måndag 28 juli 2008

Helgen.

Fredagskvällen blev hos med tillsammans med Madde, Emma, Fia och Milton. Gamla avsnitt av Paradise Hotel och lite skipbo är aldrig fel. När Milton vaknade gallskrikande kl 00.00 åkte vi hem.

Lördag:
Upp vid ottan, packa, duschade och gav mig iväg för att hämta upp Annelie hos hennes päron. Barnen somnade i bilen på väg till Annelie så vi passade på att slänga i oss lite lunch medans dom sov. Sen när Robin, Jessika och Benny kvicknat till efter gårdagen ringde dom och vi bestämde möte på Farsta stand. Det blev lunch till barnen sen packa sig in i bilen igen. När vi väl kommit fram, packa ut barn, vagnar, kylväska, leksaker, tunga väskor m.m. ringer dom och säger att grabbarna inte kommer utan endast Jessika. VA F_____N!!! Vi hade tänkt oss lite avlasting för lite sol och bad utan barn men näää vi fick göra det bästa utav situationen och knata ner 100 mil på standen och lägga oss. På vägen hem stannade vi till för att inhandla all mat vi skulle ha till kvällen. Väl hemma på Hölö så var stora poolen uppfylld, julgranen och jultomten framme öööö grabbar!! Tydligen skulle det vara jultema kvällen i ära haha.
Kvällen blev lugn. Lite fotboll tills Cornelias boll gick sönder sen käk och jag och Annelie spelade lite skipbo tills vi blev trötta och gick och la oss.

Söndag:
Vi bojkottade Skansen stenhårt beroende på det varma vädret. Vi bestämde oss för Skansundet efter många om och men. Packade in oss i 2 bilar och körde ända fram till Annelies mormor & morfar som bor där mitt på standen. Fan va skönt att slippa konka och släpa på massa grejer i värmen. Mycket folk var det. Robin träffade hela sitt gäng från Tuna och jag träffade på syster Annette med familj. Innan vi begav oss hemmåt grillade vi korv med bröd.
Kom hem, duschade och åkte snabbt igen till syster Annette på grillning tillammans mamma, pappa och min andra syster.
Kom hem vid halv elva. La oss för att sova på en gång.

Idag:
Lämnade Milton på dagis, solat, duschat.... ska strax bege mig till jobbet. 12-15.30.

Inga kommentarer: