover bort alla sjukdomar nu så han kan få komma ut i snön någongång och leka. Redan imorgon hoppas jag på. Vill ut och leka i snön, jag iaf att han ska få det....!!!!

Kräk igen.

Milton la den värsta spyan igår jag någonsin har sett. Kanske ser det mer ut när det splashar rakt på golvet och inte kommer i toaletten. Men herregud, vi städade i 30 min efter kräkningen. Dessa saker blev helt nedspydda:

Vår säng, dvs lakan, påslakan, örngott.
Ca 8 gossedjur
Lite kläder
Miltons säng, lakanet.
Leksakslådan
Ca 10 leksaker
Golvet

Stackars lilla plutten. Helt sjukt som kom det endast 1 gång. Nu blir jag fundersam, är det verkligen kräksjuka eller är det något annat?! Han kanske är allergisk mot något eller så. Verkar bara så konstigt. För mig är kräksjuka att man ligger i ca 10 timmar och spyr konstant.

Är glad att se snö igen. Nu kanske vi äntligen kan få inviga Miltons nya pulka.


onsdag 28 januari 2009

Visning igen.

Kanske blir allt bra till sist. Vi var på ytterligare en visning idag.
En trea i Tullingeberg. Den var jätte fin och kändes helt ok. Kanske blir det lägenhet med balkong ändå. Få drömma ett tag till, till min uteplats!!!

Suck.

Känns som om vi aldrig kommer att hitta någonstans att bo just nu. Redan trött på att sitta på hemnet och kolla om det dykt upp några nya bostäder. Vill inte bo högt upp i någon lägenhet. Om det nu ska vara lägenhet vill jag bo längst ned så man eventuellt får sig en liten uteplats. Vill inte vara instängd mer nu. På sommaren vill jag kunna öppna upp en altandörr, släppa ut Milton på gräsmattan så han får skutta omkring på tomtens medans jag kanske sitter på altan med en kaffe och bara njuter av sommaren.
Blir de en lägenhet högt upp kommer jag verkligen inte vilja öppna upp någon balkongdörr, inte så länge Milton är i närheten. Måste hela tiden ha uppsikt och hela tiden vara noga med att låsa säkerhetslåset. Dessutom vad ska Milton göra på en liten balkong, stackarn. Han vill väl springa omkring precis som alla andra barn. Vill ha inte ha de där kravet på mig att så fort det blir fint väder måste man packa ihop sina saker och åka ut och göra någonting. Jag vill kunna njuta hemma bara också.
Vem vet, vi kanske vinner oss några miljoner på vår trisslott som ligger här brevid mig.

tisdag 27 januari 2009

Visning.

Idag har jag ett sånt här otroligt nödvändigt arbetspass på hela 3 timmar. Eftersom Milton troligen blev magsjuk på sina 2 kräkningar får han inte gå till dagis utan han ska få leka med farmor idag. Kräksjukan hade tydligen börjat om igen på dagis. Skönt att Milton fick en betydligt vildare variant denna gång.
Jag jobbar 10-13. Sen blir det lite shopping av jätte billiga saker på REAN. Sen upp till chefen och fråga om extratider på bokrean.

Idag ska vi på 2 st visningar. Skulle vilja ha båda två husen. Blir svårt de här. Hoppas bara på att det inte är fullt av giriga människor som prompt ska ha stället och bara budar över och över för då har vi aldrig någon chans till ett fint och mysigt boende.

Milton och jag är lite väl tidiga idag. Måste ha tänkt helt fel igår när jag ställde klockan. Vi är helt klara med allt. Jag med kläder, smink och även frukost, Milton med kläder och välling. Vi har 30 min kvar tills jag tänkt att vi ska åka hem till farmor. Då blir det myspys framför bolibompa för hela slanten. Ha en bra dag!

söndag 25 januari 2009

Spya.

Blev en trevlig kväll igår hos Sofia & Peter tillsammans med alla nära och kära, dock inte Madde eftersom hon är super sjuk efter resan. Bihålsinflammation, feber, hosta och ja allt möjligt. Snacka om att hon alltid har otur med saker o ting.
Nå väl, vi fick jätte god smörgåstårta. Jag kastade i mig 2 feta bitar (jag som egentligen inte gillar skaldjur), men denna var grymt god. Eftersom jag körde (som vanligt) fick jag nöja mig med loka medans älsklingen drack drinkar och öl tillsammans med alla andra grabbarna.
Jag och Milton var hemma efter halv 1 någon gång. Älskling kom hem efter 4 tror jag. Han åkte taxi hem med kollektivet.

Trött som få masade jag mig upp imorse med Milton. La mig ett litet tag på soffan framför bolibompa. Höll nästan på att somna om när jag insåg att jag måste göra iordning mig på störten för att sen åka och jobba. In i duschen, på med sminket, i med en macka, en puss på Milton och Robin, in i bilen, på tåget och framme.......

Har haft en bra dag idag på jobbet. Mycket trevliga kunder. Vissa dagar kan det verkligen vara hemskt med idag var det otroligt härligt och kul.

Kom hem, åt mat, tittade på hemnet, diskuterade med älsklingen (allt gällande flytt, var vi ska bo osv), Milton började gnälla om magont, jag försöker natta men han vill inte, han fortsätter gnälla, han sätter sig i soffan och sen kom hela veckans mat upp.... soffan klarade sig. Allt kom på hans täcke och i mina änder, mysigt va?! Han mår genast mycket bättre sen så jag går in till bästis för lite movie men jag hinner in mer än att sätta mig soffan då Robin ringer in mig.
Kommer in, hör Milton skrika i badrummet, ser spyan över hela hallen, kastar av mig mina kläder, går in i badrummet och tvättar av Milton, Robin sätter igång och skura hela lägenheten.
Nu är klockan halv 12 och Milton mår bra. Ingen spya på över 1½ timma. Tror inte att det är kräksjuka utan kanske endast för mycket godsaker under helgen och alldeles för lite mat. Nu blir det andra bullar. Ingen mat, absolut inget gott!! Har redan förklarat det för honom och han verkar förstå (just nu iaf) haha.

Jag hoppas, hoppas, hoppas att han verkligen inte spyr mer för jag orkar inte torka spyor hela natten lång. Dessutom vet jag då att jag också kommer åka på skiten. Jag gjorde det sist också och det orkar jag verkligen inte. Nu när jag precis gått upp lite vikt vill jag inte tappa det igen.
Håll tummarna nu!!!!!!

Spel.

Dagens klipp:
Ett sällskapsspel som tydligen ska vara "roligaste spel världen över". Det har kostat 400 kr och jag betalade endast 50 kr för det!

Måste sova nu, klockan är 01.00 och jag ska upp och jobba imorgon. Älskling är kvar hos Sofia & Peter på fest. Jag och Milton fick masa oss hemåt alldeles själva. Godnatt

lördag 24 januari 2009

Regn....

Vilket himla piss väder. Man spyr ju resnt ut sagt. Regn, kallt och äckligt. Dessutom måste man ut i detta skit för att åka till jobbet. Helst hade man bara velat lega hemma i soffan framför någon bra film och myst med familjen.
Ikväll ska vi hem till Sofia, Peter och Texas. Äta lite mat och umgås. Resten av gammal vännersällskapet kommer också dit. Ska bli trevligt!
Ha en bra piss dag....

fredag 23 januari 2009

Cars ryggsäck.

Ny "bilar" ryggsäck från La Spain. Milton bara ääälskar den!


Mammas toksöta sockertopp.


En "liten" skolpojke...
Milton sa: Ta kort på mig och blåis.


Milton har hittat sin nya bästis. Dinko fick leka med bilar och mysa på golvet.

Vardag igen.

Tillbaka till verkligenheten igen efter en helt underbar vecka på Playa del Inglés med tjejerna. Så himla glad för att vi kom iväg tillsammans på detta. Skrattat sjukt mycket och verkligen varit riktigt lata som man ska när man är på semester. Legat vid poolen, läst böcker, ätit, druckit, badat m.m.

Nu sitter jag här själv igen efter lämning på dagis. Ätit frukost och har ingen ork till någonting. Har ringt runt massor av telefonsamtal denna morgon. Sånna där måsten som bara måste få uträttat. Blä på sånt. Nu är det bara ett samtal kvar och det är till banken men hon verkar inte vilja svara. Försöker igen om ett tag.

Nu är jakten på det rätta stället att bo på i fullgång.

torsdag 22 januari 2009

Snart flytt.

Nu har vi sålt lägenheten!
Nu måste vi leta oss ett boende. Om 3 mån ska vi ut...

Bilder från resan!






























































måndag 19 januari 2009

Party!

Tror jag borjar bli lite gammal. Klarar inte langre av att festa hela natten lang. Brudarna var ute pa party igar och kom hem vid 5 tiden pa morgonen. Tiden den bara sprang ivag. Drinkar och champagne hela natten lang. Helt sjukt ju att nar vi kom in pa ett stalle och bestallde en drink fick 2 + en hel flaska skumpa i ishink och fina glas. Lite lustigt tycker jag. Andra stallet vi var pa sa var skumpan mycket godare eller sa hade man fatt i sig mer och allt blev godare. Dansade till musik som jag egentligen inte gillar men vi var glada och hade skit kul.
Vi smygbadade i poolen nar vi kom tillbaka till hotellet pa morgonen. Det satt namligen en vakt i entren och holl koll pa omradet (hehe). Busigt varre!!

Tror nog fortfarande jag var nagot berusad nar jag vaknade pa morgonen efter endast 3 timmars somn. Vi kakade frukost och la oss och solade. Idag var det ritkigt varmt + att vi var klena som barn. Suckade och stonade. Orkade knappt ga for att hamta dricka. Fram emot 3 tiden tror jag att jag vaknade till efter lite lunch och bad i poolen. Det kylde ned skallen rejalt.

Nu ska vi satte oss vi baren igen och dricka nagot och spela kort. Alla kanner sig lite slitna, trotta och sega ikvall. Den dar utgangen rackte for ett tag fram over iaf for min del. Karring som jag ar.

Aterigen sa saknar jag dig min alskling. Vill bara ha dig har i min famn och sen pussa pa min lilla miniprins Milton. Nu ar det bara 2 sma dagar kvar tills jag far se er. Langtar sa efter er. PUSS

söndag 18 januari 2009

GOD MAT!!

Vi har haft tur med solen tycker jag. Annu en dag med bla himmel. Dock har vi inte fatt basta platserna vid poolen sa vi har anda haft skugga lange, kanske fram till kl ett. Vi lag alla med fotterna i poolen och pratade om hur viktigt det ar att smotja in sig noga med solskyddsfaktor och att man faktiskt blir brun nar man ligger i skuggan.
Plotsligt asger Jessika: Fan nu ar jag trott pa det har. Jag vill ha stekoilja.
Jag var inte seg pa att resa mig fort som attan upp pa fotter och saga: Ja men da gar vi och koper det.
Jessika: Nu pa en gang?
Jag: Ja det ar dumt att forlora tid.
Fia var inte heller sen med att haka pa hon ocksa.
Sen lag vi alla insmorda med stekolija som stank kokos. Helt flottiga forsokte vi steka oss bruna som bara den. Vet ej om det hjalpte nagot for min del men kanske.


Igar hade vi en himola rolig och trevlig dag/kvall. Det blev bara av en slump att ingen av oss var direkt sugna pa att sova middag sa vi satte oss pa min och Jessikas ballkong och drack drinkar, vin och ol. Musik, chips, fnitter och tjejsnack. Lite halvsliriga hoppade vi in i en dusch for att snygga till oss. Vi hade bestamt oss for att ata ute. Vi sket i skolmatsalen och begav oss ut.
Klockan var ganska mycket och vi var jatte hungriga sa vi lat oss luras av forsta basta inkastare. Forts var vi tvungna att ta en drink pa en bar for sedan foljde han med oss i restaurangen som visade sig vara hur mysig som helst. God mat och rott vin bestalldes in.
Jag tog min efterlangtade lasange. Jessika och Fia tog fajitas och Madde Enchiladas.
Alla var vi verkligen pa topp, eller Madde hade val lite mensverk men anda inte sa farligt som hon brukar ha. Jessika tog nagra tuggar sen kande hon sig plotsligt illamande. Hon blev vit/gra i ansiktet och gick in pa toan och tryckte fingrarna i halsen. Men dessvarre blev det inte battre. Partysuget som var sa pa topp blev till att vi alla gick hem och la oss. Jag satte mig ensam pa ballkongen en stund med att glas rott och lyssnade lite pa musik for att sen somna djupt.

Jag at iaf som en hast igar. Mer an jag nog egentligen fick i mig. Nu har jag kommit fram till att det inte ar aptiten det ar fel pa eller hur man ska forklara det. Med ratt stammning och ratt mat ater jag tokmycket. Kande illamandet redan innan vi gick in i var "skolmatsal" idag for att ata middag. Pinade i mig lite sallad och nagon torr kottbit. Vinet slank ned precis som alla andra dagar.


Tack alskling for sota kommentarerna. Dem varmer verkligen i hjartat och i sjalen. Kanns sa skont att veta att jag har sa fina prinsar dar hemma som saknar mig grymt mycket. Ni ska veta att jag ocksa tanker pa er valdigt mycket. Inte manga dagar kvar nu. Det kommer att ga fort. Snart ligger vi dar i sangen allihoppa och myser tillsammans. Alskar er! PUSS

PS. Denna resa har gett mig skavsar i arslet hahaha. Tolka det som ni vill. DS.

lördag 17 januari 2009

emma

skriver snabbt nu att jag saknar min Emma ocksa jatte mycket. Love you. Nu tar tiden slut har.... pusssssss

Hur kul som helst!!

Nu ar det lordagmorgon kl ar 10.09 har i Spanien.
Solen har inte riktigt kommit fram annu sa darfor passar jag och Jessika pa att blogga lite.
Vi var snabba upp imorse for att knycka nagra bra solstolar. Jag sprang ned som en hast for att lagga vara handdukar pa nagra bra stolar innan vi gick for att ata frukostbuffen. Nar vi kom sen till vara stolar hade vi fatt en lapp dar. Det stod att man inte fick boka upp plats tidigare an 09.00. Jag kanske la vara handdukar dar 08.50. Lite smatontigt va?!

Vi har verkligen riktigt kul har. Skrattar fan hela dagarna igenom. Fnitterdrinkar vid poolen ar kalaskul. Det ar valdigt svart att tyda var folk kommer ifran har. Vi brukar forsoka lyssna oss till vilket sprak dem pratar som ligger precis bakom eller framfor oss vid poolen men alla verkar ha skit trakit och sager aldrig nagot till varandra. Kanna som att det bara ar vi som pratar, skrattar och har kul. Riktigt lyckad resa hittills.
Ikvall har vi planerat for att ga ut pa stan och kaka och kanske satte oss ned pa nagot mysigt stalle och dricka. Man blir lite latt instangd pa hotellet nar man har all inculsive. Man vill se lite annat ocksa an bara hotellomradet.

Inatt hade min kara bastis tydligen dromt vardrom men jag hade tydligen klappat henne pa kinden och trostat sa hon kunde somna om igen. Haha jag maste ha gjort det i somnad. Helt sjukt egentligen.

Nu har jag last ut min bok jag kopte pa alrlanda. Magdalena Graafs sjalvbiografi. Lite efter med att lasa bocker men nu har jag last den iaf. Herregud vilken annan syn man fick pa henne. Nu mar man daligt at att man 1998 skrek BUUUU till henne och Hannah Graaf pa Grona Lund nar dem upptradde. Far daligt samvete. Att hon ar nagon bimbo ar helt fel. Hon ar en stark manniska som endast ville ge allt till hennes lilla son. Hon gick igenom flera ar av misshandel av hennes kille och flydde genom landet tusen ggr. Hon kampade sig igenom allt hemskt och lyckades med hjalp av stark vilja, mod och goda vanner. Jag ar nu ett stort fan och beundrare till denna Magdalena Graaf sa det skriker om det.

Ratt skont att jag last ut den nu och ska borja pa Carolina Gynnings sjalvbigrafi som definitivt ar mer rolig och party. Maggans bok var sa hemsk att man lag vid poolen med tarar i ogonen varje dag. Man rikigt led med henne. Att hon hade en son som da var lika gammal som Milton gjorde inte saken battre. Man forstallde sig sjalv i hennes situation fast med Milton dar. Blaaaa ska inte tanka mer pa det nu.

Alskling:
Kanner saknaden varje dag efter er. Att fa ligga och mysa med dig och Milton i var mjuka sang ar nagot jag vill gora nar jag kommer hem hihi. Vara sangar har ar stenharda. Sa fort jag satter mig i den knakar den sjukt mycket. Garvar varje gang ocksa sa det ar val lite kul da. Hoppas ni far en rolig dag idag pa skansen och att Milton inte saknar mig allt for mycket. Gar sakert bra bara han blir aktiverad och far annat att tanka pa. Saknar att fa pussa pa er. PUSS!

Lycklig och glad ska jag nu ta mig ett bad.......

torsdag 15 januari 2009

Spanien.

Landade igar eftermiddag.
Hur gick da flygresan?
Jo tack for min del gick den smartfritt nastan. Jessika var lite smaskraj vid straten, knep som sjutton om min och Fias hand men lugnade snabbt ned sig. Hon klarade det galant. For aksjuka Maddes del gick det tydligen ganska bra enligt henne sjalv. Detta var tydligen en av de bra resor hon gjort. Men herregud vilken pina hon fick genomlida. Att ma illa i 6 timmar skulle jag aldrig orka. Vi hade laddat upp med spypasar och vatten till henne. Hon klarade nog dem 3 forsta timmarna sittandes helt stilla. Hon slocknade ganska fort men sen sa nar paret brevid henne maten var tvungna att resa sig for att besoka toaltten kom det upp (spyan alltsa). Hon somnade om igen och sen kom det en till spya. Fya fan stackars tjej.
Nar vi skulle kliva av planet sa kvinnan hon suttit brevid till mig:
"Se fan till nu att hon far en rolig vecka efter den har flygningen. Klackarna i taket"

Vi mottes av en varm vind nar vi steg av planet. Sa skont. Bussresan fram till hotellet tog val ca 30 min. Da genast nar solen var pa vag i ned kande vi hur kyligt det borjade bli (precis som svensk sommar). Aldrig varit pa resa pa vintern sa jag hade ingen aning om hur det var.
Jatte stort hotell med 5 runda byggnader.
Vi fick ga och ata pa direkten nar vi kom sa att buffen inte skulle hinna stanga. Sen var det upp pa rummen. Rummen ar frescha men groteskt inredda. Brunt ocg gront pa allt. Sangrmaren, sangborden, stolarna, speglarna m.m. Men helt OK.

Dags for middag kl 20.00. Vi blev val nagot smatt besvikna. Jatte stor buffe med allt mojligt men kanske inte vad vi vantat oss. Man sitter som i en stor skolmatsal alla miljoner manniskor pa hotellet tillsammans. Jag har fortfarande ganska dalig aptit till att ata sa maten har inte gatt vidare bra. Dessutom luktar hela lokalen stekos.
Vi satt ett tag pa balkongen jag, Fia och bastis och drack. Madde sov ruset av sig. Hon hade fortfarande illamandet kvar stackarn.

Natten:
Helt otroligt gick den valdigt bra (jag ar for er som inte visste skit radd for kackelackor). I Grekland fick Robin ligga och halla om mig tills jag somnat med lampan tand. Igar somnade bastis fore mig efter vi legat och last lite. Jag fortsatte lasa lite men sen gav jag mig och slackte lampan. Lag och lyssnade till varje litet ljud. Fick ett ryck och tande lampan for att se efter vad ljudet kom ifran. Det var Jessikas resvaska som lag lite tikigt mot vaggen. Jag flyttade pa den och slackte lampan igen sen somnade jag som en tok.
Alskling jag klarade det!!!! Sa ju det hela tiden.... =)

Possetivt overrskade blev vi alla over frukosten. Hur mycket gott som helst. Brod, frukt, sockerkaka mmmm gott.

Haha sen kommer det varsta. Vi trottsade. Vi la oss alla pa solstolarna med klader och handdukar pa oss. Solen syntes inte ett dugg. I 3 timmar lag vi dar och fros som grisar. Dystra och bittra laste vi vara bocker.
Men nar solen antligen kom fram sken vi upp som sma barn. Av med alla kladerna fort som attan. Pressa, pressa, pressa. Vilken varme vilken kansla. Fram med drinkarna och frukten igen.

Oj nu ar tiden snart slut ser jag har. Maste kanske sluta snart. Fia och Madde sitter dessutom och vantar pa mig och Jessika vid baren. Vi bloggare var bara tvungna haha.

Balhaa vad jag blir ledsen nar jag tittar mig i spegeln. Finns inget kvar pa min kropp langre. Bikinitrosorna jag hade i Grekland (som da satt bra) hanger u roven nar jag gar. Inget emunforsvar och kladerna sitter och som skit. Forsoker ata men det gar inte sa bra. Men viktigaste ar val att jag far i img dricka och massor av frukt tycker jag. Blir val snart frisk forhoppningsvis. Snoret forsar ju fortfarande sa det ar val inte sa konstigt.

Saknar dig alskling valdigt mycket ska du veta. Du at bast, du och Milton. Ta hand om varandra och pussa extra mycket pa min miniprins ar du snall. Kramar nallen varje dag och tanker pa er. Hors snart av igen...... Love!!!

måndag 12 januari 2009

Mina prinsar.


Dessa 2 underbara prinsar kommer jag att sakna enromt mycket.
Mitt liv, mina älsklingar! PUSS

Det närmar sig nu.

Nu är det fixat. All musik nedladdat till mp3n. Älskling har suttit här i ca 4 timmar och kämpat för min och Maddes skull, så söt. Ätit korv och makaroner har vi också hunnit med. Milton sover på soffan och älskling ska hoppa in i en dusch nu.
Själv sitter jag här och är väldigt lättat över att örat redan är mycket bättre än vad det var imorse. Lyckades tryckförjämna örat idag innan hämtning på dagis. Blev skit glad då jag hörde att jag hörde igen på vänsterörat. Ska snart ta mina droppar igen så blir det ännu bättre. Madde, Jejja och Fia får turas om att droppa i mitt öra under veckan. Ska hålla på så här nu i 7 dagar 3 ggr om dagen haha det blir skoj.
Sista natten inatt med familjen brevid sig i sängen. Ojoj det kommer kännas konstigt och tomt. Men självklart ska jag knycka med mig en nalle av Milton som jag kan krama om kvällen när jag ska sova.

Imorgon ska jag:
  • Lämna på dagis
  • Packa och fixa (ännu inte gjort)
  • Städa lite (tänker inte lämna mina guldklimpar i all skit)
  • Dricka kaffe
  • Titta på Svenska Hjärtan med Emma precis som idag
  • Få resfeber
  • Hämta på dagis
  • Gosa med Milton (pussas, kramas och leka)
  • Laga mat
  • Gosa med älskling
  • Gosa massor med Milton igen innan han ska sova
  • Säga farväl till älskling
  • Åka hem till Madde och sova
  • Titta på Sällskapresan 1
  • Få ännu mera resfeber
  • SOVA så mycket som det går.

Otur.

Säger bara det... vilken jävla otur man kan ha i livet. Nu har man åkt på öroninflammation återigen. Var på närakuten imorse och dem skickade in mig till öronläkaren på stora akutmottagning. Där fick jag en vaxpropp utsugen ur örat sen både örondroppar och pencilin utskrivet. Men jag behöver endast ta örondropparna sålänge jag inte får ont. Hoppas fan jag inte får ont för med örondropparna får jag dricka alkohol som tur är. Sen har jag köpt mig jätte töntiga öronproppar jag ska när jag badar i poolen. Haha alla kommer skratta åt mig. Men vad gör man inte för att må bra igen. Att kunna må bra och kanske festa på kvällarna är det som jag vill.

Doktorn frågade mig: Hur ofta använder du tops i öronen?
Jag: ööö ja varje gång jag duschar såklart....
Doktorn: Gör inte det. Med tops tar du in bakterier i örat.
Jag: Men hur ska man då göra rent öronen?
Doktorn: Öronen gör rent sig själv, torka bara bort det som kommer ut med lite papper.

Mysigt värre. Men jag får väl skippa toppsen för den här veckan iaf då. Tack för mig!

lördag 10 januari 2009

Tina Turner.

Super mysig kväll det blev. Älskling gick ut med dem andra papporna ikväll. Drack öl på sveavägen var det prat om. Hoppas dem får trevligt. Milton valde skorna han skulle ha på sig.

Jag, Milton och bästis myste i soffan. Tittade på film, Disny dags (heter det så fortfarande?), åt godis + chips. Milton fick idag äta chokladen från godiset jag köpt. Oj vad han tyckte det var gott. Världens lyckligaste kille sprang runt vardagsrumsbordet och smaskade choklad. Körslaget blev underhållningen. Efter ca 10 chokladbitar och 20 bitar chips fick det vara nog. Tog bort skålarna och dags för rejäl tandbostning, välling och nattning.

Kom tillbaka till bästis efter nattning. Satte då en skalad vitlöksklyfta i örat och på med ett pannband. Känne mig tyvärr tjock i örat fortfarande och vill få bort skiten nu. Vägrar äta pencilin nu när det snart är avgång till Spanien.
Skålarna med allt gott stod på bordet igen och även en halv flaska rödvin. Härligt va.
Tråkigt nog började en jätte bra film på TV 22.30. Berättelsen om Tina Turners uppväxt och liv. Måste vara efter men har faktiskt inte sett den. Gick hem från bästis för jag kände mig trött och hon ska dessutom upp kl 06 imorgon för att jobba. Nu sitter man här, tvättat ansiktet och borstat tänderna och känner mig en aning pigg igen. Kanske orkar jag se klart filmen ändå.

Maskit choklad = Smaskigt med choklad.

Idag har Milton verkligen haft en snoppfixerad dag. Hängt ut den från byxorna, skrattat och pillat. Första gången skrattade jag såklart. Såg ju kul ut. Men sen försökte jag hålla igen och inte uppmuntra honom. Blev lite to much. Killar, killar, killar.... de där hänger kvar hela livet det att dra fram snoppen och pilla konstigt nog.

Aromaoljor.

Jippi jippi yeah! Kvällen blir nog som jag vill ha den. Mys i soffan med familjen + bästis. Hennes kära pojkvän jobbar tyvärr ikväll så han kan tyvärr inte vara med. Ska möta upp bästis efter hon arbetat klart för att inhandla kvällens godis. Vet inte än vad vi ska hitta för för middag men något riktigt smarrigt ser jag fram emot.

Älskling och Milton sover middag. Själv har jag tagit mig ett bad med massor av härliga aromaoljor i. Ja det är min kära systeryster som influerar mig med allt som gäller kost, hälsa och såklart armoaterapi. Har även haft en vaddtuss i örat med en droppe lavendelolja på som ska vara bra för öroninflammation. Ska även koka ihop en röra bestående av olivolja + pressad vitlök. Det ska stå och dra i kylen under natten sen är det bara att på morgonkvisten doppad en liten tuss där i och in i örat. Jo tack man luktar inget vidare under några timmar. Men man kan välja en dag som man kanske vet att man inte ska röra sig ute så mycket.
Ångbad med en droppen eukalyptus skall också hinnas med innan avresan.

Tänk nu är det bara 4 dagar kvar tills vi åker. Mamma och pappa kommer hit med min resväska imorgon under dagen då jag är på jobbet. Då kan jag börja småpacka lite där på måndag. Första måste det tvättas och eventuellt strykas. Måste också handla en hel del saker nästa vecka som behövs. Lite svårare nu att packa tycker jag. Inte som att åka till Grekland mitt på sommaren då man bara tar med sin minimala linnen och flippflopp. Nu ska man ha med sig tjocka koftor och långbyxor. Känns rätt skumt faktiskt. Men vi får hoppas på att det inte kommer att behövas särskilt ofta.

Segt.

Långtråkigare lördagsförmiddag får man leta efter. Tack och lov fick jag sovmorgon till kl 11. Älskling tog Milton och gick upp. Måste få bra sömn nu så jag blir frisk ordentligt någongång. Hostade inte så farligt inatt ändå utan cocillanan. Tur de, för jag vill inte bli beroende av den där skiten. Sover alldeles för tungt av den. Är helt stel i nacken när jag vaknar för jag legat i en och samma ställning hela natten lång. Nu är den tiden förbi..... YES!
Hoppas på att kvällen bli något mysigare än dagen. Vill se på film. Blev inget igår. Kollektivet kom hem så sent.

Ikväll vill ja ha mys med film, chips och dipp.

fredag 9 januari 2009

Fredagkväll....


Nu har jag kommit hem efter mitt stenhårda arbetspass på 3 dösega timmar. Inga folk, inge att göra. Vi var 2 st de 2 sista timmarna. Har alla dålig ekonomi denna månad?!

Svärföräldrarna har gått hemåt och kvar sitter jag här i soffan framför "Lets dance" i min ensamhet. Milton sover, älskling + kollektivet är i flottsbro och åker snowboard. Har redan hört rykten om att Sandra tydligen ramlat ner från sittliften, hur fan gick det till?! Får nog höra när dem kommit hem. Men det hade tydligen gått bra, inget allvarligt hade hänt som tur var. Nu hoppas jag att det blir någon bra film inne hos bästis senare.

Imorgon ska jag nog hem till syster för att rota i hennes garderob efter snygga kläder att ha med till Spanien. Sen en sväng hem till mamma och pappa för att hämta min resväska. Ja den får inte plats i vårt fullprppade förråd. Allt står på hög och bara väller ut så fort man öppnar gallret. Ändå så rensade vi i somras Fattar egentligen inte vad vi har där inne. Har vi verkligen samlat på oss allt de där på våra fjuttiga 5 år tillsammans?! Ja tydligen... mycket är delvis urväxta bebiskläder, leksaker, barnvagn och olika kartonger med väskor, skor, kläder och snowboardar.

Dags för en kexchoklad. Puss

Huvudverk.

Helvetes skit. Ska jag få tillbaka min period nu där jag går omkring med ständig huvudverk nu eller? Det orkar jag bara inte. Ska göra allt som går för att inte få det. Vill inte vräka i mig fler askar av ipren och treo längre. Blir beroende av skiten tillslut. Dessutom ska jag jobba ikväll. Fortfarande genom förkyld och småhängig i kroppen. Tur det endast är 3 timmar. Det vet jag att jag kan härda ut. Ska äta miljoner frukter nu under dagen och kurera mig bäst det går.
Nyss ätit en trevlig frukost tillsammans med Jessika och Emma. Blev lite för mycket kaffe känner jag. Magen sa ifrån efter tredje koppen. Nu får det vara nog. Ska ta och hoppa in i en dusch så kanske man kvicknar till liv igen.

torsdag 8 januari 2009

Flyga flygplan.

Så konstigt att vi alla känner så olika för saker och ting. Bästis är hur flygrädd som helst och mår skit dåligt medans jag sitter här och bara längtar. Tycker det är rätt härligt att flyga. Kanske lite små pirrigt vid starten men sen är det lugnt. Sitter inte och mår dåligt utan snarare har jag ett pirr i magen och ett leende på läpparna när planet lyfter från marken. Dock kan jag känna att det kommer att bli jobbigt att sitta still i 6 jäkla timmar i dem där obekväma små hårda stolarna. Blir min längsta flygresa.
Ska bli så otroligt skönt att få komma ner till värmen en hel vecka tillsammans med tjejerna. Att ligga vid poolen och bara dricka hur många drinkar som helst och äta gott hela dagarna. Så glad att vi beställde denna resa ihop.

Hoppas nu Milton inte får någon mammaattack och skriker efter mig på nätterna. Jag är absolut inte orolig över att Robin inte skulle klara av det men vi vet alla som känner honom att han är extremt mammig av sig. Det är som sagt inte bara någon natt utan en hel vecka. Men jag har sagt att jag ska köpa present till honom och det sa Jessika också. Han blev lyckligaste killen i världen då och tyckte även vi skulle köpa till Benny och pappa Robin. Självklart kommer vi att göra det.

Nä nu är det dags att ta cocilanan och sen hoppa i säng. In i dimman....

Är det OK att ha musik i bakgrunden eller är det störande?!
(svara så jag vet vad ni tycker ni som läser)

Hostattack igen.

Kunde inte somna igårkväll. Rethostan kom tillbaka. Robin blev galen och tyckte att jag snöt mig för hårt och att grannarna skulle vakna. Slutade jag inte hosta skulle jag få lägga mig på soffan. Jag sprang upp och tyckte i mig cocilanan. På 3 min var hostan borta. Somnade då in så djupt och så skönt.

Milton var trött imorse han. Fick ruska liv i honom 15 min innan vi skulle åka. Välling, kläder och ut i bilen. Jag åkte därefter hem på lika frukost hos syster.

När jag kom hem städade jag bort julen. Nu är jag ta mig fan helt slut. Yr, täppt och lite trött.

Men ska snart ut igen för att hämta min lilla plutt.

onsdag 7 januari 2009

Denna dagen ett liv.

Sov en förskräcklig natt. Vet inte vad som hände. Kanske var det ännu en bieffekt på cocillanan. Var rätt så dåsig när vi gick och la oss men somnade aldrig kändes det sov. Låg bara och var skraj för någonting. Tyckte jag hörde saker hela tiden, det stramade i benen och kände en jobbig rädsla för någonting. Skit skumt verkligen. När jag tillslut somnade efter många timmar drömde jag läskiga drömmar. Brinnande hus, mörka ensliga platser och stora långa slemmiga ormar.
Berättade för Robin på morgonen och ha frågade varför jag inte väckte honom för. Jag var helt borta antar jag. Helt inne i drömmen och visste varken ut eller in. Varje gång Milton gnällde till lite så hoppade hjärtat upp i halsgropen.
Ikväll blir det definitivt ingen cocillana. Aldrig mer.

Filmtips: Notebook,
jätte fin berättelse med dock inte så sorglig som jag hade förväntat mig. Trodde jag skulle få sitta och gråta lite men nää.

Dagen tillbringade jag med Emma. Åt frukost, drack kaffe och tittade igenom nästan 4 avsnitt av "Svenska hjärtan" från 1987. Haha fatta att vi äns kommer ihåg den. Men den gick i repris någon gång på 90-talet också. Vi har miljoner avsnitt kvar att se. Den var nog lite som Emmas pappa sa "väldigt seg serie". Man finns endast det dramatiska och roliga i den. Men vi satt och snacka när det var segt och långtråkigt.
15.30 plockade jag upp Milton på dagis. Nu är kl snart 5 och jag hade tänkt att göra mat åt Milton snart för det blir middag senare för vår del idag. Madde kommer förbi efter att hon har varit i Nacka för att köpa Vännerboxen för endast 999 kr.

Dagens middag, Milton: Potatismos (ej pulver) + fiskpinnar.
Dagens middag, vi andra: Kycklingwok + ris.

Dagens köp:
Vagabond skor, solskyddsfaktor Dr. Hauscha (inga kemikalier som man få cancer av i), Weleda body lotion (bästa i världen), Flutikason nässpray.

Vagabond.

Yes min sko fanns på Eurosko nere i Tumba C. Älskar den. Vardaglig och så skönt och passar perfekt på min smala vad. Alla andra stövlar blir alldeles för stora på mina pinnvader. Längtar att få ta på mig dem och åka iväg.

Emmas och min dag idag blir....




Igår (rätt suddiga bilder)

Miltons nya skor. Fanns hur många coola som helst men vi valde dessa. Kände mig som en riktig morsa när jag börja tänka praktiskt till dagis. Tog dessa som var lite mer svarta än dem som var helt vita.

Milton flyger båt haha. Kul hade han.

tisdag 6 januari 2009

Sorg.

Åkte till Skäris tillsammans med familjen + svärföräldrarna. Raka vägen till Vagabond för att handla mina stövlar, men såklart var dem slut i storlek 38. Jävla skit. Ville verkligen ha de. Kom då på att jag även sett dem i Tumba C på den där skostjärnan eller vad den heter. Drog iväg ett sms till 118100 om öppettiderna. Fick till svar att butikerna skull ha öppet mellan 11-16.
Pustade ut och satte oss för att fika lite. Milton valde en dammsugare, jag en beskvi och en kokosboll. Älskar sötsaker. Kollade runt lite till i butikerna och hittade ett par gympaskor till Milton på Footlocker. Skit coola svarta nike. Men killen har nog rätt stora fötter (tror jag), storlek 26 blev det nu. Men nike kanske har små storlekar, vet inte. Kan lägga upp bild på dem senare.

Sitter just nu och väntar på att Emma och Mr X ska komma över på lite MAX mat och myspys.
Imorgon ska jag hänga på låset till Skostjärnan i Tumba C kl 10.00. Håll alla tummarna ni har för att dem finns kvar nu i min storlek och helst fortfarande kvar på REAN.

Shoppa skor.

Ska snart åka till Skärholmen C för lite fönstershopping, fika och riktig shopping. Eventuellt blir det ett par vagabond skor till mig. Hoppas dem finns kvar nu bara. Drömde om skorna inatt och vill verkligen ha dem. Då tyckte älskling att vi borde åka och köpa dem. Vilken underbar prins jag har.
Milton är nu nyklippt igen. Lockade denna gång med en fika när vi ska åka och shoppa. Han blev överlycklig och satt som ett tänt ljus nästan hela tiden.


Fortfarande genomtäppt i näsan. Orkar inte längre. Hoppas fan att det inte går över till mitt öra nu precis innan vi ska dra på semester!!

måndag 5 januari 2009

Läser ni min blogg så klicka på höger sida där det står "bloggintresserade"

No feeling...

När jag tog min cocillana för ca 3 timmar sedan var jag beredd att ligga som en kolli precis som gårdagen. Men icke då. Kände inte mycket denna gång fastän jag tog lika mycket. Kanske var riktigt sjuk igår och reagerade starkare på den. Slapp ligga och dreggla, skönt.

Imorgon har jag planerat att vara helt återställd, vad tror ni om de?!
Hade tänkt att klippa Miltons hår igen, hämta min super varma vinterskor i förrådet och ut och leka lite med Milton, sova med Milton, äta massor av frukt och känna att jag lever igen.
Får hoppas på det bästa. Är fortfarande helt genomtäppt i min jäkla näsa.

Får verkligen sug på att börja träna igen nu när jag läser Jessikas blogg. Hon och Sandra gick på bodypump idag, jag vill också. Avundsjuk jag blir. Men jag ska inte stressa igång någonting då blir väl allt bara en ända pannkaka. Ska återhämta mig ordentligt och SEN är det hårdträning som gäller resten av året (haha).

Miltons favorit.

http://www.youtube.com/watch?v=Icv3eUKcjqw

Yeah bästa låten genom tiderna (tycker Milton)......

Vitaminer.

Har känt mig en smula bättre idag på eftermiddagen. Allt har gått bra med Milton. Rutiner börjar falla på plats igen. Man glider så lätt ur dem när man är sjuk och inte orkar bry sig om någonting. Det blir så lätt fel med både mat och sovtider.
Idag har jag orkat tvätta lite, fixat med disken och byggt klossar med Milton. Det blev sen en lång och härlig tupplur för oss på 3 timmar. Så himla skönt, vi båda sov som stockar.

Älsklingen är hemma och snart serveras det "a la potatismos, prinskorvar och broccoli".
Har även ätit lite vitaminer under dagen också:
kiwi
banan
äpple
omega-3
blodpudding

Det blir nog en slurk cocillana till sänggång. Skönt att inte hosta men fy det var lite obehagligt. Men det blir förhoppningsvis sista kvällen sen hade jag tänkt att vara helt frisk. Bye.

Vidrig kännsla.

Tyckte att det blev en ganska läskig känsla av cocillanan. Tog ca 9 ml och efter ca 30 min klev jag in i kollivärlden. Låg i soffan med vidöppen mun och mådde skit. Vet inte om det var biverkning på medicinen eller om jag bara hade typ 40 graders feber. Låg med en hemsk frossa och kramper i kroppen. Kände mig verkligen som ett kolli då jag knappt kände att jag dregglade ned på kudden. Robin tyckte också jag såg helt borta ut. Men den bet på hostan som bara den. Hostade nog inte en enda liten host medans medicinen verkade. Morfinmedicin gör susen men usch så man mår.

Sov i sängen inatt. Men tog med mig en stor soffkudde så jag nästan satt upp i sängen. Skönt att Milton sov länge imorse. Kl 9 vaknade han till liv och väckte mig. Ni vet när man sovit med öppen mun och man är helt äcklig runt munnen när man vaknar.... så var jag imorse. Något så fruktansvärt klippig och blä. Klunkade ett glas vatten och tryckte i mig nässpray. Gick fort upp och tog en Ipren. Kul att jag vaknade med feberfrossa igen.

Nu har Iprenen bitit. Jag och Milton passade då på att äta en mysig frukost. Milton säger så fort man tänder ett litet ljus att det är mysigt. Hihi så rostmacka, o´boy och tänt ljus blev riktigt bra. Tur att Robin endast arbetar halvdag eller ja till kl 14 och är ledig imorgon. Men nu tycker jag det borde vända. Inte kan jag bli mer sjuk, det har jag varken ork eller tid med.
Var nog flera tusen år sedan jag var så här pass sjuk med feber och grejer.

Vill ut och ha skoj i snön med Milton. Åka nya pulkan och bygga snögubbe!!

söndag 4 januari 2009

Starkare grejer.

Mamma och pappa var förbi här på fika i eftermiddags. Pappa hade med sig sin cocilana (lycklig). Tog mig 7 ml när dem hade åkt. Jag blev rätt så dåsig måste jag medge. Alla blir tydligen inte det. Hostan har lagt sig en aning men snoret rinner fortfarande som en kran. Skönt det ska bli att ta 10 ml medicin till kvällen så man somnar in skönt för en gångs skull. Somnade nämligen inte förrän 04 imorse (halvsittande i soffan). Måste må bra imorgon för då åkte älskling till jobbet och måste ta hand om lillskrutten helt själv. Kan inte ligga kvar i sängen, kan inte ligga i soffan hela dagen, kan inte be Robin laga lunch.
Nu är det dags för mat (köttbullar & makaroner).
Kram

lördag 3 januari 2009

Sjukstugebilder.

Fick fina blommor från älsklingen igår. Så söt.

Milton chokladpudding som han inte äns ville smaka.
Sa bara: Visst mamma, jag tycker inte om den?
Hmm, jaja det var han som gick miste om något gott när han ändå fick.


Sjukstugans kureringsställe. Lite av allting.


Mysigt att vila i soffan.

Börjar nog bli lite trött tror jag.

Så otroligt snygg och pigg man är då.

Så härligt röd och fin runt näsan. Går och smörjer med idominsalva
precis hela tiden men ändå lyckas man bli sexigt röd runt snoken.

Chokladpudding till dessert!

Just nu.

Klockan är 18.02.
Jag och Milton har sovit en stund.
Jag har handlat lite på Sabis.
Nyser mer än någonsin
Snyter mig var och varannan minut.
Älskling lagar mat (kyckling, ris, beasås).
Milton äter mazarin och dricker fruktfestis.
Tittar lite smått på "Jönssonligan" på Tv.
Treon jag tagit har börjat värka (skönt).
Milton och jag hostar ikapp.
Milton är världens kinkpelle.
Yes Bolibompa funkade. Nu är Milton helt tyst och nöjd.
Maten är snart klar. Känner dessvärre ingen god doft
Näsan är nu väldigt täppt.
Längtar till min chokladpudding jag köpt.
Ska se "Sex and the City" filmen ikväll.
Hoppas hostan lagt sig en aning till denna kväll.
Hoppas jag mår bättre imorgon.
Hoppas Milton mår bättre imorgon.
Hoppas jag Inte åker på någon mer sjukdom nu innan resan.
Tack och hej.

Snor och hosta.

Vilken hemsk natt. Den tog aldrig slut och inte min hosta heller. Sattsov i soffan hela natten tills Milton och älskling kom upp på morgonen. Då gick jag och la mig i sängen och sov faktiskt ganska skönt några timmar. Miltonplutt som också fortfarande hostar och snorar somnade i soffan framför tvn.

Vid 13 tiden masade jag mig upp för att få i mig hostmedicin, näsdroppar, Omega-3, Ipren och frukost (varm o´boy + rostad macka). Även Milton ha fått i sig en liten macka idag.

Har varit inne i en dusch så nu känner man sig något mer freschare än innan. Jag och Milton har smort in oss med min systers "förkylningssmörj" bestående av massa olika oljor. Huvudet bultar dock fortfarande även fast jag tog Ipren för ca 3 timmar sedan. Antar att det är hostans fel. Tar ju i som en galning varje gång. Snacka om att jag har fått magrutor nu bara på en dag haha. Värsta träningsverken har jag definitivt. Nyser och snyter mig 150 ggr på en timma. Kul helg.