torsdag 31 maj 2012

Pippilotta

Fortfarande sjuk med feber o shit, buuhuuu :( Sovit typ halva dagen! Känner mig faktiskt en aning kryare nu på kvällen, det ser ljust ut inför helgen.

Idag har dottern min haft sina två pippitoffsar i året HELA DAGEN! Sen kl 07 imorse lixom. Hon avskyr ju grejer i håret nämligen men idag insåg hon kanske själv att det passade med pippilinnet hon hade på sig haha ;) Kul iaf. Även det lilla rosa spännet satt kvar i håret kl 16 när jag hämtade.

Imorgon fredag och det innebär fredagsmyyyys med glass, chips och film har jag nu bestämt!!!!!

Puss o hej <3

onsdag 30 maj 2012

Ett tag sen sist

Tappat blogglusten som ni märker. Men nu lägger jag iaf upp lite bilder från helgen då vi var ute på stan o kalasade ;) Jag blir nämligen 28 år på lördag. HJÄLP!!?? Gammeltanten haha!
Kul hade vi (jag o vännerna) o Sverige vann Eurovision dessutom, gryyymt!

En mysig morsdag blev det också.blev tyvärr sjuk på kvällen o har fortfarande feber :(

En kul nyhet är iaf att jag blivit godkänd i alla mina kurser. VG i svenska C o Religion och G i engB. Sjuk stolt och imponerad av mig själv!!!! JAG KAN ;)

söndag 13 maj 2012

Helg igen

Träffat Wilmabebis, röjt på lekslottet, haft lördagsmys med massor av kuliga vänner, Milton har idag (söndag) lekt med en kompis hela dagen, Elvira har varit med Molly och jag pluggat.

Imorgon är det nationellt prov i engelskan hela dagen lång. Tror dock det kommer gå skit men men ska göra mitt yttersta självklart!
Sista uppgiften i religionen är gjord och det återstår nu bara en STOR uppgift kvar i svenskan sen klar med dessa 3 kurser. Har 1 sommarkurs på 5 veckor sen SEMESTER! Får se sen vilka kurser jag kommer in på till hösten. Har sökt en hel del roliga och spännande grejer :)

måndag 7 maj 2012

Helgen

Haft en fin fin helg med familjen, vänner, vin och plugg.
Har en grymt tuff vecka framför mig nu bara. Heja heja mej......

tisdag 1 maj 2012

Vår

Underbar dag <3