fredag 23 september 2011

Min fredag!

Kan säga som så att jag är helt förstörd efter denna dag. Inget jobb och inte heller någon matlagning alls men att vara hemma med 2 kids samt vara sjuk själv går inte riktigt hand i hand.

Kom iaf iväg på kvällen för att handla present åt Corris som fyllde 4 år idag som vi även var på kalas hos. Nyfödda Pixie (1 vecka) var också där men får dock vänta med att pussa o krama på henne tills jag är bra igen. Vågade inte äns gå nära henne så som jag låter med min hosta.
Alla barnen lekte sig dötrötta och vi föräldrar satt och njöt i soffan ;)

Hoppas på att må bättre imorgon då det ändå är lördag och stort barnkalas för Corris på lekslottet. Om jag mår som jag gjorde imorse (migrän) får Robin rulla dit med bussen.

Ska nu sova mig frisk tänkte jag. God mat i magen, ingen alkohol och mildare hosta..... Hoppas hoppas......
Puss!!!!!!

Mina hjärtan <3

Dem finaste på denna jord!!
Förlåt för att mamma fick sån jävla migrän :(

:(

Asså fy farao för migrän :( Känner mig som värsta alkismorsan!
Ja barnen är lediga med sin sjuka mami idag. Som varje morgon denna vecka startade den med jordens huvudverk. Milton frågade efter frukost ett x antal gånger innan jag kom upp o slängde i mig en voltaren. Fram med frullen på bordet och på med kaffet. När vi Satte oss för att äta kändes det som att jag skulle kräkas rakt ut o att huvudet skulle koka upp :/ Sprang till sängen o la riskudden över mig, bad lilla Milton se efter galna Elvira lixom. Snacka om rörigt frukostbord när jag sedan klev upp igen efter ca 15 min haha. Yoghurt över hela golvet + lite på fönstret ööö ja måste ha stänkt rejält!! Elvira åt ur smörpaketet och hade smulat sönder hela sin smörgås. Lite koll hade jag... kaffet som jag hällt upp ställde jag faktiskt högt upp på diskbänken innan jag sprang iväg.
Milton frågade också om han kunde få ta sylt på mackan eftersom det är fredag.
Ja, sa jag. Ta en stol så når du den.
Milton: men du måste se hur mkt jag tar ju?!
Jag: ta hur mkt du vill. Ge elvira också om hon börjar skrika.
Tur var så gav nu inte milton någon sylt till henne. Hon har ju aldrig fått det förr men jag vet att hon vill ha allt som Milton har. Tänkte bara på mig själv i stundens hetta att om hon börjar skrika DÖR JAG!

Men herregud stackars barn som lever med föräldrar som tex dricker som ej kan ta hand om dem. Kände mig grovt handikappad under ca 1 timma med min migrän. Fyyyyy vill aldrig mer ha så!!!! Jäkligt läskigt, ville typ gråta för att jag inte kunde gå upp till dem :( Detta gjorde mig säkert mer stressad och det tog längre tid för huvudverken att försvinna.

Nu är det värsta över MEN är inte återställd helt. Illamåendet är lite kvar och lixom tung i huvudet fortfarande. Borde kanske komma ut en sväng i friska luften. Får ta o fixa till mig snart.

Avslutar detta med att ÄLSKAR MINA BARN SÅÅÅÅ MYCKET. Vill aldrig att dem ska fara illa :(

torsdag 22 september 2011

Grrr

Har skrivit flera inlägg sen i lördags från mobilen men tydligen vill dem inte komma upp här, grrrrrr!!!!
Det står tom att dem blivit skickade på min mail på telefonen :/
Var är dem då undrar man nu???
Jaja... idag är jag hemma från jobbet. Hostar som en hel cancerpatient och snorar värre än en liten snorunge. Huvudverken är återkommande varje morgon. Ja som ni märker är det just nu SKIT. Säkert är det bara virus som man inte får någon stark medicin utskrivet för men då vet jag iaf. Men prover skall dem fasiken ta på mig.
Blir till att vila vila vila viiiiila så mkt som möjligt idag då.
Puss på er från hostiga mig <3

söndag 18 september 2011

Plask&lek

Nu sitter man här igen i Storvretsbadet och tittar på när Milton övar på sin vattenrädsla ;) Han är sååå himla duktig faktiskt. Nyss så kom han Under vattnet helt och han när han kom upp från vattnet tittade han på mig... jag log och visade tummen upp... han log tillbaka och gick tillbaks ned i vattnet!!! Hurra för min kille!!! Detta är mkt stort kan jag lova. Att få vatten i ansiktet har varit en vidrig mardröm för min son tidigare.
De här så himla bra träning verkligen.

Mitt tidigare inlägg om dagen i parken har tydligen inte kommit upp :/ slumt! Kanske dyker det upp senare hmmm. Har iaf varit i rådisparken i Huddinge idag. Lekt, fikat o tittat på djuren. Super mysigt.

Hörs senare. Puss o hej.

Snart är det frukostdags här hos oss. Har sovit jätte bra inatt! Det behövdes. Tänkte mig på att baka min favorit rulltårta med banan i sen. Då blir det fika med ut i parken också :)
Fick en konstig tanke för att vara mig... kände lite för att ge mig ut i skogen, göra vad vet jag ej men det kändes lite mysigt på nått sätt. Egentligen är jag ju en riktig skogshatare pga allt jag har fobi mot finns ju där :/
Men idag blir det inget sådant iaf för mina stövlar befinner sig på jobbet och utan dem går jag inte ett steg in i en skog.
Är detta bara kanske ett åldertecken?? Alla äldre gillar väl skogen??
Jaja dags att få i sig frukosten nu <3

lördag 17 september 2011

Lördag!

Igår var det tacosmiddag + massa vin o bubbel med fina vänner. Idag har man fått som man förtjänar!
Herregud så klen jag blivit med åren. Klarar tydligen inte längre att ha kul haha.

Idag har vi bara latat oss hemma hela eftermiddagen. Tog oss ut vid 4 tiden på en McDonalds middag + lördags-godis-handling. Eftersom det nu var HelloKitty lådor på Willys att lägga godis i var jag ju bara tvungen att ge Elvira en egen med några bitar choklad i ;)
Jag o Robin nallade några bitar av henne då hon faktiskt var nöjd med typ bara 3 st.
Har nu också bakat kladdkakemuffins som vi ännu inte provsmakat.
Ska nog göra mig en god kopp te och smaska i mig en två tre st muffinsar.

Imorgon är det utelek planerat om nu vädret tillåter sen även dags för plask & lek igen för Miltons del.

Puss o hej.

Min kvinna!

Älskar denna brud sååå mkt!!
Hon är min underbara vän!!
Önskar henne all lycka i livet!!
Hon är min tvillingsjäl!!

Tack för en fiiiin kväll bästa flickor o pojkar. Love <3

torsdag 15 september 2011

Suck

Faktiskt hela jävla slut nu efter denna vecka. Imorgon jobbar jag till halv 5 sen är det fan helg och den ska jag bara vara på. Inte ett skit planerat och det blir perfekt så. Eller jo nu ljög jag... ska ha tacosmiddag här imorgon med massa underbara vänner så det ska bara bli mys :)

Kanske har jag PMS eller något men har känt mig jäkligt irriterad less på det mesta några dagar. Kanske behöver jag bara sömn eller kanske borde jag förändra vissa grejer i mitt liv?!
Tänk om det bara är helg jag behöver hehe ;)

Efter Robinson är det jag som går o knoppar... Puss hej <3

onsdag 14 september 2011

Biverkning!

Jag har jobbat, Milton har varit på dagis och elvira och robin har varit hemma idag också eftersom Elvira fortfarande hade lite feber.
När jag kom hem från jobbet började jag googla på Höstblåsor då jag såg några få små prickar på Elviras mage. Men som jag förstod det kommer höstblåsorna i munnen, händerna och fötterna.
Sen såååå trillade poletten ned.... Febern samt prickarna hon har ÄR en reaktion på 18-mån sprutan hon fick förra veckan!!!
Ja BVC tanten sa: glöm nu INTE att om ca 5-15 dagar kan hon få lite feber och även prickar eftersom hon nu fått mässlingssprutan.
Haha bra glömsk :)

Titta föresten på bilden så fint min lilla flicka har dukat HELT SJÄLV. Ja visst jag stod borta vid skåpet och gav allting och sa tex när jag gav henne en tallrik att 'den här är till pappa och den här till mamma osv'. Så fint det blev eller hur?
För övrigt är hon jätte duktig på allt. MVG på alla moment i livet ;)

Nä nu är det snart sovdags för flickebarnet och jag och lillprins ska ha logopedövning sen är det även sovdags för honom.

Puss o hej.

tisdag 13 september 2011

Wordfeud.

Grym jag är va?!
78 poäng på wordfeud, en app på telefonen. Blivit beroende som dem flesta haha.
Undra bara hur länge det varar. Orkar knappt mer ;)

måndag 12 september 2011

Hejhej.

Igår fyllde syster Camilla 36 år och vi firade henne på Ekerö på äppelfabriken. Grattis fina du <3

Milton blev febrig igår också :( Inte så hög men lite sänkt blev han. Har väntat med att ge Alvedon o så och faktiskt har den nästan försvunnit nu av sig själv. Han har varit rätt pigg hela dagen idag så vi får se hur det blir med dagis imorn. Elvira har också fått varit hemma idag med oss.
Första delen av dagen segade vi framför tvn sen har vi fikat med farmor och sen har det varit storstädning i alla två sovrum ;)
Sova gott mmmhmm!!

Föresten så firade jag & Robin hela 8 år i lördags <3 Ja vi gjorde inget speciellt då men vi tänkte boka något trevlig till hösten här. Kanske spa, hotell, middag ute. Har ni bra tips på vad man jan hitta på för skoj?

fredag 9 september 2011

Mys.

Blev längre dag på jobbet idag än tänkt eftersom jag tog stängning. Det var personal sjuk så jag tog på mig den idag för första gången också. Lite läskigt med att vara själv och larma hela skiten men det gick bra tack o lov! Nu kan jag allt till nästa gång :)

Middagen stod på bordet när jag kom hem och dessutom två st super glada och helmysiga ungar som kramade om mig. Inga trötta dagisbarn eftersom varit lediga idag också med Robin. Man blir så glad när barnen är på topp!!
Vi gick sen ut hela familjen för att inhandla fredagsmyset som ikväll blev marängswish ;)
Idol är på och snart ligger man väl som en strandad val här i soffan.
Myspys från mig <3

Igår.

Igår var jag ledig med barnen då deras dagis var stängt.
Vi började dagen med 18 mån kontroll för elvira + vaccin. Allt gick jättebra!
Blev sen lunch o lite shopping med
mamma i centrum. Blev en super gullig grå hello Kitty klänning till Elvira och ett par svarta mjukisar med en döskslle på till Milton.
Sen kom ju det fina vädret fram och vi åkte till vår stora park för lite fiks o lek. Även Jessika, Molly och mollys mormor kom dit. Hann vara där i ca 2 timmar innan regnet tog oss.

Bjöd in mig o barnen på knytismiddag hos Jessika med familj. Min man jobbade över. Hmm sånt tar emot att säga "jobba över" lixom....

Idag är det jobb till halv 5 sen hem o mysa med familjen. Kommer nig vara jätte trött med tanke på att jag inte heller är helt bra ännu :( Hostar fortfarande och det tar på krafterna.
Jaja dags att dra.
Puss hej.

onsdag 7 september 2011

Gulligt va?

Titta vad jag lyckades med efter badet på Elvira. Så kul nu när håret växer och man börja sätta upp lite snoddar o grejs i håret. Ja om det nu får sitta kvar ;)

Vad hände??

Blev hemma idag från jobbet pga min äckelhosta och snoreriet. Va rätt död redan när jag vaknade imorse.
Lämnade barnen på dagis iaf.
Åkte hem och la mig på soffan och somnade direkt. Sov, sov o soooov skit länge.

När jag väl tänkte gå upp vid två tiden blev allt svart. Huvudet värkte extremt. Nog det värsta någonsin. Kunde inte titta, ville bara spy och kasta huvudet i sjön. Ipren & ett glas vatten sedan tillbaka till soffan där jag somnade om.
Vaknade igen vid tretiden och tänkte att jag skulle hämta barnen men NEJ NEJ det ville INTE mitt huvud och inte heller kroppen. Ville ff bara spy och dö typ. Ringde snällaste svärföräldrarna som åkte och hämtade mina troll. Dem är nu på Maxi och sen ska dem hem och äta så Robin får hämta dem där sen.

Om jag kommer upp från sängen snart måste jag få mig något att äta. Åt en macka 7.30 imorse lixom. Men det är så svalt och mörkt här inne så det tar nog sin tid innan kroppen tillåter ytterligare ett försök till med att resa sig. Att känna den där spyklumpen i magen/halsen och skakningar i hela kroppen är det värsta jag vet!!!!!!

tisdag 6 september 2011

Nostalgi :)

Gick hem tidigare från jobbet idag. Huvudet sprängdes, näsan rann och hostade som en gris :/ 
Hämtade barnen och sen hem på lite mellis och sen film i soffan. Milton tyckte jag skulle välja idag. Åååå vad glad jag blev. Äntligen kunde man få se något av alla filmer man köpt genom åren som han inte varit så förtjust i. Valde skönheten & odjuret och konstigt nog sa han inget. Hela filmen kollade vi på. Jag slumrade till en stund men vaknade av mina egna äckelhosta :( 
Nu efter lite hostmedicin & treo känner jag mig OK men långt ifrån bra! 
Frågan är om en Maxirunda är bra eller anus?! 
Men fan mat MÅSTE vi ju ha. Finns inte ett skit i skåpen. 
Problem va.... 
Ringer nog Robin och ser hur han tänker kring detta. Men hur som haver blir det mera tabletter så jag blir frisk någongång. 
Puss! 

måndag 5 september 2011

Blä!

Känns skit att jag återigen är dålig. Kändes precis som att jag var på banan igen, grrr!!
Stod och frös, hostade, snorade och frös när prinsen spelade fotboll :(
Måste få bli frisk nu så jag kan få komma igång med träning ordentligt så jag kanske kan få lite bättre immunförsvar nu inför en kall höst/vinter.
Så ruttet segt att må såhär!!!!!

Kiss.

Duktiga tjej som la en kiss i pottan idag :) Nu hajar hon nog ännu mera vad man verkligen har den till! Inte för att vi tränar henne eller så men vi tar av henne blöjan ibland och hon gillar verkligen att sitta på pottan och sen torka sig haha. 1,5 år och ett A barn ;)

Snart är det fotbollsträning som gäller för Milton och idag får lilltjejen följa med och titta. Undra om hon sitter still? Säkert vill väl hon också springa efter bollen, hmmm.....

Ikväll blir det cocilana IGEN (suger att jämt få sån jääävla hosta). Ska ta den lagom till Hollywoodfruarna så man blir lagom flummig så man ska glo på Gunilla hahaha :)

fredag 2 september 2011

Fredag!

Har spenderar min fredagkväll med att prata med Denize i nääästan 2 timmar i telefon samt pimplat vin under tiden ;)
Robin passade på att glo på fotbollen.
Sjukt underbart med helg nu när man jobbar. Uppskattar den verkligen nu.
Tycker att nu efter fyra veckor att jag kommit in i det mesta på jobbet väldigt bra. Mycket att lära men det tar sig.

Imorgon ska vi förhoppningsvis få sova lite längre än till kl 06 och senare besöka den extremt fina nya lekparken i närheten av oss. Att det ska komma regn då finns Inte med på vår planering!!

Gooooodnaaaatt <3

torsdag 1 september 2011

Sömngång?

Ca 2 timmar efter det att Elvira somnat (jag o robin sitter i soffan o tittar på Robinson) kommer hon vinglandes upp till oss. Ja vi har sedan några veckor tillbaka tagit bort ena sidan på spjälsängen och satt dit en stödbräda.
Känns som att hon gick i sömnen :/ Skrev ju tidigare att vi la pussel innan hon somnade och allt detta låg kvar på soffbordet som hon då när hon kommer upp ställer sig vid direkt och börjar bygga, ööö okej vad gör hon skrattar vi. Tar väl inte mer än ca 5-10 min innan hon sedan lägger i soffan bredvid oss och somnar om.
Allt såg väldigt roligt ut lixom. Inte ett ljud sa hon när hon kom upp + att det var bäcksvart i sovrummet så hur hon kunde hitta fram till dörren från sängen är ett mirakel. Att hon inte snubblade?
Kanske kan min vän Jessika som gick i sömnen i flera år när hon var liten göra oss klokare haha??!!
Nu ligger hon iaf i sin säng igen och sover så sött och även jag ska stänga mina ögon och bege mig in i drömmarnas värld!
Puss <3

Favoritdagen!

Torsdag och jobbat min sena dag. Farmor & farfar hämtade på dagis och lagade middagen :) Efterrätt blev det också tydligen, vi har det bra vi!
Innan Elvira sa nattinatti stod hon vid soffbordet och pusslade MASSOR. Hon verkar ha hajat grejen lixom, kul att se.

Man blir så himla glad när Elvira ser än och öppnar armarna och springer emot än och ger värsta goskramen när man kommer! Så himla duktig min tjej ;)

Miltons lösa tänder tycks ta lite tid med att falla bort. Riktigt spännande de här ju. När, när, när händer det?!

Yes imorgon är det fredag Igen och helg Igen. Fast jag har nog hittat en ny favvodag... mmm torsdag trots sen dag. Men man vet att då är det fredag & näääära helgen när man sen vaknar upp ;) Man vet att nästa dag inte behöva innehålla någon form att stress på hemmaplan. Att veta att man snart är där är nästan lika skönt som när man väl är där, hajar ni?!