onsdag 28 juli 2010

Outfit

Ja vi har prövat lite olika outfits till systers bröllop. Milton bara älskar att klä sig fint med skjorta och slips.
Det blev ett raseriutbrott när jag ville att han skulle ta av sig nya skjortan o jeansen från Zara. Mkt skrik många tårar :(

Efter ett tag blev allt lugnt igen och han tog av sig kläderna. Men självklart har andra finkläder åkt på som en rutig skjorta, väst o rosa jeans haha. Vi ska lixom åka till Ica Maxi nu. Folk tänker säkert att "stackars liten. Vad har hans mamma tagit på honom i mataffären". Men dem skall bara veta att dem där kläderna äääälskar han och det kan bli mkt bråk om jag säger att han kan ta på sig ett par enkla mjukisar!
Hans ögon lyser finare än solen när han får ha på sig skjorta, leendet blir lika stort som hela hans lilla söta ansikte och han hjärta klappar säkert i 180 får så glad blir han :)

Han öppnar säkert sin egna affär full med fina skjortor och jeans en vacker dag!!

60-talsrocken!

Yeah!! eller va säger n??!! ;)

60-talsrock vad tycks??!!

Hör ni min bästa pappa på synten. Lite solo då och då det är tufft de!!

Är en mkt stolt dotter ;)

tisdag 27 juli 2010

PAPPA


Underbar dag!!
Fixade med banken idag så att allt är klart på torsdag då vi får hem vår nya bil.
Blev då lunch och kaffe hemma hos ma&pa.
Vid 3 tiden tog jag barnen och åkte in till Sthlm för att hälsa på söta arbetskollegor på jobbet och självklart blev det lite nytt till barnen då. Elvira fick mest från Åhlens med Milton fick nya tugga kläder från Zara. Har inte varit inne där förrut faktiskt. Vet ej varför men jag har definitivt missat något!! Fanns ju hur mkt tufft som helst till min lillprins där. Dit måste jag igen när plånboken säger Ja.
18.00 var det bokat på fridays till hela tjocka familjen dvs mamma och mina 2 systrarna med familj. Herregud så mkt mat man fick då men gott var det. Jätte bra de där med att alla barn fick kritor och papper att rita på medans man väntar på maten. Borde alla ställen ha tycker man.

19.15
var det dags för bandet pappa nu är med i att börja uppträda. Missförstod förrut och skrev då att de ej har spelat ihop på drygt 20 år men det var hela 43 år. Ja gubbarna är upp mot åren men det rockade faktiskt. Härligt svängiga låtar tycker jag de hade. Pappa var en stjärna på synten. Har någon liten filmsnutt också som jag kan lägga upp sen så får ni höra gubbarna :)

Det blev studsmatta för alla ungarna sen. Ja en sån där man blir fastspänd i och sen studsar man högt upp i himlen hehe. Såg jätte skönt ut. Avslutet blev naturligtvis en glass innan promenaden mot tåget. En otroligt mysig/roliga dag med underbara familjen på stan.
Nu sova, imorn städ, tvätt och pack!! Puss!!

HAPPY!!

Min gravidkropp börjar nu lägga sig ännu mera :) Höfterna har börjat dra ihop sig bra nu så att jag äntligen kommer i alla mina jeans igen. Byxor som jag knappt fick upp över knäna bara för mindre än en månad sedan slank nu ändå upp idag när jag provade dem. Visst är det "deg" kvar runtbyxkanten men fan inte mkt. Dryga 25 kilo sätter självklart sina spår.

Nu ska jag hem till ma&pa och faxa papper till banken så vi kan hämta hem vår bil på torsdag :) Kanske även tar några minuter på crosstrainern om det hinns med.
Ikväll ska hela tjocka släkten in till Kungsträdgåren och titta på min bästa pappa som ska spela där kl 19.00. 60-talsrock på hög nivå :)
Leffe Karlsson (Idol Andreas pappa) har nu efter drygt 20 år startat ett nytt band om ville nu igen ha med MIN pappa i det. Pappa lirar synt ööö tror jag haha. Men skoj ska det bli. Äta på fridays först sen rocka åt farsan!!!
Puss hej.

måndag 26 juli 2010

KIA CARNIVAL


Jaha då ägde man en fet Kiabil då :)
Ska hämta hem den på torsdag, precis lagom till semestern, kan inte bli bätre. Automat blev det denna gång. Känns verkligen annorlunda men det är väl en vanesak. Vänjer mig nog efter bara några mil. Vi kommer att kunna packa med oss allt vi vill ha med oss också. Mycket bra bagageutrymme. Vill vill VILL ha hem den NU! Men väntar man på något gott väntar ma aldrig för länge...... ;)

Träning

Frågade mamma om en flaska vatten när jag stod och tränade.
Hon kommer sen in i rummet och säger att hon inte hittade någon flaska så jag fick istället ett "plast-vin-glad" haha. Ja det funkade väl de med men fan ett vanligt glas hade räckt :) Är ju ingen drottning!

Väntar just nu på Robin utanför hans jobb. Ska dra direkt och titta på vår underbara Kiabil. Hoppas hoppas den är precis så bra som vi tänkt oss. Om den är det blir jag världens gladaste!!!

Puss puss.

Hos mormor i stolen!

Här sitter charmtrollet och har nyss ätit gröt. Nu får vi nog ta fram stolen hemma också för de här tyckte hon var skoj. Ja nu kan hon vara med vid middagen osv.

Strax ska jag ta och köra lite på mammas crosstrainer. Gud så skönt det ska bli att få pumpa ut allt "gift" från helgen. Ätit så mkt skit och druckit allt för många glas vin under veckan.

Tjohej. Dags att få Elvira och sova lite "efterfrukostvila" sen dricka mig en till kopp kaffe innan träningen :)
Puss!!

söndag 25 juli 2010

FyFan.

Blev inget bilköp igår. Opeln vi tittade på var mycket mindre än vad vi tänkt och då var det absolut inte aktuellt med något byte av bil. Men vi ska iväg imorgon igen och titta på en Kia som är väldigt intressant. Hoppas på att den är så bra som vi fått för oss för då blir det definitivt ett köp redan imorgon. Feta säten med skinnklädsel och grejer :)

Utgången igår med tjejerna blev mycket trevligt trots regnet. Visst hade det varit ännu bättre med sol men man får helt enkelt göra det bästa av situationen. Blev ett glas vin på Snapps sen middag på Högbergs och sedan vidare till öö ja det minns jag ej vad det hette men på söder iaf. Det blev totalt 5 glas vin och jag var fan full. Herregud vilken klenis jag blivit då. Var bra att vi tog sista tåget hem. Hade verkligen inte klarat mer. Tack tjejer för en mysig/kul kväll. Måste göras om fast inte än på ett tag ;)

Mådde som jag förtjänade när jag vaknade imorse. Som att jag skulle ha supit riktigt hårt i flera dagar haha. Jag var inte tuff vid frukosten kan jag säga er. Blev en Ipren och lite yoghurt men sedan en kalldusch för att kvickna till. Hade bokat biljetter till Shrek 4 på bio med Sandra och hennes Daisy.
McDonaldsmat och biogodis gjorde nog susen för min bakiskropp fast hjärnan var fortfarande bra trött och seg.
Åkte hem och packade väskorna och tog med mig barnen för att sova hemma hos ma&pa inatt. Passade mig alldeles utmärkt med mammas goda tacopaj och jordgubbar med glass en dag som denna.
Hoppas på att ha vaknat till liv imorgon iaf :) Puss och godnatt!!

fredag 23 juli 2010

NY BIL

Lånelöftet är klart och vi fick grönt ljus för att kika efter ny bil.
Vår nuvarande är det absolut inget fel på egentligen men känner att vi behöver ännu större bagageutrymme nu när familjen är utökad. Det ska få plats vagn, cykel + packning på semestrarna. Det blir knökfullt i den bil vi har nu. Imorgon bär det av ut till Spånga för att kika på en fin Opel Zafira. Får se om vi slår till.

Imorgon blir det även tjejkväll med alkohol :) Självklart hoppas vi på strålande sol så att vi kan sitta på Medis men så ser dessvärre inte läget ut just nu. Troligtvis blir det regn buuuhuuu!! Men dricka vin i deras sällskap ska jag vilket som göra. Regn eller inte....
Familjen får ha lördagsmys utan mig imorn.
PUSS

onsdag 21 juli 2010

Naaaw så fina

Kusinerna!!
Sötaste grabbarn i Trosa just nu va ;)
Haft en helt underbar dag här ute idag.
Just nu sitter vi på restaurang. Ätit klart men finns gott om vin kvar i flaskan.
Puss!!

tisdag 20 juli 2010

BILDER FRÅN SKANSEN

Brum bruuuuum... Bilarna var nog det roligaste på hela dagen för dem båda tror jag. Skratt var det iaf.
Min fina prins med sin glass, snacka om lycka ;)
Sötaste Cornelia med sin Stora glass.
Detta var några av djuren som vågade visa sig och dessutom ville vara med på bild :)
Ja och alla ni som någongång varit på Skansen vet ju att där inte finns någon tiger. Denna enorma tiger som käkar sitt köttstycke mötte vi på Eskilstuna djurpark för några veckor sedan. Han var grym. Man lixom hörde hur det knakade när han bet i sitt kök som hängde i trädet. Han var så nära. Kändes så overkligt.

SKANSEN

Pjuuu vilken dag. Parkerade bilen vid skansen kl 11.00 sen var det bergbanan upp på toppen av Skansen tillsammans med Annelie & Cornelia + hennes mormor.
Det tar tid att titta på djur (speciellt om man går fel). Inte många djur som ville visa sig (som vanligt). Kanske var det för varmt idag för de flesta låg gömda i skuggan någonstans. De som var på G var bufflarna. Stora som fan fast mest röj. Blev nästan som en uppvisning när dem började buffla på varandra.

Blev glass, lite åk i karuseller och spel i lotteri. Fattar Inte varför jag fortfarande envisas om att spela. Vinner verkligen ALDRIG!! Ändå ska jag stå där och välja en massa siffror och hoppas på att vinna den största chokladkakan. Man är bra slut ibland. Milton vann (på vinst varje gång). Han blev jätte glad för sin minibilbåge som minsann skjuter långt.
Det blev löpning till parkering sen när vi skulle åka hem eftersom parkering höll på att gå ut. Men vi hann på minuten fram. Ja vi ville fan inte råka ut för en p-bot mitt inne istan när vi redan betalat 30 kr/h dvs 170 kr gaah!!! Jag hade för mig att det kostade 10 kr/h men där var jag visst lite fööör optimistisk haha.

Optimist igen då jag trodde jag skulle orka ut och powerwalka när jag kom hem. Nej tack säger jag bara. Efter 6 timmar i sandaler upp och ned mår nu inte mina fötter direkt prima. Skulle gärna vilja ha lite fotmassage nu.
Imorgon är det upp i ottan igen (ja kl 8 är väldigt tidigt för vår familj). Då är det utflykt med syster+familj och ma&pa.
Utflykt - sova på hotell i Trosa - utflykt på torsdag med.
Måste packa lite igen. Tycker det börjar bli lite jobbigt med allt packande hit och dit men vad gör man inte för att få lite kul. Det är väl OK att packa men dock inte lite skoj att ta hand om allt när man kommer hem igen.
(kommer bilder på dagen under kvällen)
Nu blir det allsång :)

måndag 19 juli 2010

Hölö.

Söta Cornelia och min prins Milton är G för at hoppa i Cornelias pool ute på Hölö.

FULL FART!

Känns som att det är full rulle kanelbulle precis hela tiden och det är skoj. Robin jobbar fortfarande så jag gör så gott jag kan med att aktivera mig själv och Milton. Både han och jag blir lätt rastlösa här hemma så vi måste iväg och härja någonstans :)
Varit rätt så lätt att hitta på saker nu när så många har semester, tur är det. Visst måste kanske man vara hemma ibland och "landa" någon dag eller så men sen är det bara ut och köra igen.

Jag och barnen sov ute på Hölö i fredags. Jessika och sötaste lilla Molly var också med på kvällen. Milton och Cornelia lekte slut på sig själva och jag och Annelie delade på en flarra vin när ungarna slocknat. Lördagen bestod av en minst sagt regnig och grinig tur till lilla affären ute i Hölö för att köpa lördagsgodis haha. Vi lyckades pricka in precis den timman det regnade. Vi var som blöta hundar när vi kom hem igen.
Kvällen fortsatte i trevligt sällskap och grill med bästa vännerna i Tumba. Benny är en galet kul kille för barnen. Alla älskar honom och det är förståligt eftersom han leker, leker och leker. Aldrig tar det slut. Bästis har skaffat sig en kanonbra lekpappa till Molly ;)

Eftersom jag hade tagit förgivet att det skulle regna hela söndagen hade jag planerat in städ och tvätt. Men solen sken precis som den gjort i flera veckor nu. Hade självklart lust att packa ihop och åka iväg till någon strand men NEJ det fick bli som jag hade planerat. Fick tid i tvättstugan tack o lov. Hade galet mkt tvätt. Fick alla våra täcken tvättade också (var inte igår). Usch jag är en slarvmaja med att tvätta dem. Måse bli bättre på det. Nu känns det iaf super skönt att det är gjort :)

Återigen måndag idag och fint väder. Fick bli stranden med båda mina systrar med familj. Är så glad och stolt över min lilla prins. Förra sommaren nästan vägrade han bada. Man såg skräcken i hans ögon och han fick panik i vattnet. Denna sommar med denna sol har det blivit mååånga strandbesök och han utmanar sig själv mer och mer för varje gång.
Idag hoppade han omkring med sina kusiner i vattnet UTAN MIG (ja med armpuffar på det grunda). Han vill bada hela tiden nu :) Jag är en lättad och glad mamma!

Blivit en lång prommis här på kvällen. Lika skönt varje gång att komma ut och röra på fläsket. Jag kör min runda på ca 9 km. Tycker om den när jag går själv. Går jag med någon tar jag gärna spåret i skogen.

Elvira min prinsessa gör också otroliga framsteg. Hon vänder sig nu från mage till rygg och äter gröt till frukost och lite mat på kvällen. Just nu är det potatis/palsternacka som går hem. Magen är nu mkt bättre också. Kör rapsolja i maten eller ersättningen minst 1 gång om dagen. Bajsat har hon nu gjort varje dag. Bajs gör mig glad hahaha :)
Dags att dra sig mot sängen tidigt idag för imorgon blir det SKANSEN med Annelie och Cornelia. Ja som sagt, full rulle kanelbulle ;) Godnatt mitt folk!

fredag 16 juli 2010

TRÖG MAGE.

Herregud vad vi fick höra idag. Vår lilla prinsessa fick världens magknip idag. Hon hade så fruktansvärt ont. Inget bajs kom fastän hon tröck på det hårdaste hon kunde. Några små "harkluttar" kom ut tillslut men det skulle nog behöva komma ett stort lass.
Det blev en ordentlig magmassage på skötbordet och lite hjälp med febertermometern så blev det ganska bra. Hon fick sen lite ersättning och har nu slocknat. Det roliga var att jag sjöng lite för henne så jag skulle få henne lugn efter det att hon hade haft ont.
Det blev klassikern "trollmor". När jag kom till "Ho aj aj aj aj buff" så började hon skratta som bara den :) Jo jag vet att jag inte kan sjunga men va fan man behöver inte skratta haha. Skönt var det iaf att hon blev lugn och glad igen. Det lättar en aning i hjärtat.

Nu har jag suttit och googlat en massa på "tröga magar". Imorgon är det rapsolja i gröten som gäller sedan in på Ica för att handla plommonpure och päronpure. Tydligen ska även messmör vara bra att ha i ersättningen eller gröten. Ja vi får testa oss fram här hemma vad som hjälper för just vår lilla skrutt. Vill ju fortsätta med smakporttionerna nu när det går så bra. Men det ska nog lösa sig som det brukar. Men lider med henne när man både hör och ser hur ont det gör.
Nä men nu ska jag lägga mig i ett svalt sovrum ;) Vi har haft fönstret vidöppet, lampan släkt (ja så att det ej ska komma in em massa oinbjudna djur) och stängd dörr in dit. Hade så igår också och det blev sååå skönt!! Fast visst blev det varmt igen sen på natten men iaf skönt att kunna somna när dte är svalt. Godnatt kära ni!

torsdag 15 juli 2010

Orm nr 2

Fick mig en ordentlig dos ormterapi nyss. Kom hem till syster och möts av en större variant av den jag såg igår.
Syster + familj hade ännu inte kommi hem så vi satt kvar i bilen och höll ögonen på den. Jag gasade och tutade men den vägrade flytta på sig.
Den ringlade ihop sig och fräste med sitt äckliga gap.

När dem kom fick systers kille (Calle) köra över den. Haha fega jag vågade inte. Gick en slemmig kännsla över det.
Han fick köra minst 1000 ggr fram o tillbaka för den vägrade dö den jäveln.
Detta måste vara en orm-sommar. Har hört att folk sett flera stycken redan.
Ryser verkligen!!! Hatar hatar haaaatar dessa vidriga djur. Dem borde utrotas...

Skickat från min iPhone

Bad

Ja man får göra det bästa man kan om man inte orkar böka sig ut.
Elvira har somnat inne i det svalaste rummet i denna lägenhet (sovrummet). Milton värkar tycka det är jätte skoj att plaska i lillasysters balja :)
Skönt när barnen är nöjda med så lite.
Lunchen bestod av yoghurt, ja för det är endast sånt vi går i oss i denna värme. Inte står jag vid spisen och kokar något iaf.

Längtar så mkt tills när vi nästa gång ska åka utomlands. Mitt andra hem är på en solstol i Grekland. Måste bli nästa sommar annars går jag under hehe.
Puss på er!!!

Inne i värmen.

Helt sjukt egentligen att vi sitter inne när det är 67 grader och sol ute. Men kände verkligen inte för att packa ihop massa och åka till stranden idag. Milton var inte heller jätte sugen på det. Vi väntar och väntar på att syster ska komma hem från läkaren med Alma så vi kan åka dit och våldgästa dem. Kusinerna kan få springa i vattenspridaren och jag kanske ligga och steka på terassen ;) Nä men iaf få lite sällskap av någon vuxen.

Alla har vi badat/duschat svalt nu på morgonen, hur skönt som helst! Elvira somnade in djupt därefter i babysittern precis vid balkongdörren där det svalkade en aning.
Milton hade inte tålamod nog att vänta tills nästa vecka då vi ska till frisören med honom. Han ville bli klippt NU. Japp... satte han på en stol på balkongen och tog några klipp med saxen. Blev lite bättre. Ja kunde ju inte bli sämre så...

Tror faktiskt att det var en huggorm som vi såg igår på stigen på väg till "Tullan" badet. Det gör saken ännu mera läskigare bläähäää :(

onsdag 14 juli 2010

Sola!

Bra att mormor är med idag!
Då kan jag pressa min randiga mage lite grann haha ;) Hon får se till barnen.
Puss

Orm

Vilken tid det tog innan vi äntligen kom fram till stranden "Farsta näs".
Jag var för det första lite sen iväg för att plocka upp mamma på jobbet. Sen var det världens kö på Ica. Skulle vara springa in lite snabbt och köpa youghurt.
Sen... Vilken strand skulle vi välja???
Efter ett tag kom vi fram till Farsta näs men påväg hit åkte vi förbi ett litet badatälle som heter "tullan". Där stannar vi tyckte mormor Betty.
Ok, ut ur bilen med alla 3 barn, vagn och packning. Går över vägen och in på en smal stig i skogen. Stora stenar och rötter i marken så det är svårt att dra vagnen. Nästan att den välte en gång men mormor räddade Elvira :)

Grabbarna gick först och vi efter...
STANNA!! sa jag sen...
Japp en äcklig vidrig orm slingrar sig över stigen. Milton hann aldrig se men det gjorde abbe.
Vi bestämde oss snabbt för att återvända till bilen och åka mot Farsta näs.
Kunde ljuga lite för Milton och säga att vi bytte badställe för att det inte gick att köra med vagnen (ja det stämde ju lite). Milton gick på det men Abbe var såklart snabb med att säga att han såg en stor orm. Jaja...

Nu är vi iaf här. Ätit lunch, badat och nu spelar grabbarna fotboll.
Snart dags för ice cream ;) mmmm!!!
Puss

Barnvakt

Igår blev en dag full av fart. Var på stranden med massa vänner och barn.
På kvällen blev det en härligt långpromenad med Annelie. Kul att få sällskap ibland och kul med en pratstund. Får se om vi även får ihop en trevlig sovaöverhelg i helgen också :) Lite vin och mys med barnen!

Nu ska jag ta och försöka få i mig lite frukost efter fullt ös med grabbarna här. De har tjuvats lite här på morgonen men nu är det bra igen,skönt. Orkar inte med bråk idag och ingen annan dag heller haha. Får se om solen snart kommer fram så vi kan bege oss mot stranden.

Puss hej.

måndag 12 juli 2010

Måndag.

Idag fick Milton vara hos kusin Abbe och leka.
Själv åkte jag för att handla på IcaMaxi. Ja det ekade i alla skåp hemma. Ingen mat någonstans. Nu fick vi lite att äta på iaf.
Kul att jag fick sällskap av Emma & Nellie. Blev en äcklig kaffe på McDonalds därefter.
Åkte hem med all mat och sen vidare för att träffa Jessika & lilla Molly. Dem har just nu bosatt sig i hennes pärons hus så det var skönt att kunna sitta på deras baksida där det fläktade en aning med en GOD kaffe.
Våra söta bebisar fick bada och ligga alldeles nakna och lufta lumpan :) Ja vem vill inte lufta rumpan i denna värme!? Lider verkligen med alla gammla människor som sitter instängda i sina kokheta lägenheter.

Jag har återigen varit riktigt duktig och gått på en redig powerwalk. Ca 9 km på 1,15, bra va?! En kvart snabbare än förra gången. Känner mig bäst (haha). Ja det är bra att peppa sig själv har jag hört. Riktigt bra gick det så länge det fanns batterier på mp3:n. Efter drygt halva vägen dog den och även lite av farten jag arbetat upp under vägen. Men men vill iaf ge mig själv en stor applåd för att jag är igång!!

Imorgon ska vi vara barnvakt åt kusin Abbe. Han ska sova över här hos oss. Grabbarna kommer få tokskoj som vanligt. Vi börjar dagen med att bege oss till en strand. Ja inte fan kan man sitta hemma och glo när det ska vara så varmt. Måste ut ut ut och bada bada bada!!
Jag tack nu för mig och hoppar isäng! Puss hej!

Nya tag!

Har haft helt underbar dagar nere i Töreboda. Så skönt att vara där men även skönt att komma hem också till sitt lixom.
Längtar redan tills nästa gång vi ska dit. Alla mår verkligen bra där. Finns något för alla. Stora som små, kille som tjej!

Tog mig i kragen direkt när jag kom hem idag och gick ut på en ordentlig Powerwalk med Sandra och hennes hund Freja. Fan så underbart det var. Nu blir det 3 intensiva veckor med full fokus på my body!! Inte en massa skit att äta och många promenader. Sen på semestern kommer det bli gott att äta och dricka dagarna långa :)
Invigde föresten mina nya träningsskor idag också.

Jaha då får vi se vad jag ska ta och hitta på i 3 veckor nu då när robin ska jobba. Ska det vara så här varmt som det varit i veckan är stranden det ända rätta. Steeeeka sig lite granna!!

Nu ska jag stänga mina ögon och försöka somna trots den otroliga värmen här i sovrummet.
Puss!!


Skickat från min iPhone

söndag 11 juli 2010

Hem

Nu är allt inpackat i bilen åker snart mot tullinge. Hade gärna velat va kvar i några veckor till men men...
4 timmar i bilen blir det nu istället!!
Puss hej.

lördag 10 juli 2010

Sunshine

Mor & dotter :)

Sommartjejerna!!

Stekarn

Min man steeeeker sig lite ;)

Balja

Vill man inte bada i stora poolen kan man svalka av sig i baljan. Går lika bra de också.
Luktar vattenkrig här.....
:)

Stor sol

Ja Gud vilken värme! Ska inte klaga nu när det verkligen steker på men fan man får absolut inte glömma bort att dricka mkt vatten en dag som denna. Tänk på de nu va!!!
Undra hur många som får solsting idag?!
På med hatten och solkräm och drick galet mkt!!
Puss

fredag 9 juli 2010

Töreboda

Här befinner vi oss!!

Dagens outfit!

Milton i sina nya "ben ten" shorts och sina nya fejk converse.
Shorts från H&M 99:-
Skor från Töreboda skor 159:-

Gladaste bebisen!

Min Elvira njuter på altandecket i sin babysitter! Tittar upp i himmelen, leker med sina händer och skrattar så fort någon gick förbi ;)

Vilken stil ;)

Kolla stilen på min tokiga bebis som sover i vagnen!!
Ser bara för skönt ut.

Älskar sommaren :)

Å jag vill bli brun om bena precis som det ska va tralalala....

Gröt

Bättre väder idag, tack Gud!!
Elvira fick gröt idag och kan säga att hon blev helt galen. Ville ha mer mer mer :) Kul!! Hoppas det håller i sig och att hon blir ett litet matvrak. Milton har ju aldrig varit stor i maten. Alla är olika.

Snacka om att jag var lite optimist igår när jag tog in en byxa i stl 34 i provrummet. Fick hänga mig över dörren och ropa på robin efter en 38:a haha. Japp arslet och höfterna är kvar sen graviditeten. Har insett det nu. Får ha tålamod med att komma i ett par 36:or utan att degmagen hänger över kanten. Ingen stress och ingen press...

Hörs sen! Puss!

Skickat från min iPhone

Badhuset

Idag blev det shopping hela dagen lång. Drog en sväng till Skövde efter Hjo. Där fann jag endel bra på super rean. 75% var det på Vero Moda! Jeanskjol och jeansshorts. Lite annat smått & gått på H&M till hela familjen.
En dyr och fartfylld dag.

Mysig avslutning på kvällen med ett bad i badhuset. (alla som varit här vet hur jäkla skönt det är).
Man eldar upp vatten i en stor tunna. Man låter det bli riktigt varmt i det lilla huset som i en bastu. Tänder miljontals värmeljus sen är det bara att köra.
2 skopor kallt vatten i en stor kanna + 2 varma sen häller man över sig tills man är färdigt.
Visst det är lite trix och fix men fan så underbart lovar jag er!!

Imorgon hoppas jag på stekhet sommarvärme så man kan få ligga och pressa sig chokladbrun haha. Blir väl solariumet när jag kommer hem på måndag ;)
Ska iaf då ut och promenera i mina nya joggingskor. Hårdtränings tills nästa semesterperiod börjar dvs hårt i 3 veckor. Inget snask mån-fred + långa tunga promenader några ggr i veckan.

Dags att lägga huvudet på kudden och somna in. Puss på er!!

torsdag 8 juli 2010

Kul

Haha en kul bild på Elvira igår efter badet :) Farmor har tagit bilden!!

Dagens outfit

Här har vi prinsen i sin nya t-shirt och nya rock kepsen. Han ska även få nya skor sen som vi har lagt undan i en affär i Töreboda.

Nu befinner vi oss Hjo!! Mysig liten stad med några butiker och restauranger. Sitter just nu och väntar på maten sen blir det ett besök på glassbaren :)

Lite trist väder här idag. Mulet och grått men men kan inte få sol alla dagar. Imorgon kommer svärfar ned hit också. Hoppas han inte blir sur när han får se vad Robin gjort på tomten och i ladan ;) Ska nog lösa sig...

Nu kommer maten.... Puss!!!

onsdag 7 juli 2010

Fluga

Haft en super skön dag!
Sol, värme, bad, lek, god mat, vin och efterrätt.
Idag när vi var i "stora staden" (lilla Töreboda centrum) fick Milton en riktigt cool t-shirt av farmor. Visar bild imorn. Han blev super glad och ville ha på sig den med engång.
Milton är så rolig när man tittar på kläder i affärer numera. Han tittar knappt åt sig själv längre som han gjorde förrut. Han tittar åt alla andra tex när han såg en riktigt liten klänning idag sa han "å titta mamma den här kan vi köpa till Molly" eller när vi såg något lite större blev det "den här mamma kan vi köpa till Elias min kusin".

Det har blivit mkt kläder till Elvira nu på sista tiden nu men det verkar han inte må dåligt över men kanske var det just därför han blev så glad för t-shirten idag! Han gillar faktiskt att titta på kläder till henne och blir glad när hon har fina saker på sig. Han är ju för söt min prins.

Nu ska smälla flugor så man kan få sova sen haha.
Puss

Skickat från min iPhone

Mer bad

Jag fick offra mig lite grann för familjen hehe :)
Men det var skönt.
Dags för lite sen lunch men så blir det när man lever i en familj som sover länge på morgonen!! Kl var 10.30 när ungarna vaknade. Underbart såklart!!
Därmed blev det frukost när det var lunch för många andra familjer. Fast är det semester tycker jag att set ska sovas lääääänge eller hur??!!
Puss

Bad

Ja alla måste bada, även de minsta ;)
Tror hon tyckte det var jätte skönt!

Töreboda vattenland

Japp nu fixas det för fullt. Det ska badas här :)
Håller på att värma upp vatten i stora tunnan så att poolen inte är iskall att bada i.
Planerar om "vårat" sovrum gör vi också. Ska fixas en våningsäng fast dubbelsäng under, ja ni fattar va?! Blir nog perfekt till vår familj.

(ja och så var det de här med att sluta amma. 2 mån sedan jag slutade och nu har den ICKE efterlängtade mensen kommit tillbaka) Men thats life.

Puss från mig!!

tisdag 6 juli 2010

Min prins

Igår på gröna Lund :)

Töreboda!

Nu är vi framme på semester nr 2.
Landet Töreboda :)
Milton trivs som fisken i vattnet. Älsklingen står nu och grillar mmm.
Så mysigt att vara här. Hoppas vädret fortsätter att vara bra så blir detta toppen.
Hoppas ni har det fint hemma!
Puss

måndag 5 juli 2010

Hemgång

Står på en super trång buss på väg hem från grönan. Kvällen gick verkligen fort. Helt plötsligt stängde dem allt.
Man kan säga som så att min man var riktigt usel på allt stackarn haha. Jag vann över honom på allt med bollar vi spelade. Jag vann endel till Milton :)
Elvira är omringad av gosedjur i vagnen.
Nu hade det varit gott med ett glas vin. Får se vad man finner hemma i skåpet ;)
Puss

Sötaste

Haha så fin min tjej ;)

På tåget mot Sthlm

Molly

Hälsade på sötaste Molly en sväng nu på eftermiddagen. Fick med ett litet leende på bild också :)
Nu tar det 1 vecka innan jag får se lilla sötisen igen. Vi åker till Töreboda imorgon som såklart ska bli jätte skönt!
Puss

Grönan

Japp nu är familjen på väg in till gröna Lund för att åka karuseller och se Erik hassle :)
Ska bli sååååå kul!!!
Puss på er

lördag 3 juli 2010

Zoo

Jo tack det är varmt...
Fikapause...
Snart blir det lejonen :)

Svett.

Bara frukost och svettet rinner galet mkt redan. Jag undrar hur denna dag blir. Värmebölja på en djurpark med massa barn.... Ja ni vi får se!
Elvira får ligga i blöja. Mer går inte att ha på sig. Blir badet igen sen efter parken. Ojojoj vad jag ska bada ;)
Puss från en svettgris...

fredag 2 juli 2010

Nytt

Elviras nya... Fötterna i munnen ;) Så söt ju, såklart hihi.

Rose

Back to stugan!
Nyduschad och rosebubbel, kan inte bli bättre. Maten är snart klar sen blir det paj+glass.
Ungarna mår bättre än toppen och har kalaskul. Elvira är som sagt den bästa bebis i världen. Trots värmen skrattar hon som aldrig förr och är helnöjd heeela tiden :) Hon är idag för tredje dagen fått smaka på potatis och motorspure. Hon verkar gilla det och har bra reflexer till att svälja det också.
Nu spelas det UNO.
Puss.

Armpuffar

Bra att miltons ena armpuff sprack i sömmen som vi köpte precis innan vi åkte :/ Bra säkerhetsgrejer! Tur syster hade extra med sig hit. Nu har han en blixten och en nemo puff ;)

Bad

Framme på parken zoo och badet.
Ungarna badar just nu bland alla andra 10.000 barn haha. Man märker att Milton är mkt mer framåt nu i vattnet än tidigare år då han varit livrädd. Får se om han vågar plaska runt på det djupa vattnet sen med Robin.
Imorgon tar vi djurparken och åkattraktionerna.
Första riktiga minisemestern för i år :) Kan ju säga att vi har tur med vädret. Minst 40 grader och kl är snart 5, helt otroligt.
Hoppas ni har det bra hemma!!
Rapporterar mer ikväll ;)
Dags att hoppa i pooooolen va?! Puss

Så...

Sitter nu och väntar utanför papaRobins jobb. När han väl sätter sig bär det av till Eskilstuna Parken Zoo!!
Har slitit som ett djur hela morgonen. Packat till mig och barnen, bakat paj, badat barnen, städat men det värsta var nog inpackningen av alla 100 väskor, barnvagnar och saker som skulle in i bilen. Men självklart grejade jag det galant ;) Jag är bäst så är det bara.
Frågade Robin igår om han äns skulle klara att packa ALLT till ALLA. Hans svar blev Njaa men det skulle nog ta jäääävligt lång tid bara. Hahahaha!!!
Tur jag finns i vår familj ;)
Puss på er!!!

torsdag 1 juli 2010

Kaffe

Ätit middag och dricker nu en Stor kopp kaffe. Känner direkt när jag glömt att dricka de. Blir otroligt trött och får sprängande huvudverk.
Blivit gammal också... Gillar att lösa korsord. Nu är det "buslätta" kryss jag köpt men ändå :) Det är faktiskt avkopplande haha där kanske jag lät ännu ett år äldre.
Ska snart hälsa på herr Solarium. Nu får det vara slut på blekheten. Dags att bruna på sig en aning.
Måste åka nu. Puss.

BUSS

Nu har vi varit på BVC med Elvira. V+L, allt var bra.
Vi tog en promenad ned eller jag gick, Elvira i vagnen och Milton på ståbrädan. Nu sitter vi och väntar på bussen. Ja det var inte igår. Milton tycker det är jätte skoj med buss då det här blir världens utflykt för honom :)
Puss.