fredag 11 juli 2008

Semester.

Då har man varit på semester i Töreboda 1 vecka. Kom hem i onsdags. Har haft det kanon bortsätt från 3 ösregninga dagar med blix och dunder. Syster Camilla + familj kom ner 2 nätter. Tog oss då iväg rakt i regnet till "Riddarbyn". När mina händer domnat bort i det kalla regnet tog vi och åkte till en varm restaurang för att få i oss lite mat.
Robin och jag brukar alltid säga att det är så bra att åka till Töreboda för man gör inte av med några pengar. Not this time... Pga dålig väder så blev det en hel del shopping runt omkring bla Mariefred, Skövde och Hjo. Kläder, skor, jacka, liten resväska till Milton (blir handbagaget till Kreta), presenter, mat, öl m.m. Ja det var nog några tusen lappar som bara flög iväg kan man säga. Men man måste unna sig lite ibland också :)

Jobbade igår hela dagen. Det tog på krafterna efter att varit ledig ett tag nu. Men det gick. Idag är det kortare dag. 15-20. Blir en lugn fredagkväll iaf. Imorgon blir det mys med Emma pemma. Tänkte laga mat och hyra film. Vi funderar på "ARN".
Nästa helg blir det Töraboda med lilla gänget. Jejja, Benny och Madde gör oss sällskap då. Blir förhoppningsvis lite party på fredagkvällen då och såklart vill vi ha fiiiiiiiiint väder.

Nopp nu måste jag fixa till mig för att sen äta lite lunch och sen dra till jobbet. PUSS!

Inga kommentarer: