lördag 19 november 2011

Julbak!


Härlig lördag!
Fin fin sovmorgon till en början sen iväg o köpa innefotbollsskor till Milton. Kl 12 var det ett gäng galna o glada 5 åringar som spelade fotboll. Vi på läktaren var väldigt roade av att se på ;)
Hemma efter dusch o lunch gav vi oss på att baka pepparkakor. På med julskivan sen körde vi! Myspys!

Nu är Molly med familj på G hem hit på hemmagjorde hamburgare o lördagsmys med oss :)
Ha de bäst!
Puss o kram!

torsdag 17 november 2011

Naaaawwww!!!!

Hihi min lilla modell :)


Fick idag sätta upp 2 st pippitoffsar på Elviris, JIPPI!! Men dem satt bara i 10 min. Men bättre än inget hehe. Hon avskyr gejer i håret och även att borsta håret. Hon har ju börjat få så fint långt hår så det vore så skoj att få fixa till det ibland. Kanske kommer det!?

Ikväll blir det en tripp till Maxi. Var väldigt länge sedan. Fick inte äns någon 25 kroners check denna månad. Provade ju på att göra lite mindre handlingar på Willys o så för att se vad skillnaden blev i pengar. Men kände nog att det blev desamma.

Dags att äta maaaat!!!

???

Lustigt att mitt söndagsinlägg kom upp igår kväll??!! Ja det har väl med min krångliga mail att göra säkert...

Krångel.

Haft problem med mailen några dagar på telefonen. Kan ej öppna upp eller ta emot mail helt plötsligt :/ Nu gick det iaf att skicka men kan fortfarande inte öppna upp dem, skumt!

I tisdags gick jag och åkte på den hemska kräksjukan :( Fy satan vad äckligt och jobbig den är. Efter flera timmars kräkande sov jag typ i 100 år därefter feber och fruktansvärda kamper i hela kroppen. Gårdagen spenderades i soffan precis hela dagen, liggsår??!! Hahaha.
Idag känner jag mig mkt bättre men fortfaande lite seg. Kanske inte så konstigt då jag knappt har ätit något sen i tisdags. Elvira fick iaf vara hemma med mig idag. Milton ville inte alls tråkigt nog så han gick med Robin kl 7 till dagis lixom. Tänkte hämta hem han rätt tidigt iaf när man ändå har möjligheten till de.  

Får se här om man känner sig pigg på städning efter lunchen eller om det blir vila med Viris ;)
Kanske orkar man baka? Hmm mkt man blir sugen på när energin sakta men säkert är påväg tillbaka igen.

Puss då!

söndag 13 november 2011

Farsdag!

Grattis fina pappa på farsdag o även grattis från barnen till Robin <3

Ätit jätte god köttfärssås tillsammans med Jessika & Molly. Lekt o busat med barnen! En perfekt avslutning på denna helg :)

Bara till att hämta nya krafter till veckans arbete. Börjar det hela med två extremt låååånga dagar. Blir 8-20. Föräldramöte på barnens dagis imorgon o sen på jobbet på tisdag, pjuu! Men det ska nog gå......

Puss puss <3

Godis ;)

Busigt värre att ge barnen godis på en söndag va?! Hihi.
Milton var så förtvivlad över att han somnade från allt gott igår. Ja eller han vaknade upp vid 23 o tryckte i sig några stycken innan han sedan somnade om för natten. Lovade honom att vi då skulle fuska lite idag ;)
Elvira fick några choklad o blev världens lyckligaste!

Hela för/eftermiddagen har vi bara tagit det lugnt. Jag har letat efter perfekta kakfatet i trä med träbakelser på till Elvira i julklapp. Hittade o beställde så check på de!
Robin o Milton har lirat Playstation medans Elvira sov middag. Därefter lite lunch, godis, "mjuka stunden" för mig o Milton (logopedövningar), lite städ osv.

Nu sitter jag o tittar på min duktiga Milton som kämpar så fint vattnet här på plask&lek. Efter här åker vi raka vägen hem till min kära lilla Jessika som lagar väldens godaste köttfärssås till oss :)

Puss <3

<3

Denna helg har bjudit på jätte mkt sömn o mys med familj o vänner. Mer blir det eftersom söndagen återstår ;) Har längtat efter detta lugn, blivit väldigt mkt fest dem sista helgerna :/

Imorgon blir det jakt på nätet efter typ uggs till Elvira. Hon måste bara ha ett par som sin mami hihi.

Puuuusssss <3

tisdag 8 november 2011

Idag.

Kul att Elvira på sista tiden sätter igång med att skrika, gråta o bråka direkt när man kommer innanför dörren numera. Det börjar nog nästan när man är på väg från parkeringen o upp mot porten.
Envisheten ska vi nästan inte prata om! Herregud vad en liten 20 månaders kan trottsa!!! Hon är verkligen inne i "kan allt själv". Hon väljer kläder, med liiite hjälp tar hon även på sig själv, klär av sig själv (att ha blöja med trosor över är tydligen de bästa just nu haha).
Ville ta kort på henne idag men arg sim hon var fick man ett NÄÄÄ och sedan vände hon ryggen till :(
En liten stunds skratt blev det iaf innan läggdags då vi busade. Hon satt i soffan o jag gömde mig bakom o sedan tittade upp o skrämde henne typ tusen ggr. Shit va hon gravade :) Hom gillade grejen med att bli skrämd verkligen haha. Hon hoppade högt många ggr.

Imorgon redan onsdag och utvecklingssamtal för Milton. Nästan lite nervöst nu när han börjar komma upp i åldern. Sköter han sig, hänger han med som en 5-åring ska osv. Ja ni hajjar va? Men tror nog det går lysande ;)
Puss o godnatt på er <3

måndag 7 november 2011

Helgen...

I lördags var det som sagt fest igen, denna gång för Denize som blev 26 år!
God grekisk mat på restaurang lemoni och sen party upp hos Denize o Toppe. Jätte trevlig kväll :)

Söndagen bestod av massa aktiviteter trots lite bakis från lördagen. Milton fick åka skridskor med en dagiskompis, sen hem på kaffe o bulle med Jessika som kom förbi en snabbis innan hon for till jobbet, plask&lek stod sedan på schemat och därefter hem och göra egen pizza :)
Hela familjen somnade riktigt tidigt i soffan!

fredag 4 november 2011

Happy!

Fick ta på mig en stängning idag på jobbet då personal va sjuka. Blev att jobba 8-18.
Maten stod iaf på bordet nät jag kom hem, I like ;)
Nu blir det lite myyyys innan kidsen somnar!
Byebye <3

torsdag 3 november 2011

:)

Blivit helknasigt hela veckan då alla familjemedlemmar (4 st) har sovit i samma säng. Har inte alls fått den bästa sömnen direkt. Blir ändring fr.o.m. idag!
Elvira har blivit skit sur när hon märkt att Milton legat mellan oss när hon vaknat på natten o vill upp. Hon har puttat på honom o gnällt haha envisa skitungen ;) Men allt har löst sig iaf!

Tomorrow friday, yes!!!! Visserligen slutar jag 16.30 men ändå va så är det helg efter de.
Blir att hitta på något mys med familjen på för/eftermiddagen på lördag innan jag åker på fest för kvällen.

Tjingtjong <3

onsdag 2 november 2011

Spökfest!

Imorgon är det som sagt spökfest på barnens dagis. Milton fick en ny dräkt (för snäll mamma). Hade tänkt att det endast skulle bli något tillbehör att ha i handen som tex yxa men näää en ny skelettdräkt kom också med hem.
Nu var ju själva masken det läskigaste i hela outfiten men den får man såklart inte ha på sig på festen (helt förståligt).
Men lite rinnande blod blir det iaf :)

Hejsvejs!

tisdag 1 november 2011

Sjuk!

Blev hemma idag för att verkligen vila. Igår var jag ju alldeles svimmfärdig hela dagen och natten den var minst lika yr :/
Bestämde mig imorse för att vila upp min kropp då den sagt ifrån lite grann känns det som.
Somnade som en björn i soffan framför Nyhetsmorgon efter att ha lämnat barnen på dagis. Frös, svettades, frös igen osv. Men när jag sen vaknade upp kände jag mig ganska så bra!
Blir jobb imorgon.

På torsdag är det spökfest på barnens dagis och Elvira får vara en mus haha. Hon uppskattade verkligen det då hon går runt o härmar dem flesta djur nu förtiden. Ha Milton tar nog sin dräkt att fick förra Halloween.

Middagen är redan uppäten, barnen ritar och jag borde fixa i hemmet MEN tänker inte hålla på att röja bara för att det finns till tid till det idag. Då blir jag väl dålig igen. Tänker bara ta det så lugnt som det bara går. Lite lek med kidsen på Miltons rum blir det snart när disken är fixad som är det enda måste idag :)

PUSS