onsdag 31 mars 2010

Något bättre kväll :)

Kom ut på en promenad idag också efter middagen. Så otroligt skönt att röra på sig. Känner nu att sakta men säkert bygger jag upp muskler igen i min lilla kropp. Inte alls lika jobbigt att ta sig upp för den barnta backen efter centrum som det var görsta gången. Tänk va 4 promenadturer kan göra ;) Flåset känns också en aning bättre. Bränner inte längre i halsen och det vattnas inte en massa saliv i munnen så fort man rör sig.
Vill ha riktig vår nu så att det blir ännu skönare att vara ute och gå.

Skönt att det gick lite bättre med lillan ikväll än vad det gjorde igår. Igår var det verkligen skrik och bök längre. Ikväll fick jag visseligen gå runt med henne i famnen tills hon somnade men hon skrek inte alls. Men så fort man la ned henne ville hon upp igen i famnen innan hon somnade in ordetligt. Detta moment sliter på min stackars rygg som jag redan har så jäkla ont i.

Älskar min familj så mycket!! Mina fina barn, en underbar prins och en liten prinsessa och sen såklart min stora fina prins... de bästa man kan ha!! Skulle kunna pussa på dem dygnet runt haha ja nästan iaf :) PUSS & GODNATT.

Miltons konstvärk!

Påskriset och sen en liten påskkärring ;)

Mest tårar denna dag.

Tack att jag fick en skön härlig natt. Sovit bra :)

Hade jag inte fått göra de hade jag nog inte orkat med denna dag. Lillan har tydligen bestämt sig för att INTE sova alls idag. Kortare stunder som en halvtimma högst har det blivit.

Milton har inte haft det lätt han heller stackarn. Blivit ledsen för minsta lilla. När vi ritade påskkort tyckte han att jag ritade mycket finare och sen råkade han välta ut ett vattenglas och blev hur ledsen som helst.
Vid lunchen bökade han som vanligt. Ja det är inte ofta han bara sätter sig och äter sin mat utan det ska alltid bråkas och gråtas lite först konstigt nog. Alltid varit så sedan vi började med mat till honom vid 4 månader. När han väl kommer ut från rummet glad för att sätta sig och äta ramlar han och vrider foten lite snett så då kommer det ännu mera tårar givetvis.
När maten är uppäten hoppar han ned från stolen och snubblar igen och ramlar ned i babysittern (som faktiskt stod lite tokigt till) rakt på lillasyster som ligger och sover en av hennes minikortapass på ca 10 minuter. Allt gick bra men han själv nog rädd så det kom ytterligare lite tårar.

Man tappar verkligen allt en sådan här dag. Finns ingen ork till att ens dammsuga av golven. All energi går till ledsen barn idag. Ska bli så skönt nu när det är långledig för Robin. Hur underbart som helst att vara 2 hemma. Jag fattar inte hur dem orkar i "Familjen annorlunda". Hur har dem gjort när den minsta gråter och måste gungas på axeln medans en annan ramla och slår sig jätte illa medans den tredje kanske också bara skriker och gråter och en annan vill kramas och mysa?! Jovisst allt löser sig men var får dem all kraft ifrån?! Jag skulle gå in i väggen om jag hade 10 barn och aldrig fick lugn och ro ibland. Jag beundrar dem för deras energi men skulle aldrig vilja vara i deras situation.
Inte så att jag är helt slut idag men har känt mig otillräcklig många stunder idag då Milton också självklart vill ha min uppmärksamhet. Men det har inte gått så lång tid ännu med 2 st sötisar så kanske jag får in en rutin sen efter ett tag som gör det hela lite lättare.
Nu blir det en kopp te för kors i taket så sover lillan nu. Hoppas det blir en längre stund denna gång. Ska också ta och baka lite med Miltons lera på hans rum nu :)

tisdag 30 mars 2010

Tävling.



Jag är med och tävlar om sånna här söta skinntofflor hos http://trissidamer.myshowroom.se/. Kolla in där och tävla ni med!

Skrik.

Japp har nu köpt mitt påskris som skall kläs imorgon då Milton är hemma. ALLA fjädrar var slut på hela Citygross så jag hoppas nu att jag sparade dem från förra året. Vet att jag köpte massor av fina färger då. Ja vi får se när vi går ned i förrådet imorgonbitti. Blev ingen minut över till de alls ikväll.
Efter att jag hämtat Milton på dagis åkte vi hem och jag började ganska omgående att göra middagen. Ja det tar verkligen så mycket längre tid numera eftersom man blir avbruten gång på gång med att amma, trösta, gunga babysitter m.m. Idag lyckades dock första försöket med att få henne somna bra. Jag kunde stå i lugnans ro och rulla köttbullarna. Blev även hemmagjort potatismos samt gräddsås och lingonsylt. Säger bara mmmmmmmmm så gott det blev!!

Precis efter vi ätit klart började lillan böka. Antagligen magen som krånglar. Har tagit 3 timmar att få henne att somna. Vi har tagit henne i omgångar. Robin först efter middagen så jag kunde få ligga raklång i sängen en stund pga min extremt onda rygg. Tog sen över så att han och Milton kunde fixa undan all disk. Blev sen Robins tur igen då jag nattade Milton. Blev han som tillslut fick henne att somna in djupt. Stackars liten som har så ont i magen och stackars oss som ej är vana vid detta. Hon har knappt låtit på drygt 3 veckor så detta var nytt. Roligt att det kom då min rygg är skit. Måste ju nämligen gå runt med henne, gunga osv. Visst hon har kanske inte världens högsta skrik men ändå. Blir jobbigt i huvudet efter en stund.

Som sagt så somnade Milton precis kl 21.00 och lillan med. Satte mig i soffan och slog på kanal5 för att se Despret men FAN jag hade glömt bort att skiten CSI skulle vara idag och att mitt favoritprogram ever var inställt. Kul i jul.
Sitter väl uppe ett tag till innan jag beger mig in till sängen för att förhoppningsvis få sova skönt inatt! PUSS.
Det blir köp av påskriset idag :) jag och bästis åker till citygross på shopping!!! Puss

Gosunge.

Hemmadag.

Idag känns det som en riktig segodag och det känns skönt. Egentligen var dagen inplanerad med Sandra men Daisy blev sjuk och därför ställde vi in träffen tillsvidare. Men kanske just vad jag behöver också, att bara va hemma med lillan och mysa. Har också fruktansvärt ont i ryggen. En viss punkt på vänster sida. Robin försökte massera på den där punkten igår men tycker inte det tyvärr att hjälpt. Även försökt stretcha ut men fan har fortfarande lika ont. Det lixom strålar på hela skuldran.

Tycker jag blivit något piggare och starkare i kropp och själ nu sen förlossningen. Har kommit ut på några promenader här i helgen och igår blev det en lång än med syrran borta i Skäcklinge på 1 timma. Sjukt härligt att kunna röra på sig igen utan att känna sig helt matt av 2 steg. Längtar tills man får köra igång ordentligt med träning för då blir det att boka in spinning på gymmet. Men det dröjer ett tag till då man måste vänta ca 2 mån innan magen får anstränga sig på riktigt. Allt måste dra ihop sig bra där inne med livmodern och allt.

När det gäller Elvira så har hon inte bajsat på nu 6 dygn. Upp till 14 dygn får det gå om man då ammar eftersom det säg att de ej kan bli förstoppade då. Men lite knölig och bökig har hon varit i magen. Kommer iaf en stinkande prutt då och då så helt stopp är det ej.
Annars så växer hon på bra och är snart hela 1 månad, helt sjukt. Min lilla flicka är så go och glad.
Milton är hittills så duktig med sin lillasyster. Jag undrar när det kommer sådant som alla varnat mig för dvs att det äldre syskonet kanske slår på den lilla eller helt enkelt gör dumma saker på den?! Men alla gör nog inte de. Just nu känns det som att Milton ALDRIG skulle vara dum mot henne som bebis. Han är så otroligt försiktig och fin med henne. Ropar på mig när hon gråter, hjälper att gunga babysittern, ger nappen och kramar och pussar på henne hela tiden :)

Imorgon när lillprinsen är hemma från dagis är tanken att det ska påskpysslas lite. Ja lite påskris måste vi ha och någon prydnadskyckling ligger nog nere i förrådet som skall tas upp. Får se om jag orkar ta mig ut sen för att handla riset eller vi tar det imorgon.
PUSS!

måndag 29 mars 2010

Ingen lust!

Sitter nu här och vill skriva långt inlägg men kände att alt bara tog stopp. Tappade motivationen och orken totalt. Får hoppas på att den snart kommer tillbaka. Ska nog ta och hoppa i säng snart. Robin är och byter blöja på lillan och fixar på pyjamasen sen blir det väl amning innan sängen.
Puss och godnatt!

söndag 28 mars 2010

JIPPI!!

Jajaja nu funkar vårat Internet igen :)
Nu blir det bättre uppdatering igen på bloggen i fortsättningen lovar jag.

fredag 26 mars 2010

Fredag!!

Japp då var det fredag igen och lilla Elvira är idag hela 3 veckor gammal. Nästan så att hon kan gå och äta själv nu :) Nej men snart så. Tiden den går så fort.
Milton är på dagis idag. Jag och Elvira har tagit oss ner till bästis hem igen för att låna datorn och dricka kaffe. Behövde betala alla miljoner räkningar. Sånt är aldrig skoj speciellt inte när dte är mer än vanligt. Men så är det vissa månader.
Ikväll blir det nog en dos av Emma, Denize och Nellie tror jag.
PUSS

torsdag 25 mars 2010

Härlig dag med bästis!!

Ja nu sitter man här med mobilen och bloggar. Robin har försökt sig på att formatera om datorn och nu får inte datorn någon kontakt med dlinken. Men hoppas på att problemet är löst snart.
Idag har jag och kidsen spenderat vår dag tillsammans med bästis. Vi har druckit kaffe, ätit på Max, tittat på film, ätit köttfärspaj, bakat kladdkaka och varit på BVC med lillan.
Hon hade vuxit precis som jag trodde. Väger nu över 4 kg och är nästan 54 cm lång. Stora tjejen.
Stackars liten har haft lite ont i magen idag. Hon har försökt kämpa några gånger med att bajs men ej lyckats ännu. Konstigt nog har hon nu sovit sen middagen. Hoppas hon bajsar när hon vaknar.

Just nu sitter jag och älsklingen i soffan med våra iphones och har lyxfällan på i bakgrunden haha vilket liv va?! Ska nu dricka mitt amningste och sen kanske väcka lillan eftersom brösten snart sprängs.
Puss

onsdag 24 mars 2010

Mammasnack.

Idag blev Robin pappa på papper också :) Båda har nu vårdnaden om vår lilla flicka. Faderskapet är nu fastställt.

Idag har jag och Elvira legat i Emmas soffa hela dagen. Hälsat på henne och lilla Nellie som verkligen är liten mot Elvira. Herregud min lilla plutt har verkligen lagt på sig nu båda här och där. Men det är bara skönt att se lite hull och goa kinder. Får se imorgon hur mycket hon väger och framförallt hur lång hon nu är. Känns som hon vuxit extremt mycket sedan hon föddes men kanske är det bara att hon nu börjat räta ut på sig och inte längre alltid ligger som en knöl haha.

Vad pratas det om när 2 nyblivna mammor umgås?!
Jo precis, kiss, bajs, kräk, amning, blödningen, vilka amningsinlägg man använder, vilken napp, vilken nappflaska, vilken ersättning, sömn, magknip osv. Ja ni fattar att det blir en hel del prat om bebisarna. Men lite annat klämde vi nog också in på ett hörn.

Nu är vi hemma. Ja och mina goa gosgrisar. Lillan sover på raklång på soffan och lillprinsen ritar keckningar (teckningar). Just nu är han inne på att rita l
ånga bilar, limmosiner dåra. Han vill gärna klippa ut dem också plus sen hela pappret så att det ligger miljontals småbitar papper sen över hela vardagsrummet.
Ska nog ta och börja med maten. Man får passa på medans lillan sover för sen vill hon helst bara vara i famnen såklart. Går bra ett tag i babysittern med den spelande nallen men då känner man sig bara stressad under matlagningen. Hörs sen då! Puss.

Mysgrisen.

Min gosiga lilla leopardunge ;)

tisdag 23 mars 2010

Mobilbilder!

I sängen!

Lillasyster & Storebror.


Daisy i lördags.

En sovande plutt i Sandra famn.


En fin teckning va som Milton ritat på min mobil. Hihi han gör så söta gubbar!

TRÖTT!

Att man kan bli så förbaskat trött av att inget göra är helt sjukt. Elvira hon har bara sovit hela dagen. Det har hon inte gjort sedan hon föddes haha. Idag var hon en trött tjej min lilla skrutt. Milton och jag har pysslat, lekt och segat.
Jag har paxat att natta Milton idag. Då får jag chans att slumra till en stund innan Despret börjar :) Man får ju inte vara dum va?!
Imorgon är det dags för att bekräfta faderskapet som man då måste göra som ogifta.
Puss och hej från trötta mig!!

Tisdag.

Så skönt att lillan sover bra på nätterna. Ja dte vore ju konstigt om hon inte sov på nätterna eftersom är så vaken på dagarna. Men idag kors i taket har hon nu faktiskt sovit i ca 1½ timma i sängen.
Milton och jag har hunnit lekt med bilar, ätit blodpudding och fikat. Ja och nu sitter jag ju även här utan att än sålänge höra henne gny. Kanske är det minifomdropparna som givit bra resultat. Ja hon hade inte direkt jätte ont i magen men lite spänd sådär så jag gick och köpte dropparna. Har även klunkat i mig några koppar amningste och tror nog att mjölken ökat. Ja iaf så spänner det i brösten ganska mycket. Borde vara ett tecken och har inte behövt ge någon erstättning idag heller. Puss hej!

måndag 22 mars 2010

Matvrak.

Blivit en riktig segodag. Inte alls vad jag hade planerat men så blir det ibland. Tanken var att jag skulle kommit ut på en härlig promenad i detta fina vårväder vi haft idag. Efter jag ätit lunch blev jag helt lam och somnade i soffan med lillan. När jag vaknade var det bara att fixa till sig och åka till Tumba C för att inhandla grejer från apoteket och Hälsokost och sen vidare för att hämta lillprinsen på dagis.

Efter det att vi kom hem efter tre tycker jag Elvira endast har ätit, ätit och ätit. Mina bröst har då verkligen inte räckt till utan har fått gett massor av ersättning. Hoppas på att amningstet jag köpte ska öka min mjölkproduktion en aning så hon blir mätt på mig. Hon har också varit väldigt mycket vaken idag. De flesta bebisar brukar ju somna när man åker bil men hon har varit vaken alla turer jag gjort idag, helt sjukt. Vaken och nöjd!

Kidsen är badade och snart är det läggdags för lillprinsen. Borde väl jag med egentligen (komma isäng tidigt idag). Varit rätt trött hela kvällen också. Men med en liten bebisen som bara vill äta hela tiden så är det inte jag som bestämmer när det är sovdags direkt.
Vi får hoppas på att hon ändå sover inatt som hon hittills har gjort dessa 2 veckor. Puss.

Så tyst.

Japp då var det bara lillan och jag hemma då. Så tyst det är. Endast lite musik från radion, känns konstigt. Varit liv och stök nu i dryg 2 veckor. Fart och fläkt hela tiden. helt plötsligt blev allt så tyst och lugnt. Då får vi se vad dagen erbjuder mig och min fina dotter idag. Puss.

söndag 21 mars 2010

Tjockis?!

Lite lustigt att Elvira ser så himla stor och tjockis ut på alla bilder man tar. Kameran gör verkligen ingen rättvis bild av henne. Hon kommer hata alla kort på henne sen när hon blir stor haha. Nä men det är faktiskt sant att hon är mycket mindre än vad bilderna visar. Fråga Sandra (bubblan) så får ni se. Min kompis som varit i Thailand som endast sett bilder på Elvira på kort tills igår. Hon trodde lillan skulle vara gigantsikt men såg sen att hon var en ganska så liten plutt med lite gosiga kinder :)

Helgen.

Här sugs det på tummen då och då. Kämpar fortfarande med nappen :)

Blandade bilder från helgen. Bästis mage den bara växer och gror den som ni ser här. Om 3 fjuttiga månader har vi äntligen lilla Molly här med oss. Elvira kommer bli så glad :)
Nya soffan invigdes i fredags. Denize, Bästis+Bempa gjorde oss sällskap. Alltid lika skoj att träffa Denize. Är inte allt för ofta man ser henne nu längre. Men så man skrattar när man befinner sig i hennes sällskap, kul!!

Idag har vi haft finbesök igen. Elvira har fått ännu mer fina gåvor. En av sakerna kan ni se på bilden ovan då hon sover. En så mjuk, fin helt underbar filt från Jonne, Linda och lilla Max som nu blivit hela 5 veckor. Gud så han har vuxit på bara 3 veckor. Helt sjukt. Tyckte han var en miniplutt när jag såg han för 3 veckor sedan.

Kvällen blev mys med Bästis+Bempa. Gjorde korv/kycklinggryta med pressad potatis. Häng framför tvn med en kopp te och chokladmunkar. Nu sitter jag här och funderar på att snart väcka lillan eftersom ena bröstt håller på att sprängas sönder haha. Hon har sovit väldigt mycket nu ikväll och det märks så tydligt då på brösten. Inte kul när det börjar strama och ömma. Får bli ett blöjbyte och pyjamas sen amning på högsta nivå.

Hoppas på att det är sol imorgon eller ja iaf inte någon snöstorm så att man kan få komma ut på en liten promenad som jag tänkt. PUSS!

lördag 20 mars 2010

2-barnsmamma!!

Robin gav sig av tidigt imorse för att åka snowboard uppe i Kungsberget med en kompis. Blev alltså då första gången ensam med mina 2 underbara fina barn en hel dag. Så skönt att jag tillslut fick lillan att somna om imorse för jag vägrar verkligen stiga upp ur sängen kl 06.00. Är absolut ingen morgonmänniska. Lillprinsen var nöjd med att Bolibompa i sängen brevid mig och lillasyster. När klockan hunnit bli nio gick vi alla upp.
Allt flöt på så bra denna första morgon ensam med 2 st. Lillan somnade lägligt till de att jag skulle fixa mig. Så sminket kunde jag få till i lugn och ro, även frukosten!
Vi packade in oss i bilen och åkte och hälsade på 3 st pepparkakor (Sandra,Daisy,Edward) som kom hem från drygt 3 veckors semester i Thailand igår. Jo tack vilken blekfis man var då mot dem. Även Texas lilla familj kom över på fika och lek.

Vid 2 tiden forsatte vi vidare hem till ma&pa. Här sitter jag fortfarande. Mamma står och lagar middag till oss. Milton har redan ätit och äter nu lördagsgodis och tittar på NickeNyfiken. Pappa sitter han med framför Nicke haha. Lillan har äntligen somnat efter liiite bök i magen. Hon somnade tillslut med nappen i munnen för första gången :) Jag är så glad för jag vill jätte gärna att hon börjar ta napp. Är så glad för denna ljuddämpare som Milton hade i drygt 3½ år. Ska väl sen åka hemmåt och mysa i soffan eller nått.
PUSS!

(Massor av tankar & kärlek till otursdrabbade finaste Emma, love you darling)

fredag 19 mars 2010

Fredag!!

Igår var Malin, Calle och stora tjejen Linn här på en kortvisit. Tänk att de små liven växer så fort. Snart så springer väl lillan omkring här som en galning haha. Elvira fick super tuffa kläder (jeansleggings och en rosa topp). Dem fick med sig vår soffa när dem gick hem också. Snabb och smidig affär. Tack! I eftermiddag får vi hem vår nya. Härlig med stor ny soffa till helgen och allt.
Idag ska jag träffa Denize. Ska hämta henne efter hon slutat jobbet. Vi hoppas även på att få träffa lilla Nellie om hennes mami orkar med oss. Japp vi får se hur dagen/kvällen blir. Me antagligen bra känns det som. Vad kan bli bättre än att ligga raklång i en ny soffa och kolla på SOLSIDAN!!??

Duktig kille va?! :)

Titta så duktig min snart fyraåriga lillprins Milton är. Han har här skrivit sitt namn helt själv ja fast baklänges dåra men va fan mer kan man inte begära hihi.
Tänk så stor han har blivit. Han har också blivit duktig på att rita. Inte längre bara kladd på pappret utan nu är det gubbar och bilar m.m. Han ritar sånna där klassiska huvudfotingar :)

torsdag 18 mars 2010

Soffan.

Soffan såld, soffan borta :) Glad!
Imorgon får vi hem vår nya STORA soffa.
Nu får äntligen hela familjen plats raklånga dessutom!

Nya tag nästa vecka!!

Nästa vecka tänkte jag dra igång med lite promenader. Bort med all fika på vardagar och i med mera frukt och grönt. Varit mycket gottis nu under dessa 2 veckor hemma under alla finbesök. Ska absolut inte börja banta eller så utan mer tänka på vad jag äter och få lite motion och kanske få ner degmagen en aning ;)

Hembesök.

Nu har nog lillan vaknat till lite efter sin förlossningskoma. Inatt ville hon helst inte ligga själv utan sov mycket bättre på mitt bröst vilket gjorde denna natt liiite jobbigare än de tidigare nätter. Men ska absolut inte börja klaga redan nu för hon är verkligen jätte snäll. Hon gnyr lite när hon inte är nöjd men verkligen inga höga toner. Gick väl upp runt halv 8 då hon fick lite små ont i magen och ville bli buren men det gick över snabbt och vi behövde ändå gå upp då. Bvckvninnan skulle ju komma vid halv 11. Blev lite småplock i lägenheten och Robin gick över med lillprinsen till farmor Anne och köpte med sig lite fikabröd från affären på tillbakavägen.

Kul att dem håller på att renovera ett badrum vägg i vägg med vår lägenhet så att det borras och låter som bara den då och då. När barnmorskan var här satt vi först i köket men vi fick förflytta oss sen in till vardagsrummet och stänga dörrarna till köket så att det skulle kunna gå och samtala. Tur var slutade dem för en stund och vi kunde höra varandra igen. Lillan har iaf redan nått sin födelsevikt och lite till nu. Vikt vid födseln: 3730 g, vikt vid hemgång från BB 3515 g, Vikt vid efterkontroll 3670 g och idag 3880 g. Skulle varit konstigt om hon inte lyckats nå sin födelsevikt eftersom hon äter som en stor häst. Ibalnd räcker inte äns båda brösten till utan blir även då lite ersättning. Fick en massa information som känns rätt logiskt men bra att få en uppfriskning av allt. Var som sagt 4 år sedan Milton föddes och vi fick den infon. Mycket om säkerhet och alkohol.
Nu blir det mys med lillan :)

onsdag 17 mars 2010

Sego.

Idag har det varit en hemma-slappisdag.
Morgonen gick väl åt till att städa, tvätta och fixa. Till lunch kom maddelito hem till oss. Vi låg i soffan och drack kaffe och tittade på Elvira när hon sov. Skönt med sega dagar ibland. På kvällen gick hela familjen över till svärisarna på våffelmiddag. Proppmätta och trötta gick vi hem tidigt och lillprinsen somnade ganska snabbt när vi kom hem.
Imorgon kommer en BvcKvinna hem till oss och kollar på lillan :) Lillprinsen ska få leka med farmor under tiden sen ska dem komma hem till oss igen. Då har de även med Robins mormor Raja som ännu inte fått träffa sitt nya barnbarnsbarn.

Vill bli av med vår soffa nu eftersom vår nya nu finns och hämta på Mio. Vill ingen ha den slänger vi ut den från balkongen ;) Ny stor soffa nu tack..... Godnatt!!

tisdag 16 mars 2010

Kärlek.

MAGSJUKA.

BUUURRRR!!!
Blir kall i hela kroppen när jag möts av stora hemska lappar med texten "Magsjuka pågår på avdelningen" på dagisdörren. Ville helst ta med mig lillprinsen hem igen när jag såg detta imorse för det räcker med dem 3 ggr vi åkte på skiten förra vintern. Har inte lust att i nuläget att kräkas, amma, kräkas, amma osv. Kan inte vara någon hit direkt!! Han får nu vara hemma resten av veckan. Var ändå bara på torsdag som han skulle ha gått men då får vi ändå besök av Robins mormor. Håller nu alla tummar och tår för att VI (jag&Milton) inte åker på magsjukan. Ja Robin måste vara immun eller något för han åker aldrig på det även fast jag och Milton ligger i omgångar och spyr. Vissa är födda med tur.

Hej Nellie.

Idag har vi på förmiddagen besökt lilla Nellie + hennes mor&far. Välkommen hem allihopa då! Elvira och Nellie lekte sååå bra ihop (haha). Dem såg nog inte äns varandra men kanske de kände varandras närhet ändå. Blev lite prinsesstårta, kakor och kaffe. Mamma Emma & pappa Dinko fick blommor och Nellie fick sig en tummensnuttis eftersom hennes mor är dökär i tummen. Även en fin liten gul sommarmössa låg i paketet.

Elvira var väldigt vaken borta hos Nellie. Hon kändes så stor, inte alls som en snart 2 veckor bebis utan snarare som kanske 1 månads bebis. Vaken, med och nöjd med tre korta ord. Fick henne precis i en gäspning också hihi. Hon skriker alltså inte på kortet som det kanske ser ut.

Efter en kort visit hos Nellie for vi och hämtade farmor för att inhandla en babysitter på Babyland. Tack snälla farmor&farfar! Nu är mamma och pappa jätte glada för att de sitter hålla i mig vid deras middag. Nu kan jag ligga själv i den gungande fina babysittern utan gnäll. Mamma kan ha sin fot på den och gunga mig medans dem äter sin mat.
Andra gången Elvira ligger i sin säng :) Varit lite dåliga på att lägga henne där eftersom det är sååå bekvämt att ligga och amma då hon somnar om så snabbt på natten. Man själv sover nästan då hon äter också, helt underbart med mycket sömn. Men just nu sussar hon så sött och fint i mysiga sängen.

Nu står snart maten på bordet och sen bara några timmar kvar då till Despret kl 21.00.
Puss på er!

måndag 15 mars 2010

Storebror & Lillasyster.

Fina.

Lillprinsen som somnade innan Erik Saades låt hann spelas. Han som frågat hela kvällen när Melodifestivalen skulle börja och när "vår kille" skulle komma. Han är sista bidraget svarade jag. Skrutt var nog vaken till bidrag nr 6 sen tokslocknade han.

Underbara gravida bästis med min Elvira. Så bra hon sov där på lilla Molly (ja molly ligger i magen). Varje gång Molly sprakade i magen rörde Elvira på sig som om att hon blev irriterad. Rätt coolt att hon kände det.

Så här såg bordet ut under schlagerkvällen. Herregud så mycket vi köpte. Åt knappt upp hälften. Annelie&Micke fick mycket kvar att mumsa på. Vi köpte lösgodis för 114 kr. Blnadad kompott med rödvin och vällingflaska också. Ser bra ut :)

Mjölkstockning.

Helgen är förbi och det är återigen måndag.
I lördags var det schlagerkväll ute på Hölö. Gillade ej att Anna vann men men. Blir nästan aldrig som jag vill. Men kul att Erik ändå fick svenska folkets tiopoängare. Det gjorde mig lite mer glad :) Hade velat att en kille vann i år.
Sent mot kvällen började mitt vänstra bröst värka. Som om att jag hade ett stort blåmärke på sidan. AJ! Fick alvedon+Ipren av Annelie. Det lättade för stunden och kände mig lite gladare igen. Men vaknade dock upp på söndagen med samma smärta + feber. Försökte göra allt som man ska när en mjölkstockning är påväg dvs duscha varmt, amma ofta och trycka ut knölarna. Men under hela dagen hade jag ONT. Gick och la mig väldigt tidigt.

Idag vaknade jag upp mycket mer utvilad och hade inte alls lika ont. Men blev ändå en varm dusch och lite knöluttryckning haha. Hoppas att det inte förvärras igen bara. Vill slippa åka in till sjukan och få antibiotika.
Skriver och lägger upp lite bilder för dagarna som gått senare ikväll då jag orkar.

fredag 12 mars 2010

Bortskämd.

Idag fick äntligen Elviras mormor & morfar gosa med henne. Mormor Betty kom redan kl 14 och började snusa på sitt goa barnbarn. Morfar Anders kom vid 16 tiden och gosade. Fick en stor tacopaj som mamma gjort som vi skulle äta till middag men efter all fika lite försent på kvällen var vi totalt proppmätta. Får helt enkelt äta den till lunch imorgon innan vi far ut till Hölö på Schlagerkväll. Min andra syster + hennes underbara fina pojkar kom också på besök idag. Oj så mycket fina bra presenter dem kom med då. Dels hundratusen chokladmunkar :) Tack för allt!!
Självklart har vi också fått så fina blommor under veckan också. Den där mor&dotter bukett eller vad det kallas har vi fått från älsklingens jobb. Är den inte helt underbar?! Det doftar ljuvligt nu inne i köket må ni tro.
Här är lite av vad lillan har fått. Allt är bara så sött och fint. Gosigaste snuttisarna, mjukaste nallarna, vackraste klänningarna, gulligullmössa, fina bodys, byxor och strumpbyxor. Tänk va så botskämd hon blivit under sin första vecka i livet av alla fina människor där ute. Hon ska bara veta hur omtyckt hon redan är och hur mycket kärlek som alla givit henne. Fast jag tror hon redan anat det. Känns som att hon mår så himla bra utanför min mage redan. Hon äter verkligen som häst, bajsar på väldigt bra så hon slipper ha kramp i magen och sover mycket gott om nätterna. Hon trivs bäst i någons famn naturligtvis. Vem skulle inte vilja bli vaggad till sömns?!

Imorgon som sagt åker vi ut till Hölö för att äta tacos och heja på Erik Saade (jag&lillprinsen hejar iaf på honom) i Melodifestivalen tillsammans med Jejja&Bempa, Annelie,Micke&Corris och eventuellt Fia&Hågge. Ska bli skönt att få komma iväg från denna lägenhet för en kväll. Hoppas Cornelia och Milton leker lika bra imorgon som de gjort de senaste gångerna. Så kul att de hittat varandra även fast det är lite åldersskillnad. Fast söta Cornelia kan väl ingen motstå heller. Hon är lika vacker som den finaste ängeln den ungen.
Snart blir det SOLSIDAN som jag tyvärr missade förra fredagen då vi låg på BB. Fick ligga och njuta av våran lilla SOLFLICKA istället såklart hihi. Men ska faktsikt titta någon dag på förra veckans avsnitt då jag hört att det var riktigt skoj. Älskar den serien. Den får toppbetyg av mig. En stark tia. Hoppas ni har haft en lika underbar fredag som jag har haft!! PUSS.

torsdag 11 mars 2010

Nellies dag!

Inatt fick jag sova riktigt bra. Ingen matning varannan timma utan första sovpasset blev på drygt 3 timmar. Toppenskönt. Sen satt jag sedan uppe ca 45 min runt tre eller fyra någon gång. Men som sagt amningshormoner har bildats så det gjorde inget. Satt framför tvn och ammade och tittade på "Jims Värld". Lillan sov sedan fram till morgonen och då tog Robin över. Han gick upp med både Milton och Elvira. Jag gick inte upp förrän efter tio. Verkligen underbart!!

Eftermiddagen spenderade jag hemma hos bästis. Elvira bara sov i stort sätt så vi kunde dricka kaffe och äta blodapelsiner i lugnans ro. Sandra och Bempa hann vi också säga hej till. Skönt att få komma iväg från hemmet lite. Nu när man börjar piggna till i kropp och hjärna blir det lätt segt och rastlöst hemma.

Nu på kvällen har syster + familj varit på besök. Stolta kusiner ville mysa med Elvira speciellt Alma som nu äntligen har fått en flickkusin. Enbart massa grabbar runt omkring henne. Blev en god middag bestående av kycklinggryta och pasta. Riktigt gott blev det. Den blir det garanterat igen.

Här ser ni då en mycket trött familj haha. Lillprinsen somnade inte många minuter efter att kusinerna hade åkt hem. Allt detta med en lillasyster och fint besök varje dag tar på hans krafter de med såklart. Det har visat sig tydligt.

Här är min coolaste lillprins i kallingar och skinjacka. Han blir lika lycklig varje gång han drar på sig den. Skiner upp som solen och njuter. För honom är det en cool motorcykeljacka!!

Idag fick Elvira en kompis. Lilla Nellie (Emma&dinkos flicka) kom idag :) Stort grattis till hela familjen. Ska bli så spännande att få träffa dem nästa vecka när dem kommit hem och landat ordentligt. Sen är det bara lilla Molly som ska komma men tyvärr får de vänta ändå fram till midsommar. Men väntar man på något gått väntar man aldrig för länge.....

Imorgon kommer ma&pa + andra syster + storkillkusinerna på besök. Lillprins ska till dagis och vi har inga planer för dagen. Så kanske ska man passa på att vila lite då. Ja vi får se helt enkelt.

PUSS!

onsdag 10 mars 2010

Malin Redén.

Tänkte bara säga Grattis till dig Malin. Bättre sent än aldrig va?! Ja du hade ju rätt på vilken dag lillan skulle ploppa ut. Dock ej tiden men det bad jag aldrig om så du får rätt ;) Här med sänder jag en stor kram till dig som lovat! KRAM

5 dagar.

Dagarna rullar på och lilla Elvira är nu hela 5 dagar gammal. Har haft endel spända jobbiga bröst för någon dag sedan då mjölken började rinna till ordentligt men det har nu släppt och amningen funkar väldigt bra. Hon äter, äter och äter. Det går absolut ingen nöd på denna lilla sessa inte. Hon växer och gror som sagt. Var på efterkontroll idag på Huddinge. Alla tester var super. Lite skillnad från när Milton föddes så allt var piss. men han hade så hög gulsot och vi fick springa varje dag i 3 veckors tid på de där jävla sjukhuset. Han fick även sola och var väldigt seg med att äta så han gick sakta upp i vikt. Lillan här hon har INGEN gulsot och kurvan på vikten sprang uppåt.
Varje dag har vi nu fått finbesök och hela denna vecka kommer fortsätta så och Elvira har hittills skött sig toppen :) Inte skrämt iväg någon! Hon vandrar från famn till famn och är så tacksam för allt fint hon får i presentväg. Även stolta storebror är jätte glad. Idag är han på dagis igen. Dem skulle gå till pulkabacken så det var matsäck som gällde idag att ha med sig. Får se sen när jag hämtar honom om han pratat mycket om sin lillasyster, spännande.

Helt sjukt att man kan sitta egentligen hur länge som helst och bara titta på en sådan här liten sak. Finns miljoner olika söta och roliga miner att spana in. Tycker redan hon börjar ändra lite på sig sedan hon föddes. Hon växer till sig för varje dag och blir bara sötare för varje minut. Man börjar nu mer och mer förstå att man har fött barn igen och att man nu har 2 st guldklimpar hemma.

//Lyckliga jag!!

måndag 8 mars 2010

Elviras första dagar i livet!

Ska nu försöka få ihop några rader om vad som har skett sedan i fredags!

Natten till fredagen låg jag mestadel med ganska jobbiga "menssmärtor". Trots detta sov jag och drömde jätte skumma drömmar om förlossningen.
Kl 05.00 kände jag att det inte längre gick att sova pga kraftigare värkar. Sa då till Robin att jag tar en dusch och ser om det avtar eller ej. Duschen hjälpte inte mkt. Tänkte då att det kanske var nu något på G men eftersom värkarna kom så otroligt oregelbundet så visste jag varken ut eller in. Vissa värkar var SÅ STARKA och vissa kändes knappt så vid halv 7 tiden ringde jag förlossningen för att kolla med dem. Bm som svarade tyckte jag skulle höra av mig igen när värkarna var regelbundna på ca 3-4 minuters mellanrum. Jaha okej då, visst!
Men fan så ont det gjorde i ryggen då dem där jätte värkarna kom. Inte blev något regelbundet heller. Vad skulle jag ta mig till?! Jag ringde bara efter ca 30 min och bad om att få komma in. Kände för lite lustgas :) Hon sa att det var fullt och jag kunde få åka till S-tälje. Men då sa jag att jag hellre föder hemma eftersom jag hört mkt hemskt om S-täljes förlossning och BB. Hon fixade så vi iaf kunde få komma på kontroll på Huddinge. Yes tack!
Farmor kom över för att passa lillprinsen och snälla Benny kom för skjutsa in oss. Vi blev inskrivna kl 08.38 och efter ha legat med CTG ett lite tag med ännu flera oregelbundna värkar gjorde dem en koll på mig. Javisst jag var öppen 5 cm. Barnmorskan blev lite snopen men gick iaf för att fixa ett rum till oss. Nu var det igång :)

10.00 får jag äntligen min underbara lustgas som tyvärr denna gång inte biter lika bra som jag minns att den gjorde med Milton. Kanske för att nu denna gång så gick allt mkt fortare.
11.00 gjordes en ytterligare kontroll och vips så var jag öppen 9 cm. Bm blev paff igen och sa att jag var en sån där lurig typ som man inte såg på att det hade gått så fort och att jag hade ont. Får då strax därefter spinalbedövning (liknande eda men denna är direktvärkande). Måste då föda inom 2 timmar då den sedan går ur och kan ej fyllas på igen. Den tog bort precis all smärta jag hade. Lite läskigt faktiskt. Blev som en helt vanlig människa för ett tag. Okej rätt förlamad och det började stört klia på precis hela kroppen, skit jobbigt. Slumrade till i ca en halvtimma.
12.45 börjar den gå ur kroppen och jag börja andas lustgas igen. Dem tar hål på hinnblåsan så att fostervattnet avgår. Då drar smärtorna i ryggen igång igen, AJ!
Ca 13.43 säger Bm att jag kan ta i lite om jag får en kraftig värk. Okej då. Den andra Bm som skulle vara med under själva barnafödandet hann knappt på sig sitt förklädet innan lillan kom ut. Dem hade gissat på att hon skulle vara ute efter 14.00 men ack så fel de hade. 13.48 var hon ute helt i det fria och lades på mitt bröst.

Allt var för bra för att vara sant. En snabb smidig förlossning och en frisk fin flicka hade fötts. Självklart skulle det bli någon liten komplikation Dem konstaterade att jag ej spruckit något menändå kom det massa blod från "fel ställe". Eventuellt att någon hinna inuti hade spruckit och kanske skulle behöva en operation. Medans dem proppade i mig massor av morfin, tabletter och lustgas stod 4 läkare inne i rummet och tröck på min nyförlösta onda mage och klämde och kände inuti. En enorm feberfrossa börjar komma. Skakar som bara den väldigt länge. 39,1 i feber. Blododlingar tas och sen visar det sig att allt står rätt till med magen och allt. Vi kan alla börja andas ut och börja njuta av lillan som var så välkommen till oss.

På BB gick allt bra. Hon äter och sover. Vi äter och sover. Fy och usch så vidrig mat de har numera efter att det stängt igen restaurangen. En svart plastlåda med mat som smakar precis plast och ingenting. Fick leva på frukosten och frukt. Kände att jag ville hem fort från BB denna gång då jag saknade Milton så mkt och ville sova bekvämt i min egna säng.
Efter kontroll av mig och Elvira fick vi till svar att vi kunde få åka hem på söndagen. Jag blev friskförklarad och behövde ingen mer antibiotika och Elvria kom igång med amningen.

Elvira in sin supersöta alldeles förstora overall innan hemgång.

Hemma! (så skönt) Vi möttes av en stolt storebror och en stolt farmor i dörren. Milton blev jätte glad och jag ännu lyckligare över att få krama om honom. Han gav paket till sin lillasyster och han fick storebrorspaket utav oss. Bästis+Benny var på plats mkt snart efter vår hemkomst då bästis skulle iväg på Spa över natten och ville hinna träffa lillan. Kaffe och kärleksmums bjöds det på. Sen orkade sig även Emma&Dinko förbi. Snart är deras lilla flicka också ute i det fria. Lillan har nu 3 st snuttisar hihi. Hoppas nu på att hon blir en riktig snuttfia så hon använder de söta snuttisar hon fått. En kossa, en rosa katt och en mumin ;)

Idag (imorse). En stolt storebror visar stolt upp en utav sina storebrorspresenter (piratboken). Han är nu så stor och Elvira så liten även fast hon är en liten tjockis.

Idag orkade vi oss ut å en liiiten promenad ned till en lekpark så Milton kunde få leka lite och vi andra få i oss lite vitaminer av solen. Farmor Anne gjorde oss sällskap. Det tog på krafterna säger jag bara. Gick inte alls många meter men det kändes som att jag åkt vasaloppet efteråt i kroppen. Man är inte kaxig nu i dessa tider. Tar en dag i taget. Detta var en bra början. Hemma sen gjorde vi varm choklad, mackor och bullar.

Mjölken i brösten har nu verkligen börjar rinna till ordentligt och det känns må ni tro. Aj som satan vad ont jag haft idag. Fått sitta på toaletten och handmjölkat då hon sovit och inte ätit. Hormonerna har också kommit igång haha. Rätt jobbigt. Rätt så känslig nu känner jag. Sa igår att jag inte skulle vara för snabb med både napp och ersättning men ändrade mig snabbt idag efter natten och att hormonerna börjat svalla. Hon åt upp mig inatt. Sov inte mkt. Den här första tiden är mysig men samtidigt den jobbigaste också. Nu med en lillprins som också vill ha uppmärksamhet av oss här hemma som vill leka när vi vill vila osv. Men som sagt vi alla tar en dag i taget och hoppas på att mina spända bröst snart blir bra igen ;)

söndag 7 mars 2010

Elvira

Elvira föddes 5/3-2010 kl 13.48. Vikt var 3730 g och längd var 50 cm. När jag får tid och ork så lovar jag att komma med en ordentlig fölossningsberättelse från början till slut ;) ska alldeles strax få åka hem från bb. Puss.

torsdag 4 mars 2010

Iphone 3gs


Idag hämtade jag ut min iphone 3gs. Älskling får hjälpa mig sen när han kommer hem med allt som ska göras. Är helt lost på mobiltelefoner haha kanske inte smartaste att skaffa en sådan då. Men jag måste först få min nummerflytt fixat. Dem på Tele2 har varit lite sega med det men snart ska det vara i sin ordning. Med denna kommer jag nu kunna blogga från förlossningen ;) Haha närå så roligt ska vi Inte ha det kära ni.

Dessa tuffa t-shirtarna och finaste koftan hittade jag idag på min ärenderunda. Blir nog supersöta till sommaren. Dessvärre var blöjhinken jag var ute efter självfallet slut på lager och skulle komma in nästa vecka. Jo ja tackar ja.

Vitaminer, hallonbladste, fina ljus och nya strumpor
till min man var några andra saker jag shoppade. Ja ni skulle sett vilka vidriga strumpor som kom ur tvätten imorse. Vägrade hänga upp dem. För det första var de inte längre vita och sen var det tusen hål i. Hur kan man gå runt så?! Helt blöta från tvättmaskinen tog jag alla snuskstrumporna och slängde rakt ned i soppåsen.

Har riktigt ont i ryggen nu. Antar att det var min städning som gjorde susen. Har ingen ork eller större lust att tillaga någon skojig måltid idag. Slänger nog in några potatisbullar i ugnen sen. Vet att det inte är så jätte uppskattande när Robin kommer hem men nu är det som det är.
PUSS!

BF.

Ja då var det Bf today! Natten gick dock inte smärtfri. Hade en och annan lite kraftigare sammandragning men vad gör det när ändå inget hände?! Men nu är det iaf MAX 2 veckor kvar tills vi får se vår lilla skatt. Hoppas självklart på att det blir innan men om vi ska ha allt för mycket otur får vi vänta så länge på henne.
Blev sent i sängen igår och legat med en del värk som sagt så det känns idag. Är inte direkt pigg som en mört men vad gör det nu när jag redan planerat min dag.
Hade tänkt och städa lite här hemma innan jag åker ut på en runda för att fixa lite saker. Kanske allt går av farten så att jag hinner hem och vila en stund innan jag ska hämta lillprinsen på dagis igen.

Min lillprins har blivit en liten igel på mig. Undrar om han känner av att lillasyster snart kommer och han då kanske inte får ALL uppmärksamhet. Han är verkligen PÅ MIG precis HELA TIDEN. Han ska kramas, pussas, sitta i knät, ligga på MIN KUDDE och under MITT TÄCKE, hålla mig i handen och vara så nära som möjligt all the time.
Jo visst är det mysigt då och då men lite smått frustrerande också ska jag säga er. Får acceptera att det självklart är en period i hans liv men vissa stunder är det riktigt jobbigt. Måste nog också förbereda mig på att detta också kan bli mycket värre när lillan kommer ut. Tycker att som fått sitt andra barn berättat skräckisar om hur deras första barn blev när det andra barnet ploppade.
Nu dagis sen städning. Puss hej!

onsdag 3 mars 2010

Onsdag.

Ja som sagt så blev det verkligen en heldag ute på Hölö med Annelie, Jessika och kidsen. Började med lunch sen en massa sockerkaka och blåbärspaj. Barnen lekte och vi tanter satt verkligen och gaggade goja vid köksbordet precis hela dagen/kvällen. Tur dem har sköna stolar annars hade man fått riktigt ont och endel kramper. Till middag kokade Jessika ihop sin underbara kycklinggryta med hemmagjord redning haha. Blev kalasgott!

Kom hem efter halv 10 och då höll älskling och hans päron fortfarande på med allt fixeri runt tvn som nu sitter på väggen. Tagit bort tvbänken och satt upp en ekhylla under bara. Blev nu mycket mer luftigare i rummet och inga leksaksbilar kan nu åka under en jobbig tvbänk som man får dra fram med en bandyklubba + att man alltid får med sig en massa damm på köpet. Blir bättre såhär nu när vi snart få en mycket större soffa som kommer ta upp ganska mycket plats.

Imorgon är det dags för dagis igen för lillprinsen och jag ska ge mig iväg till Babyland för att inhandla den där blöjhinken som jag ännu inte fixat. Nu ska det bli av är tanken.
Imorgon är det verkligen dagen D sen börjar jag rulla in på övertid. Herregud detta trodde jag aldrig ska ni veta. Nu är det iaf nanna kudden som gäller. Puss på er.

Vinsten! :)

Tänkte besvara farmor Annes kommentar från mitt "gissa" inlägg. Hon frågade vad man vinner om man gissar rätt på när flickebarnet tittar ut. Ja precis det var ju en bra fråga. Nej men självklart tänkte jag skicka er en stor kram på posten och ni kan skryta ett bra tag framöver att ni varit så duktiga som gissat så bra ;)
Lillprinsens gissning är nu förbi men han får ju så många kramar ändå så det kanske inte gjorde så mycket.

Idag ska det igen bli en heldag ute på Hölö. Milton och Cornelia ska få leka hela dagen och vi tanter ska fika och gagga blaj.
Jag har fått så himla ont i min högra handled sedan igår. Vet ej vad det kommer ifrån. Inte gjort illa mig vad jag kan minnas. Gör ont bara jag lyfter ett glas med dricka. Tokigt nog så är det också den handen jag växlar med i bilen såklart men det ska nog gå bra ändå. Men va fan det är magen jag vill få smärtsamma värkar inte handleden. Allt går åt fel håll.
Puss på er i solskenet!

tisdag 2 mars 2010

Desperate Housewives.


JAJAJA mit favoritprogram is back!!!!
Ikväll kl 21.00!!!!

Gissa?!

Blev sent igår och det känns. Trötta ögon och lite segt. Blev att vi tittade på hela BangkokHilton som är på 3,35 igår. Så klockan hann väl blir runt 1 då vi la oss i sängen. Okej jag ska inte klaga kanske eftersom jag nu har möjligheten till att gå och lägga mig medans älskling nu är på jobbet och jobbar.
Tror nog det blir lite vila innan jag far iväg på mina småärenden jag ska uträtta. Måste få mina ögon att inte svida och bli pigga igen.

2 dagar kvar till Bf nu. Ni som ej har gissat kanske vill gissa på när min sega lilla flicka tror sig komma ut i det fria?! :)
Min lillprins tror idag och storprinsen tror imorgon
Bästis tror på 10:e mars

måndag 1 mars 2010

Seg måndag.

Ja inte har det hänt mycket denna första måndag på månaden. Milton och jag har verkligen segat hemma. Gick ut i ca 5 min för att köpa ägg och mjölk i affären men mycket mer än så har vi inte gjort. Jodå självklart det vanliga som ta hand om tvätt, lekt, pysslat och lagat mat.

Ikväll blir det iaf först FamiljenAnnorlunda och sen BangkokHilton.

Har sagt det förr att jag inte skulle tänka på när lillan ska komma och inte. Men det är så jävla svårt. Har det i tankarna ändå att på torsdag är jag på Bf och allt känns som lugna fisken med sd/förvärkar och allt vad en förlossning innebär. Börjar tröttna på att vakna upp på morgonen helt utvilad och inget har hänt. Måste nu sysselsätta mig med något ever day annars kommer mitt psyke bli helt galet. Blir kanske en fika med mamma på spaks denna fredag också då. Ska vi säga så mamma om lillan ej kommit ut då att vi träffas i Tumba halv 3?! Jag bjuder denna gång, lovar!

Imorgon ska Milton till dagis och jag ska åka till Babyland och köpa mig en blöjhink är tanken. Hoppas på att det nu ej dyker upp någon hemsk smöstorm eller liknande. Men någonstans drar jag ändå. Får väl köra i myrfart i värsta fall.
NU = en lång varm skönt dusch. Kanske blir det ett bad.... Puss hej.

1 Mars.

Inte blev det någon februaribebis utan det blir ett litet marsbarn.
Snön vräker ned och jag bara hatar det. Snön som precis var på väg att töa bort och så kommer DET MERA HELVETES SNÖ OCH FÖRSTÖR GRRRR!!! Hade tänkt att Milton och jag skulle ut och på lite ärenden idag men jag orkar inte äns tänka på att klä på mig och gå ut i detta snövirvel och borsta bort allt elände på bilen. Blir en pysseldag inne.
Madde min vän var här på lite lunch tidigare och lite kaffe. Fast jag och lillprinsen hade precis ätit frukost så vi stod över lunchen men tittade snällt på när Madde åt. Tydligen har vår lilla flicka i magen namnsdag idag hihi :) Tänk om hon ändå ville visa sig snart då.
Snart dags för korvmedbrödlunch för mig och lillprinsen.