torsdag 30 juni 2011

Mamma!

Gjorde ett inlägg igår som ej kommit med, skumt! Aja var bara att vi nu köpt sängen efter mkt strul. Hittade en i Västerås på Ikea, lyckliga :)

Jag & Robin åkte hem till Sthlm och firade min fina mamma på hennes dag. Barnen fick stanna kvar i Töris med farmor&farfar.
Vi skålade med bubbel vid Taxinge slott och myste i det gröna i solen. Därefter blev det middag för alla 15 personer som var med på Taxinge krog. Satan så god mat det var och jätte mysigt ställe. Värt att åka dit o testa för er som ej varit där.
Tycker att det var första kvällen med riktig sommarvärme igår. Jag som jämt fryser hade endast kort klänning med en tunn kofta över till ca 23.

Mamma själv höll de finaste/roligaste talet någonsin ;)
Nästan så att tårarna kom men även några skrattanfall. En jätte bra kväll och mamma var nöjd med vad vi ordnat. Ja hon fick även lyxfrukost av mellandottern på morgonen bestående av 3-rättersmeny, fotmassage, målade naglar och skumpa.
Måste säga att jag verkligen äääälskar min fina familj. Ja inte bara Robin + barnen utan min mor&far och systrar med familj. Har så himla kul ihop. Glad att jag hamnade just hos dem :)

Nu har vi kommit fram till Töris igen. Tänk vad man saknar sina gosungar så mkt efter bara 1 natt. Så skönt att vara hos dem igen.
Sängen skall monteras här lite senare och rullgardin och mattor skall också sättas på plats. Nu är vi nära.....

Puuuus <3

tisdag 28 juni 2011

Varmt ja...

En varm dag har passerat.
Badat och ätit mkt glass :)
Jag och Robin har varit i byn och blivit klippta. Behövdes då jag ej minns när jag var hos frissan sist...

Imorgon händer de grejer ;) Kan ej säga ännu vad det är eftersom det är en hemlighet tillsvidare!
Kan vara så att det är något med mina käre mor som fyller 39 imorgon (60).

Natta barn bland miljoner flugor och 37 grader är ingen höjdare. Men dem somnar väl någon gång kan jag tro.
Puss&kram

SOL!!

Solar, badar, äter gott, leker, renoverar, myser.... Mår bra helt enkelt!!
Milton hjälper farfar att mecka & Elvira springer runt naken o busar ;)
Farmor planterar blommor, älskling målar och jag ligger raklång i solstolen och försöker bli bruuuun!!
Senare ska vi dra till byn och bli klippta. Hoppas det blir bra bara?!

Ha en solig dag allesammans!

måndag 27 juni 2011

Kväll!!!

Elvira är som sagt sitt vanliga jag denna gång här. Ja förra gången vi var här fick hon ju 3-dagars febern o sov/gnällde alla dagar :(
Nu är hon en nyfiken o galen tjej!! Badar vill hon göra hela tiden. Hon o Milton har lekt som tokar i poolen idag. Nu på kvällen fick hon bada är zinkbaljan i badhuset och hon njöt såklart.
Robin nattar just nu barnen sen är det vår tur att bada i badhuset med tända ljus, så mysigt!!

Imorgon värkar det bli galet varmt, I like ;) Då blir det poolen och massa mys. Männen får fixa klart i rummet innan vi far iväg och köper sängen. Blir väl iaf att vi kan sova där inne på fredag (hoppas). Ja Ikeaprylar är ju inte de lättaste att få ihop alla gånger o nu är det en stoooor våningsäng lixom. Ska fan ta tid på hur lång tid det tar och räkna hur många svordomar som slinker ur munnen på alla dem som skall montera ihop den, kan bli jobbigt ;)

Puss&kram

Rummet nästan klart...

Det börjar ta sig va??!!
Det ska målas golv igen och fixas vid fönstret. Kan ju inte allt men älskling o svärfar fixar för fullt.
Snart snart snart....

Rummet under renovering...

Rummet före...

söndag 26 juni 2011

Onda dockan??!!

Svärmor tog ned sin gamla docka + vagn från vinden så Elvira kunde få leka med det.
Det är tydligen en pojkbebis med snopp och heter Patrik. Själv tycker jag han ser jätte läskig ut... Får lite "onda dockan" feeling :/
Elvira har haft kul iaf så de är bra hehe!
Godnatt från Läskiga Patrik.......

Blandat...

Blandade bilder från midsommar & Töreboda!!

Mår bra!

Haft en helt underbar midsommar med alla vännerna!! Tack alla för en trevlig dag/kväll/natt :)

Igår kväll packade vi ihop oss för att åka till Töreboda en dag tidigare än tänkt.
Ska visa er bilder på vårat rum här som nu nästan är klart. Snälla svärfar har ju fixat så mkt bär vi inte varit här. På torsdag ska sängen inhandlas.
Idag har vi iaf satt upp poolen, badat och varit iväg till Skövde för att handla ny kyl/frys.

Mår toppen och alla andra också ;)
Puss&kram!!!

torsdag 23 juni 2011

Grattis till två!

Grattis till min Robin idag! Fint väder han fick då ;) Vaknade av åskan lixom, huuua!!
Bricka med frukost på sängen fick han och vacker sång. En rostmacka & en ballerinakaka som Elvira tog. Men kaffet fick han vid frukostbordet tillsammans med resten av la familja.
Älsklingen fick en kär gammal parfym av mig som ni ser på bilden. Herregud den luktar såååå gott, dööör!!!

Grattis till fina Sandra som också har födelsedag idag, hela 24 år blir hon. Hipp hipp hurra för dig gumman, see you tomorrow baby!!!

Sitter och planerar dagen här och det lutar mot: Solning för mig, sen Skhlm (lite småshopping), hem & packa ihop sig för att sedan mysa med Jessika&Benny ikväll.
Puss hej!

onsdag 22 juni 2011

Bitterfi**a?!?!

Fick ett ryck ikväll att ta en tripp till solariet i Tullinge C. Lite ny färg sitter ju ganska fint till midsommar. Får se om jag kommer iväg imorgon med.
Tycker det både är vidrigt och pinsamt att inte torka av sin svett efter sig. Kommer ut en solbränd dam i ca 45-årsåldern i de båset jag sedan går in i. Kvar är pölar av svett, hur fan tänker man??!! Är det såååå himla jobbigt att ta sprayflaskan och spraya lite sen ta papper och torka?? Lathet eller bara äcklig?? Blääää!!!

Efter 16 min är jag klar. Utanför sitter fyra ungdomar. Sånna som tydligen inte har något liv utan käkar godis utanför solariettoaletten :/ Två st sitter mot ena väggen o två mot den andra och bena rakt ut i gången där man går. Jag går mot dem (ja eftersom man måste gå ut den vägen), tre av fyra drar snällt undan sina ben från vägen men en jäkla kaxig tönt låter dem vara kvar?? Jag tittar på henne med blicken 'ta bort fötterna' men hon glor tillbaka så där som bara ungdomar gör you know haha.
Jag flinar bara och går snällt över hennes trasiga gympaskor fast jag egentligen hade lust och snäsa åt henne.
Nu är då frågan, har jag kanske gått o blivit lite gammal på senare dar eller bara bitter?!?! Ungdomar har vi ju alla varit... Fan inte vill jag bli en tjurig bitterkärring redan. Dags att rycka upp sig och låta kidsen ha lite skoj med oss äldre eller vad sägs??
Orka äns haka upp sig på sånt här drabbel... Kanske är jag som inte har något liv?! Skit samma nu ska jag sova för imorgon är det älsklingens födelsedag!!!!!! :)

Konsert!

Idag höll barnen en alldeles strålande konsert för oss mammor :)
Nellie på gitarr, Elvira på synt & Molly på tamburin.
Det lät lysande kan jag lova er!

Vackert?!?!

Vet att det är tjat men bajsväder, bajsväder, bajsväder!!!
Nu börjar det vräka ned regn också. Hoppas verkligen alla växter o skit njuter annars är väl regnet helt onödigt :/
Sitter utanför syster i bilen och väntar på 100 pannkakor, de ni ;)
Hon gör storbeställningar från hennes jobb. Nu har vi picknick hela sommaren till barnen. Super bra!

Kraaaam!

..........

Onsdag 22/6, jaha och vad händer?? Inte är det sommar utanför fönstret heller, stor suck!!
Imorgon fyller älskling 27 år. Förra året låg vi på stranden och stekte på hans dag. Inte blir det så i år kan jag tro. Men man kanske se det så att det blir en sen sommar. Passar då vi ska till Öland vecka 30. Då har vi nämligen beställt sol hela veckan ;)

Inatt har vi alla sovit kalasbra! Fick tips av syster att ställa in tvättstället med den fuktiga tvätten på i Miltons rum pga hans hosta. Tydligen är fukt bra då man tex har krupp och astma. Nu har ju inte Milton något av det men en jävligt jobbig hosta stackarn. Vet ej om det var tvätten eller om det var godishostmedicinen (Quilla Simplex)?? Hostfri var han iaf :)

Bättre sent än aldrig... ikväll ska min pappa beställa ny bilbarnstol till Elvira. Hoppas den dyker upp innan semestern också så att hon kan få sitta bekvämt. Nu sitter hon som en ihoptryckt gris (hur de nu ser ut?). Känns inte säkert heller med den stol vi har nu. Den är för liten för stora tjejen.

Kaffe, dusch och fix! Puss&kram.


tisdag 21 juni 2011

Gröna Lund!!

Idag har vi spenderat våran dag på grönan. Elvira fick leka med farmor hela dagen hon. Tar ej med en galen ettåring dit nämligen.
Haft det jätte bra. Åkte 12 och var hemma strax före 21. Heldag verkligen!!
Jätte trött... Zzzzz... Godnatt på er!!

måndag 20 juni 2011

Räcker nu va!!

Nej nu räcker det med halvvarma och rengniga dagar. Sommar & stor sol väntar jag nu ivrigt på!!
Aja haft en bra dag iaf.
Robin & Elvira körde jag iväg hem till Jessika & Molly imorse så dem slapp sitta här hemma och glo medansa jag och Milton skulle till logopeden. Åkte sedan till Tumba vi med på lunch och lite lek i en park. Blev även att vi stannade på grillmiddag. Synd bara att jag glömde både tomaten & gurkan hemma när jag skulle hämta Miltons köttbullar... ja det blev endast isbergssallad i skålen ;) Mitt minne är inte diekt på topp just nu.
Fin kväll blev det och vi barn/tjejer & Robin åkte med för att se på grabbarna (benny,jonas,micke) när dem åkte cross i Tullinge.

Imorgon är det Grönan som gäller!!! Först kurs på arbetsförmedlingen :/
Milton är toklycklig och jag med :) Hoppas han gör mig sällis i Vilda musen. Såg att det är längdgräns 110 och min lilla plutt har ju blivit 115 nu så... man eller mus!!! Närå ska inte skrämma honom med den banan. Räcker nog med nycklpigan. Den skrek han iaf på förra året.
Får se om jag knäcker älsklingen min i alla tävlingar i år igen. Förra året va han kass!! Nu tror jag han är sugen på revanch men det skall jag sätta stopp för.

Puss&kram

söndag 19 juni 2011

Gråa söndag!

Blev idag lekslottet som alla andra denna gråa dag. Grattis till Molly som tog sitt första steg i livet där :)

Dagen/kvällen fortsatte i Tumba med vännerna. Middag + dessert och lekande/trötta/fina ungar. Öland here we come!!!

(Visst ser Elvira ut som en liten mormor på bilden med nattlinne o tofflor + en gammal telefon?)

Inte lätt...

Inte ofta man fångar barnen tillsammans på bild numera och ni ser ju så vackra bilder jag få fångade upp nyss på dem hahaha!!!
Den ena som ej kan sitta still och den andra som bara vill höra grimaser :)
Strax åker jag&milton till lekslottet med Texas familj. Perfekt en trist söndag som denna.