måndag 25 juni 2012

Regn

Gråare sommar får man leta efter! Regn hela jäkla dagen :(
Var är de stekheta stranddagarna?!?!
Har verkligen inte lust att hoppa omkring med gummistövlar hela semestern, nu räcker det!


söndag 24 juni 2012

Hemgång :(

Haft underbara dagar här i Töris like always! Idag ska vi åka hem, blä. Men vi kommer tillbaka om mindre än 2 veckor igen :) Endast 5 arbetsdagar kvar sen åker vi till Vimmerby sen hit till Töris <3

Just nu spöregnar det, suck. Lite jobbigt då vi behöver springa väldigt mkt in & ut för massa fix inför hemgång. Hoppas det lättar lite snart. :/

torsdag 21 juni 2012

Fluga

Milton är så snäll som smäller alla fluger. Elvira är livrädd och gråter som bara den så fort hon ser en fluga OCH myra! Detta blir en tuff sommar haha.
Hon sitter på helspänn här i sängen framför Lotta på bråkmakargatan, vägrar ligga ned, bara sitta upp och tittar sig omkring. Lilla pluttan då :(

Grillning

Snart middag. Kycklingen ligger på nya grillen och barnen leker.
Jag har fått i mig en jäger och vågar följa sonen på dass ;)

SOMMAR

Första bikinidagen denna sommar. Som jag har längtat.
Underbart att vara i Töreboda. Alla mår bra :)

söndag 17 juni 2012

Titta titta vad jag fick göra!

Två flätor på min sessa fick jag göra för första gången i helgen! Jag ska väl erkänna att en fin liten muta med choklad kanske gjorde susen hehe ;) Fin blev hon ju <3

onsdag 13 juni 2012

Torekällberget

Haft en kanon bra dag på jobbet med alla barn och kollegor från avdelningen på Torekällberget idag! Riktigt lyckat :) Så kul att se så många glada barn på samma gång hihi.

Idag satt Elvira som klistrad med sånna där ploppar man trycker fast i en plstbräda typ (fattar ni). Ja annars ser ni ju på bilden ;)
Köpte de till Milton för många år sedan eftersom jag vet att jag bara äääälskade att pyssla med det när jag var liten. Men Milton har aldrig gillat det, men nu där emot Elvira!

Nu blir det någon form av stark värktablett för ryggen sen hoppas jag på en fet massage av älsklingen, ja eller han har ju faktiskt redan erbjudit sig då han vet att jag har sååå ont :( Mest ont på nätterna/morgonen sen lättar det upp en aning under dagen. Typ gravidvärk :/ Ja i bäckenet och nedåt. Det strålar, ilar och det lixom gör så förbannat ont! Denna morgon har hemsk, nästan så att tårarna kom men vipps så runt 11 tiden var det toppen. Men nu på kvällen känner jag värk igen. Det värsta är att jag typ lätt mig leva med det. Gick till läkaren i vintras men sen har jag inte gjort mkt mer. Värken har blivit en del av min vardag och har trix som hjälper mig haha, stört jag vet! Hoppas det blir bättre på semestern iaf.

Puss <3

måndag 11 juni 2012

Tack

En toppen helg! Tack syster för att vi fick vara barn/husvakt ;) Helt underbart har det varit!

Igår var jag och Denize och hälsade på hemma hos min kollega Jessica + familj på fika och lite mys med hennes goa bebis! Elvira lekte med hennes Elly som är lika gammal, gick jätte bra tycker jag.
På kvällen blev det söndagsmiddag med mollys familj :)

Nu är det ny vecka igen och en dag närmare semestern :)

fredag 8 juni 2012

Bubbel

Kl 21.15 satte sig grabbarna i poolen för att bubbla lite. Där sitter de fortfarande. Tror de är 37 grader så varmt har dem. Elvira badade också! Gäller att utnyttja allt som går på semestern ;) Robin hittade kall öl i kylen och jag hittade vin! Finns bubbel också men det tar vi imorgon då man är lite piggare!
Sjukt att Elvira fortfarande är vaken... nu tittar hon på tjorven & skrållan i soffan. Snart dunar hon in.
Ska bädda upp till grabbarna nu medan de badar så de kan krypa ner under täcket sen.
Å så mys vi har <3

Love

Bästa fredagen på länge! Underbar dag på jobbet i fina vädret. Grymt kul med barnen och allt bara flöt på. Då mår jag bra :)

Passar nu systers hus i Tumba över helgen. Barnen har hoppat studsmatta, spelat fotboll, cyklat och nu leker de inne med alla tusen grejer som finns här. Med andra ord är alla mer än nöjda med allt. Systers söner är 11 och 14 så dem leker med Milton & Elvira så jag och sambon har typ semester <3

Snart efterrätt: glass, jordgubbar, chokladpudding med grädde. Haha yes vi kör all in idag med ;)

torsdag 7 juni 2012

Bebis

Idag kom min fina kollega förbi med sin dryga 1 veckas bebis, lilla Emilia :) Så söt o go, alla ville snusa på den underbara lilla flicka (även på mamma Jessica hehe).
Så kul att se henne igen. Underbart med fint besök sådär på rasten, det gör ju dagen mera värdefull ;)

Imorgon är det världens bästa dag... fredag...
Dessutom blir vi med hus under helgen + 2 kids till. Hoppas ju självklart på sol men tror inte det blir det men men kanske en middag på altan iaf om vädret inte är allt för jävulskt!
Vill ju bubbla utepool också ;)

Ok några situps på pizzan då!!

onsdag 6 juni 2012

6:e juni

Idag har vi som sagt hjälpt gammelfarfar med vedsågning ute i Strängnäs. Milton var bäst på att stapla all ved. Svärmor och jag fixade lunch och fikat. Helt enkelt den tradtionella fördelningen.

Sen middag blev det sen hemma som bestod av ugnspannkaka! De bästa som finns :)
Innan middagen fortsatte vi med Astrid Lindgren temat, denna gång ett avsnitt från Madicken och även de tyckte barnen om. Ja känns kanske som de borde sett lite Astrids när vi ändå ska till den världen ;) De får nog en bättre känsla då?! Ganska självklart för vem åker dit utan att ha sett något från Astrid? Milton är mest bekant med Karlsson på taket, Pippi, Lotta på bråkmakargatan och Bröderna Lejonhjärta.

Längtar så till semestern, men vem gör inte det hehe.

Godnatt alla <3

Bullerbyn

Nu kör vi all in med Astrid Lindgrens filmer inför vår vistelse i Vimmerby i sommar. Just nu visas Bullerbyn på datorn och barnen sitter klistrade, kul! Ja faktiskt mest Elvira, ja hon är inte jätte road av tecknat så Pippi, Lotta och massa annat har varit mkt mer intressant (precis som sin mamma var som liten).

Nu åker vi till Strängnäs och hälsar på Robins farfar.
Hejdå!

Busunge

Ja vem tror ni varit i farten igen?!?!
Rätt svar: Monster Elvira!
Oboy i smöret, mhm fort gick det så var hela muggen tömd :/

tisdag 5 juni 2012

Nationaldagen

Känns bra med en ledig dag mitt i veckan som imorgon, lovely!! Tack nationaldagen ;)
Milton har gått vara hemma idag med Robin eftersom febern vägrar gr med sig :/ Elvira har varit iväg på utflykt hon.
Själv passade jag på att jobba över då farmor & farfar hämtade hem Elvira. Hade lixom ingen stress hem, när händer de??? Satt och fixade massor framför datorn o så. Fått lite gjort nu och det känns otroligt bra.

Ikväll är det absolut sista Despret hausewifes avsnittet ever :( Känns skit sorgligt verkligen, kommer fan gråta haha. Får trösta mig med lite toblerone ;)

Puss <3

måndag 4 juni 2012

Måndag, bara måndag

Skönt att vara tillbaka på jobbet idag efter ca 1 vecka hemma med feber. Äntligen lite action hehe. Dagen gick jätte fort verkligen.

Imorgon ska min trötta tjej på utflykt med sin avdelning. Hihi mysigt för de små att få göra något utanför dagis lixom. De ska äta lunch borta också. En banan o festis får hon med sig i sin pippiryggsäck, ja mer orkar hon nog inte bära ;) Mest bara för en skojig grej de kan få ha med sig eget, självklart har fröknarna frukt till de barn utan ryggsäck också ;)

Kan förresten andas ut nu helt med det jobbiga jag hade ångest över! Nu kör jag vidare och allt kan bara bli sååå bra!!!

Nu ska jag börja natta barnen. Börjar tidigt imorgon så lika bra att börja nu så att de får sova måååånga timmar och vara mycket piggare än sin dumma mamma som går och lägger sig alldeles för sent om kvällarna :/ Ska bli bättring på de nu när Big brother har slutat haha.

Puss & kram

söndag 3 juni 2012

Härliga regn

Miltons tur med feber nu. Det började igår. Imorgon får han vila hemma hos farmor så både mamman o pappan kan få gå och jobba. Vilket lyx va?! Elvira får självklart roa sig på dagis :)

Idag kom jag ut en sväng med Annelie o Corris. Handlade en lång regnjacka. Ganska bra när man hittar en som kostat 1500 och nu nedsatt till 200 spänn!! Så de får duga helt enkelt hehe.

La familia har myst hemma idag med god fika från igår (prinsesstårta), tittat på film, lekt och städat o gjort fint.

Jag hoppas att jag imorgon kan få slappna av från vissa saker. Orkar inte lägga ner mer energi nu på tråkigheter!
Snart är det nära iaf.....

BB finalen idag ju ;) Är ju torsk på de så måste se!!!! Heja Hanna J :)

lördag 2 juni 2012

Födelsedag

Nu är jag 28 år men känner mig mer som 25 ;)
Haft en super dag!
Älsklingen köpte en bil till mig (ja han står ju på lånet hehe). En jätte fin Ford focus 2010 års modell. Nöjd som fan. Blir en bra sommar i denna. Milton är nöjd då det finns AC i den haha.

Ätit tacos o massa tårta med de bästa (familjen, systrarna + familjer o ma&pa).
Dags att luta sig tillbaka o sluta mina trötta ögon......

Puss <3

fredag 1 juni 2012

Bortblåst

Var tog solen vägen som stekte på bra förra helgen?! Tur vi brudar var ute förra helgen o firade mig, vi hade det riktigt stek :)
Nu öser ju regnet ned för fan o det är min födelsedag imorgon! Men egentligen vad gör de när min nya bil kommer hem till mig då ;)