måndag 31 maj 2010

Mys.

Emma matar sin lilla Nellie ;) Myspys!

Ligger nu i sängen brevid min lillprins. Han pillar mig i håret som
han har gjort sen han var 6 mån. Han somnar då. Det har blivit hans
snuttis.

Kom just på några saker som gör mig riktigt arg som jag måste
skriva om sen om jag orkar. Lättare att skriva på datorn än här på
mobilen. Kanske väntar jag tills imorgon med att ta ut min ilska här
på bloggen om vissa saker.
Puss

Måndag och nya tag.

Ja som jag nämnde tidigare så åt jag dinkelgröt till frukost. Jag ljuger om jag säger att det var gott. Urk, vissa tuggor höll jag för näsan för det blev verkligen tjockt i munnen. Spelade ingen roll att jag hade äppelmos på. Imorgon tänkte jag blanda vanligt havregryn och bara lite av dinkelgrynen så kanske det går att äta utan att spy.

Precis hela dagen och kvällen har jag och barnen + Emma och Nellie spenderat hemma hos Jessika. Ätit lunch, druckit kaffe och fikat (jag hoppade över den goda chokladkakan, kan ni tänka er va?!) Fan det är måndag och vardag och då måste jag försöka skärpa till mig.
Känner faktiskt att mina promenader + träningen har börjat ge fina resultat. Inte bara figuren utan hur jag får och känner mig. Är en otroligt härlig känsla. Javisst har jag en liten bit av gravidmagen kvar men är ett steg närmre målet nu. Linfröna i gröten hjälper till ganska så bra att få bort den svullna magen så de är bra :)

När vi kom hem från J&B så började jag massera Elvira så som vi fick lära oss på babymassagen förra veckan. Hon skrattade och njöt. Sedan fick hon även ett mysigt bad. Efter torkning och pyjamas hände något skumt. Hon blev helt hysterisk och skrek i ca 30 min innan hon toksomna i Robins famn. Undra om det var jag som triggade igång något under massagen? Eller var det bara en tillfällighet? Jag får väl fråga barnmorskan imorgon då jag ska igen på babymassagen om vad hon tror det kan vara.

Imorgon ska Jessika (bästis) på vändingsförsök och jag håller alla tummar och tår för henne att det går bra. Om inte ungen vänder sig hoppas jag iaf att det ej gör ont under försöket.

Nu ska jag ta och läsa bloggar. Finns mycket skoj att kika igenom. Puss.

Prickigt.

Som sagt så har jag fått dille på prickiga kläder till Elvira.
Hittade denna söta dress på Lindex i lördags :) Min mysgris som är
så duktig på att ge sin mamma lååååånga sovmornar. Puss

Morsdag!!

En liten bild från fikabordet ute i Järna på ett fik igår på
morsdag. Var där med mamma och mina 2 systrar :) Va jätte mysigt och
vi klarade oss ifrån regnet också.
Nu är det måndag och dags att laga iordning dinkelgröten. Puss

fredag 28 maj 2010

Skrik.

Då har barnen slocknat då.
Milton somnade här i soffan brevid sin skrikande lillasyster. Man blir lika chockad varje gång lillan får för sig att skrika så att hon i stort sätt blir otröstlig. Gick runt och vaggade henne, masserade magen och sjöng. Inget hjälpte på 1 timma. Tillslut la jag henne i den gungande/vibrerande babysittern med sin älskade snuttis tätt intill och ungen somnade på 2 röda. Nu ligger hon här brevid och gungar för fullt. Vågar inte stänga av den riktigt än ifall hon vaknar upp igen och skriker, väntar ett tag till. Man känner sig verkligen hjälplös när inget hjälper äns lilla skatt. Man ser att hon har ont och kan nästan inget göra (snyft). Skönt att hon äntligen kom till ro och fick somna in efter lång tid vaken.
Mannen min är fortfarande inne istan och röjer. Ja inte shoppar han för affärerna är stängda men han och Mangekompisen sitter på "medis" och dricker öl.
Dags att ta fram glassen då... Puss.

BEBISAR.

FREDAGSMYS.

JAJAJA jag fick ett städryck. Behövdes i varaenda hörn ska jag säga er. Tvättkorgen var full och saker precis över hela lägenheten. Man nästan snubblade varenda steg man tog. Nu kan vi röra oss utan att dra runt sanden från hallen haha.

Snart ska jag och träna så här på en fredag. Känns skönt inför helgen. Hade man varit singel och ej haft något familjeliv kanske det inte vore så skoj att träna på en fredag för då skulle jag nog velat ut och festa eller nått. Men nu är det så att jag har en man och 2 barn och det passar alldeles utmärkt att träna då. Bra tid är det, 17-18. Kommer lagom hem till middag fast idag så är inte mannen hemma när jag kommer så jag får nog laga ihop min egna middag. Han är inne istan och köper presenter till mig :) Snällt va?! Jag fyller år på onsdag för er som inte vet :)
Svärföräldrarna kommer över och passar mina sötnosar när jag drar iväg och bränner fläsk och bygger muskler.

Skumt väder med skinande sol och regn på de :/

Börjar undra hur det egentligen är fatt med min lilla skrutta. Hon är verkligen trött utav sig. Idag har hon INTE varit vaken mycket alls. Kortare stunder bara. Fast ja igår var hon vaken rätt mycket så hon tar kanske igen sig idag. Hon vaknar och äter sedan somnar om igen haha. Nä är inte orolig. Hon kissar och bajsar bra och även ler och skrattar dem stunderna hon är vaken :)

Ikväll blir det fredagsmys. Glass beställt av Miltonprinsen.
PUSS!

Frukost.

Havregrynsgröt med linfrön, äppelmos och mjölk :)
Hoppas på att få ett riktigt städryck sen för det behövs.
Puss

torsdag 27 maj 2010

INGEN FINAL.

Nu låter detta lite töntigt men VAD VAR DET JAG SA????
Anna Bergendahl är skit. Sverige fattade inte bättre och röstade fram henne till Eurovision. Så klantigt och dumt gjort. Då i svenska finalen när det var ca 10 länder runt om i Europa som fick rösta så fick hon ju redan då nästan inga poäng. De som då fick poäng var Salem alfakir, Ola och Eriks Saade. Men ändå så röstar folk på den där bleka, tråkiga bruden i grymt ful klänning. Hela hon är bara för trist.
Nu är det försent och vi är inte med och tävlar i stora finalen på lördag. Sverige har Alltid varit med förutom 2 ggr tror jag, någongång på 70-talet efter att ABBA vunnit. Men nu fick Anna oss ur tävlingen. Bra jobbat Sverige! Fan rösta rätt nästa gång.

Godnatt.


Nu säger Elvira godnatt iklädd i sin pyjamas/sparkdräkt från MeAndI. Den är så himla mjuk och skön så hon sover säkert som en prinsessa inatt. Fast det gör hon med eller utan pyjamas ändå. Min lilla pärla bara växer o växer för var dag. Hon är den goaste bebisunge som finns :)

ALLT FÖR MIN SYSTER.

Allt för min syster!

Jag och Jessika stängde alla fönster och dörrar och skippade solen idag. Drack kaffe, åt tårta från igår och tittade på en jätte sorglig film "Allt för min syster". Det kom både en och två tårar. Handlar om en canersjuk tjej och hennes syster. Det blir så extra laddat när det handlar om barn som är sjuka tycker jag.

Just nu sitter jag och prinsen och väntar på att stora prinspappan ska komma hem från jobbet så vi kan åka på kalas. Milton fick cool frilla idag med pappas "gegga" och svart sprayfärg. Självklart är finskjortan på och jeans. Själv har jag nog en sådan dag där inget duger för mig. Men nu orkar jag inte byta mer så det får bli det jag har på mig. Tänk att man aldrig är nöjd va?!

Lillstumpan ha inte riktigt varit sig lik idag. Väldigt mammig och velat vara i famnen hela tiden i stort sätt. Lite små grinig nu här innan hon somnade in. Kanske var det övertrötthet för hon har inte sovit mycket (inga längre stunder iaf).

Måste stoppa i mig något att äta nu innan jag svimmar.... kanske får de upp humöret lite då samtidigt. Känner mig inte alls på kalashumör direkt om jag ska vara ärlig men det kanske ändras när jag väl är där med min kära familj.
Milton längtar så iaf efter sina kusiner.
Puss o hej från sega mej!

Miltons outfit.

Det blev ej dem vita shortens (som tur var). Dem tar vi ikväll iställe då vi ska på kalas till kusin Elias. Det blev blåa shorts, vit t-shirt med döskalle på under den tuffa tröjan med dragkejda på med den enormt coola draken. Allt från H&M. Skor från STADIUM och blå strumpor med döskalle på från Åhlens. Keps med spindelmannentryck från IcaMaxi :) Vad håller han i handen?? Jo en sin älskade skalmansolkräm som han tog med sig till dagis.

onsdag 26 maj 2010

Min klädfreak till son :)

Här provar min lilla prins solbrillor inne på BikBok. Sååå himla
cool :)
Han är så rolig för han älskar verkligen kläder och inte bara på
sig själv utan han ser vad vi andra har på oss och kommenterar det.
Innan Babygrejen idag hos bästis bytte jag om 327 ggr som vanligt
innan jag kände mig bekväm. Ett av byterna var legginga, en rosa
glittrig klänning/tunika med en svart kort glansig jacka till. Han var
snabb och tycka till där "å va cool du blev mamma med den där fina
klänningen och den där coola jackan, jätte cool du blev. Å har du
jeanstajts på dig också". Det är ofta han berömmer och ser vad man
dragit på sig.
Idag till sig själv innan shoppinrundan valde han fina sommarskjortan
från kusinerna och tuffa jeans. Till och med strumporna bryr han sig
om haha. Imorgon ska han tydligen ha dem nya viiiiita shortsen med
Draken på, på dagis haha undra hur vita dem är när jag kommer kl
3??!!

BABYSHOWER

Nyss hemkommen från en lyckad babyshower för bästis Jessika.
Dagen har gott i ett verkligen. Fixat, donat och det gav ett fint resultat tycker jag. Hon blev överraskad av oss brudar hemma hos henne. Hon hade varit i Filmbutiken och hyrt film till sig själv för hennes man skulle bort men där satt vi alla i soffan med massor av gott och äta och tusen småpaket. Hon blev rörd och glad!!

Nu är min hjärna ganska så slut. Känns som att den håller på att falla ihop totalt. Förr var den kvick som attan må jag säga. Nu sedan man fick barn har den ruttnat. Glömmer glömmer och glömmer saker ALL THE TIME. Får låsa upp ytterdörren säkert 10 ggr varje morgon innan vi kommer iväg till tex dagis. Kan då vara att jag först glömde solbrillorna (som jag bara MÅSTE ha när jag kör bil) sen kanske HELA skötväskan sen bilnyckeln som ligger i en annan jacka från gårdagen sen mobilen sen de där "viktiga pappret" att ha med till dagis osv. Ja det finns mycket att glömma. Värst är det i mataffären. Står det inte med på inhandlingslistan kommer det ej med hem. Förr kunde jag komma ihåg ALLT men nu nääää. Gammal och glömsk redan nu. Hur ska det sluta undrar jag!!??
Min beslutsångest ska vi inte tala om. Blir fan så arg på mig själv jag bara tänker på det. Fick panik idag när jag skulle välja kläder på H&M till min systers som fyller 12 imorgon.
Jag tänker SÅ MYCKET "vilken är snyggast, den där eller den eller den eller kanske den, vilken vill han ha tro, vilken kostar för mycket, vilket passar ihop, kommer han bli glad om jag tar den osv". Emma sa: Ta den och pekade för att göra det lättare men NEJ jag blir då ännu mer osäker och tänker liiite till. Ja så vi får se imorgon om det blir bra det jag tog haha.

Nu ska jag fixa lillan. Pyjamas och nu blöja sen hopp i säng. Puss!!

Meandi

Här ligger min lillskrutta i en super söt klänning från meandi. Dem
måste vara riktigt små i storlekarna eftersom hon har på sig 74/80.
Imorse var det hon som sov längst IGEN! Jag och prinsen väckte henne
vid 10 tiden eftersom vi snart ska bege oss till skhlm.
Puss

tisdag 25 maj 2010

"Mamagrupp"

Babymassagen var riktigt trevligt. Elvira var tokduktig och somnade direkt efteråt på mattan medans dem andra bebisarna var ledsan. Min bebis kan hon ;) Tröttmössan själv.
Det bjöds på fika och vi mammor gaggade endel om förlossning och syskon. Blev lite som en mammagrupp iaf så jag är nöjd.

Ja självklart har jag hängt med bästis och Emmis idag me. Inte kan det gå en dag utan mina fina vänner. Undra om vi någon dag kommer slå ihjäl varandra haha. Vi träffas nästan varje dag nu förtiden. Hittills har det bara varit mysigt och trevligt ;)

Kvällen för mig har bestått av spinning och en rundtur på vårt alla älskade Ica Maxi. Kom hem och slängde mig i soffan för att se Despret, därefter en härlig dusch. Nu har jag gluttat runt lite på skojiga saker på nätet och tänkte hoppa i säng snart. Imorgon är en lång dag känns det som.
Har planerat städning när jag vaknat till liv och sedan blir det nog SKHLM för shopping med barnen. Behöver handla diverse saker.

Jag är ta mig fan en shoppoholic med beslutsångest haha. Men trots mitt shoppingberonde kan jag faktiskt också vara en fena på att spara (iaf den senaste tiden). Nästan så att jag då snålar in lite för mycket och blir väldigt optimistisk Varför kan inte bara vara normal. Shoppa och spara i rätt mängd?! Ibland undrar jag hur jag orkar med mig själv.....
PUSS!!!!!

BABYMASSAGE

Idag ska jag testa på babymassage på BVC. Värkar intressant. Kan alltid vara bra att kunna bra massageknep vid orolig babymage. Speciellt för lilla Elvira som inte bajsar vidare ofta. Kanske masserar igång lilla magen på henne idag då :)
Lite skoj också eftersom jag inte får gå i någon mammagrupp eftersom det är mitt andra barn som jag då tycker är helt fel. Vill också gå i mammagrupp och prata säkerthet osv. Man glömmer lätt sådant och det var ändå 4 år sedan jag gick i sådan med Milton. Men men det är väl personalkris som med allt annat + babyboom dåra. Men trist är det. Tur jag nu denna gång har vänner med barn jag kan träffa.

Igår var familjen på långpromenad (nästan att vi gick vilse). Tur att älskling fick upp GPS på sin Iphone så vi kunde se vart vi var och hur vi skulle ta oss tillbaka ;) Det blev en rejäl promenad som kändes i bena när vi kom hem, så skönt.
Hämtade ut mitt paket med kläder till Elvira från Annelis MeAndI party. Så söt sparkdräkt och en urgullig klänning till lillskruttan. Nu får det bli varmt igen så hon kan få använda detta.

Nä nu måste jag ta och fixa till mig så gott det går sedan fixa lillan (kläder, ny blöja, mat).
Ha en fin dag trots regnet då! Puss

måndag 24 maj 2010

Ekonomi.

Jaha då var det måndag igen och solen har varit framme igen. Underbart att det inte blev regn hela veckan. Idag har vi spenderat vår dag hemma hos Emma.
Kaffe, pannkakor, lek i parken, promenad och kaffe igen :)

Nu har jag fastnat framför datorn efter att ha betalat miljoner räkningar. Herregud endel månader är det verkligen huuur mycket räkningar som helst. Men men nu är det betalt och hoppas på att ha råd med lite skojigheter ändå denna månad. Det löser sig alltid ;)
Mannen min sitter på balkongen med en 3,5 öl, Elvira sover (like always haha) och Milton tittar på barnkanalen. Snart är det dags för familjen att ta en långpromenad runt hela Tullinge. Röra på fläsket lite passar ganska bra en måndagkväll som denna.

Denna måndag är lite annorlunda också eftersom det inte finns något Hollywoodfruar att springa hem till som självklart är väldigt sorligt. Får längta tills imorgon då det är Despret. Men snart är väl det också slut, snyft! Men hoppas på att denna sommar bjuder på många fina dagar/kvällar så att man INTE VILL ligga inne i soffan och glo på dumburken eller vad säger ni?!

Robins första semestervecka är runt midsommar och då tänkte vi dra iväg på lite småutflykter som tex skansen och grönan. Ja han fyller även år då, bästis har sitt beräknade förlossningsdatum då, KretaSandra fyller 25, gymmSandra fyller ööö 23 tror jag, mamma fyller 59.... ja som ni ser kommer det nog vara fullt upp. Mest av allt hoppas jag på att bästis ploppat ut sin lilla knodd så man kan få gosa lite med en nyfödd igen ;)

söndag 23 maj 2010

Bilder.

Elvira och Milton myser i sommarvärmen. Hon blir så glad jämt när han kommer och sträcker sig över henne och säger "heeej". Hon skiner upp som solen verkligen när hon tittar på sin fina brosa.

Lite bad och lite vila i gymmet :)

ÅSKA

Kände att detta regn kom väldigt lägligt. Har verkligen inte prioterat att städa nu när det varit så fint väder varje dag. Idag jag chansen att både ligga och dra mig i sängen läääänge sen inte känna någon press på mig att jag "måste" ut i det vackra vädret och fick därför tillfälle att ta tag i städningen.

Pappa Robin drog hem till sin morbror för tapetrivning.
Miltonprins tog på sig jeans, skjorta och väst och gick runt med trasa och rengöringsmedel. Lillan la vi i babysittern så hon fick titta på oss medans vi yrade runt.
Tvättat och ätit loli (ravioli).

För en stund sedan hörde jag hur det visst började mullra på där ute. Helt sjukt att jag inte är lika rädd längre som för några år sedan. Då var det nästan så att jag la mig under bordet med händerna för öronen och blundade tills allt var över. Om det var så att man kände att det var riktigt nära kunde nog några tårar även komma fram.

Nu blir det mellis till prinsen och en kaffe till mig. Trist att dricka kaffe själv men vad ska man göra när ingen vill gå ut i detta väder och jag själv orkar inte röra mig en meter från lägenheten nu innan jag ska iväg och träna. Idag blir det bodypump. Hoppas jag inte får någon muskelsträckning denna gång. Får väl stå och snurra runt armarna lite hemma innan jag åker så är dem riktigt varma sen :)
Puss.

torsdag 20 maj 2010

Mat efter träning??!!

Japp då har man kämpat igenom ännu ett råsvettigt spinningpass på gymmet. Herrejösses vad varmt det är där i lokalerna. Man dör redan efter uppvärmingen. Svetten rann och musklerna blev större ;)
Nu sitter jag här i soffan nyduschad och är vrålhungrig. Blir alltid det efter att jag tränat. Har ätit en banan men jag vill typ ha mat, tacos haha. Nej men ärligt någon som vet vad man får trycka i sig efteråt utan att hela träningen var förgäves??!! Mackor känns ju ganska så dumt men tror nästan att det är de som kommer slinka ned snart.... Eller så går jag bara och lägger mig och hoppas på att jag somnar trots en kurrande mage och får äta till frukosten imorgon.

Imorgon ska jag till MVC på efterkontroll av mig sedan svänger jag och lillan hem till bästis på ja kaffe och balkongmys typ antar jag. Måste nu se till att prinsen somnar. Klockan är på tok för mycket och det är dagis imorgon för honom. Puss hej.

Bruna platta mage :)


Ja om jag hade denna mage så jag springa till närmaste strand genast. Men det får nog vänta till nästa sommar. Denna sommar får degmagen stanna på balkongen och i Töreboda (ej offentligt vill säga). Ikväll är det spinning igen för att komma ett steg närmare mitt mål :)
Nu middag innan jag svimmar. Är döhungrig.

onsdag 19 maj 2010

Shopping

Nu har jag köpt Eeze som ska hjälpa min muskelsmärta väck. Ja vi får väl se om det hjälper. Dem på apoteket sa att det skulle va Skitbra! Yeah yeah vi får väl allt se. Men hoppas på att det ska vara borta så pass mycket att jag iaf kan köra spinning imorgon.

På Maxi hittade jag en söt liten babypool som jag stoppade i shoppingpåsen direkt. En lila NallePuhPool blir perfekt till alla småtjejer i sommar. Ja nu tror jag verkligen bästis får en liten Molly så därför säger jag tjejerna dvs Elvira, Nellie och Molly. Men självklart får Dante också va med där i om det nu visar sig vara en liten pöjk som pappa Benny bestämt tror att det blir.

Har inbillningar om att jag har fått LÖSS. Det har kliat ända sedan jag såg lappen om LÖSS på dagis. Men har kollat igenom Miltons hår både en, två och tre gånger idag/kväll och det ska vara lugnt.

Imorgon är det BVC för båda barnen som gäller. Vikt och längd på lillan och 4-årskontroll för prinsen. Japp då får vi se om lillan följer sin kurva och om prisen hör/ser bra. Vissa dagar tror jag han inte hör ett skit haha (då han inte lyssnar och bara trottsar).
Tänkte nog hoppa i säng nu. Lillan har precis somnar och hoppas på 8 timmar inatt med ;) Tänk så skönt det skulle vara?! Puss & godnatt på er!!

Älskade familj :)

HÅRLÖSS!!

NEJ NEJ NEEEEEEJ!!!!
Eller ja Milton har inte fått det men får så ont i magen när dessa hemska lappar sitter på dörren på dagis.
"Just nu finns fall av hårlöss och magsjuka"
Nu ber jag till lilla Gud om han nu finns att min prins ej åker på något av detta. Urk och blä kommer få gå i terapi länge efter om han nu får hårlöss. Vill inte vill inte vill inte behöva se massa äckliga kryp i håret på honom som sedan säkert kommer hoppa över till mig.
GUD LÅT OSS FÖRBLI LUSFRIA!!!!

MUSKELSTRÄCKNING?

Har fått något riktigt fel i min högra underarm och det är INTE träningsvärk kan jag lova. Detta måste vara en form av muskelsträckning eller något sånt. Igår kväll trodde jag ärligt talat att jag brutit armen för jag har de SÅ JÄVLA ONT. Ville bara gråta. Kunde inte röra armen alls, den fick ligga i soffan raklång brevid mig helt stilla. Hela natten har den lekat i samma ställning. Så pissråtta också tror jag bestämt att jag får boka av bodypumpen imorgon och kanske köra på med spinning istället. Fast det var ju efter spinningen igår som jag hade som värst ont i armen så egentligen borde jag väl bara vila några dagar men NEJ jag vägrar haha.

Nu till lite annat.
Elvira sov... hör och häpna.... 8 TIMMAR I STRÄCK. Från kl 20-04. Vadå trött bebis??
Tänk om hon somnat runt 22 när man själv gick och la sig och sov 8 timmar fram, ja det skulle inte va helt fel. Men jag ska kanske inte klaga nu. Lite trist faktiskt att jag nästan inte har någon mjölk kvar bara till min lilla plutt. Hoppas att det finns kvar lite under sommaren iaf skulle vara skönt. Blir lite mer pyssel med ersättning. Leta upp micro och kladda med nappflaska o så. Dyrt om inte annat. Men men finns det inget kvar i tuttarna mina är det inte mycket att göra åt.

Ikväll har jag planerat att hela familjen ska till Ica Maxi för att fylla på kyl/frys. Japp det blir vårat trevliga kvällsnöja ;)
Nä nu måste jag vila armen innan jag ska hem till Emma & Nellie för en promenad och mys med bebisarna och troligvis en tjock bästis-bebis-mage också ;)

tisdag 18 maj 2010

Varmt.

Idag har det varit en riktig värme. Jag, barnen och min träningsvärk
tog oss hem till emma och nellie för en liten prommis och lek i parken.
Nu är det sommar och dags för volangtrosorna för de minsta ;) så
sött ju!!
Nu blir det mat sen träning. Puss

Elvira säger Godmorgon!


Japp jag lyckades komma upp från sängen. Har faktiskt inte fått mer ont idag som tur är för det räcker gått och väl med den smärta jag redan har. Känner mig lite småhängig till på köpet. Hoppas inte detta leder till sjukdom. Det sabbar då hela träningen. Men får se vart det leder under dagen. Mår jag bra mot kvällen drar jag på spinningen som planerat annars blir det kurera sig.

Elvira och jag är vakna. Tittat på Pippi på barnkanalen och druckit te :) Lillprinsen han sover än. Ja han är lik sin mor. Gillar och sova och kan sova LÄÄÄNGE. Ska inte klaga på lillan heller inte. Vi gick ju faktiskt inte upp förrän halv 9 så :) Druckit en kopp te med honung och ska snart hugga in på frukosten fast helst vill jag nog äta tillsammans med lillprinsen. Han får snart ta och kvickna till innan hans mamma dör av hunger.

PUSS!

måndag 17 maj 2010

VÄRK.


Varje minut som gått idag har jag fått mer och mer ont i min stackars kropp pga träningen igår. Oooaaajjj!! Visst skönt att det tagit men fan detta tar priset. Varenda liten muskel smärtar något enormt. Att gå ned för en trappa går bara inte. Att sätta sig i soffan gör också sjukt ont och det har jag gjort ett X antal gånger denna kväll då Milton fick ligga i vår säng och kolla på film. Han roade och ropade hela tiden och skulle fråga och säga saker HELA TIDEN!

Hur har dagen gått utan godsaker?
Jag ger denna dag 8 av 10. Det slank ned en glass hemma hos Emma tyvärr. Men det mår jag faktiskt inte dåligt över eftersom det faktiskt var så varmt idag och jag bara var tvungen att äta den ;) Det är skillnad om jag skulle köpt massa fikabröd eller onyttig lunch tycker jag. Eftersom jag själv bestämt reglerna för mig kan jag ju självklart ändra dem lite när jag känner för det ;) Visst resonerar jag bra?!

Måste ta och väcka min lilla flicka nu som sovit över 4 timmar nu. Annars vaknar hon väl precis när jag somnat och vill ha mat. Bäst att väcka liv i henne, ge henne mat och sen kan vi somna om tillsammans.
Japp vi hörs imorgon då om jag nu kommer upp ur sängen vill säga. Just nu värkar det väldigt tveksamt. Milton får dra upp sin mamma annars haha. Återstår att se hur illa det blir.

Puss!

2 sötfisar!!

En liten Nellie som sover och en liten Elvira som myser ;)

Bästis.

Min fina bästa vän hemma hos emma. Hon har det inte lätt nu med
stora magen och svullna ben/fötter i denna underbara värme.
Nu är det kaffe på G sen är det dags att hämta hem Milton från
dagis. Ligger en sandwishglass här i frysen och väntar på honom :)

Biffmorsan :)

Här är jag i solen. Så jäkla läcker, brun och vältränad ;)

Här sitter jag nu på bästis balkong i solen och bara njuter. Ätit
en mysig frukost tillsammans och druckit kaffe. Elvira ligger i
bilstolen och pratar med sitt favorit spöke ;)
Tror att det sen blir en promenad med Emma och Nellie. Kommer nog inte
gå så fasligt fort med tanke på att jag har ganska ont i mina lår
efter pumpen igår. Men kors i taket är jag inte alls så mör som jag
trodde att jag skulle vara. Kanske jag var rätt stark ändå haha en
önsketanke kanske. Men snart blir jag nog en biffmorsa på riktigt ska
ni se! Om några år eller så :)
Soliga kramar från mig och Elvira!!

söndag 16 maj 2010

Godnatt.

Godnatt till er alla!! Hoppas ni får sova gott. Dröm söta drömmar
så ni vaknar upp med ett leende på läpparna i morgonbitti :)
(här är min fina dotter i sin säng) Hon sover ni djupt och drömmer
om sin familj som ger henne såååå mycket kärlek om dagarna. Hon
mår bra och trivs med livet :) Puss!!

Träning.

Heja mig vad jag är bra. Tog mig till passet på gymmet och hej vad i helvete vad kämpigt det var. Herregud så klena muskler jag har. Men tyckte jag var duktig och orkade mig igenom hela passet utan att tuppa av. Tackar för bra instruktion av mina vänner Fia och Sandra. Ställde mig bakom dem så jag kunde tjuvkika på dem hur man skulle göra. Tog dock inte samma tyngder som dem. Tog precis vad jag klarade av med min kropp.
Nu måste jag bara göra ett nytt försök med att SLUTA vräka i mig onyttigheter på vardagarna. Okej på helgerna för jag är en gottegris ända ut i fingertopparna. MEN att fika och äta på McDonalds mitt i veckorna får det banne mig vara nog med. Ska träningen ge resultat måste jag därmed tänka en extra gång på vad som stoppas in i munnen.
Jag undrar nu hur min dag kommer att se ut imorgon. Antagligen väldigt smärtsam och handikappad. Är jag inte helt orörlig på tisdag kör jag på med spinning. Here we come!!!
Så ni som brukar leka med mig på dagarna kan ju hjälpa till med att peppa mig till att INTE köpa den där goda bullen eller super smaskiga chokladen ;) Tala mig till rätta eller ge mig en kick i ändan om jag dummar till mig. Ni andra som läser min blogg kan hjälpa till med att hålla tummarna för att jag en gång för alla lyckas med att inte stoppa i mig mer skit.
Dags för sängen. Puss på er!

Mörk söndag.

Denna söndag eftermiddag har jag hängt i tvättstugan. Samlat på oss mycket tvätt nu och då är det skönt att få allt ordnat snabbt. Skönt att ha möjligheten till både tvättstuga och tvättmaskin hemma.
Ma&pa har varit här på lunch och fika. Kusin Abbe hade dem med sig eftersom han sovit hos dem. Så ja dem har lekt som tokar denna dystra söndag.
Ska förgylla min söndag med ett hårt pass Bodypump på gymmet kl 17. Ska bli intressant att känna på den sortens träning. Hört att det är tufft och att jag inte kommer kunna gå imorgon men det får man ta om man vill få bort degmagen från graviditeten. I veckan kör jag nog på med spinning också. Dags att börja öka farten om någon skillnad ska synas till bikinisäsongen. Fast vi ska ju tillbringa vår semester i Töreboda och Borås och där skiter jag egentligen i vilket. Men ska man iväg till någon offentlig strand så blir det nog badlinne på haha.

Sedan vill jag skänka en liten rad till min syster och familj som fick tråkiga besked inatt.
Tänker på dig Calle, syster och era barn!

Önska mig nu lycka till med träningen så hörs vi senare. Puss på er!

lördag 15 maj 2010

Hemma.

Nu är vi hemma igen från töreboda.
Herregud så varmt o skönt de är då. Vi har ju haft regn och trist
väder i några dagar så detta var underbart att känna.
Nu ska det grillas här på berget med nära & kära. Puss på er!!

fredag 14 maj 2010

Bebisfot

Har ni sett något gulligare??
Naw, min lilla fialottas fossing och spetstajts :)

Min man!

Ojojoj så jävla het kille eller vad säger ni brudar??!! Hahahaha....
Men ett hjärta av guld iaf :)

Filmbevis.

Här är min skruttfia som börjar bli trött och denna underbara lilla
bebis somnar så lätt. Napp och snuttis så är hon toknöjd. Behöver
inte stå och gunga tills man inte längre har några krafter kvar. Så
har det varit länge nu så det är nog inte bara en engångsgrej.
Igår somnade Milton och hon brevid varandra i sängen och det såg så
mysigt ut. Tänk vilken trygghet dem ger varandra redan. Älskar min
fina barn. Dags att väcka liv i lillprinsen nu som fortfarande sover
hihi. Puss på er!!

Godmorgon.

Så här glad är min skruttfia just nu. Bara hon och jag vakna. Kollar
på Nyhetsmorgon och dricker te. Väntar med frukosten tills resten av
huset vaknat dvs mina prinsar och svärosarna.
Hoppas ni sovit gott för det har jag gjort i den hemmagjorda stora
sängen ;)

torsdag 13 maj 2010

Big famili :)

Nu är vi som sagt större familj nu och behöver större säng här i
Töreboda. Vi har satt ihop 2 st 90 sängar och 1 st 80 säng = 260 cm
big säng!! Inatt ska alla sova som kungligheter :)
Vi har nu ätit god middag och jag har även druckit ett halvt glas
rödvin (va riktigt gott).
Dags för blöjbyte på lillan sen nattning av mina sötnosar.
Puss!

Gräsklippare

Mina 2 prinsar åker och klipper gräset på den enormt stora tomten.
Jag och lillan har sovit, så mysigt och skönt. Har inte vilat mycket
alls sedan hon kom. Är väl för att hon sover så pass bra på
nätterna men av mycket luft som man får på landet blir man sömnig.
Nu blir det middag!! Grillspjut, potatis, bea, sallad och vitlöksbröd
mmmm såååå gott!!!!
Puss!!

Milton vattenspruta.

Lillprinsen in action + nya stövlar som blev lite av ett panikköp
idag. Glömde ta med hans från dagis i tisdags men han behövde ändå
ett par till i större storlek.
Blev ett par coola randiga i stl 29. Lite stora så det blev köp av
extra sulor + sockor med. Nu kan han ösa vatten hur mycket han vill
utan att bli blöt om fossingarna :)

Testar igen från min Iphone....

Här är söta Elvira i Töreboda!!

Haha :)

Snacka om att jag är efter. Har inte fattat hur man lägger upp bilder på bloggen från mobilen men nu vakna jag till liv :) Man har tid att sitta och klura här på landet må ni tro. Nu när min förstoppade hjärna vaknade till en aning kommer det bli mer uppdatering.
Hoppas ni har det fint så här på kristihimmelfärd hehe. Vi har precis grillat korv här i Töreboda. Milton sprutar ner allt som finns i hans närhet med vattenslangen så det är bäst att se upp!!
Puss!

Hej

Testar bara lite ;)
bye


Hotmail i mobilen på 5 sekunder! Klicka här!

onsdag 12 maj 2010

Töreboda.

Sorry att jag är så himla usel på att uppdatera numera. Men dagarna/kvällarna går i ett verkligen. Ja och snart är det sommar och då sitter man verkligen inte framför någon dator. Men men.....
Nu är vi iaf i Töreboda (Robins föräldrars landställe 30 mil från Sthlm). Alltid mysigt att komma hit. Synd bara att det har regnat sen vi kom. Vill ha sol imorgon tack så vi kan vara ute på tomten. Milton är nog världens lyckligaste just nu som han har tjatat efter Töreboda i ett år nu haha. Han älskar att vara här!! Vi med!!
Elvira min underbara gosegris är nu drygt 2 månader och är världens harmoniska bebis i världen (peppar peppar). Hon äter, sover och myser om dagarna. Mer spattlande ben o armar på skötnordet också :) Hon skrattar, ler och gör ifrån sig lite ljud då & då. Har börjat ge henne mer och mer ersättning eftersom det inte verkar finnas allt för mycket mat till henne i mina bröst. Med Milton hade jag överfullt och denna gång väldigt ont om det. Så de kan bli. Men fan huvudsaken flickebarnet blir mätt o glad :) Men numera som alla vet är det ett himla tjat om amning osv.

Tänkte nu lägga huvudet på kudden och sova. Puss&godnatt!!

tisdag 4 maj 2010

Försäljare.

Idag har det ringt 2 st från olika försäkringsbolag och frågat om vad jag har för försäkring på barnen, 1 från något elbolag och sen en konstig typ som ville sälja på mig rakhyvlar för kvinnor.

- Hej ringer från blabla och undrar om du vill prova på rakhyvlar?
- Nej tack jag är INTE intresserad.
- Varför de?
- Därför, jag vill inte ha något.
- Men använder du inte rakhyvlar?
- Jo men jag vill INTE HA NÅGOT!!
- Men va? Varför de?
- HEEEJ DÅÅÅ!! (klick så la jag på luren)

Fattar dom trögt eller när man säger 1 gång att man inte vill ha något. Orka jobba som försäljare och få luren slängd rakt i örat tusen gånger om dagen. Kul jobb verkligen.
Nu ska jag ringa Nix och fixa så att det inte ringer fler försäljare hit igen.
GRRRRR arg!

måndag 3 maj 2010

Älskar-dig-priset!

Yes det blev en riktig långprommis för hela familjen nu på kvällen. Barnen sattes i vagnarna sen blev det powerwalk i drygt 1 timma. Jo tack det kändes (fast skönt). Robin kaxade till sig i början av promenaden om att han rör sig så mycket på jobbet blablabla. Mot slutet sa han började bli slut i benen och att han blev helt slut. Skyllde på att han skulle behövt vatten men tror nog inte vattnet skulle hjälpt hans ben ;)

Vi kom lagom hem till vår allas älskade Maria montazami!! Hon är den absolut roligaste person att titta på just nu på Tv. Hon är bara för go och helt underbar.



GRATTIS SVÄRFAR UBBE PÅ 48-ÅRSDAGEN!!

Kurragömma.

Haha så kul att se på när Milton och abbe leker kurragömma här i lekparken. Milton är sämst på att gömma sig stackarn. Han ropar hela tiden att "här är jag". Smart va?!
Efter att jag hämtat honom idag på dagis berättade jag för honom att han är ledig imorgon.
- Ååå skönt.
- Varför är de skönt? Är det jobbigt att va på dagis haha?
- Jag har så skönt täcke hemma i min säng.
Barn är skojiga dom :)

Ikväll hoppas jag på en långpromenad med hela familjen. Puss.

söndag 2 maj 2010

Kalas.


Ja nu vara alla sjuhundraåtta kalas över. Idag var det barnkalaset. Det blev lyckat :) Föreningslokalen var helt Ok och det kom lagom med barn. Det var full rulle precis som det ska på ett barnkalas. Jag hade förberett lite lekar som skulle lekas med eftersom man inte direkt en as bra dagisfröken som kan styra upp saker klockrent blev det lite som det blev (lite halvdant) men huvudsaken är att barnen hade skoj och det vet jag att dem hade. Texas älskade "stolleken". Tror nog han kommer att vilja ha den sen på sitt kalas :) Det blev 2 intevsiva timmar med kalas och sen städning av lokalen och hemma. Var färdig med allt 18.30 då vi satte oss för att äta middag. Snacka om fullt ös.

Milton har nu lekt med allt han fick i present. Racerbilen från Daisy har gått tokvarm både på kalaset och här hemma. Såpbubblorna från Joel har det geggats med hej vilt på balkongen, Saabbilen från Julia fick en fin parkering brevid hans andra coola bilar, spindelmannanepusslet från Seth har lagts 2 ggr, spelet från kusin Abbe (numera omdöpt till Vide) har också spelats och sen coolaste t-shirtanarna från Cornelia & Texas har andvänts båda 2. Den med tungan på ska han tydligen ha på dagis imorgon. Synd att de tuffa jeansshortsen var för stora bara.

Nu ska jag och Robin titta på så många avsnitt av Lost vi bara orkar. Synd att serien går så himla dum tid nu för tiden. Har inte sett ett enda avsnitt av denna säsong men nu jävla... Puss och godnatt!!

Ps. Tack alla fina för idag Ds.