måndag 31 januari 2011

En ny vana?

Att Elvira somnar på golvet börjar nu mer bli en vana än tokigt. Hänt 3 ggr nu på kort tid. Stackars liten va?! Så här hittade jag henne efter att jag tömt diskmaskinen. Vilken härlig sovställning haha. Hon har iaf mjuk under huvudet eftersom snuttisen ligger där ;)

Bilder.

Alla var vi bra på bowlingen på lördags fast det fanns 1 person som var lite bättre än dem andra och den personen var JAG ;) Ska väl inte säga att jag överklassade dem andra men jag VANN iaf. Sofia kom på en fin andra plats bara 8 poäng ifrån mig.
Bowling vill jag köra fler gånger för det var ju riktigt skoj och inte bara för att jag tog hem segern.

söndag 30 januari 2011

Pju vilken dag.

Godmorgon! ;)

Verkligen varit totalt sänkt hela jäkla dagen/kvällen pga kräksjukan. Legat i sängen i stort sätt hela tiden förutom då jag tog en dusch (satt i badkaret, fanns inga krafter till att stå), försökte äta en rostad macka + lite blåbärssoppa. Legat i samma ställning också nästan hela tiden eftersom så fort jag rörde mig en aning kom illamåendet tillbaka. Hade jobbiga smärtor i magen, halsbränna och sura uppstötnigar. Värk i varenda muskel (som att jag skulle ha 40 graders feber). Hemsk jävla sjukdom.

Legat och funderat på om det är så här att ligga på ålderdomshem eller sjuk på sjukhuset fast med nära & kära runt omkring. Eftersom jag legat i sängen som ett kolli med vidöppen mun och ej kunnat röra mig men ändå hört familjen utanför sovrummet. Har sovit stundvis men mest bara lyssnat till min fina familj när dem har ätit lunch/mellis/middag, busat och när trötta barn gråtit. Även lyssnat till Elvira när hon för första gången sa "mamma". Åååhååå ville bara rusa upp och pussa på ungen men kroppen sa NEJ. Milton kom därimot in till mig och talade om att hon sa mamma. Jag nickade och kände mig rörd.
Även lyssnat till när Milton stekte sina köttbullar. Efter en lite stund säger man "pappa jag vill inte göra mer jag blir så svettig i ansiktet".
Just när detta inträffade drogs noga mina mungipor upp en liten bit och småskrattade inombords :)

Kl 19.00 stod jag på bena igen :) Grattis till mig! Då gick jag upp och åt 1 köttbulle + lite mos. Gott. Älskling nattar barn och jag väntar på Solsidan.
Väntar gör jag även nu på att Milton ska vakna upp och kräkas. Han brukar precis som jag alltid åka på den tokigt nog. Men bra så att jag mår bättre så jag kan ta hand om min lilla prins ifall det nu inträffar. Annars så ska Robin ta han till dagis imorgon. Blir tidigt men jag får ju inte röra mig ute nu på ca 3 dygn så...
Nu bre macka sen SOLSIDAN! Puss o godnatt!!

Kräk

Lider just nu av den mest långdragna kräksjukan i mitt liv :(
Den började inatt och håller fortfarande i sig. Jag brukar alltid bara kräkas på natten sen är det över men nu fan har jag varit uppe o sprungit o kräkts medans resten av familjen är vakna o pigga, känns inge bra.

Vitpepparkorn är skit och likaså 48 timmar också. Kräksjukan går INTE att försöka förebygga med massa skit som handsprit m.m!! Blir man smittad så blir man grrrrr :(

Ska ta o försöka ringa min pappa här emellan kräkningarna för han fyller år idag. Hipp hipp hurra ;)

Senare när jag mår bättre skriver jag om gårdagen få jag var bäst av alla tjejerna bowling trots inte spelat på ca 17 år haha. Puss!

Skickat från min iPhone

lördag 29 januari 2011

Aquaria


Idag fick vi dela upp familjen aktiviteter Ja Elvira får ännu inte röra sig ute då det inte gått 2-3 dagar från att hon slutat kräkas. Det ska naturligtvis inte få förstöra för Milton. Han och Robin åkte iväg vid 10 imorse in till Djurgården till Aquaria. Där har man ju själv varit som barn och hoppas han tycker det var skoj.

Så vad har jag och Elvira haft för oss då?! Jo de vanliga såklart, STÄDAT! Eller Elvira har mest snorat ner massa leksaker och jag har sprungit runt och fixat. Flickebarnet är fortfarande väldigt snorig men hon kämpar på ändå :)
Hade tänkt att hinna skura golvet och käka lite tacosrester nu medans hon sover sött.

Ikväll blir det kalas för Soffan på Heron. Tjejen blir 27 år och det firar vi med discobowling!!

fredag 28 januari 2011

Tacos.


Längtar redan jätte mkt till dagens middag. Är så himla sugen på tacos. Var alldeles för länge sen nu känns det som. Förr var det oftare. Måste bli ordning på de nu!! Eftersom Robin även ska iväg och träna efter jobbet kommer jag få vänta så mkt längre än vanligt. Jag undrar om jag kommer att kunna hålla mig. Risken finns ju att jag redan ätit och Robin får värma på :/ Nä fan ska försöka tygla mig och tänka på annat.

Just nu sover min kräkbebis och Milton leker i kojan jag byggt till honom. Riktigt stolt över kojan. Fan jag är så bra ibland! :) Han ska ha affär i den så jag väntar på att få komma och köpa när den är färdig ;) Han sa faktiskt dessutom att jag var "bästa mamman" när han såg att kojan blev såååå fiiiiin.
Hoppas Elvira sover 1 ggr till under dagen sen för då tänkte jag knoppa in brevid henne eftersom jag är rätt mör. Visst HON sov inatt men JAG låg på helspänn hela natten och hoppade till varje gång hon bara ville ha nappen. Visste ju inte om hon skulle kräkas mer eller inte.
Puss&Kram

Sjuk

Igår kräktes lilla jag några gånger på kvällen. Inte kul alls. Jag var jätte ledsen :( Brosan min var livrädd för att få kräk i sitt rum så han stängde dörren o jag som ville vara där inne o leka hihi.
Jag blev bra ganska snabbt. Kräktes ingenting inatt. Ååå jag fick äntligen sova :) Dessvärre blev jag jätte snorig o hade lite svårt att andas men efter att min snälla mamma gav sin stora gosiga kudde till mig blev det bättre!
Nu sitter jag här o har försökt att få i mig lite att äta eftersom min mamma säger det är viktigt. Några skedar gröt, liten bit macka o massa vatten, visst är det godkänt??!!
Som sagt jag mår bra men hoppas jag nu inte smittar någon annan i familjen :(

torsdag 27 januari 2011

Ledig.

Idag valde Milton att vara ledig från dagis. Inte mig emot eftersom det ändå går magsjuka på dagis :( Han sängde in sig hela förmiddagen på sitt rum och lekte med varenda leksak i stort sätt. Undra om han saknat dem eller vad?! Till lunch gjorde vi våfflor med sylt o glass. Elvira käkade våfflor också. Mmmmm lät det hela tiden när hon smaskade i sig!! Värsta kalasdagen idag också haha. Nu ska vi strax ta och gå ned till BVC för kontroll av Elvira. Hoppas solen stannar kvar tills vi kommer ut. Det har ju varit så himla fint väder hela dagen men vi har haft det så bra inne iaf.

Imorgon är dagis stängt så det blir långhelg för Millen pillen ;) Hoppas på lek med Texas imorgon. Kanske blir det lekslottet eller kanske blir vi bara hemma hos någon. Men kul och mysigt blir det like always.

Molly

Idag gör Elvira en hälsning till sin fina vän Molly som ligger på sjukhuset med rossliga luftvägar. Vad det är vet vi ej ännu men Elvira saknar henne ;)
Hon säger att hon måste bli bra snart så dem kan leka igen hihi!!!

onsdag 26 januari 2011

Kalas nr2.

Kalasdag nr 2 blev för Miltons kusin Vide som fyllde 5 hela år. Hela handen nu, inte illa! :)
Elvira visar stolt upp den fina jackan hon fått låna av Daisy innan vi åkte hem till Vide. Sen tackar hon farmor Anne jätte mkt för den färgglada klänningen hon fått. Oj vad mkt beröm hon fick av alla (min mamma höll nästan på att ta klänningen haha. Hon önskar att det fanns en i hennes stl).

Här är kalasbarnet själv! Självklart var det tårta och ljus-ut-blåsning på kalaset.

Storesyster Annette och Elvis ;) Den coola killen med coola mössan är min grabb de!

Denna lilla krabat med namn Nellie har idag varit hemma hos Elvira och lekt. Dessvärre sov Elvira hela tiden eftersom hon var helt död efter babysimmet. Fick väcka henne efter 2 timmar. Men Nellie fika med sina smörgåsbitar och röjde loss med Elviras toys så det gick ingen nöd på henne.
Min vän Madeleine har också förgyllt min dag idag :) Hon kom precis till när jag och Emma skulle dricka vårt eftermiddagskaffe, vilken röta va?! Stackars Emma som fick dricka kaffet UTAN lactosfrimjölk (ja ni kanske fattar vad som hände efter då hon ej tål mjölk haha).

Nu är det bara 2 kalas kvar denna vecka. Snacka om att ALLA fyller år i januari. Sjukt skoj då man är en kalastjej :) På lördag smäller det för fina gravida Sofia. Middag + discobowling på Heron är det som gäller då, yeah! Söndagen blir det fira min rockpappa!
Förstår ni vilken roliga vecka detta är?!



Imorgon är det besiktning på Elvira (försenad 10 mån kontroll)


tisdag 25 januari 2011

Kalas.

Idag fyllde Miltons kusin Felix 9 hela år. Det har vi ikväll firat hemma hos syster med super god soppa och massa gott fika :)
(tycker ni födelsedagsbarnet ser glatt ut? haha)

Kidsen spelar något kulit spel. Den stora killen som snart fyller 13 sitter självklart numera i soffa och spelar spel på sin Iphone.

Min gosrumpa som dessvärre gått och blivit väldigt mammig på sista tiden. Visst är det mysigt att hon vill kramas med mig men eftersom hon aldrig varit det på snart 11 mån så känns det. Visst måste hon självklart också få ha en sådan period i sitt liv men hoppas på att den går över rätt snabbt ändå.

En sliten pappa Robin och Elvira.

Denna underbara jacka togs fram ur garderoben idag för att prövas. (Lånad av Sandras Daisy.) Den satt perfekt och min sessa blev givitvis världens sötaste bebis i den ;) Fan att jag glömde ta bild på henne i den med söt kjol o allt. Får bli nästa kalas som faktiskt blir redan imorgon då nästa kusin fyller år.


Hela dagen har varit jätte bra. 05.15 ringde klockan och jag steg upp gör att köra svärfar till sin jobbarkompisar i Tuna. Innan klockan slog 06.00 låg jag nedbäddad i sängen igen :) Somnade om sjukt skönt. Barnen lät mig sova till drygt 8, lyx! Ledig dag för Milton eftersom det var logopedsamtal. Idag kom snälla farmor och passade min busunge, tack tack för de. Busungen är liiite jobbig att ha med numera som sagt.
Eftermiddagen spenderades i Skäris med barnen och svärmor. Lunch - shopping - fika. Mycket trevligt. Kom hem med precis det jag hade tänkt förutom fotoalbum. Att det ska va så svårt att finna ett litet album som man tycker om. Jaja inge stress med den saken än så...

Imorgon är det babysim och kalas på schemat!

måndag 24 januari 2011

Ungar ;)

Idag fick jag skäll av Milton efter dagis. Han tyckte att jag borde ha lagat middagen medans han var på dagis så att den var klar när han kommer hem haha.
Milton: Åååå varför gör du inte de när du är hemma mamma?? Ååååh!!!!
Senare ser han sin vitaminburk på köksbordet utan lock eftersom vi glömde ta på de innan vi åkte till dagis imorse.
Milton: MAAAAMMMMAAA Du måste sätta på locket på mina björnvitaminer annars blir dom gamla Varför har du glömt mamma? Du måste ha koll....
Vad håller på att hända med ungen?! hahahaha

Innan min Zumbaträning idag kände jag för att ge Elvira ett bad då jag tyckte hon kändes allmänt smutsig och lukade pruttrumpa. Ungen hinner bada i ca 3 min innan hon BAJSAR I BADKARET. Värsta korven! Detta har då aldrig inträffat med Milton så jag blev helt chockad. Jag tog upp ungen ur badet och Robin fick ta upp korven och skölja ur karet sen blev det en dusch för damen.
Nu springer jag till sängen... puss hej!

Snark.

Nu är vi 2 mammor & 2 sovandes bebisar inbackade i bilen för att åka till doktorn. Emma får passa Elvira under tiden då jag har min tid.

Kan säga att mitt öra är fortfarande fuckt up :( Tror jag blivit döv på de örat helt allvaligt. Nä men pencilinen är slut på onsdag så hoppas på förbättring...

Nu drar vi! Puss.

Natt.

Sitter vid köksbordet klar för att åka iväg. Ska låna svärfars bil idag så då måste jag skjussa han till jobbet först.

Kolla vi har julstjärnan kvar haha. Allt annat med julen tog jag bort väldigt tidigt men den här get typ det bästa ljuset i vår lägenhet. Måste hitta lite bra belysning först innan denna ryker. Den är ju vit iaf ;)
Puss

söndag 23 januari 2011

Pluttis.

Så här somnade Elvira hemma hos mormor & morfar i morse (på golvet tydligen) haha. Trött tjej eller vad?

Helgen.

Var en fullspäckad dag igår av olika kuligheter.
Till en början så var det kalas för Annies lilla Elena som fyllde 2 år. Jätte goda tårtor! Annie fick däremot skäll av nästan alla då hon gjorde ordning SAFT I KAFFEKANNAN :/ (jag dricker ju inte kaffe säger hon bara saft som barnen haha). Men Melissa styrde upp det hela och fixade kaffe till oss "vuxna" :) Melissas 5 åriga dotter lyckades charma mig totalt. Vilken öppen, oblyg fin tjej. Hon sa att jag var fin och hade fint hår och frågade ifall jag ville bli hennes nya bästa vän. Haha hur gulligt är inte de då av ett barn?! Sådan skillnad på alla barn som finns. Min Milton gillar verkligen inte att prata med sånna han inte känner.

Hemma blev det ännu mera fika ma&pa kom för att hämta barnen. Första gången Elvira skulle få sova hos mormor och morfar :)

På med kvällen partyoutfit och iväg på fest hos Edward motomoto Åkerman som fyllde 36 år. Där var det minsann drag långt efter midnatt. Mingel och alkohol. En mycket trevlig och kul kväll. Man är idag lite småseg i skallen men inte så farligt faktiskt.
Saknar mina gosungar nu jätte mkt och väntar på att ma&pa ska komma hem med dem så jag kan få pussa och krama på dem!!!!!!

Gårdagen födelsedagsfest!

Födelsedagsbarnet Edward!!


torsdag 20 januari 2011

4 st

Nu har Elvira 4 st tänder och ingen är gladare än brosan Milton.
Tyckt att det är på tok för många översvämmade bajsblöjor nu förtiden så jag tog en titt/kände i munnen på henne.
1 där uppe visste vi redan och den kändes bra nu men nu ser man en till brevid som snart känns den med. Bra nu kan hon börja käka lite mer bitar i maten!
Hoppas nu att bajset lägger sig en aning men hon själv hoppas nog på flera tänder och massa bajs så att det BADA VARJE DAG!!!
Jag är väldigt glad att hon lyckats göra dess enorma lass på hemmaplan och inte när vi varit iväg. För det har verkligen krävts dusch/bad och nya kläder på. Kan inte direkt fixa duscha henne i Tumba C haha. Tack söta unge för att du bajsar hemma :)

Busungen klättrar för fullt. Nu inte bara i saker utan upp PÅ saker. Visst går det jätte bra men ner är inte lika lätt. Antingen ramlar hon ned eller så fastnar hon. Ibland har hon tur och kommer ner bra. Träning behövs! Snart är hon kung på även de.

Idag drar mammaligan + min lillprins till Tumba för en massa presentshopping. Ja det är många som fyller år nu. Pengarna flyger iväg men man får även kul på köpet så vad gör de då?! Dags att väcka bajsungen som sover och ge henne lunch innan bussen går...

Puss&Kram

Söta unge.

Jag stod och lagade middag då jag kände att de var dags att titta till Elvira. Varit tyst ett tag och då börjar man självklart undra, kanske bus på G?!
Japp här i Miltons skolåda hittade jag henne. Några skor hade hon dragit ut men några var kvar. Hon hade jätte skoj :) Det syns va?!
Försöker ju få henne att äta lite mer riktig mat än dem där burkarna så till "dessert" brukar hon få smaka av det vi äter. Idag fick hon smaka av Miltons makaroner och falukorv. Japp det slank ned matvrak som hon är!

Hey baberiba

Här har ni hey baberiba Vickan ;)
Ser ni vad jag menar med likheter med min dotter? Underläppen/käken haha....!!!

Haha

Här har vi min mini Vickan ;) Ni vet när "hey baberiba" när dem gör parodi på prinsessan Viktoria haha sjukt likt ju?! Inte särskilt gulligt men kul! Elvira gör så här när hon är allvarlig... :)

onsdag 19 januari 2011

Kul.

Hemgång från dagis:
Jag: (precis vid grinden på väg ut) Oj nej nu glömde vi teckningarna igen på bänken vid dörren. Jag springer in och hämtar dem.
(Milton väntar med Elvira utanför)
Milton: Du får ha koll på teckningarna mamma?
Jag: Hörrudu, de var DU som glömde. DU få ha koll på dem eftersom dem är dina.
Milton: Nej mamma. Jag koncentrerar mig på mina kläder och du koncentrerar dig på mina teckningar.
Hahahahaha!!!!

Bus.

Tycker det var ganska kul att upptäcka Elvira sittandes i en lien låda i Miltons rum idag. Hon har dragit ur alla gubbar och satt sig. Tokungen! Kul tyckte hon själv att det var.

Jessika: Vet du var det finns "trummtyg" att köpa? Ser du Miltons trumma bakom Elvira hur den "råka" bli?!

Hon har självklart som alltid bajsat ned sig ikväll också. Nu tror jag ärligt att hon bajsar så mkt med flit bara för att få bada (hon äääälskar vatten). Nä men fan hur mkt bajs finns det i en sån där liten varelse egentligen?! Sjukt...

Lite bättre...


Igår var som sagt hela familjen hemma.
Jag med den världens öroninflammationen jag någonsin har haft och älskling med en låsning i ryggen.
Ja han gjorde sig inte illa träning i måndags men hemma sen när han skulle resa sig från soffan och bege sig in i duschen sa det KNAK och det låste sig. Jag stod mest och tittade och tycke det såg kul ut. Så där såg ju jag ut typ hela graviditeten. Fast jag låg dock på golvet många gånger och behövde hjälp upp. Nu klarade sig min älskling själv upp och in i duschen tack o lov.
Jag hade en tid bokad hos kiroprakorn igår men det kändes som att jag skulle hoppa det men gav såklart tiden till Robin. Han behövde det! Tyvärr hjälpte inte knäckningen så mkt på just hans problem men skönt var det ändå tyckte han för lite skraj var han innan då han aldrig gjort detta :)

Skulle lägga mig och vila lite i soffan igår efter maten ca 18.30. Jo precis vila... Robin väckte mig halv 12 när han gick och la sig. Då släpade jag mig in till sängen. Sov riktigt bra. Var nog för att det "sprack" till i örat igår ikväll. Låg som på dödsbädden första tiden i soffan då jag verkligen led. Det dunkade på i örat. En kraftig pulserande smärta :( Plötsligt knakade det till och de började spraka och knastra och rinna ut massa geggamoja. Milton var snäll och gick och hämtade papper då jag typ sov fast ändå inte.

Idag är det en ny dag och vi alla mår lite bättre.
Ja Robin är iaf på jobbet och mitt öra dunkar inte på. Visst jag har inte ett skit och det brusar konstant men fan så länge det ine gör så jävla ont är jag happy!!
Blir babysin idag. Elvira får stå för dykningen, jag hoppar de hehe :) Får stoppa in en bomullstuss eller något i örat som man gjorde när man var liten och skulle bada (ja då jag jämt fick öroninflammation när vi var utomlands). Konstigt när jag hela tiden var under vattnet och simmade. Fatta vad mkt vatten och bakterier man får då!
Puss&Kram!

tisdag 18 januari 2011

Glad.

Rätt suddig bild men iaf :)
Detta är då Elviras nya min när hon blir glad tex om man lägger fram en majskrok på bordet till henne lyfter hon upp huvudet och blir stolt.

AJ!!

Vaknade vid 2 inatt av att mitt öra höll på att sprängas av smärta. Aldrig haft så jävla ont trots att jag är öronbarn och haft minst 2 öroninflammationer per år. Detta var det värsta jag varit med om, värre än att föda barn!! Nu var det en sådan smärta som aldrig ville ge med sig fast jag tog dubbel treo och sedan Ipren + så testade jag att ha en gul lök mot örat (ett gammalt husmorsknep).
Kom till akuten 06 men fick åka hem igen och återkomma 08 eftersom öronmottagningen inte öppnar förrän då.
08.00 sa iaf läkaren att det var en rejäl inflammation och att han var förvånad att den inte att spruckit ännu :/
Stark pencilin utskriven (ja ingen kovepenin tack).
Hemma vid nio igen. 1 tablett + kaffe och winerbröd med familjen sen gick jag och sov med Elvira.

Nu hemskt nog ska jag Milton ta oss till maxi för att handla det nödvändigaste. Det ekar nämligen här hemma i skåpen. Blir en snabbis så att inte örat hinner värka allt för mkt.
Om ni ser mig och vill hälsa: skrik då för jag hör inget ;)
Puss!

måndag 17 januari 2011

Thuja D6

Dessa grejer lever Milton på just nu eller hans mollusker ska DÖ av dem! Googlat som en dåre och fick fram något som skulle vara "mirakelmedel" dvs Thuja D6 från "Gryningen i Stockholm". Sveriges mest kompletta sortiment av ekologiska och biodynamiska produkter och kosttillskott. Dem där minitabletterna älskar han så det var ju bra. Det andra är ett medel man pänslar på. Har nu använt detta i mindre än en vecka och det har redan givit resultat. Fan heller att han skall behöva ha detta i flera år som många säger att det gör. Vi lever inte längre på 1800-talet utan på 2000-talet där det hela tiden händer saker med utvecklingen tack o lov!! ALLTSÅ THUJA D6 FRÅN GRYNINGEN TILL ER SOM HAR BARN MED MOLLUSKER!!!

Blä måndag :(

ÅÅÅÅÅH VA FAAAN!!
Milton och jag la oss precis till rätta i soffan för att se familjen annorlunda men så börjar tydligen HANDBOLL!! Stor suck.... men men... men jävligt irriterande när man har sett fram imot något...

Dagbok för måndag.

Denna måndag började med en hemsk spänningshuvudverk. Kände mig faktiskt pigg när jag vaknade och redo för att ha skoj hela dagen. Efter att ha skickat sms till Jessika & Molly strax innan 9 och frågat ifall jag fick komma dit efter dagislämning började huvudet göra ont och illamåendet smyga sig fram. Inte blev de bättre av att bussen jag skulle tagit var FULL med barnvagnar så jag fick ta nästa GRRR!! Ja när man har sådan huvudverk är varenda minut ett helvete.
Hemma hos Jessika fick jag en Ipren och 3 koppar kaffe. Fick en värmekudde på huvudet sen kände jag hur jag kunde le igen :) Tack!
Emma & Nellie kom också och lekte med oss.
Bebisarna busade och mammorna åt VV mat och drack lite mera kaffe.

Älsklingen har ikväll dragit iväg och tränat. Inte igår han var de. Bra för långa, smala han att få lite muskler för ryggen hans. Hoppas det går bra och han inte kommer hem med sträckta muskler eller skadade kroppsdelar.

Nu blir det:

Imorgon händer det mer på schemat! Puss hej!

söndag 16 januari 2011

Helgen.

Igår var det kalas för systers man med grillningen, öl och lek i trädgården. Alla barnen åkte pulka medans alla papporna åt så mkt korv de bara orkade + öl!

Denna fina zinkbalja med öl i köpte jag och älskling. Passade perfekt i Calles utebar!

Elvira hon kröp runt jätte mkt i snön och gillade det. Hon fick även lite smak på snön men fy ingen mask i magen här inte så det såg jag till att hon inte gjorde mer.

Idag hämtade jag upp mina hockrör från källaren och åkte till syster och lånade ett par till Milton för att sedan testa på skridskor. Som med det mesta brukar Milton ta väldigt lång tid på sig med saker o ting. Jag var beredd på att han skulle hänga som en svans på mig eller inte äns vilja åka. MEN VILKEN SUCCÉ!!!! Direkt när vi kom dit mötte 2 dagiskompisar upp honom och sen var det bara ut på isen. Han ut, får tag på en bock och bara drar iväg som om att han skulle ha testat detta hur många gånger som helst. Efter ca 30 min kom syster med familj också. Milton, kusinen och en dagiskompis åkte som galningar i nästan 2 timmar. Vilken kämparglöd!!! Vilken glädje (både för Milton och för mig). Nu får pappa Robin se till att fixa ett par skridskor också så kan han också följa med och åka någon gång för detta kommer vi absolut göra flera gånger. Kanske blir det en söndagsgrej så länge det finns is i hallen :)

På kvällen har vi haft Nellie med familj på middag. Robin slängde ihop en riktigt söndagsstek (köttfärslimpa) mmmm så gott! Lite chokladpudding till dessert också ;) Elvira skulle visa Nellie sin talang i sång med mikrofonen på Miltons synt. Stackars barn förstår ingenting varför alla skrattade men hon stoppar lixom in heeela micken i munnen sen flåsar och stönar jätte högt. Ja ni kanske fattar hur det låter?! Hon tycker de är skoj då hon hör sin röst på ett annat sätt hehe ;) Kul var det...

I veckan är det de vanliga inplanerat så som: Dagis, tvätt, logoped, babysim, öppnis, handla, TRÄNING, dricka kaffe m.m. Japp så ser min vecka ut. Jobbigt va?! Puss på er!

fredag 14 januari 2011

Så gick de...

Tänkte bara berätta hur det gick med min DN läsning imorse.
Jo jag läste faktiskt nyheterna. Fastnade på sidan med dödsannonserna tragiskt nog. Det var en gubbe som hade dött som var född 1905. Coolt va? 105 år är inte illa. Tänk va mkt han måste varit med om.

Själva grejen med tidningen är nog att jag inte kommer till ro att sitta vid köksbordet och läsa. Trycker hellre på datorn och läser töntiga bloggar och kollar nätbutikerna.
Men iaf så kommer jag försöka läsa lite nyheter så att man hänger med om vad som händer med världen som tex de här med översvämningen i Australien.
Nu blir det kaffe och DN som en riktig vuxen på mornarna haha!!