måndag 31 oktober 2011

Planering.

Haft planering på jobbet idag mellan 8-16. Kände redan imorse att något var fel med mig. Har känts flera gånger som att jag skall svimma, iskalla händer o helt matt i kroppen.
Sitter i bilen vid tåget nu o väntar på Robin. Vi ska hämta barnen hos farmor&farfar sen hem o trycka febertermometern i örat. Måste ha miiiinst 40 grader :/ Nä men länge sen sist jag kände mig så här dålig. Värker i leder osv. Blä!
Har shoppat loss på Apoteket så kanske är jag bra tills imorgon igen.
Puss puss puss puss!

söndag 30 oktober 2011

Klaaaar!!

Nu är det klart :)
Luktar bullar i hela lägenheten nu. Härligt att ett av typ tusen punkter blev uträttat idag. Kan nog sova gott nu.
Hoppas ni haft en rolig helg precis som jag haft ;)

Bullbak.

Jag vet, långt ifrån normalt att ställa sig o baka bullar kl 20 på kvällen! Jag har varit helt förstörd hela dagen. Så fort jag rört mig dunkade huvudet o allt i magen ville komma upp (klarade mig bra).

Att åka iväg med Milton på plask&lek som för övrigt var inställt var minst sagt krävande. Blev bara en dusch för honom sedan en liten handling innan vi åkte hem o jag la mig bums i sängen. Robin min bästa lagade fajitas till middag. Önskar jag kunde ätit mera än vad jag gjorde eftersom det är sååå gott. Kastade i mig 1 fajitas sen fort tillbaka till sängen.
Nu är jag vaken o resten av familjen sover.
Snart skall degen knodas o massor av bullar skall det bli till jobbet! :)

40!

Det var en sjukt kul kväll igår. Allt var så perfekt. Syster och Henkan, ni har gjort ett kanonjobb! Roligt att dem skickade hem livebandet efter en halvtimma hahaha. Sen blev det drag må ni tro :) Blev inte en enda bild tagen igår. Hade för kul för att tänka på sådant.
Återigen måste jag bara säga hur jävla stolt jag är som talade inför ca 50 pers. Visst jag hade ju andra syster bredvid med som faktiskt började talet så massa + till henne <3
Vi gjorde det, vi vågade och det blev kanon. Fick höra att jag lyckades få systers killes chef tårögd så det måste ha varit helt ok lixom.

Nu måste jag ha kaffe innan huvudet sprängs.....

lördag 29 oktober 2011

!!!!!

Shit jävlar, jag höll tal för min syster nyss!!! Sååååå stolt över mig själv :)

Skickat från min iPhone

Tidsfördriv...

Har packat klart till barnen för deras vistelse hos farmor o farfar över natten. Känns som att Milton gått o blivit poppis på dagis då det ringt 2 kompisar bara idag o frågat om lek men tyvärr han är ju på kalas redan :(
Blir till att bli bättre på att ringa jag också om lek för några timmar så här mitt på dagen! Löfte från o med NU ;)

Lördag!

Inte kul att kräksjukan nu har kommit :( Inte hemma hos oss än men 4 barn från jobbet blev sjuka igår, usch! Nu är det bara vänta o se om man slapp skiten.
Kvällen igår spenderades med hemma med tacos o vin. Milton hade en dagiskompis här och Jessika o Molly höll oss sällskap heeeela kvällen, mys :)

Idag (nu) är Milton på kalas på lekslottet och vi andra i familjen tar det lugnt hemma men ikväll blir det FEST!!! Syster + kille ska ha 40 årsfest tillsammans, yeah yeah! Kommer nog bli skoj. Barnen får leka med farmor o farfar.

Imorgon hoppas jag på att inte vara de minsta bakis då jag har massor på G.
Vill städa, leta i förrådet efter material jag kan ta med till jobbet, det skall bakas inför måndagens planeringsdag på jobbet, fixa Elviras pärm till dagis, plask&lek med Milton och säkert finns det fler grejer att göra.
Allt hänger på dagsformen hehe.

Puss o hej.

måndag 24 oktober 2011

Måndag.

Eftersom jag somnade ca 19.30 igår kväll så känner jag mer utvilad än någon annan måndag ;)
Milton valde dagis idag även fast pappan o lillasyster skulle vara hemma. Ja Elvira har fortfarande haft över 39 i feber stackarn.

Idag hos logopeden med Milton tappade han sin andra tand :) Han spottade upp den på bordet helt plötsligt haha. Vi bestämde också att vi nu drygar ut våra träffar eftersom stamningen börjar bli bättre. På en skala 1-10 är han nu nere på ettor o tvåor, när vi började för ett år sedan låg han på sjuor o sexor så det tar sig!!!

Har nyss varit på utvecklingssamtal på dagis för Elvira. Farmor kom över o passade barnen så både jag o Robin kunde gå denna gång. Ja Elvira sköter sig bra :) Klart man inte kan säga något ont om en 1 1/2 åring eller?! Var väl inget nytt om henne egentligen som vi inte visste. Att hon tar för sig, leker med allt o alla och älskar vatten vet vi ju redan ;)

Snart är middagen färdigt! Så skönt att slippa laga hehe. Eftersom Robin vabbar så är han hemma o kan laga, I like!! Mkt godare att äta då tycker jag :)
Imorgon får han också laga.

Puss&kram

söndag 23 oktober 2011

Party!

Party hela helgen. Är hur seg som helst. Blir verkligen tidigt ikväll. Måste få många timmars sömn om jag ska orka med en hel arbetsvecka.
Herregud är det så här jag kommer må varje helg nu? Ja alltså det är typ hur mkt fester som helst inbokat :/

Elvira är sjuk så det blir VABB för Robin imorgon. Hon har varit världens grinigaste o febrigaste tjej hela helgen. Inget snor eller så endast hög feber.
Imorgon är första utvecklungssamtalet för Elvira! Ska bli spännande o se om hon sköter sig ;)

Som sagt... mår som man förtjänar ;)

tisdag 18 oktober 2011

Mera strul.

Skulle ju ha blivit bjudna på middag idag av svärisarna eftersom vi ej kan använda vår spis tillsvidare. Slutade 16.00 och då ringde svärmor och berättade att dem fått strömavbrott och att det var svart o typ hela Tullinge.
Faaaan ingen middag idag heller då tänkte jag, suuuuck!!!!
Blev då istället till att hämta Robin på jobbet efter dagishämtningen för att sedan dra till HeronCity och käka Natch delux ;) Rätt lyckat ändå!
Valde tydligen också rätt håll att åka mot eftersom det även undertiden blivit strömavbrott i Tumba (som vi tänkte åka till först).
När svärfar ringde o talade om att strömmen var tillbaka åkte vi hemåt igen.

Nu blir det snart Despret o mina favokakor!!!! <3

måndag 17 oktober 2011

Konstig dag.

Tog fel på tiden till Miltons logoped idag. Har ALLTID gått måndagar men just denna vecka var det bytt till tisdag tydligen fick jag reda på när jag redan gått från jobbet, hämtat Milton och åkt in till söder haha.

Hämtade Elviris från dagis och iväg till affären för att handla middagsgrejer.
Eftersom jag ändå var hemma tidigare än vanligt ville jag hinna med så mkt som möjligt. Satte på en tvätt, drog igång diskmaskinen, satte på ugnen och började steka köttfärsen till makaronilådan och till sist skulle Milton få se på film när ALLT BARA DOG!
Jaha strömavbrott tänkte jag. Halvfärdigt mat på spisen och ett kolmörkt hem :/

Tände ljus och spelade lite spel och fixade lite i Miltons rum när jag sen märkte att det faktiskt lyste i husen runt omkring oss(?!) Ringde jouren...
Tydligen var det någon säkring som gått nere i källaren till vår lägenhet men även proppen till spisen var kokhet så den kan vi ej använda nu tills jaaa vi vet vad som händer. Robin skall ringa föreningen imorgon och höra om vad den ska göra med elen överallt. Gamla hus vi bor i nämligen.

Blev iaf mackor till middag och massa kiss i badrummet haha. Nä men Elvira fick ju självklart för sig att vara duktig just idag att kissa på pottan i mörkret och hälften kom utanför. Det märkte jag sen när strömmen kom igång 3 timmar senare ;)
Duktig flicka ändå!

Puss!

Säga nej & skaka på huvudet!

My girl!

söndag 16 oktober 2011

Helgen.

Har haft en jätte bra helg med familjen, vänner och massa godis & vin!
Blev pizza&idol i fredags hemma hos Jessika o Molly. Ja hon hade så snällt hämtat Elvira på dagis då eftersom jag skulle stänga på mitt jobb. Milton fick leka med Texas hela dagen han.

Lördagen bestod av mat & fika hemma hos Robins mormor Raija. Barnen snurrade i snurrfotöljen o jag hjälpte Raija att framkalla foton på datorn :)
På kvällen blev det rödvinsdrickande hemma hos oss med Jessika, Denize o Tobbe, skojigt värre ;)

Idag söndag blev det varken hocky eller sim för miltons del tyvärr. Massa vänner på kaffe hela förmiddagen sedan lite shopping i Skhlm för att till sist åka på kalas till systers dotter som fyllde 10 idag!!!

Känner mig som en påse nötter just nu så tidigt blir det i säng iaf..... Ny hård arbetsvecka väntar.
Puss puss.

onsdag 5 oktober 2011

Aaaaaajjjjj!!!!!

Nu är onsdagen snart över och tyvärr har den ej passerat smärtfritt!!!! Mins jävla arm spökar :( Det strålar lixom ända ut mot fingrarna o upp mot axeln. Själva smärtpunkten är armbågen/armväcket. Har så fruktansvärt ont men på något sätt lär sig min hjärna hantera värken precis som den lärt sig hantera värken ryggen jag har haft till o från sedan graviditeten med Milton dvs snart 6 år. Jag hoppas nu iaf att armsmärtan skall försvinna så att jag ej behöver gå till läkaren osv. Ryggen vet jag behövs tränas upp så det är väl "bara" att sätta igång.

Ikväll har jag iaf bakat efter städningen och middagen. Gjort kärleksmums till mina kära kollegor till fredagsfikat :)
Imorgon är det torsdag och lååång dag. Blir nog även så att spishällen blir klar till lekköket och då kan trollen mina börja laga mat på "riktigt" ;)
Fler detaljer som behövs fixas såklart men snaaaart sååååå!!!!!!

Puss o hej.

tisdag 4 oktober 2011

Kanal fem!

Det är mycket nu på jobbet. Rätt mör när dagen är slut. Har dessutom redan fått arbetsskada i armen pga alla lyft av dem små barnen. Har så satans ont!!!

Efter jobbet hämtade jag mina troll och begav oss till salongen för att göra Milton lite coolare i barrer inför fotograferingen på dagis på fredag. Guldfärg fick han i också ;) Tur att Elvira kunde sitta bredvid i en egen bil och leka sålänge. Gick super bra!

Nu på kvällen har svärisarna varit här och bjudit på kanelbullar eftersom det är bulledagen hihi.
Fick fin hjälp med att få dit diskho + kram till lekköket också. Nu börjar det likna nått.

Trött trött trött men ändå blir det såklart Despret!!!!!!

måndag 3 oktober 2011

Överskottsenergi?!

Som sagt så somnade jag nääästan i bilen idag. Vidrig känsla :/ Innan jag o Milton hämtade Elvira på dagis efter logopeden blev det milkshake, kaffe o äppelpaj på Max för att få sig en sockerkick så att vi skulle kunna ta oss hela vägen hem. Det hjälpte otroligt bra!!

Hemma kom jag igång. Röjde iordning lite, tvättade, lager super god köttfärsås, dukade upp med tända ljus, badade båda barnen, gjorde ett försök med att beställa dem där coola skorna (från tidigare inlägg) till Elvira från en amerikansk sida och nu tittat på Hollywoodfruarna. Var fick jag energin ifrån?! Borde sova djupt som ett litet barn just nu med tanke på extrem sömnbrist.
Nä fan nu får jag sluta skriva massa strunt och gå o knoppa. Tror faktiskt cocilanan börjar ta sig nu...
Denna natt kan ju bara bli bättre än förra!!!!

Trött = Ja jätte!!

Sov ca 3,5 timma inatt, absolut INTE ok! Hostade galet mkt så det tillslut fick bli cocilanan igen. Örat pulserade och stackars Milton hostade också. Konstigt nog var jag ganska pigg när klockan ringde 05.45.
Men tröttheten brukar ju komma sen... som mmhmm typ NU! Har hämtat Milton på dagis och höll fan nästan på att somna i bilen på väg till logopeden på Rosenlund. Ögonen vill stängas igen lixom. Tror nog det blir en väldigt tidig kväll för alla idag.
Helst av alla önskar jag att jag fick sova någon timma precis nu......

söndag 2 oktober 2011

Yes!

Hittat äntligen ett par super söta vinterboots till Elvira. Självklart har hon andra bra kängor (ecco) att leka i men dessa skall användas vid fina tillfällen ;)

Nytt kök.


Har påbörjat bygget av ett kök till Milton och Elvira. Fick jätte mkt inspiration av Annelie som fixade ett jätte fint till Corris när hon fyllde år nyligen. Det jag vill tillverka ser ut ungefär som på bilden. Dock endast halva det fast plussa på lite andra fina detaljer så är det klart :)
Ja eftersom Elviras leksaker förvaras i vårt vardagsrum (bor ju bara i en trea) kan det ju vara lite kul med snygga grejer om ni hajar. Till detta nya exklusiva kök behövs såklat massa trämat som det finns en hel värld att välja mellan. Ett måste är iaf ett kakfat (helst 3 våningar) med olika sorter av muffins/bakverk.
Några få grejer kvar att inhandla bara. Annelie hade ju så mkt material kvar som jag har fått köpa av henne så jag har sluppit åka runt här o där o letat lixom. Tack tack tack för de!!
Har bara lite beslutsångest över om jag skall köpa en bänkskiva eller ej?! Blir ju ännu coola då såklart men vi får se vad jag hitta till bra pris. Detta får helst inte skena iväg allt för mkt som det lätt kan göra.
Ååååå detta projekt är sååååå himla kul!!!!

Godmorning!

30 årskalaset på Torekällberget var kanon eller aa tyvärr föll inte varmrätten mig alls i smaken blähä men sånt e livet.
Kul hade vi iaf med massor av vin o dans!
Kom hem rätt tidigt och drack massa vatten innan sängen så idag mår jag kors i taket super duper bra!!!
Har skruvar ihop en Ikea byrå vi 10 tiden dessutom. Är nu redo för dagen. Inväntar bara min sega man som just nu duschar.... Sen blir det en liten tur till diverse affärer sen hem och sniffa på bebis Pixie ;)

Måste såklart hämta hem mina mystroll också från barnvakterna <3

lördag 1 oktober 2011

Pippi

Min Pippitjej på väg hem till mormor o morfar som ska vara barnvakt inatt. Mami o papi ska på party :)
Milton får leka med sin kusin som även sov hos oss inatt. Hmm dem rackarungarna tyckte att 05.40 var en bra tid att stiga upp :/
Jäjä nu dags att fixa sig... Tar tid vettu... Blir hämtad ca 17.30 så...
Ha de bäst! Puss <3