söndag 31 maj 2009

Turkiet-Side






Nu är det bokat/betalt och klart. Den 25:e juli drar familjen på semester 1 vecka till hettan. Verkar vara ett jätte fint hotell som precis är helt renoverat och nära till det mesta. Fan vad jag nu börjar längta redan. Nedräkningen har börjat...

fredag 29 maj 2009

Fredag.

Blev inget av med att fix fingret igår. Får ta det på måndag. Det ä som de är.
Igår fick jag veta att jag fick semester då jag ville. Ja det är inte länge men alltid något. 1½ vecka på hela sommaren. Då gäller det att göra någonting bra utav det. Ska sätta oss ned ikväll jag och älskling för att kika igenom lite olika resemål igen. Vill vara helt säker innan vi boka något.

Helgen kommer nog bli lugn. Jobbar ju imorgon med till 19 så sen blir det nog hem och mysa med familjen. Men så rullar det på. Fyller hela 25 år på tisdag och den dagen kommer jag att fira i Rönninge hos mamma och pappa. På dagen ska vi tydligen ned till parken där och titta på Kungen och Drottningen YEAH! Haha, men det blir nog trevligt. Syster + barn kommer också dit. Tydligen lite jippo och grejer. Milton ska få vara ledig från dagis och leka med sin mamma på hennes födelsedag. På kvällen blir det middag och fika med resten av familjen dvs andra syster + familj och såklart kommer älskling efter jobbet. Fatta att man nu börjar närma sig 30. Inte längre nära 20 utan ett steg närmare 30. Men det känns bra.

I helgen blir det den traditionella tjejmiddagen med tacos och alkohol. Kanske blir det en tripp förbi restaurangernsadag om vädret tillåter. Om humöret för alla är på topp blir det säkert utgång på det. Men inget bestämt, vi tar det spontant tycke jag. Roligare så. Kanske bara sätter oss på någon uteservering och smuttar vin och snackar och har trevligt. Man vet aldrig var kvällen slutar. Alltid mysigt att träffas alla vänner tillsammans.


torsdag 28 maj 2009

Rädd.

Det är torsdag och mitt finger är INTE bra än. Skakar av rädsla.
Måste nu ringa vårdcentralen och boka en tid för varuttagning från nagelbandet. Har redan så ont i fingret och så ska de in och gräva i skiten. Tror ni det kommer göra ont eller?? Kommer skrika, gråta och längta hem till mamma.
Kanske får man en bedövningsspruta. Men ajajaj men gör ju också göra ont. Usch ska inte tänka mer på detta nu.
Måste ned till tvättstugan och hänga upp tvätten sen skjutsa Milton till dagis.
Kram från oss.

onsdag 27 maj 2009

Semester.

Kanske blir det 1 vecka utomlands i sommar.
Vi hade sagt att vi inte skulle åka iväg i sommar utan gör saker här hemma i sverige men nu har vi ändrat oss. Hittat jätte fint hotell på Side i Turkiet. Riktigt fint hotell för bra pengar. Tittade lite på Mallorca också men då blir det genast mycket dyrare och inte alls så fint hotell för det priset vi kan betala. Så det blir nog Turkiet. Har bara varit där 1 gång. Då var jag och älskling på Alanya precis när Milton blev till. Vi gillade Turkiet jätte mycket då. Lite trött på Grekland nu efter att ha varit där drygt 20 ggr säkert. Spanien är jag inte jätte förtjust i, det är isf Mallis eventuellt men det är för dyrt. Så skönt när man får tillbaka pengar på skatten så man kan göra sånna här saker. Nu vet vi ockås att det går bra med Milton. Han var så duktig förr resan till Kreta både på flygplanet och att dricka massor där nere i värmen.
Måste se först hur det blir med min semester sen är det bara att boka!!

Riktigt vidrigt.

Igår blev då kvällen inte alls som jag hade tänkt mig. Tog min morfinmedicin och satt och hoppades på att jag skulle sluta hosta inom kort och sedan ligga och glo upp i taket som ett kolli men icke då. Hostan blev 10 ggr värre än jag någonsin har haft. Helt sant. Hostade konstant i ca 2 timmar. Svettet rann, magen krampades och tillslut spydde jag såklart. I slutet av "Lost" lugnade det ned sig och jag somnade snabbt därefter.

Morgonen blev inte heller som jag tänkt mig. Tog en liten dos av medicinen så jag skulle kunna åka och jobba. Redan på tåget in tillstan började jag känna mig alldeles yr, illamående och skakis. Visste då att jag inte skulle kunna jobba mitt pass idag. Gick direkt in till chefen och berättade hur jag mådde med klumpen i halsen. Mådde så pass skit att jag nästan började gråta.

Åkte hem igen med tåget. Somnade så fort jag la huvudet på kudden när jag kom hem. kom den känslan jag ville ha igår kväll. Lite sent kanske. Seg och dötrött blev jag. Sov till kl halv 5 sen var det bara att åka och hämta Milton på dagis.

Nu har vi ätit friskfriletter och potatismos. Milton åt dessutom 2 st bananer och somnade sen i soffan brevid mig. Älskling står och diskar. I helgen ska vi få vår diskmaskin inkopplad (I hope). Tagit en jäkla tid de där. Vill ha det fixat NUUU!!

Imorgon är jag ledig så då ska jag ha tvättstugan, storstäda och vila.

tisdag 26 maj 2009

Johnny Cash.


Haha jag är så jävla sen med att titta filmer som på tex "Walk the line" men nu är det gjort iaf. Fan Johnny Cash har ju sköna låtar. Kanske skiljer sig lite från det man lyssna på idag men va sjutton, bra grejer. Cool musik. Just låten "walk the line" är bland de bästa. Även en höjdar film måste jag säga. Älskar självbiografier.

Äntligen!!!!!!

Äntligen någon som gjorde sitt jobb ordentligt. Fick jätte bra hjälp på storvretens vårdcentral idag. Dels för hostan och sedan för mitt svullna lillfinger jag gått runt med i ca 1 vecka. Detta var en infektion som måste behandlas med asolsprit. Har det ej gått över tills på torsdag måste jag tillbaka och öppna upp nagelbandet och ta bort allt var. AAAAAAJJJJJJ, vill inte, vill inte, vill verkligen inte det. Dessutom trodde hon att min nagel inom kort kommer att ramla bort helt. Helt sjukt vad som kan hända när man åker på en liten förkylning.

Milton skrev som en stucken gris hela vägen hem från dagis efter sin napp. Försöker nämligen sluta med den så jag gav ingen, endast när han ska sova har vi sagt. Men skriket fortsatte och fortsatte. När vi kom upp från garaget, jag med Milton gallskrikandes under armen dragandes på en vagn med ett inlindat finger la jag honom ned på vår säng och tryckte fort som tusan in nappen i munnen på honom. Han blev som en bebis som är vrålhungrig som äntligen hittat tutten och börjar suga som bara den. Han blev helt blixstilla och somnade på 2 min.

Min efterlängtade cocillana. Äntligen ska jag få bli hostfri en natt. Längtar så till kvällen då jag ska svepa mina 10 ml och sedan bli alldeles seg som ett kolli. Hostan försvinner helt och allt blir helt underbart. Det enda positiva med att hosta är att man tränar magen. Har så ont nu efter att jag hostat sönder mig i en vecka.

måndag 25 maj 2009

Måndag.

Hostat sönder mina lungor idag på jobbet. Lock för öronen så inte hör man vad kunderna säger. Snorat som en gris så folk nästan undrat hur jag egentligen mår. När dagen var slut åkte jag och hämtade Milton sen vidare för att hämta upp pappa Robin på jobbet.
Gjorde en storhandling på Maxi. Nu har man mat hemma igen. Yes.
Allt är nu uppackat, jag har tagit min hostmedicin som ej hjälper något, Milton leker med alla sina gossedjur, älskling tittar på tv.
Imorgon ska jag göra ytterligare ett besök på vårdcentralen fast i storvreten denna gång och INTE här i bajstullinge. Ingen jävel där fattar ju vad man säger.
Nu är Milton crazy, spelar på högsta volym på sin synt. Jaja det får man ta det var trots allt vi som köpte den åt honom när han fyllde 2 år. Men måste försöka få honom i säng nu.
Kram

söndag 24 maj 2009

Bilder från Robins mobil.

Skrutt badar.

Min man.

Skrutt fikar i sitt rum.


Spriten.

Sovrumsväggen.


I flygplanet på skansen.


Skrutt åker bil på skansen.


Jag och skrutt.


Den vinnande chokladen i kylen.

lördag 23 maj 2009

Love.

Älskar mina prinsar Milton och Robin mest av allt i hela världen!!

Lördags eftermiddag.

Kommit hem från myskvällen med Emma och Bästis nu.
Familjen har duschat och håller på att fixa sig i ordning.
Ska till Skärholmen C för present shopping till Elias som blir 11 år på måndag.
Sen hem på middag till mamma & pappa.
God mat och efterrätt hoppas jag på.
Milton vill ha bullar och glass säger han haha.
Just nu står han och "diskar" som är ett av det stora intresset just nu.
Ska hämta ut pencilin till mitt finger nu också som aldrig vill sluta bulta och värka. Fortafarande jätte svullet. Att man blir så pass handikappad när man bara har ont i ett finger. Hela handen blir drabbad lixom.
Så skönt med en hel ledig helg för omväxlingsskull. Jobbar nästan varje lördag fram till oktober på mitt nya schema så det här är lyx må jag säga. Ska ta vara på varenda sekund. Började igår redan.
Nä nu måste jag få kläder på skrutt Milton och det blir inte lätt att behöva slita ifrån honom från "disken". Men vad gör man....
Kram från oss.

fredag 22 maj 2009

Skansen.

Igår var familjen på skansen. Helt helt underbar dag.
När vi kom fram började det småregna lite men det slutade snabbt och det blev sol och varmt. Vilken tur. Vi gick först till "lillskansen" och visade Milton var han skulle kasta sina nappar när sommaren är slut. Han ville kasta sin napp på direkten. Jag blev paff. Jag förklarade först att han då inte skulle ha någon att han inte kunde tjata om den. Han kastade glatt iväg den och sprang sedan iväg för att utforska resten av djuren. Jaha hur ska det här nu gå tänkte jag. Självklart hade jag en extra napp med mig i väskan.
Dagen fortsatte med pannkakor, bilåkning för Milton och tittade på alla andra djuren.
Gick sedan ned till karusellerna och lotterierna. Milton fiskade fiskdamm och lyckades fånga 5 st småbilar och en klubba som en blev helt överlycklig för.
Själv ville jag gärna vinna något litet på chokladhjulet så jag for dit. Spelade 2 ggr med 3 nr båda gångerna men med min spelotur vann jag INTE ett skit. Sur och bitter. Älskling ville göra mig glad och sa: Men ska jag försöka då, sätt dig på bänken och vänta. Jag satte mig på bänken en bit ifrån, Milton sprang fram till pappa för att bidra med lite tur och vad händer.....
Jo älskling vinner första pris. 2 kg marabomjölkchoklad. Gissa om jag var världens lyckligaste tjej på hela skansen sen.
Fortsatte med lite "fiska ankor", Milton vann en blå bil. Riktigt plastig grej men han var glad. Sen åkte jag och Milton flygplanskarusell. Hur kul som helst haha.
Innan hemgång tog vi oss en fika på ett jätte mysig café.

I bilen hem kände vi verkligen inte för att bara åka hem och glo utan vi ville fortsätta dagen utan gnäll och ha kul. Vi ringde runt några samtal och det blev tillslut att vi åkte hem till syster och hennes familj. Middag, öl för grabbarna och lek för kusinerna.
Jag satt mest och gråmade mig för mitt svullnad lillfinger som gjorde allt mer ont och blev allt mer svullet. Ringde vårdguiden och fick lite tips och råd. Vid 11 tiden var vi tvungna att tänka på refrängen fastän Milton och Abbe lekte som galningar. Han somnade som en toksäl i bilen på väg hem såklart utan tjat om napp.

På natten vaknade han dock och grät efter nappen och jag gav med mig och gav den. Vi hade trots allt inte förberett oss mentalt på denna dag och han hade nog inte det heller så det blev som det blev. Men imorse när han vaknade glatt gav han snällt nappen till mig. Bra gubben min, bara när vi sover för natten ska nappen användas, sa jag. Okej mamma.....

Nu sitter jag och väntar på att jag ska till vårdcentralen och ska kolla mitt finger innan jag åker för att jobba. Sen ska det mysas hemma hos Emma med mina söta vänner. Tråkigt nog kommer jag komma kl 21 men vad gör det, ska ju sova där så vi har hela natten på oss at dricka vin och prata och mysa.
Kram från mig och Milton.

tisdag 19 maj 2009

Tisdag.



Äntligen på bättringsvägar när det gäller min hälsa. Okej jag hostar fortfarande, snyter mig 711 ggr om dagen och måste fortfarande använda mina örondroppar 3 ggr om dagen. Men annars helt OK.
Gjorde egna hamburgare idag. Riktigt smarrigt vill jag säga. Milton åt som en gris och det är inte allt för ofta.
Idag är det dagen D. Despret och Lost. Helkväll.
Jag hade hoppats på att Milton skulle somna tidigare än vanligt idag men det verkar vara käpprätt åt helvete med det. Ungen är piggare än någonsin. Busat här hemma hela kvällen mer än någonsin och verkar ha ätit 10 tusen sockermunkar så pigg som han är. Tror inte äns han har sovit middag på dagis men ändå helt crazy.

Imorgon ska jag åter till jobbet efter en veckas sjukdom. Känns otroligt skönt att få göra något vettigt och framförallt att få komma tillbaka till verkligheten igen. Man blir lätt seg och trist hemma.
Torsdag är det ledigt och även för Robin och Milton. Då ska familjen hitta på något skoj. Vad vet vi inte än eftersom vi lider av brist på idéer. Men något ska vi dra iväg på.
fredag ska jag nog sova hemma hos Emma. Stackarn vågar inte sova själv och eftersom hennes man ska bort så får jag ta hand om henne. Dricka lite vin och äta gott. Myspys med mysemma hahahaha.



fredag 15 maj 2009

Jacka.

Sitter och väntar på att tvätten är klar i tvättstugan så jag sedan jag hoppa in i en härlig dusch. Ska sen fara iväg till BVC för tre-års-kontroll med Milton. Hoppas det går bra att han inte vägrar göra allt för många saker som han kan göra ibland när han blir lite blyg haha. Ska plocka upp Emma pemma sen för en tripp till Skärholmen C. Milton har fått dille på jeansjacka som sin pappa så det blir till att leta efter en sådan. Hittar vi ingen har jag faktiskt sett en på Ellos. Munkjacka vill han också ha. Hmm vad får han allt ifrån. Själv vill jag ha någon tuff jacka man kan ha på sig över klänning när man ska ut på krogen. Hade lagt undan en på H&M i Tumba för ett tag sedan men när jag kom för att köpa den hade dem jävlarna hängt ut den i igen och då var den såklart borta, fanns ej kvar i min storlek. Då blev jag rätt så arg. Åååhåå vad de ville be om ursäkt men va fan gör det när den är borta. Blir inte bättre av ett ååå förlåt. JAG VILLE JU HAN DEN!!!! Nu kanske jag får springa runt i luffarjacka imorgonkväll ööööö, vägrar de.

Ps. Mår något bättre idag faktiskt Inte alls lika hängig. Men täppta näsan och hostan är dock kvar och nu känner jag dessutom molande mensverk komma smygandes. Hoppas allt släpper tills imorgon så blir det kanon. Ds.

torsdag 14 maj 2009

Allergi??!!

Ärligt talat undrar jag verkligen om jag är förkyld på riktigt. Kanske bara är riktigt jäkla allergisk mot något skit nu som slår ut. Måste nog gå och testa mig. Känns som att jag inte var sjuk för så länge sedan. Var nog bara ca 6 veckor sedan. Kan jag verkligen ha så pass dåligt emunförsvar?? Det svider och rinner i ögonen, kliar och rinner i näsan, kokhet och alldeles hängig. Kanske blir ett besök på vårdcentralen imorgon om dem kan kolla sånt där. Ingen aning, aldrig varit allergisk förrut så jag vet ej var man vänder sig. Vad tror ni??

Imorgon är det 3-års kontroll för lilla Milton. Tänk så stor han är nu. Nyss var han en liten kräkbebis och nu är STOR plutt som röjer runt som en galning.

Tillbaka.


Förkylningen tycks aldrig vilja gå framåt. Den har lixom backat ett steg känns det som. Ansiktet kokar av hetta. Har fått feber också som jag inte haft innan. Fryser och ögonen är helt glansiga. Min jobbiga hosta som jag alltid får vid en förkylning är nu också på väg smygandes. Vad är detta för straff egentligen???
Det är jag som har varit med och triggat igång denna partykväll med brudarna som fan. Ååå vi måste göra nått allihopa, vi måste festa vad så länge sen, vi måste gå ut nu i maj osv. Vad händer, jo jag blir tvärt sjuk och kanske måste ställa in allt för min del. Gud, må du va med mig nu. Gör mig frisk då. Jag vill också ha skoj på lördag med tjejerna. Snälla vad har jag gjort som måste straffas???!!!
ÄR SÅ JÄVLA ARG OCH LEDSEN JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sjuker.

Sjuk och hemma från jobbet idag.
Varit och shoppat loss på apoteket efter dagislämninge. Har stora planer på att jag ska vara i prima form tills på lördag (kan alltid hoppas). Känns dock väldigt långt borta just nu att jag ska må tipptopp då men nu jag ju inhandlat lite av varje som jag vara bra för förkylning så det kanske gör susen helt enkelt.

onsdag 13 maj 2009

Pizza.



Slängde ihop en "liten" pizza. Milton önskade köttbullar så då la jag på dem på pizzan istället, smart va? Robin älskar räkor så det fick han på sin del och jag älskar tomat så det fick jag på min del. Så bra med pizza då blir alla glada och nöjda. Kan lägga på precis vad man vill.
Åt lite jordgubbar till efterrätt också. Va inte igår direkt. Mumsigt.

Tjej.

Dags att gå till frisören med Milton nu. Håret hänger i nacken och han påpekar det själv nu och säger "långt hår i nacken som tjej, måste klippa hos frisören".

Sovit i tusen år.

Herregud jag har sovit i tusen år. Trotts ont i halsen somnade jag skönt igår kväll. Halvt sittandes med massor av kuddar uppbullat, öppen mun så att jag kunde andas eftersom näsan var genomtäppt. Gick upp kl 8 och skjutsade Milton till dagis. Åkte hem och la mig igen. Sov ytterligare ca 4 timmar. Hela dagen är borta men det är det värt för att försöka må bättre. Näsan rinner fortfarande och jag är hängig, varm och blek. Jag som hade tänkt och sola lite solarium denna vecka så man får sig lite fin färg innan utgången men det blir det väl ingenting av antagligen.
Sitter just nu och försöker planera dagens middag även fast jag inte är hungrig eller sugen på ett skit men man har ju en familj att nu och måste tänka på dem. En hungrig skrutt på 3 år är inte kul att ha att göra med, Inte en hungrig kille på 24 år heller som dessutom är "kräfta" och har lite finskt temperament haha. Måste se till att komma på något att laga ihop. Funderar på hemmagjord pizza (om jag orkar). Jaja vi får se hur det blir. Kram

tisdag 12 maj 2009

Halsont.



Helvetes fan vad ont jag ska ha då i min stackars hals. Så jäkla typiskt bara för att vi alla tjejer ska ut och ha kul på lördag för första gången på tusen år. Men man vet ju aldrig, kan alltid inträffa ett lite mirakel som göra att jag frisknar till tills dess. Kan ni alla hålla tummarna för det är ni snälla. Själv så försöker jag göra allt som går för att inte ha ont. Knaprat fishermans i ca 6 timmar och druckit några koppar te med honung. Allt hjälper självklart för stunden men så fort tabletten är slut kommer svedan och märken tillbaka. Jag som dessutom hade tänkt att få sova inatt, SKÖNT OCH LÄNGE, men det sprack tydligen. Nu kommer jag bara att ligga och dreggla, snyta mig och ha ont ont ont OOOONNNT!!!!! Hate it soooo much!!!!

Inte nu igen.

Satans ärthjärna också. Tror att jag håller på att bli sjuk. Varit hängig hela dagen, känt mig febrig och ont i halsen. Vill inte, vill inte, vill verkligen INTE bli sjuk igen. Kanske har det med att jag är väldigt trött och behöver få sova EN HEL NATT. Ja inatt blev det endast 4 timmar riktig sömn. Resten av tiden var Milton en bökgris. Skulle ligga på mig, skulle pilla i håret och göra knutar så det trasslade till sig ordentligt på mig. Man sover inte djupt när någon ska ligga och "pilla knutar" i huvudet på än. Inatt ska jag dra på mig Miltons byxor på huvudet och låta pappa Robin ta skriket ifall han blir arg. Totalt utmattat vaknar jag när klockan ringde på morgonenoch trodde inte det var sant, Men jojo på med kläder och smink och fort iväg till dagis och jobb.
Vet fan om jag kommer orka vara vaken till mina favoritprogram ikväll. Jo Despret orkar jag nog men till Lost är tveksamt.

Dagens middag: Fiskfriletter, (pappa Robins goda) potatismos, remouladsås.

måndag 11 maj 2009

Längtar.




Detta komma att bli lördagens kvälls/natts nöje med brudarna.
Att göra stan osäker är vad planen är eller kanske bara ha skoj!

En dag med Emma.

Hemma hos Emma pemma.
Svedan i underlivet/magen gick över efter sjutusen glas citronvatten och jag var redo för dagens äventyr, Ica Maxi. Plockade upp Emma och åkte iväg. Insåg att Robin har mitt Icakort på sig så det blev ingen "blippning" idag. Riktigt surt när man gjort så i ca 2½ år nu. Storhandlade som förr. Varorna i vagnen, varorna upp på bandet och varorna återigen i kassarna. Blä för sånt. Måste knycka tillbaka kortet ikväll så detta inte upprepas igen. Lat som man är.
Nu har vi iaf fullproppad kyl/frys/skafferi igen. Nu ska det bli ordning på matlagningen igen. Lätt hänt att när det är fint väder och man är borta och så att det blir tex grillning och snabbmat och skit. Nu ska det även bli lite matlåda så man sparar in pengar inför sommaren.
Åkte hem och lassade in maten och vidare hem till Emma.

Kl 16.00 är det utvecklingssamtal på dagis för min skrutt Milton. På fredag är det även tre-års-kontroll på BVC. Ja denna vecka få man verkligen svar på om han är en "normal" liten trottsgrabb hahaha. 100% säker på att han är i tipptopp skick.

Emma sitter och äter frukost nu. Är det normalt? Själv åt jag kl 08.00. Nu är det mellisdags för de flesta men vad gör man om man inte har ett skit hemma och först måste åka och handla på Ica med sin kompis för att få sig lite frukost i magen. Själv hade jag svimmat för länge sen av hunger, sådan är jag. Kan knappt gå utanför dörren om jag inte fått i mig någonting. Det svartnar för ögonen och jag darrar som en alkis om kroppen.
Tacka gud för att han uppfann smörgåsen!!!

Jobbig morgon.

Sitter här hemma och borde städa som jag hade planerat igår. Men ryggen värker och säkert har jag gått och dragit på mig urinvägsinfektion som vanligt. Född med skiten. Blää så jobbigt.
Drar väl dammsugaren över golvet om ett tag så att det ser någorlunda ut. Vid 11 ska jag åka och storhandla på Maxi med Emma. Hoppas magen och ryggen känns bättre då annars blir det ingen mat idag. Inte kul att må så här och känna denna smärta som ilar i hela kroppen. Drar ned på humöret också dessvärre. Kissar 7 ggr i minuten typ. Var ingen rolig och pigg mamma imorse inte. Försöka behärska mig så gott det gick. Andades djupa andetag några gånger så gick det bättre. Milton är nu på dagis och jag kan vara grinig här hemma hur mycket jag vill. Har bara mig själv att skrika på då. Ingen annan behöver ta skada som tur är.

Lugn helg med vänner, syster, god mat, några glas vin, film och jobb.
När vi kom hem från min syster + familj i lördagskväll var man som att man blivit helad.
Fick massage på hennes massagebänk (även Robin fick lära sig lite olika knep). Sen tryckte hon ut massa onda punkter i ryggen på mig som blev så bra efteråt. Sen blev det tacos (helt ekologiskt med absolut inga E-ämnen). Efter maten gick ögonen i kors (som att jag var full). Tänkte hur fan jag skulle kunna köra hem. Massagen tog susen på mig. Men jag klarnade till och fick i mig en kopp kaffe och lite rabarberpaj med glass.
Åkte hem vid halv tio snåret för att dricka lite vin med bästis.
Milton tokdeckade i bilen på väg hem efter att ha lekt med kusinen hela dagen. Länge sen dem sågs och fick leka så länge. Tusan vad det röjdes på de där galna grabbarna. Kul.

Helande - healing - innebär att förbättra någons hälsa på andligt sätt, såsom handpåläggning, fjärrhealing mm.

lördag 9 maj 2009

Kusinvitamin.

Ska snart fara till jobbet för att jobba några timmar. Sen blir det hem till systra mi så Milton får leka av sig lite med kusin Abbe. Han har längtat så länge nu efter sin kusin så han nästan blivit tokig. Blir inte alls lika ofta längre som de ses som förr. Förrut var jag arbetslös och syster sjukskriven så det blev en del träffar så. Nu jobbar jag och hon pluggar mer än heltid i stort sätt. Man får helt enkelt inte tiden att gå ihop riktigt.

Drömde vidriga drömma igen. Massa äckliga lik som flöt upp ur vattnet. Måste genast ta reda på vad detta betyder. Först måste jag väcka Robin till liv innan jag drar mig till tåget.
Ha en bra lördag. Puss på er.

fredag 8 maj 2009

Lunarstorm.

Haha satt och läste gamla dagboksinlägg som jag skrivit på Lunarstorm. Man glömmer så lätt hur man kände när man var gravid men här nedan hittar ni hur jag mådde.

Sön 12 mar 2006

Känner mig stor som ett hus. Är stor som ett hus också iaf jämfört med hur jag såg ut innan jag blev gravid. Magen bara växer och växer dag för dag. Väger nu ca 71 kg alltså 18 kg + jösses va!!!???
Har fått en hel del bristningar på brösten :( men inget på magen iaf :) lite förstoppning då och då, uringvägsinfektion, nästäppa, kramper i bena, svullna fötter, sammandragningar och enroma homonsvängningar är lite av godsakerna. Men ja det är väl sånt man får ta antar jag. Allt kan ju inte gå på dans på rosor direkt.

Ja hormonsväningningar har man ju också. Stackars Robin som får stå ut med allt. Ena dagen är man lyckligaste i världen. Skrattar som en galning och tycker att allt är super skoj. Nästa dag känner man sig helt plötsligt lite nere utan någon anledning alls. Inte på humör för någonting. Vill bara ligga i sängen under täcket och inte prata med nån.Sen dagen efter de har irritationerna i kroppen blivit riktigt jobbiga. Känns som att jag är helt ensam, ingen bryr sig, ingen vill/kan förstå, allt är hopplöst bara. Jag tycker då sååå synd om mig själv. Sen nästa dag brukar vara droppen. Klumpen sitter i halsen och är på väg upp. Det kan räcka med världens minsta tönt sak så brister det. Då ligger jag och grinar, grinar och grinar. Sen mår jag prima igen... :/Ja så har det hållt på ett tag nu faktiskt. Försöker verkligen kontrollera mig men det är inte alls lätt ska jag säga er. Inte heller lätt att förklara alla gånger hur man känner och mår när man knappt själv vet det.
Robin gör verkligen allt för att försöka förstå sig på mig.

Disco.

Miltons sov som en tok imorse. Fick verkligen ruska liv i honom. Då säger han:
- Vill dansa me ssika, dansa på disco.
Hahahahahaha sötlöken då.
Det var för att Miltons lyssna på när jag pratade med Jessika i telefonen igår. Vi diskuterade om var vi skulle dra någonstans nästa lördag när brudarna ska ut på stan. Då ville han också åka på disco och dansa med "ssika". Han måste ha drömt skönt om roligt disco min lilla plutt.

torsdag 7 maj 2009

Drömmar.

Efter jobbet idag gick jag raka vägen upp till bokavdelningen för att köpa mig en drömtydarbok. Ja och jag hittade en jätte bra som dessutom var på REAn. Kan det bli bättre. Läste i den på tåget på väg hem. Försökte få ett svar på alla mina knasiga drömmar. Allt hemskt som jag drömt är inte negativt som jag trodde. Tex de där med att tappa tänderna kan betyda olika saker. Kan betyda att ett förhållande håller på att ta slut eller så var det någon forskning på att gravida kvinnor tydligen ofta drömmer om tandvärk och tandlossning. Jasså så är det ett graviditetstest man ska ta och göra (ööö). Får springa och köpa haha. Jag blev inte direkt smartare av det svaret.
Flygkraschen betyder att jag är orolig inför att klara det jag ålagt mig att göra. Hmm kan stämma ganska bra.
Polisdrömmen kan också betyda lite trubbel i vardagen.

Nakenfis.

Pannkakor hos min lilla Emma pemma igår.
Tänkte jag skulle ta lite bilder igår. Kom för första gången ihåg att ta med mig kameran. Men vad händer efter bara ett kort.... jo batterierna tar totalt slut.
Ett litet kort hanns med på skruttis iaf!

Drömmar.

Har drömt otäcka drömmar nu flera nätter. Om att jag tappat mina tänder, att det endast var 3 st kvar i käften (grrr vidrigt), att jag blivit tagen av polisen för fortkörning och inatt att jag var med i en flygkrash.
Det var jag Annelie, bästis, Madde och Fia med på flyget. Alla var hysteriska utom jag (jätte märkligt). Sedan sa piloten att planet omdelbart skulle krashlanda (ööö). Jag höll mina vänner i händerna och sa att allt kommer bli bra och det blev det. Planet landade jätte mjukt och fint. Ingen kunde ana detta. Vi trodde vi skulle dö. Men vi överlevde utan skador och vi var sedan jätte glada igen. Jo ja tackar ja..... helt sjukt. Vad betyder detta??? Vill ha en drömtydarbok igen.

onsdag 6 maj 2009

Till mina tjejer!!

Först vill jag bara säga förlåt Fia om jag lät snäsig och otrevlig i telefonen ikväll, inget illa menat, och kanske till dig Madde på chatten Men...
Jag vet att det absolut inte är något personligt riktat till mig men ni måste förstå att jag självklart blev besviken och väldigt ledsen över att mina vänner inte vill komma ned och fira min 25 års dag. Hade hoppats på en stor och rolig fest med mina samt Robins vänner. Alla tillsammans och mycket dans och party natten lång.
Jag har själv svårt att förstå er, tro mig jag försöker. Svårt att sätta sig in i någon annans situation. Ni känner som ni känner och det kan jag inte ändra på. Ni ska göra det som ni tycker är roligt.
Jag hoppas iaf att det blir en riktigt fartfylld partykväll nästa lördag med massa prit, dans och skratt. Länge sen vi träffades allihopa sådär på en utekväll. Ska bli nice.
Nu måste jag nog sova lite, sluta grubbla och få lite sömn.
Puss och kram // Madde

Pannkaka.

Mums, Emma pemma gjorde pannkakor till mig och Milton idag. Sylt och glass i stora lass. Nu sover skruttis i soffan medans jag och Emma pratar bajs. Ska väl och röra mig hemmåt snart så skruttis får sova i sängen.

Yeah!

Nya!

Så coola.


Så jävla snygg då.... eller inte haha.

Depp.

Fan jag är verkligen en sällskapssjuk jävel. Deppar ihop totalt när jag inte har något att göra eller någon att träffa. Fan va seg och jävlig dag jag har haft. Visst jag har sovit och tagit det skit lugnt som man måste ibland för att klara av Miltontrotts. Men inte är det kul för 5 öre att bara gå och vara munter hemma helt ensam. Kanske bara att gilla läget. Kan inte direkt trolla fram en vän som är ledig och vill spendera en onsdagseftermiddag med mig på balkongen med kaffe.
Imorgon ska jag jobba igen som tur är. Då får jag definitivt träffa folk, prata av mig och skoja hela dagen lång iaf fram till kl 17. På fredag hoppas jag på att få träffa bästis. Även fast vi inte gör ett jota så trivs jag i hennes sällskap. Kommer alltid någon ful eller skojig kommentar ur hennes trut så man får dra lite på mungiporna Det gillar jag med henne.
Ska hämta min käraste plutt om ett tag på dagis eftersom dem stänger tidigare idag pga möte som vanligt. Då blir det liv i luckan igen.

Trötter.

Suck.
Tror att jag är inne i någon form att trötthetsperiod nu igen. Hoppas den inte vara länge denna gång för det orkar jag bara inte. Jag som nu äter så pass mycket vitaminer och försöker få i mig frukt och allt. Eller vem vet det kanske bara är trött-före-mensen som jag brukar bli. Alltid ska man behöva gå runt och undra för det.
Somnade före 21.00 igår och åkte hem och la mig efter lämning på dagis imorse. Var riktigt länge sedan som jag sov sådär mitt på dagen utan Milton. Brukar alltid ha något för mig att göra. Men idag var det inte ett piss på min "göra lista".
Suck igen, igår missade jag både Despret och Lost. Fy tusan vad ruttet. Min favoritdag är verkligen tisdag då båda mina älsklingsprogram är och så går jag och somnar. Robin försökte väcka mig imellanåt men jag bara sov sov soooov. Blääähäää.

Nu får jag allt ta mig i kragen och piggna till. Kanske dricka kaffe, äta en kaka, plocka lite i hemmet, frecha till mig m.m.
Kanske ska jag ta och baka "mammas bröd". Skulle ha gjort det till kalaset men kände att det inte riktigt skulle passa ihop med tacos. Men nu är jag grymt sugen på det. En färsk skiva av brödet med smör, ost och gurka på MmmmmMMMm. Ja vi får se hur det blir med det då.

måndag 4 maj 2009

Barn.

Efter dagishämtning idag ställer jag mig och börjar skala potatis. Milton går snällt in på sitt rum och bakar med sin lera.
Han ropar emellanåt -Baka mig mamma, baka mig.
Jag ropar tillbaka och säger att jag kommer när jag skalat färdigt potatisen. Han fortsätter då leka för sig själv tyst och lugnt tills han börjar tjata...
-Mamma kom, mamma kom, mamma kom och titta.
Jag går då in i hans rum och ser att han ritat med grön krita på en stor del av tapeten. Åååhåå vad gör man??!!
Jag vet själv hur jag var som liten skit. Jag rev sönder mina tapeter precis när vi flyttat in i villan när jag var 4 år. Men det stör än såklart att den inte kunde vara hel ett litet tag till. Varför måste barn vara så klåfingriga? Men det är väl det som är skoj med att vara just barn.
Varför anade jag ingenting lite tidigare? Jag vet ju att när han blir så där tyst och lugn brukar det Alltid vara något bus pågång. Oftast på morgonen går han och stänger till min och Robins sovrumsdörr och sen hör man hur han pysslar med något bus ute i vardagsrummet tex sitter och äter godis som man glömt att tagit bort från bordet dagen innan eller sitter och river sönder någon bok (knasig idé), ja eller något annat heltokigt.
Nu därimot sitter han nybadad i sin nya spöket Laban pyjamas på sitt rum och leker med sin doktorsväska han fick när han fyllde år. Jag ser han från soffan hihihi det är bra de. Han tar medicin och tar spruta i magen. Kul att tjuvkika lite.
Nä nu måste jag kila ned i tvättstugan för att stoppa in tvätten i torktummlaren!

Blandade bilder.

En glad Milton i Töeboda.

Milton är rolig han. Han ber pappa Robin att spela fotboll och så tar han sin lilla stol och sätter sig för att titta på och är såååå lycklig. Han vill inte vara med och spela utan bara titta.
Pappa han är grym han....


Första cykelturen på nya cykeln i Töreboda.

Blåsa ut ljusen på tårtan dags på sin födelsedag.

Mamma hjälpe till.
Kusinen hjälpe till mig paketöppningen.

Paketöppning på morgonen.
Miltons frukostbricka. Haha ser lite klent ut kanske men han var glad!!

söndag 3 maj 2009

Hemma.

Kom hem igår natt från Töreboda.
Milton mår bäst där nere när han får leka med grannkatten Missan.
Bästis följde också med.
Idag har har familjen och bästis bombaderat Emma och Mr Xs lya hela dagen.
Druckit kaffe, fikat, lekt i parken, ätit mat, druckit kaffe och spelat buzz.
Nu är man hemma igen. Milton sover och älskling glor på tvn.
Imorgon ska jag tvätta och eventuellt träffa Emma pemma igen.
Sen på tisdag börjar allvaret igen. Back to work.

Tjejer, vi måste ha en utekväll nu i maj only brudar! En fet kväll på stan. Vilken helg passar dig??