måndag 26 oktober 2009

Helgen.

I lördags var det party på Garbos i Sundbyberg för bästis som fyllde 25 år. Det var riktigt skoj. Jag var pigg länge. Åkte inte hem förrän efter 1 någongång. Dansade till och med lite granna.
Blev så glad av alla fina komplimanger jag fick under kvällen. Hur fin jag var i magen osv. Sådant värmer i dessa tider då man tycker man endast ser fet och äcklig ut. Alla är så snälla som säger så fina saker om mig och lilla sessan i magen. Blev otroligt glad. Tack alla underbara vänner som vet precis vad man vill höra ;)

Milton har blivit sjuk. Snorig och feber. Han blir en riktig liten chipp när han är sjuk. Gnälligare än en bebis. Han vaknade upp och var jätte ledsen för att han inte hittade sin studsboll som han fick av mormor & morfar igår. Nu 2 timmar senare efter frukost och lite bolibompa är han ganska glad. Blir mycket vila idag för oss båda två. Får se om det blir en tripp till affären senare eller om det helt enkelt får vänta tills imorgon då han är lite piggare och friskare. Går nog inte ut idag alls.
Dags för lite pyssel. Puss hej.

Inga kommentarer: