måndag 31 augusti 2009

Ljustider.

Haft en underbart helg med älskling på hotell Rogge. Tack tack alla underbara för världens bästa harmoniska födelsedagspresent. Njutit fullt ut.
Igår blev det middag + film (män som hatar kvinnor) med bästis+benny och Emma+Dinko. Riktigt jävla bra film men väldigt vidrig vissa gånger. Blev lite läskigt att parkera bilen sen i garaget när jag skulle åka hem 11 på kvällen. Men älskling höll mig sällskap via mobilen som tur var.

Imorse efter lämning på dagis tog jag världens mest ansträngande promenad någonsin. Tror jag tog i lite väl mycket. Tänkte "här ska promeneras långt i rask takt". Jo ja tackar ja, jag gick i över 1 timma. När jag kom utanför bästis kl 10.10 smsade jag henne och hoppades på att hon var vaken för jag orkade verkligen inte gå en meter till. Benen nästan säckade ihop och jag var totalt slut. Bästis ringde upp. JAAAAA, jag var räddad!!! Tack gode gud.
Kaffe och frukost sen IKEA. Köpte till smått och gott (mest till Miltons rum, Såklart!).
Hem och storstädade lägenheten innan hämtning på dagis.
Middag: Korvstroganoff by me.
Milton somnade kort därefter i soffan. Plutten är så trött numera efter en dagisdag utan vila. Fullt frisk är han inte heller. Hostar som en gris. Apropå det så har nog svärfar Urban åkt på svininfluensan, stackarn. Bara ligga hemma och kurera sig. Vårdguiden hade sagt att "ja det är den enda influensan som går nu så då är det den han har", jaha då hade jag och älskling också den då för ca 2 veckor sen när vi låg sjuka. Vi ringde ju aldrig och rådfrågade någon läkare.

Imorgon ska det gå ut och gås igen tillsammans med bästis, en kortare runda dock så jag inte behöver känna känslan igen som om att jag håller på dö. Bra att vi bådar jobbar kväll så man får lite sällis under dagen.
Rätt mysigt nu när det är mörkt ute på kvällen (ja iaf när man är inne och inte behöver gå ut). Man får tända upp massor av ljus överallt och det blir så härligt och mysigt.
Puss och godnatt.

Blider från Rogges




fredag 28 augusti 2009

Bulle.

De här kommer bli den längsta dagen i mitt liv känns det som. Puh redan trött på tanken haha.
Bästis ska hämta min plutt på dagis idag eftersom jag kommer hem seeent ikväll efter att ha jobbat heeela dagen lång.
Milton fick fnatt imorse och började tjata efter en bulle. Ööö har vi någonsin ätit bullar till frukost?! Näää!! Men som vanligt vinner jag och han äter tillslut sin macka och nyponsoppa så vi sen kan åka till dagis. Bulle... haha vilka idéer de får för sig va?! Knasplutt.
Dags att åka till bästis jobb och lämna bilen. Ha en bra dag. Puss hej.

torsdag 27 augusti 2009

Stress.

Idag:
Stressade som en galning hela morgonen. Stackars Milton fick ta med sig frukostmackan i bilen på väg till dagis. Lilla skrutten får sota för att mamma är sen. Men allt blev bra. Milton var glad vi lämning och jag hann i tid till jobbet.
Jobbat som en gris också eftersom vi såklart var underbemannade (som vanligt). Men dagen gick ändå smärtfri igenom. Fick sluta lite tidigare så jag kunde hämta min plutt på dagis idag. Somnade på tåget på väg hem, ni vet när man känner att man hoppas till haha när man somnar djupt, det hände mig idag. Undra hur många som såg det?!
Plockade upp plutt sen älskling. Åkte raka vägen till Sibylla för att vräka i mig en fet pizza. Dunderhungrig och jätte sugen på pizza idag. Har även pizza i matlåda imorgon mmm jammi.
Är sjukt trött och slut idag så det blir sängen alldeles strax. Godnatt!

onsdag 26 augusti 2009

Romantisk helg.

Idag har jag haft en morgon med huvudverk IGEN. Denna gång gick det därimot bort med endast 2 alvedon, lite vila och en fet lunch på de. Känner mig något piggare och gladare nu än för några timmar sedan. Ska hoppa in i duschen snart också innan jag åker till jobbet så blir det nog ännu bättre. Efter denna hårda vecka passar det perfekt med min och älsklings romantiska weekend i Strängnäs som vi fick av alla vännerna när vi fyllde 25. Ska bli riktigt skönt att få komma bort bara han och jag. Äta god 3 rättersmiddag, bada bubbelpool, mysa och Sova. Milton ska hem till mormor & morfar tillsammans med storkusinerna Elias & Felix. Oj vad han kommer få skoj där.
Dags för makeover och en kaffe. Puss hej.

tisdag 25 augusti 2009

Nyklippta Mille :)

Visst är magen redan big?!

Underbara Milton.

Bestämde att Milton fick vara ledig idag från dagis så att mami skulle få sova ut på morgonen efter den långa sena arbetsdagen igår. Så skönt att min skrutt kan sova länge på morgonen och sen att han är nöjd väldigt länge ensam. Så jag klev nog inte upp ur sängen förrän ca 09.20. Tack så mycket min lilla prins ;)

Frukost, dusch och iväg till bästis för en kaffe och långprommis. Sen blodpuddinglunch för min och Miltons del eftersom bästis då avskyr det och klara inte äns av lukten när jag skulle steka. Mupptupp. Som vanligt tvingade hon mig att skjutsa henne till jobbet så det var bara att lyda. Jag och lillprinsen knyckte hennes Ica kort och drog till Maxi. Ja mitt nya har ännu inte kommit så jag lånade hennes så jag kunde gå självscanningen.

På Maxi där älskling brukar få springa som en dåre efter Milton gick det idag hur bra som helst. Hade förklarat innan för honom att han skulle lyssna på mig och det gjorde han super bra. Satt stilla i vagnen hela handlingen. Hjälpte till och plippa varorna och fick sig en liten röd bil av snälla mamma. Ibland kan dom verkligen vara sådär läskigt lydiga och duktiga så man blir alldeles förvånad. Ibland kan dom verkligen skrika och gapa så hela huset knakar så man blir alldeles fundersam haha kul med barn. Men tack idag lillprinsen för att du lyssnade på mamma så jag slapp springa genom hela Maxi och slita ut mig totalt på min lediga dag. Puss på dig.

Ikväll blir det tacos och segiskväll.

Igår kväll efter jobbet var magen helt stenhård. Känns lite skumt att jag redan känner saker som jag gjorde jätte sent med Milton som tex små sammandragningar. Det verkligen knöt ihop sig i magen igår när jag väntade på tåget inne i stan. Inte så konstigt kanske efter en lång intensiv dag men iaf. Det sägs ju att man känner allting snabbare med andra barnet än första, kanske för att man vet hur det ska kännas och man minns direkt när man får en speciell känsla.
Magen är också större denna gång. Tror knappt jag hade någon magen i vecka 14/15 med Milton men nu syns det väldigt mycket. Hur stor ska jag bli egentligen?!

måndag 24 augusti 2009

Svettnatt.

Hemskt svettanfall i natt.
Vaknade upp mitt i natten av att svetten bara rann, härligt? Näää inte de minsta. Aldrig varit med om något liknande. Gick in i badrummet och fick torka av mig som om att jag hade duschat precis. Minns inte att jag drömt någon mardröm eller så utan det bara blev så. Klart det är gravidhormoner som spökar men det kändes mer som försmak på klimakteriet haha.
Skönt var det iaf att hoppa in i en dusch på morgonen efter denna natt.

Lämnat Milton på dagis och sitter bara nu och väntar på att Jessika ska vakna så vi kan gå ut och promenera innan jag ska åka till jobbet. Ja och nu ska Åhlens ha öppet till 21.00 istället för 20.00 på vardagar så jag kommer vara hemma typ efter 10 någongång när jag stänger som jag då gör idag, kul i jul. Måste ha öppet 1 timma längre än NK.. Gud asså. Nu ända fram till oktober har jag dessutom ett helvetes schema Bara sena kvällar och ofta långa pass. Pju kommer att vara totalt slut varje dag nu då.

Ska lägga mig raklång i soffan nu och glo lite på tv. Puss hej.

söndag 23 augusti 2009

Helgen.

Jobbade hela dagen lång igår medans Milton & Robin var på kalas hos Texas som fyllt 2 år. Det var en tuff och hård dag efter en lång sjukvecka. Kämpade in i det sista. Någon jätte energi fanns då inte de sista timmarna. Vrålhungrig och trött åkte jag hela vägen ut till Hölö efter jobbet eftersom min kära familj var där. Köpte med mig en "calzone pizza" från statiol i Järna. Ja det var inte den godaste måltiden direkt men jag ville verkligen
inte ha Mc donalds mat blää. Så pizzan fick duga helt enkelt.

När jag kommer fram var partyt i full gång. Trodde då att det endast skulle vara min familj + Jessika & Benny men då visade det sig att typ 10 pers till var där. Min man är då inte den bästa på att framföra saker till mig. Haha men mycket trevligt var det. Skit snack på terassen, lek med barnen, rockband, chipsätning och en galen Micke som vanligt bjöds det på denna kväll.
Vid halv 1 tiden startade bilen hemåt

Imorse kändes det som att jag hade druckit 15 liter sprit kvällen innan. Fy fan vilken huvudverk och trötthet som kom. Var inte alls kul då älskling väckte mig för att säga att kl va 11. Vi skulle ju åka kl 12 till bomässan. På med morgonrocken, i med frukosten, in i duschen, på med kläder och in i bilen. Halv 1 var vi på plats där vi mötte upp mamma, pappa, syster + barn.
In i cafeterian på direkten för att köpa mig en hallonsoda så jag kunde trycka i mig några alvedon.
13.00 var det show. Haha det var riktigt kul båda för barn & vuxna med Zillah & Totte. Hon är ju riktigt grym och Totte är bara för söt. Milton fick en minitotte efteråt som mormor köpte till honom.

Kvällen är här och familjen har ätit fisk och tittar just nu på Höjdarna. Ikväll blir det kudden tidigt. Puss & hej.

torsdag 20 augusti 2009

Host host.

Sjukt retsamt att aldrig bli frisk. Kan man inte bara bli frisk på bumsen. Poff så är man frisk. Nä utan den ska verkligen genomgå en viss process innan det är klart. Nu när jag inte längre är lika hängig och seg i kroppen då ska hostan genast överta allt. Känner att den är på väg att ta över mitt liv för några dagar. Brukar Alltid få sån jäkla hosta att jag får gå på cocillana (ni vet den med morfin som man blir helt död av). Jag undrar om man får ta den när man är gravid?! Råkat ta bort lappen på den där allt viktigt står, smart va?! Försökt att läsa på internet men får inga raka svar om den faktiskt. Får nog ta och ringa vårdguiden eller nått. Har ju mollipect hemma också, men den var verkligen skit sist. Hjälpte nada. Jaja får hoppas på att den inte blir så hemsk som den brukar för då DÖR jag verkligen. Vill inte ta en massa läkemedel, känns inge bra.
Önska mig lycka till tack.
Puss hej.

Körkort.

Lika snorig & hostig men inte lika hängig i kroppen idag. Än så länge tidigt och yttra sig och jag är påväg att tillfriskna eller ej men iaf. Skönt att få en bra morgon. Vaknade dock med en igentäppt näsa kl 06.45 och kunde Absolut Inte somna om. Så jag hoppade in i en dusch innan jag väckte lillplutten. Morgonen är nog Miltons bästa tid på dygnet. Då är han som gosigast och lugnast. Frukost är nog hans favoritmåltid också så där är det nästan aldrig något bök och stök om vad man ställer fram på bordet.
Efter dagis och runt middagstid är det Ofta något gnäll ochmaten passar först inte. Men efter lite grin och skrik kommer han tillbaka till bordet och äter.
Tex från igår "älskling gjorde världens godaste köttfärssås men Milton sa bara hela tiden -den är äcklig, den är äcklig. Men lilla gubben du har inte äns smakat, sa jag. Smaka lite först sen kan du säga om du inte tycker om den så behöver du inte äta. Han sätter sig vid bordet och efter ett tag smakar han... mmmm jätte gott, säger han då. Hahahaha. Jo ja tackar ja. Samma visa varje dag"

Nu efter lämning har jag fixat med att få blanketter hemskickat om körkortstillstånd till min käre sambo som är så lat att ta tag i de. Men nu jävlar får han ta och vakna till liv och börja övningköra och plugga. För Inte tänker jag vara någon jävla taxi hela livet till hela familjen. Nej aldrig i livet. Tänker inte sitta och köra fram & tillbaka till Töreboda varje sommar med 2 skrikande barn som vill mysa med mamma. Nopp slut på bekvämligheten och in i verkligheten.
Puss på er.

onsdag 19 augusti 2009

Pojke/flicka?!

Pratade här om dagen med bästis om att jag ännu inte fått någon som helst känsla för om det är en pojke eller flicka som ligger i magen. Dels för att mamma tjatar om att det kan vara 2 st eftersom det finns tvillingar i släkten. Tankarna har då mest snurrat i att "kanske det är 2, därför jag mår så illa denna gång" osv osv. Men denna natt drömde jag faktiskt att jag var på ultraljudet och då fick vi reda på att det var en liten flicka. Men när vi sedan kom hem och tittade närmare på kortet vi fick med oss såg vi att det var en pojke med snopp och grejer. Haha nu blev den här drömmen kanske ännu mera för lilla mamma att prata om för nu tänker om genast "ja det är tvillingar, en pojke och en flicka".
Jag tror det är 1 bebis iaf men vad det är för kön har jag inte fått någon feeling för ännu. Med Milton var jag ganska säker på väldigt tidigt vet jag att det var en pojke men denna gång är jag helt lost i kännslor. Kanske kommer...

Bläääääää.

Trodde detta skulle bli en bra dag men där fick jag så jag teg.
Till en början kände jag mig ganska frisk och kry. 2 timmar efter lämning på dagis började huvudverken komma smygandes. Hoppade därför snabbt i säng med 2 alvedon men efter 4 timmars försök till att vila/sova gav jag upp. Huvudverken hade fortfarande inte släppt. Drog på mig lite kläder, plockade upp Milton på dagis och sen snabbt som ögat till apoteket för att hämta ut mina lite starkare tabletter.
I med en tablett och ner i sängen igen. Pappa Robin och Milton fick roa varandra. NU är huvudverken äntligen borta men är jävligt slut och mör efter att ha mått skit en hel dag.
Snart är maten klar och jag ska äta som en häst hade jag tänkt.
Puss hej.

tisdag 18 augusti 2009

Sjuka dagen.

Dagens bästa:
När jag mådde bra för en stund slängde jag ihop en riktigt smarrig blåbärspaj till sjuka familjen. Älskling tyckte det var den godaste han någonsin ätit. Milton älskade den också.

Dagens sämsta:
Har inte mått illa sen förra veckan men ikväll kom det tillbaka. Hoppas bara det är för att jag är sjuk och att det inte är "gravidillamåendet" igen. Herregud trodde jag var kvitt det nu men det verkar inte vilja släppa mig helt ännu. Bara att vänta och se.....

Nicke till Tumba C.


NICKE NYFIKEN KOMMER TILL TUMBA DEN 22 AUGUSTI!Den mycket nyfikne apan, Nicke Nyfiken, som lämnade djungeln tillsammans med mannen i den gula hatten kommer till Tumba Centrum den 22 augusti kl 11.00, 12.00. 13.00, 14.30 och 15.30.

Stackars, stackars...

Ja hela familjen har då blivit sjuka i någon form av influensa (mest jag & Robin). Robin är i stort sätt ALDRIG sjuk så nu blir man lite extra nojig vad det egentligen är vi åkt på för något skit. Antagligen någon riktigt hemsk bakterie. Milton är Ok men eftersom vi båda var hemma ville han självklart också vara hemma.

Men jag tycker så himla synd om den stackars person som snart står själv på avdelningen på jobbet. Ringde nyss och sjukanmälde för och chefen berätta då att jätte många är sjuka idag och att hon just nu bara har 1 person idag på schemat. Åååå fyyy faaan va hemskt. Hoppas dem löser det fortast möjligen. Herregud vad alla är sjuka nu då. Jo visst är det sådana tider men att alla ska bli sjuka precis på samma dag är rätt så osannolikt.

Idag är det kurering som gäller dvs mycket vila, vätska, vädring, kiwi och citron&ingefära te med honung.
Puss på er.

måndag 17 augusti 2009

Måndag.

Piss att jag börjar känna mig SJUK. Precis när illamåendet och tröttheten lagt sig ska man dra på sig kanske "svininfluensa". Ja man vet faktiskt aldrig. Ont som fan har jag iaf i halsen sen igår. Proppat i mig halstabletter som en galning. Det hälper för stunden och det är såååå skönt. Tänkte klunka en massa te med honung sen också + trycka i mig tusen kiwisar.

Idag har jag lekt med bästis. Hon följde med mig till Maxi på storhandling. Stackarn har fått ont i sin nedrans nacke igen. Hon var tapper som orkade gå hela rundan. När vi kom hem med varorna ringde hon med en gång till kiropraktor Benny för akuttid för knäckning.
Jag följde först med hennes snällt till vårdcentralen. Å herregud vilken tid det dröjde där då. Somnade på stolen medans jag väntade på henne, sädär djupt ni vet när man plötsligt rycker till som ett cp hahaha. Döhungrig som jag var när hon var klar orkade jag inte äns köra bilen så bästis fick panikköra till "Robbans" för att inhandla en fet sallad till mig.
Efter en sallad + kaffe hos hennes päron åkte jag för att hämta upp min snoriga plutt på dagis (som jag ser nu har somnat i soffan). Tyckte det var ovanligt tyst där ute. Ja han har ju inte sovit på dagis idag och är lite halvdålig så det är väl inte så konstigt.

Det ligger en fet, vidrig, äcklig, stor, läskig spindel död i en av våra sophinkar. Höll på dö när jag såg den. Skrek som om jag sett ett spöke. Bästis fick ta tag i det och dränkte den i vatten sen la över ett glas på den för att vara på säkra sidan. Så får den ligga tills Robin kommer hem. Då får han ta upp den och spola ner den i toaletten.
Puss på er.

lördag 15 augusti 2009

Nicke + Madde.

Idag på heron blir det Nicke för familjen innan pluttskrutt ska vidare hem till kusinerna och sova när mamma och pappa ska......
.... på 25-års party hos Madde :)

torsdag 13 augusti 2009

90 min!!

Härlig dag.
Träffade bästis under förmiddagen. Käkade lite frukost/lunch, drack kaffe sen ut på en ca 45 minuters promenad. Så jäkla skönt. Va fan gör jag det inte varje dag för??!! Mådde så himla bra efteråt. När jag senare under dagen skjussat bästis till hennes jobb åkte jag vidare hem till Emma & Dinko. Snackade lite skit men sen blev vi snabbt rastlösa och tog även där en rätt så lång promenad på ca 45 min.

När jag hämtat Milton på dagis och kommit hem fick jag tokryck och började rensa typ ALLA garderober och skåp. Fick ihop 5 stora Ica kassar med kläder som jag ska ge till UFF eller vad det nu är till när man lägger det i dem där stora gröna lådorna. Måste ju få ordning i garderoberna så att den nya lilla bebisen också ska få plats med sina kläder. Jajaja jag vet att det är tidigt kanske och börja med sånt men va fan va på humör att rensa och varför inte börja i god tid?!
Svärföräldrarna var förbi på en liten fika och lite lek och mys med Milton. Själv blev jag bara bläähäää illamående av glaset med cola och den där stora bullen.

Har pratat i sömnen 3 ggr i mitt liv. Alla 3 ggr i Robins sällskap. Inatt var en av gångerna.
Jag: Var är toaletten?
Älskling: Va?
Jag: Var är toaletten?
Älskling: Mä sover du eller?
Jag: VAR ÄR TOALETTEN!!??
Älskling pekar ut mot hallen där toaletten ligger och jag reser mig från sängen och går och kissar. Han frågar när jag kommer tillbaka: Hallå, minns du vad du sagt? Pratade du i sömnen eller?
Jag: Jag ska sova nu, godnatt.
Hahahahahaha....... tyckte det lät väldigt kul när han berättade.

Hoppas jag hittar toaletten inatt bara. För det blir minst 3 kissturer på nätterna nuförtiden jobbigt nog. Puss på er!

Ut.

Lämnat Miltonskrutt på dagis. Åkte hem och började ta tag i lägenheten. Städat och tvättat.
Nu ringde bästis som vaknat till liv. Ska åka ner till henne nu och faktiskt ska vi ut på en promenad (va inte igår). Måste verkligen försöka ta tag i det här med promenader nu. Minst 30 min om dagen måste jag röra på mig aktivt. Hör även hört att det kan hjälpa mot illamåendet. Perfekt att gå nu på sensommaren/hösten då det inte blir lika varmt för då orkar man gå lite längre än 2 meter. Får se hur långt det blir idag.... återstår att se.
Puss på er.

onsdag 12 augusti 2009

Äter.

Hur mycket kan man äta egentligen?
Det ända jag gör på dagarna är att äta och kissa. Har redan ätit 6 mål sen klockan 8 imorse. Är verkligen hungrig konstant. Inte undra på att man går upp i vikt under en graviditet för sjutton så mycket som man smäller i sig. 27 kg gick jag upp med Milton, ja och inte var det bara vatten och bebis utan det var nog endel godsaker också. Får se hur mycket det blir denna gång. Hoppas inte på fullt lika mycket pga att min rygg tog stryk av de.
Ikväll blir det tacos med bästis, Emma och Dinko. Stackars Benny ska jobba medans vi andra äter gott. Är såååå sugen på tacos. Längtar, längtar!!

Hoppas.

Hoppas på att denna dag blir bättre än gårdagen då jag fick åka hem från jobbet med sprängande huvudverk och illamående. Sov då den natten som skit så det kan ha mycket med det att göra. Sov när jag kom hem från jobbet 2 timmar, guuuud såå underbart!!! Var vaken ett tag på kvällen då bästis var här tillsammans med familjen på lite tisdagsmat (fiskfriletter+ris). Somnade i bra tid sen på kvällen igen.
Känner mig mycket bättre denna morgon än igår. Dels för att jag fått i mig dubbel så mycket mer frukost och är relativt utvilad.
Men jag vet ju säkert sen att jag ändå kommer känna mig trött och seg efter några timmar på jobbet pga den otroligt hemska instängda luften som finns på avdelningen. Det är verkligen hemskt.
Mest av allt hoppas jag på att inte dra på mig min jobbiga spänningshuvudverk eftersom jag då MÅSTE ta Ipren som man INTE får man när jag gravid men faaan inget annat hjälper. Har fått en läkartid till nästa vecka för att diskutera saken. Måste få något starkare som man FÅR äta.
Hoppas ni får en bra dag. Kram

tisdag 11 augusti 2009

Bebis.

Gravid i vecka 12 :)

måndag 10 augusti 2009

Igår.

Milton somnade som en tok på dynan på gräsmattan hos gammelfarmor som fyllde 92 år. Lite glass hann han få i sig innan krafterna tog helt slut. Skönt såg det ut iaf.

På kvällen blev det en sväng till Tullingesjön för lite bad och wakeboard.




Milton badade jätte mycket för att vara han iaf =)


Robin provade på brädan. Tog några försök innan han lyckades komma upp....

men sen var det fullt ös!!

lördag 8 augusti 2009

Inga kläder.

Trevlig kväll igår tillsammans med systrarna + alla kids. Grillning och harmoni.
Robin var ute på äventyr med Kakan.
Ska snart bege mig till jobbet och jobba hela 4 timmar. Sen blir det Medis med tjejerna (tror jag). Får se under dagen om jag får något sms om att det blivit inställt eller så. Inget helt bestämt än men det lät trevligt att sitta i solen och umgås.
Blähä säger jag bara för de dagar man bara avskyr sig själv. Eller ja inte sig själv men är inte bekväm i vad jag än drar på mig. Idag blev det verkligen tokigt så jag tom missat ett tåg. Tur så hinner jag precis fram till jobbet med nästa men iaf. Provat i stort sätt hela garderoben. Spelar inte någon roll heller att älskling kommer in och säger att jag är fin i allt... jajajajaja det funkar inte när man känne såhär, men en gullig tanke haha.
Måste dra nu så jag inte missar nästa tåg också. Puss hej.

fredag 7 augusti 2009

Pank.

Lämnat plutt på dagis och sen tvättat maskiner. Äntligen något rent att ta på sig.
Nu ska jag åka hem till mor & far för att råna dem på pengar. Vi var klantiga och gjorde av med mer än tänkt i Turkiet så nu får vi leva knapert 1 vecka till, tills jag får min lön. Men det funkar. Proppat av mat har vi iaf så det räcker och blir över en tid fram.
Måste hämta upp sista tvätten från torktummlaren nu så byebye.

torsdag 6 augusti 2009

Turkiet.


Torsdag.

Sitter i soffan och glor. Lämnat plutt på dagis. Kors i taket gick det förvånansvärt bra med tanke på att han nu har varit borta så länge. Hela vägen till dagis sa han: vill inte till dagis, vill inte till dagis, vill hem, vill hem.
Men väl där blev det inte alls något grin, skrik och armar sträcka efter mig. Jätte skönt verkligen. Vet ju själv att han kommer ha såååå kul. Äntligen få leka med alla kompisar igen.

Jobbigt värre ha jag fått ont i halsen. Något bättre än igår men fortfarande svullen. Lite hängig och trött men det får gå ändå. Det är redan kaos på jobbet som det är så jag får ta mig dit och göra så gått jag kan. Är trots allt ledig imorgon igen så jag kan kurera mig då om det behövs.
Tänkte ta och städa upp lite här hemma innan jag åker iväg. Har verkligen ingen större lust just nu men kanske om ett tag.... hehe....
Byebye!

tisdag 4 augusti 2009

Tillbaka.

Kom hem i söndagsmorse från Turkiet. Herregud så varmt vi har haft det då. Lite väl varmt kanske. Ca 38 grader i SKUGGAN, haja den va. Dagarna gick väl an då man låg vid poolen under parasollet men kvällarna var jobbigare då det kändes som att det var lika varmt som på dagen bara de att det var mörkt. Kunde knappt ha t-shirt utan det var linne som gällde.
Självklart har vi haft en härlig semestervecka tillsammans. Verkligen en violsemester. Mycket sömn och god mat.

Nu är man tillbaka till vardagen igen. Jobbade igår till 8 sen åkte jag hem till syster och sov. Hon hade varit barnvakt åt Milton hela dagen så Abbe och han kunde få leka av sig nu när dem saknat varandra så mycket.
Idag har dagen Inte varit något vidare för min del. Började dagen med sprängande huvudverk. Alvedonen hjälpte aldrig. Lyssnat på Milton som skrek i ca 1½ timma efter nappen. Trots huvudverken lyckades jag ha enormt bra tålamod så jag gav Inte med mig och japp tillsut blev han lugn.
Vi packade ihop oss och åkte till Flottsbro för att bada med barnen. När vi precis lagt ut handdukarna blev himlen täckt att stooora moln men det gjorde inte mig något alls för huvudverken blev bara jobbigare och jobbigare. Vid 5 tog jag Milton och packningen och åkte hem. La mig direkt på sängen och Milton gick snällt in på rummet och började leka. Huvudverken släppte då äntligen och jag somnade till. När jag vaknade till liv åkte vi familjen till Maxi för mathandling.
Yes, nu mår jag bra och kylen/frysen/skafferiet är fullt av mat.
Är ledig imorn med. Gud så skönt. Behöver en till vilodag nu efter denna hemska onda dag. Ska nog träffa bästis men mer än så vet jag ej.
Bilder från Turkiet kommer en annan dag. Orkar bara inte nu.
Puss hej.