måndag 17 oktober 2011

Konstig dag.

Tog fel på tiden till Miltons logoped idag. Har ALLTID gått måndagar men just denna vecka var det bytt till tisdag tydligen fick jag reda på när jag redan gått från jobbet, hämtat Milton och åkt in till söder haha.

Hämtade Elviris från dagis och iväg till affären för att handla middagsgrejer.
Eftersom jag ändå var hemma tidigare än vanligt ville jag hinna med så mkt som möjligt. Satte på en tvätt, drog igång diskmaskinen, satte på ugnen och började steka köttfärsen till makaronilådan och till sist skulle Milton få se på film när ALLT BARA DOG!
Jaha strömavbrott tänkte jag. Halvfärdigt mat på spisen och ett kolmörkt hem :/

Tände ljus och spelade lite spel och fixade lite i Miltons rum när jag sen märkte att det faktiskt lyste i husen runt omkring oss(?!) Ringde jouren...
Tydligen var det någon säkring som gått nere i källaren till vår lägenhet men även proppen till spisen var kokhet så den kan vi ej använda nu tills jaaa vi vet vad som händer. Robin skall ringa föreningen imorgon och höra om vad den ska göra med elen överallt. Gamla hus vi bor i nämligen.

Blev iaf mackor till middag och massa kiss i badrummet haha. Nä men Elvira fick ju självklart för sig att vara duktig just idag att kissa på pottan i mörkret och hälften kom utanför. Det märkte jag sen när strömmen kom igång 3 timmar senare ;)
Duktig flicka ändå!

Puss!

1 kommentar:

Rut-Knut-Tjut sa...

Det är konstigt hur ställd man blir utan ström. Jag vet en gång nu i somras då vi hade strömavbrott. Jag blir som en virrig höna utan anledning. Då var det ju dessutom ljust ute.

Ha en fin tisdag. Glöm inte logoped besöket ;)

Kram