lördag 31 mars 2012

Ny vecka

Detta inlägg skrevs i måndags kl 17.00. Varför det ej blev publicerat vet jag ej :/

"Ja då kör vi igen då, jobb + plugg som bara den. Nya uppgifter att sa sig an och nytt tänk. Hoppas att det inte blir lika jobbigt som förra veckan. Nu vet jag ju hur skolsidorna fungerar och jag hittar in till Sveavägen utan problem ;)
Får snart veta hur det gick på mitt eng test jag gjorde i onsdags, snacka om nervöst!!!!!

Vill ge en tanke till min sambos fina farmor som ligger på sjukhuset och väldigt illa däran :( Hoppas jag hinner träffa henne då jag hade tänkt att åka i helgen?! Robin skall dit imorgon (Eskilstuna) med sina föräldrar. Jag behöver ej ta stängningen på jobbet då utan kan hämta hem mina små troll <3

Dags att dricka upp min latte från espresso house sen promenera mot skolan.

Puss o hej!"

<3

I torsdags morse somnade Kristina (Robins farmor) in. Cancern tog henne :( Snabbt gick det. Hade velat träffa henne men bra att hon slapp lida!
Idag var vi ut till Robins farfar i Strängnäs. Fikade och pratade.
Inte lätt att bli lämnad efter så många år tillsammans (tror svärfar sa 55 år). Nu är det han som behöver oss alla.
Vårat stöd och vår närvaro gör nog otroligt mycket.

Vila i frid fina Kristina! <3

Milton saknade hennes rulltårta idag ;)
Han undrade varför hon ej sparat någon? Ja ni, barns tankar....

Dags att luta sig tillbaka nu efter ca 5 timmars engelskaplugg hos ma&pa. Tack för middag + godis mamma och tack pappa för grymt bra hjälp med allt. Du är min hjälte!
Min pappa kan allt ;)

söndag 25 mars 2012

Något att längta till

Hoppas hoppas Robin får den semester som tänkt för isf bokar vi imorgon. Första veckan i juli kommer vi se oss om i Småland och två av dagarna gå runt i Astrid Lindgrens Värld! Självklart ska vi åka till Katthult och Bullerbyhusen också.

Klar med pluggandet för ikväll, pjuu! Blir ca 5 1/2 timmars sömn om jag somnar typ NUUU.
NATTINATTI!

På banan igen

Haft två dagar utan plugg nu, fredag och lördag. Somnade som sagt kl åtta i fredags så sömn har jag fått.
Igår var det tjejmiddag hos finaste Annelie. Jag hoppade över alkoholen och drack några lite coca cola istället. Konstigt nog kände jag mig ändå bakis när jag vaknade imorse?! Tänk vad lite stress kan skada hjärnan och kroppen, fy fasen!

Kom ändå igång bra efter en mysig frukost med familjen. Tittade på lite alternativ inför sommaren. Lutar starkt åt Vimmerby en vecka. Har mailat en tjej om ett hus nära Astrid Lindgrens parken så hoppas det finns ledig isf drar vi dit :) Blir självklart Töris massor också och annat smått & gott Men sommarens höjdpunkt blir då Vimmerby.

Våffellunch hos min ma&pa med familjen (är här nu). Pappa har hjälp mig lite med pluggandet. Som alltid ställer han upp. Delade med sig lite av hans tankar osv gällande några svenska texter.
Nu känns det som att bara kan bli bättre. Var på tok för mycket information om samtliga kurser förra veckan. Tog på krafterna! Nu är det bara att hitta ett bra sätt att lägga upp sina studier på. Ikväll skall jag börja skriva på första Svenska inlämningen som skall vara inlämnad på tisdag. Men också göra en liten mindre engelska uppgift. Den får min kära sambo ta och hjälpa mig med om det här skall bli något G i den kursen.

NU KAAAAAFFFFFFEEEEE!!!!!!!

lördag 24 mars 2012

Bowling

Idag har familjen bowlat i vårbygård. Premiär för Milton och grym var han! Skit bra att dem hade så att det fälldes upp staket för rännan när det var hans tur så att han fick ned lite käglor. Han fick säkert 4 strike. Pappan i familjen vann, grattis grattis. Eftersom att det var så pass jämt mellan mig och Milton sa vi att han kom tvåa hihi. Han blev tok glad :)

Blev plättlunch och fika hos mormor Raija (robins mormor). Perfekt att hon typ bor bredvid bowlinghallen :)
Lite nybilstittande blev det på väg hem på kindvalls (heter de så?). Hittade några passande bilar till oss. Först måste bara någon ge oss en fet kontantinsats haha.

Nu väntar tjejmiddag härnäst hos min fiiiina vän Annelie. Syns snart brudar!

Sovit

Ojoj vad trött jag var igår. Sjuk känsla. Blev en mysig kväll innan jag tokdecka. Vi åkte och tittade i leksaksaffären och fann en cykel till Elvira. Såg att sopbilen varit utanför oss så nu kan man gå ut och cykla :) Sen blev det ett restaurangbesök på kolgrillen i Tumba köpcentrum. Inte ofta man går så med barnen. Kanske inte de mest glamorösa haken men riktigt mysigt iaf. Barnen skötte sig alla tiders. Mina ögon började smått gå i kors och trötthetsillamående började tillta.
En sväng förbi Gulla Villan för att hyra film till Milton blev det efter en god middag. Kung fu panda 2 och en glass!!!
Efter endast 10 min av filmen somnade jag in tungt som sjutton. Vaknade upp vid ca 03 och gick då in till sängen.

Idag är en ny dag och jag mår bra :) Får se vad denna dag erbjuder!

fredag 23 mars 2012

DUMMA MAMMA!

Man kan ju lugnt säga att jag behöver sova då jag tog helt fel på datumet när Milton skulle på kalas :( Vi stod nyss vid dörren på väg ut då jag bara skulle titta igen på mailet på telefonen vilken tid kalaset var. Såg då att kalaset inte är förrän nästa fredag!!!!!! Tror ni Milton blev glad??? Stackars liten som har en sådan tokig/trött mamma just för tillfälligt.
Men tyckte ändå han tog det ganska bra. Ja så nu sitter han i sin pyjamas (sin kalas outfit) här i soffan och tittar på mitt absoluta favoritprogram genom tiderna, Björnes Magasin! Visste inte att det hade börjats visa igen. En glad överraskning i allt det eländiga.
Elvira ligger också här med både kudde och täcke, japp inte bara trött mamma utan även trötta barn idag.

Men middag då? Hur gör vi nu då?
Robin kommer snart så vi får väl gadda ihop oss då......
Milton pratar något om att hyra film och köpa glass. Låter som en bra idée.

Trevlig fredag då ;)

Tack bästa helg för att du är här!

Börjat med plugget nu, mina tre kurser. Det känns galet slitsamt. Hur skall jag klara av 10 veckor med plugg, heltids arbete och egen familj på de?!?!
Kanske är det bara första veckan som är tuff haha försöker intala mig det iaf ;)
Men mycket att ta in såhär i början.
Hjärnan var nära på att säga upp sig idag :/ Men tur det blev helg, väldigt passligt ;)

Blir super lugnt denna helg, som planerat. Visserligen tjejmiddag imorgon men utan alkohol för min del. Vägrar ligga med migrän som förra söndagen då jag tom spydde :( Vill orka leka med mina goaungar samt plugga massor på söndag!!!

Nu skall Milton på pyjamasparty och resten av familjen ut och äta. Orka laga mat!!!
Puss <3

fredag 16 mars 2012

Jippi.

Fredag kvällar är dem allra bästa! Man vet att man är ledig i två hela dagar :)
Trots sen dag så har den varit jätte bra. Eftersom vi bestämde hämtpizza till middag idag kunde jag sätta mig och bara leka med barnen istället för att börja laga middagen.
Blev russinleken. Elvira var grym hehe. Så lagom till att magarna var fulla med russin kom pappa hem med pizzan!
Mys i soffan framför tvn med popcorn, chips och barnkanalen.
Nu är Micke & Corris på besök, trevligt.

Imorgon blir det 2-årskalas för Nellie och söndag ska Milton på en kompis kalas.

Ha de bäst!

onsdag 14 mars 2012

Tröttmössa.

Höll mitt löfte om att ligga på kudden senast 21.30!
Somnade bredvid min lilla prins när jag nattade honom och gick sedan direkt in till min säng bredvid sessans säng för att nu sova ZzzZZZzzz
Hoppas jag känner mig utvilad imorgon....

Vardag.

En helt vanlig dag med jobb, hämta barn, laga mat, städa, äta mat, tvätta, bada barn, välling och snart sooova!

Robin är iväg med sin pappa på Mediamarket med vår 1 mån gamla dator som gått sönder :/ Är det ödet att jag ej skall plugga eller?? Är det meningen att jag ska behöva må skit och känna mig grymt stressad?? Jävla data, grrrr!!!!!
Men allt borde lösa sig i tid ändå :)

En kul grej är att Milton börjat visa intresse för tjejer hihi. Han har varit väldigt blygsam tidigare men nu så har det börjats skriva små kärlekslappar med hjärtan på och grejer <3
Roligt att höra honom prata om tjejerna :)

Har planerat att ligga på kudden absolut senast 21.30 idag. Hmm får se hur de går :/
Puss hej!

tisdag 13 mars 2012

Plugg.

Sjukt stressad.
Datan har pajat.
Böckerna har ej kommit.
Drömmer redan mardrömmar.
Hur fan ska detta gå?

söndag 11 mars 2012

Pyssel.

Två st kaniner och en hemlig låda med skatter i har Milton tillverkat idag ;)

Just nu kom det spontant en kompis över till Milton. Nu har jag tre galna barn här inne som jagas och svärdas hehe. Tänkte nog ta oss ut nu innan solen försvinner.

Hörs da!

Love <3

Mina hjärtan!!!

Rätt låt.

Hade en jätte trevlig kväll igår hemma hos Sandra med tjejerna. Tack alla :)
Rätt låt vann också!!!! Go Loreen, hon kammar hem segern i Azerbajdzjan sen också såklart. Bäst bäst bääääst!

Robin är och hälsar på sin sjuka farmor på sjukhuset idag i Eskilstuna så jag och barnen har roat oss med att pyssla. ALLT från skåpen fram. Milton som är en riktig samlare hade mkt på lager så som tusen glasspinnar, toarullar, äggkartonger, kapsyler, lock, stenar m.m. Han har grym fantasi min son. Jag gjorde en påskkyckling (rätt tråkig) så Milton tog över den och gjorde den sååå mkt bättre!
Elvira försökte lite med pärlplattor, målade lite och klippte ut lite hellokitty bilder.

Nu har det varit lunch och rensning av spel/film skåpet. Värsta röran var det. Nu ligger alla filmer/tvspel i sina fodral och snyggt inställt tex dem filmer som har 1,2 o 3 står bredvid varandra osv. Vanliga spel i sin ordning och alla pussel är kompletta :)
Nu hittar barnen det dem vill ha!!!

Efter 2 söndagar ledigt är det idag dags för plask&lek igen ikväll för Milton. Han är inte direkt jätte sugen men det ändras nog när vi väl är där.

Nu filmpause. Blir "dumma mej". Puss!

lördag 10 mars 2012

Bakis????

Känner mig grymt bakis trotts endast vatten och hemmakväll igår, sjukt. Tror det kan bero på kvinnlig vecka men fan jobbigt asså. Hur blir det då imorgon då jag SKA dricka vin ikväll. Kommer jag typ vara döende då? Återstår att se.

Har rensat hemma idag med barnens leksaker. Herrejösses vad låderna va fulla med skit. Men nu är det iaf fixat :)

Dags att rycka upp sig för en handling måste göras på Willys....

See ya!

fredag 9 mars 2012

Happy!!!

Fredag och kort dag på jobbet, otroligt härligt. Att veta att klockan ej ringer imorgonbitti gör mig lycklig ;) Visst barnen vaknar ju såklart rätt tidigt fast inte 05.30 som min klocka alltid står på. Ja sen kan man ju bara njuta lääääänge vid frukostbordet och bara må bra helt enkelt!

Mellon imorn då. Loreen hoppas jag vinner. Blir fan riktigt arg annars!!!!!! Ranelid kan mer än gärna få komma sist, tack. Blir häng hos Sandra med vin och utan min familj. Tjejerna o Edward.

Nu blir det myyyyyys <3

torsdag 8 mars 2012

Torsdag.

Trots lång dag på jobbet dvs ännu längre dag för barnen mina på dagis så hämtade jag hem dem gladare än någonsin :)
Kanske känner dem av att det är fredag imorgon denna vecka hehe.
Blev ju inte sämre med att jag berättade att det blev ugnspannkaka till middag. Underbart! Inte varje dag det ser ut så här när man kommer hem en sen kväll.

Nu börjar det närma sig med mina kurser jag skall läsa. Fullt upp med att leta efter böcker osv. Hoppas allt faller på plats när allt kommit igång för just nu känns allt dö krångligt!!! Skolor och prov hit o dit, gaaah!!!!

Puss.........

söndag 4 mars 2012

Lördagen.

Underbar fin lördag tillsammans med goda vänner och deras guldklimpar ;)
Elvira fick massa fint som: jacka, skor, muggar, coolaste kläderna, mysigaste hellokitty filten, böcker, tiara, silvermikrofon och hårspännen.
Hon tackar så hemskt mycket!

Inte bara kalas utan blev även tjejkväll med tacos & vin framför Mellon. Själv hejade jag på Timotej och shanbanan men båda åkte ju ut tråkigt nog :(
Men i finalen kommer jag självklart rösta på Loreen!!!!!!

Imorgon blir det mera kalas....
Imorgon fyller hon även på riktigt min sessa. Två hela år!!!! Galet ju!!!!
Puss hej.

Kalas!

Igår var det kalas för Elvira med alla vänner.
Tack alla finisar <3

lördag 3 mars 2012

Snart....

Herrejösses vad tiden ska fort när man vill att den ska gå sakta.
Elviras kalas är ju idag, kl 14 och är låååångt ifrån klar med allt. Är mitt i storstädningen men nattar just nu en mega trött tjej. Hoppas hon sover länge annars vet jag en som inte blir rolig att ha att göra med!
Karl min är ju i Borgafjäll med grabbarna så jag är ensamstående över helgen eller ja har varit sen i onsdagskväll. Så allt blir ju lixom lite mera omständligt när man är van att få lite hjälp men visst det går toppen iaf ;)

Nu ser jag att lilltösen sover så dags att fortsätta ösa på då.......

fredag 2 mars 2012

Läckert

Milton & Cornelia gick lös på dekorationen på muffinsarna ;) Kommer knastra fiiiint i tänderna hehe.
Men det är ju tjusigt iaf!

Snor.

Självklart skulle ju jag bli förkyld nu också när Elvira börjar bli bra. Inte vad planerna va! Fattar inte då varför jag ska hålla på och baka? Blir arg på mig själv. Nu är jag död efter dagen. Blir att knapra Ipren resten av kvällen.

Sällis får vi ikväll av Annelie o Corris. Trevligt att se lite folk :)
Pizzakit och fredagsmyyyys!!!!!

På bilderna kan vi se en liten flicka på snart 2 år som älskar att byta kläder. Första vändan för att lämna brorsan på dagis blev det nya rosa vårjackan + uggs. Andra vändan (hämtning) blev det tydligen vinterkängorna + vinterjackan hehe.
Hon byter även alla andra klädesplagg flera gånger om här hemma under en dag. Tex strumpor kan hon hämta nya från lådan typ 10 ggr, orka?!?!

Imorn smäller det iaf: Kalas + tjejkväll ;)
Längtar!!!



torsdag 1 mars 2012

Förhandsvisning ;)

Bakat lite nu på kvällen. Barnen fick vara med och dekorera. Var jätte skoj!
Nu längtar vi tills på lördag och helt friska tänkte vi vara också :)

KAN SJÄLV!

Elvira kan allt själv ;)
I badet ville hon hålla duschslanger själv och tvätta sig. På magen, på håret, på bena och lite på baddockan.
Efter ett tag tittade hon på mig frågande med slangen i högsta hugg: Mamma åsså??
Haha där fick jag rycka in så inte hela badrummet blev ett badhus :)
Klar, säger hon tillslut och sen "däda" (städa). Ner med att badleksaker i dockans lilla balja och upp på tork.

Precis alla kläder tog hon på sig själv. Extremt imponerad!!! Ja trosor skulle hon också ha. Tom strumporna har hon nu lärt sig. Milton var väl typ 5 år haha. Riktigt envis. Man får knappt hjälpa henne.

Grattis till henne idag. Det är ju Elviranamnsdag <3

HOPPAS!

Elvira vaknade feberfri!!! Hoppas det håller i sig nu bara. Men absolut att hon är på bättringsvägen så det verkar just nu iaf som att kalaset kan hållas på lördag :)
Milton ville till dagis idag så idag är det bara jag och Viris hemma. Vad ska vi hitta på då?? Jo Elvira får väl ff vila så mkt som det bara går och jag måste tråkigt nog städa. Om tiden räcker till blir det även mera bakning.
Dags för Elvira att sova lite och dags för mig att dricka lite kaffe ;)