fredag 29 april 2011

Uttråkad(!!!!!!!!!)

Inte ofta numera jag känner mig en aning uttråkad.
Har nästan allt fullt upp med olika roliga grejer men idag blev det lugnt hemma istället.
Egentligen skulle jag följt med Jessika på grillunch med massa barn o så men fick avboka det då jag kände att jag måste sätta igång med bakningen inför Miltons kalas på söndag. Visst det är kul att baka men det är typ färdigt nu. Ja kokosbollarna tänkte jag baka imorn så Milton får vara med och gegga :)
Elvira sover och jag har redan druckit 2 stora koppar kaffe + ringt lite viktiga telefonsamtal.

Igår var jag och barnen och tog fästingsprutan. Stackars Milton fick någon form av panik och sprang ut från den lilla husbilen när det var hans tur. Rakt ut på parkeringen, han skrek och grät i ca 20 min innan han VILLE ta den. Sa flera ggr att han ej behövde om han var så rädd för det men han kände väl lite press då jag så fint mutat med en liten legogubbe från affären :/ Han tog den och det gick super bra verkligen. Han sa inte ett ljud och var så stolt och glad efteråt. Duktiga killen!!!
Jag har haft pissont i armen hela natten och har fortfarande jävligt ont nu. Kan knappt lyfta upp armen AAAJJJ!!! men men....

Ikväll blir det tjejmiddag hemma hos Emma som fyllt hela 26 år. Grattis fina du :) Syns ikväll hjärtat mitt!

Apropå kalaset på söndag så kommer det bli fullt ös. Tog lite förgivet att det inte skulle komma så många eftersom det är dagen efter valborg men nästan alla har svarat Ja. Så det blir väl ca 19 ungar hehe. Men det blir kul de! Kommer nog inte bjuda hela avdelningen varje år men någon gång måste man väl slå till på stort :) Tänk att så många vill komma och fira och leka med mina lilla prins som nu faktiskt inte är så liten längre utan hela 5 år, hjälp var tog åren vägen??!!
Tur att vi har en stor och bra lokal i föreningen att hyra eftersom vi bara bor i en trea just nu. Någon gång i framtiden ska vi flytta såklat men just nu räcker detta boende för vår lilla familj ;)
Milton önskar sig ett hus med tomt/gräs där man kan leka och en trappa. Ja detta har jag då såklat inte kunnat lovat honom men jag lyssnar så gärna och tar in vad han säger. Men hus det vill vi väl alla ha men man vill kunna leva också. Jag vill inte bara ha ett hus att sitta i utan även kunna göra grejer som att åka på roliga semestrar året om. Sånt kostar de me tyvärr. I år blir det som sagt legoland i Danmark 1 vecka därefter 1 vecka på öland med massa vänner. Ja självklart ska vi också ta oss ned till Töreboda så mycket som det bara går. Nästa vecka åker vi till Tallin (vinylkryssningen då min pappa spelar) i 2 nätter. Helst av allt skulle jag vilja komma utomlands varje år också eftersom jag får lätt panik här hemma men i år blir det Sweden. Får sprara ihop till en charter nästa sommar. Är sugen på Cypern faktiskt. Aldrig varit där. Brukar bli Grekland jämt. Trivs där eftersom jag nästan blivit uppväxt där haha. Jag ma & pa åkte dit nästan varje år när jag var liten. Ibland 2 ggr/året. Love love looooove greece!!!

Nä nu ska jag sluta rabbla massa strunt och gå och titta till Elvira som nu sovit i över 2 timmar. Puss o hej!

onsdag 27 april 2011

Besiktning snart...

Snart blir det besiktning på bilen i s-tälje sen lite kalasshopping.
Har druckit ett par koppar kaffe hemma hos Jessika o Molly som också ska följa med oss på äventyret ;)

Är så sugen på köttfärssåsen Jessika tillagade igår. Klart den godaste jag ätit någonsin. Får se om jag lyckas få den lika god ikväll då Annelie o Corris kommer över på lite lek o mys medans Micke mus spelar bandy.

Puss!

tisdag 26 april 2011

Mycke nu....

Haft lite uppehåll på bloggen, ja några dagar iaf. Varit påsk och mycket kul har hänt.
Milton har också fyllt hela handen dvs 5 bast!! Nu kan han ta på sig strumporna själv haha. Min lilla prins har varit lite lat innan på den biten men nu så nu gör han det själv :)
Nästa helg blir det kalas för dagiskompisarna. Ska bli skoj!
Nästa vecka börjar också lillskruttan på dagis, herregud va snabbt allt går då.

Nu hörs vi nog igen kära blogg ;) Kanske redan till kvällen. Puss o hej.

torsdag 21 april 2011

Spel.

Elvira har legat i sängen och spelat spel på min Iphone haha kanske lite tidigt att börja redan vid ett års ålder men men. Kul hade Vi :) Hon pratade och voffade åt den söta lite hunden jätte länge. Gullunge ;)

Igår var farmor o farfar här och lämnade påskägg till barnen eftersom då åker till Töreboda idag. Kalasfina grejer var det i.

Idag är det städ och shopping på schemat. Imorgon blir första kalaset av tre att fira Milton som blir fem år på söndag. Big boy!!!
Dags att resa sig ur sängen och fixa frukost kanske. Puss hej.

tisdag 19 april 2011

Gott vare ;)

Den smakade underbart!!
Så duktig jag är hihi.

Kladdis.

Mmmm min goda kladdkaka :)



Tisdagmorgon och en kladdkaka är redan bakad. Har ringt och sagt att Milton är ledig hela veckan fån dagis. Idag ska vi åka hem till syster och leka med kusinerna. Sitta ute på tomten och se barnen springa omkring hehe.
Milton har forfarande jätte ont i sin arm där sprutan togs igår :( Han har haft ont i natt också då han rullat över på den sidan. Han gick alvedon innan läggdags men det hjälpte tydligen inte. Men det borde väl snart gå över tycker man.

Igår åt vi föresten vår första middag på balkongen denna säsong. Hur skönt som helst. Men visst, lite mysigare går det att fixa med tex blommor o så. Det kommer! Men mysigt var det iaf :)

Nä ska inte klistras fast här vi datorn nu utan ska klä på barnen skor sen åker vi mot syster!!! Hej svejs....

måndag 18 april 2011

Nu.

Nu kl 16.00 är det dags för logopeden för Milton. Han har nu börjat känna av morgonens spruta :( Inte ville han ha något mellis när vi lämnade av Elvira hos farmor sen toksomnade han i bilen in till stan och nu säger han att han jätte ont i armen och känns inte helt hundra stackarn. Hoppas han orkar med timman vi har framför oss..??!!
Ska fråga nu om vi kan minska ned på "möten" då stamningen är bättre sen så är han inte längre så jätte glad över att åka hit längre 1 gång/veckan. Får se vad hon säger om saken.

Puss o hej!!

Ledigt.

Kl 08.00 var det 5-årskontroll för Milton. Synkoll, längd/vikt och sprutan. Sprutan gick toppen :) Han var verkligen duktig. För en månad sedan när jag berättade om sprutan blev han alldeles hysterisk o ledsen så jag är verkligen stolt över hur stilla han satt i mitt knä imorse.
En tatuering och en liten minisköldpadda fick han av BVC tanten sen en fika av mig ;)

lördag 16 april 2011

Party :)

Japp då var det snart igång. Jag och Robin är duschade, påklädda och nästan klara för en partykväll hos lilla Mange. Sitter hemma just nu och väntar på att Robin ska hämta en pizza från pizzerian. Hittade en riktigt gammal skiva "jessikas partyhits 2" haha. Tror fan inte hon ha bränt dessa låtar för det är precis MINA låtar som typ Carola, cascada m.m men den var nog som Robin trodde till någon fest hon och Benny hade på deras land för tusen år sedan. Vi brände nog den ihop I think. För några låtar är då INTE mina som tex "pusch it".
Kul att lyssna till minnen ;)
Känner att det är dags för tjejerna att göra stan någon helg eller vad säger ni brudar?? Kanske blir det när lilla jag fyller hela 27 år i juni. Uteservering, vin, krogen??
Tycker iaf jag låter som en alldeles lysande idé.
Trevlig lördagkväll!

Uuuuunderbart!!!!

Ja ja ja jaaaaa så skönt :)
På med solskyddsfaktorn o gå ut nu!!!

Klart!!

Allt skit är nu borta :)
Rent o snyggt var namnet. Ja eller inga blommor o så än men det kommer såklart. Man kan nu iaf sitta o sola, dricka kaffe och äta god måltider här ute utan att behöva spy över hur äckligt det är haha. Mattan den vände vi bara på ;) man får inte vara dum inte. Först tänkte vi ta den till en mattvätt men det fungerade utmärkt att vända på den. Fula o blekta sidan nedåt och rena/färgade sidan uppåt!

Jävlar va solen bränner då. Sjukt vilken het sommarvärme det då. Robin tyckte dock det nu saknades en kall öl men det får tyvärr gå bra med iskallt vatten hehe. Rödvinet sparar vi till kvällens party eller kanske ska man ta ett glas här ute efter duschen innan vi beger oss till södra (skanstull).
Sola lugnt nu så hörs vi puss.

Projekt!!

Idag ska balkongen fixas. Ja allt som ej skall vara där ska Bort, kastas och ned i förrådet. Nu vill jag kunna sitta där i solen med mitt kaffe.
Barnen ska hem till farmor&farfar under dagen + kvällen/natten. Efter balkongfixet ska vi nämligen på lite fest för Robins kompis som fyllt år :)
Ser nu att solen även är påväg fram, känns som att det blir en mkt bra dag de här!!
Får se sen då om resultatet blir nå bra.?!

fredag 15 april 2011

Sandlåda.

Lek i sandlådan i eftermiddags.
Elvira känns mer än redo för dagis trots att hon bara är 13 mån. Kommer gå fint vettu :)
Dags att börja joxa ihop kvällens middag då...
Puss o hej!

Ute och går...


Solen är framme idag igen och vi mammor är glada. Ja barnen med :)
Eftersom Jessika hade slut på kaffe hemma blev det prommis till Pressbyrån för att handla en varsin kaffe + bulle/glass som vi avnjöt i en lekpark.
Elvira älskar att gå och Hatar att åka vagn. Det är numera gallskrik varje gång hon måste ned i vagnen. Tror jag tyvärr också var så när jag var liten?!

torsdag 14 april 2011

Kaffe.

Sol, lekpark, kaffe, vänner och sovande barn ;)
Mår bra!!

Torsdag.

Lämnat milton på dagis och befinner mig nu hemma hos emma.
Nellie äter gröt.
Molly blir nattad.
Elvira myser i soffan.

Säger det igen att nästa år när det ska bli kalas för Milton tänker jag skicka inbjudan på posten eftersom de här med mail är bajs. Nu får jag tillbaka massa mail som visar på att folk inte har kvar sin mailadresser som står med på dagislistan. Har ju bara skickat till alla mammor så får väl kolla upp pappornas mail och hoppas på att dem inte bytt på några år.
Gör ju detta för Miltons skull såklart så att det kommer några kompisar på kalaset :)

Dags för mera kaffe! Puss.

onsdag 13 april 2011

Disco.

Kalasinbjudan är nu skickad (hoppas jag). Ja så här på kvällen med huvudvärk och en enorm trötthet så kan mycket strula. Först försvinner helt plötsligt allt jag skrivit så jag får börja om med allt, sen att sitta och skriva in alla mailadresser tog ett bra tag, sen att man får tillbaka att "denna mailadress finns ej" är ju skit osv. Fan för datorer. Nästa år tänker jag köpa fina, coola, söta kort och SKICKA PÅ POSTEN!!!!!! Haha för ett tag sen skrev jag att mail var bra, tar tillbaka det nu ok?! Iaf så gick det inge bra ikväll. Hoppas föräldrarna får sina mail. Vore jobbigt om ingen kommer :/ Men lär ju märka snart om det gick fram eller ej när folk börjar svara på det!
Aja det löser sig förhoppningsvis. Puss.

Köttfärspaj.


Dagens middag står i ugnen som är köttfärs/tacopaj à la mamma Madeleine ;) God som bara den!

Milton lirar tvspel. Jag trodde det skulle bli ett himla tjat om spel nu när vi har ett Playstation men faktiskt inte. Skönt att inte behöva bråka varje dag om sånt som jag vet många familjer gör. En sak mindre att tjafsa om nu i allt trotts :) Happy!
Kul var det att höra alla fina saker om honom på utvecklingssamtalet. Verkligen härligt att höra att dem inte hör någon stamning heller. Det visar att denna behandling som vi har hemma & hos logopeden fungerar, happy igen!
Att han även blivit mkt mer framåt och vågar ta för sig mer har vi hört från både dagis, vänner & släkt. Alltså går allt i rätt riktning dvs rakt fram som en pil :)

Ps. Milton tyckte Discotema lät bra, pju skönt slapp tänka om. Disco/godistårta var tydligen ett krav bara Ds.

Tjejtrion.

SKOPUNKTEN.





 

Hittat coola dojer till prinsen som han skall få när han fyller år på SKOPUNKTEN! Självklart blev det ett par till lilltjejen också :) Bilderna ovan är från i helgen då jag och barnen var iväg och pappa Robin fick ligga sjuk hemma. Elvira härmar Milton med monsterminer hihi. Söta unge som nu härmar nästan allt Han gör. Klart hennes idol just nu!!

Lokalen är bokad till Miltons kalas. Återstår nu bara att slänga ihop en rolig inbjudan och skicka iväg på allas mail. Ja det är så man gör nu tydligen. Alla har ju en mailadress eftersom det är 2011. Lätt att skicka och lätt för andra att svara Ja eller Nej.
Måste bara kolla med Milton efter dag vad han tycker det ska vara för Tema. Håller tummarna för att han tycker Disco låter kul :)
Blir nu planering igen. Äta? Dricka? Lekar? Ja ni vet allt som hör till kalas. Men skoj ska det bli.

Babysimmet kl 11.30.
Barnvakt åt Molly kl 13.00
Kaffe med trion 13-15
Utvecklingssamtal för Milton kl 15.00

tisdag 12 april 2011

Tankar.

Blev solariet innan träningen idag. Skönt att komma hem tidigt ibland.
I solariet somnar jag eller ligger och grubblar på livet. Idag blev det grubbel över Miltons 5 årskalas för kompisarna. Allt bli så tokigt i år eftersom han fyller på påskdagen. Inte kan vi ha kalas mitt i påsk heller. Skulle kanske varit bra att ha som nu i helgen men det är ju på tok försent att tänka på de nu :/ Helgen efter han fyller är det valborg. Ja folk åker väl antagligen iväg till landställen/bekanta m.m men blir nog ändå på söndagen då. För helgen efter det far vi iväg på Vinylkryssningen då min rockfarsa ska spela med sitt band (så stolt dotter).
Men iaf så måste jag kolla upp om äns lokalen är ledig första maj och sedan skicka iväg inbjudningar fort om den nu är det. 
Hoppas självklart på att så många kids kan komma så det blir ett riktigt KALAS!!
Tänkte köra med något tema men det blir nog till att fråga Milton först innan det shoppas grejer. Själv tänker jag "disco". Neonfärger på dukarna, göra det lite mörkt i lokalen, ta ner Miltons discolampa, discomusik och dansstop MEN får se om 5 åringen själv tycker det låter som en bra idé ;)

Despret på tur...

Sams <3

En puss efter kriget passar väl bra ;)
Sen somnade dem sött i vagnarna på väg ned till Centrum.
Söta ungar hihi

Mätt.

Elvira är mätt och glad :)
Mamman är vrålhungrig. Men snart ska vi bege oss ned till centrum. Blir en promenad dit sen äta på cafet där sen promenad tillbaka hem till Emma igen. Det kommer kännas för det är ju en bit.
Ikväll är det spinning + solning planerat . Hård dag med andra ord ;)

Bebisbråk!!

Idag har tjejerna (nellie&elvira) mest bråkat. Ja en galen Nellie och en kinkig Elvira fungerade tydligen inte en morgon som denna hehe. Dem ska ju vara vänner, busa och kramas :)
Men kärlek börjar väl med bråk?

måndag 11 april 2011

Arbetslös!

Den dottern min börjar på dagis om drygt 2 veckor och då blir lilla jag arbetslös :(
Så surt! Det svider i magen och hjärnan snurrar för mkt dag som natt...
Någon som har ett arbete till mig??!!
Blir till att skriva in sig på arbetsförmedlingen och få hjälp så som "jobbcochning" och kurser som Sofia tipsade om. Låter alla tiders eftersom man känner sig lite lost med att skriva bra ansökningar m.m. Är ju även som sagt inne på att byta bransch dvs ej butik utan vill typ komma in i kontorslandskapet (växel, reception osv).
Helst av allt vill jag ju plugga till barnmorska men det är lååååång bot dit. Får ta och plugga upp mina gymnasiebetyg till hösten på komvux sedan kämpa mig vidare.
Självklart kommer allt lösa sig med tiden med arbete/plugg och så vidare men det är otroligt stressande moment i livet så inte gör än på topp direkt då man borde vara på allertän.
Hatar att behöva tänka på pengar, blir tokig av sånt. Pengarna bara flyger runt i huvudet på mig, skulle kännas bättre om det var i plånboken istället ;)

Något avslappnande ikväll var att titta på "en unge i minuten". Jäkla härligt program som jag sagt förr men jag bara älskar det!! Så fint........ tänk att få arbeta dem att förlösa? Ja för mig är det verkligen en dröm :)

Skönt!

Vilken sommarvärme det varit idag :)
Tidigare idag var jag o Elvira nere hos Jessika o molly på lite lunch, kaffe o lek i sandlådan.

Hämtade prins på dagis o eftersom solen sken så härligt gick vi Inte in. Drog med oss sjuka pappan ut till parken också. Tog med oss festis o kaka ut. Så mysigt. Älskar verkligen vår/sommaren ;)
Så enkelt o skönt med bara en tröja på sen ut o leka!!
Puss o hej.

Fakta!

Sitter återigen på vårdcentralen för min egna räkning. Nu denna gång ska jag be dem ta alla prover som går att göra här. Dem tog ju inte äns sänkan sist?!
Det är fan inte normalt att vara så mkt sjuk som jag är. Precis ätit en 10-dagars pencilinkur men är fortfarande ej helt bra. Går runt med småfeber till o från, huvudverk nästan varje dag och trööööött!!!!
Skicka in mig på en röntgen för fan så det blir någon ordning på skiten.
Är Inte hypokondriker utan detta är ren Fakta!!!!!!

söndag 10 april 2011

Badsöndag!

Sitter och tittar på när min duktiga milton när han kämpar på i plask&lek. Hoppas att detta ger lite nu inför sommaren. Inte att han ska kunna simma utan blivit av med sin värsta vattenfobi. Tycker han värkar vara liiite botad iaf :)

Lekparken.

 Igår var det en super mysig dag tillsammans med vänner på Café. Blev en sväng förbi Tumba C också och där var det tydligen pyssel för alla barn och en clown som sålde skojiga ballonger :)
Mys mys mysssss!
Kvällen blev super lyckad också vänners sällskap. Robin var dock sjuk så han var hemma men han hade sällis av Milton iaf :) Jag och Elvira drog iväg vi.
Grillat, vin och skratt!!
Tack för en pangkväll folket!

Idag har jag och barnen varit ute på cykeltur och lek i parken medans pappa Robin legat hemma och sjukat sig hehe. Så himla fint väder, skööönt!
Barnen hade jätte skoj ute. Vi gick till 2 st olika. Elvira testade på allting hon såg. Spännande värld hon hamnat i ;) Jag roade mig med att studsa på studsmattan som finna i lekparken. Sjukt kul. Barnen satt medans jag hoppade så dem flög upp och ned hahahaha.

Nu ska det packas badväska sen iväg på plask & lek!

lördag 9 april 2011

Skillnad?

Fia tog en liten och jag såklart en stor ;)

Frukost.

Godmorgon alla ni!
Lördag, 6,5 grader och mysig & kul frukoststund. Elvira det lilla charmtrollet har tagit efter storebrors monsterläten nu. Hon tar något på huvudet och låter så ruskigt hon bara kan haha. Nästan lite läskigt hihi.

Nu är det Robins tur efter Elvira att bli risig i kistan stackarn så jag tar barnen och drar iväg idag :) Vi ska möta upp kompisarna på Café Kajkanten i Tullinge. Aldrig varit där så de blir spännande. Men kaffe o mys med fina vänner är absolut aldrig överskattat eller hur?!

Dags för kaffet här hemma nu. Får sällis utav Milton som sitter och ritar här vid köksbordet. Han ritar säkert 50 teckningar om dagen, helt sant!!!! Hela lägenheten är full av monster och rymdraketer (teckningar).

Puss.

fredag 8 april 2011

Bikini

Nya bikinin från New Yourker.
Dock ingen underdel eftersom det inte fanns min storlek kvar. Kanske kommer in annars köper jag bara en svart eller turkos någonstans.

Fin

Nu har Elvira fått sina första hårspännen :) så himla små o söta!
Men vet inte om det blir så ofta med dem på då hon har svårt att sitta still och gärna drar ur dem på en gång.
Men fint så länge de vara iaf ;)

Potatisgratängen står i ugnen mmmhmmm....

Fredag.

Lämnat Milton på dagis.
Lämnat svärmor hos tandis.
Gått promenad med mammaligan.
Suttit i lekparken o Elvira ha lekt för första gången i någon minut med hink o spade :) Nya skorna ser nu ut som sju svåra år. Men bara att vänja sig för värre kommer det att bli när hon börjar på dagis om drygt 2 veckor!!

torsdag 7 april 2011

Sugen...

Lääängtar så mkt till kvällens middag imorgon. Blir en klassiker som potatisgratäng, fläskfilé, bea och sallad. Så länge sen vi åt de.
Magen kurrar redan och det vattnas i munnen haha.
Gravid - Nej
Mens - Ja
Något jag är mer sugen på är Grillat kött. Herregud vad det ska grillas i sommar :)
Måste verkligen försöka sova nu innan jag ställer mig och steker fläskfilén nu inatt.
Puss!!!!!!!

Fikar!

Mmmmmm såååå gott :)

EGOGIRL!

Hade lite tråkigt då lillan sov och kaffet var slut.
Hade inget bättre för mig än att ta egobilder haha :)
Gillar denna tröja  från kappahl ungdom.
Ser att det är ett måste ha besöka frisöen snarast. Slitna toppar är inte direkt charmigt.
Men inte idag utan en annan gång helt enkelt...
Puss på er!

VÅR!

Mysig morgon även fast solen inte ville vara med oss. Grå himmel, lite blåsigt MEN ca 9 grader och det tackar jag för :) Vårjackan fram!
Min lilla trotsiga 5 åring sken som solen denna morgon. Allt fungerade toppen. Frukosten, kläderna och inte ett ända gnäll. Blev tom sparkcykeln ned till bilen (ja vi har en liten bit ned) med blixtenhjälmen på. Inga problem alls idag inte. Förstår inte vad som hände igår?
Nu är jag och lillskruttan hemma igen efter att ha lämnat glada brosan på dagis. Väntar nu på att hon ska somna så jag kan börja platta håret och lägga på lite klet i fejset ;)
Kanske ska göra mig en kopp kaffe.... mmhmm låter bra de!
Puss på er!

onsdag 6 april 2011

Crazy boy!

Blev ingen cykeltur för Milton idag.
Först och främst hittade vi inte pumpen men vi hittade istället hans sparkcykel. Vi gick upp i lägenheten igen efter förrådet och där skulle han bara ta på sig hjälmen sen ut och cykla till lekparken med Robin.
Men något hände?! Han blev helt galen av att behöva ha hjälm. Han fick en ny cool blixten hjälm förra året men nu var den tydligen ful och vägrade ha på sig den. Det värsta var att han sa "tänk om någon annan ser mig i den fula hjälmen". Ska man behöva känna och tänka så när man inte äns fyllt 5 år?! Herregud var ska detta sluta?! Han skrek och grät i ca 1 timma kanske och sa saker som: Ni bestämmer inte om min hjälm, ni bestämmer inte om mig, ni är dummaste m.m m.m.
Lilla sockertoppen så ledsen han var då över hjälmen. Vi förklarade ordentligt Varför man har den på huvudet osv men då svarade han bara med att "men jag kommer inte ramla".
Slutade iaf med att han tog av sig skorna och ville vara inne istället. Blev lite kramkalas i soffan då :)
Frågade honom om han tänker ta på sig hjlämen imorgon då om jag köper en ny pump så vi kan pumpa den riktiga cykeln. Japp imorgon kunde han tänka sig ta på sig blixtenhjälmen ;) Tokiga unge då...

Puss & godnatt på er!

Öland v.30

Vårat lilla gäng kom på lite sent kanske att semestra tillsammans någonstans. Öland blev destinationen men inget finns ledigt vecka 30 då vi vill åka. Nästan alla större stugor vi ringt till finns från vecka 32 Grrrrr! Jag och Jessika har suttit och tittat, ringt, mailat på ALLT vi sett men inget napp direkt ännu. Invätar fortfarande svar från flera men tror nog svaret blir desamma som alla andra dvs Nej tyvärr!  
Vi får hoppas på de bästa....
Snart dags för matlagning.