onsdag 30 juli 2008

Svala sovrum är bäst

Jag och Milton sov hos Madde igår natt. Gud så underbart det var. Så svalt i sovrummet när man skulle sova. Så pass svalt att man huttrade lite och drog till sig täcket. Lite annat än hemma hos oss. Där rinner man bort på nätterna. Spelar ingen roll om man har öppet fönster och ligger naken det är precis lika varmt för det. Ända skilnaden är att man hör dessa jävla trimmade mopeder ett snäppt högre än om man skulle ha stängt fönster.

Jessika och Sandra kom över på kvällen med film, chips och dipp. En romantiskt komedi som var väldigt rolig. Somnade klockan 12 som en liten prinsessa. Madde därimot sov tydligen inte alls bra. Hon drömde om råttor och då precis började Milton pilla henne i håret så hon flyger upp och får ta ett djupt andetag. Stackars tjej va.

Tisdagen blev lång. En liten stund på Maddes uteplats på morgonen med dricka och lite fotboll blev det. Men innan frukosten tittade vi på "Sunes sommar". Rudolf är för rolig han. Efter ett tag fick vi nog och ville sitta i lite bekvämare utemöbler i skuggan. Vi ringde Jessika som just nu bor hos hennes päron. Gick ner till Tumba C för ett panikinköp av nya solbrillor på H&M efter att jag råkat bryta sönder mina förra. Letade också efter en liten badbassäng på leksaksaffären men det fanns endast stora dyra kvar. Ica var näst på tur. Handlade lite dricka och en stor klump vattenmelon. Till sist gick vi till In & Finn och köpte 2 st vatten pistoler för 20 kr. Tungt som sjutton gick vi till bilen och åkte till Jessika.

Korsord, iskaffe, krig med vatten pistolerna, promenad för att söva Milton, sola, somna på solstol, trösta klantig Milton 100 ggr som bara slog sig hela dagen, handla mat inför grillningen, skrubba potatis, åt jätte god mat, åt kladdkaka, satt ute till kl 23, åkte hem, sov.

På kvällen grillad vi kyckling som blir så gott. Saftigt och helt perfekt. Det blev jag+Robin, Jessika+Benny, Fia+Håkan, Madde & Milton. Sandra kom sent på kvällen efter jobbet. Håkan och Benny drog på fest men vi satt kvar och pratade olyckor med bil, flygplan, klämda fingrar, hoppa framför tåg, att fastna i maskiner m.m. Trevligt va!? Det satt en tvesjärt på mitt glas när jag skulle dricka, jag kände den på läppen. Fy tusan så äckligt. Vi eldade upp den i ett ljus som straff haha. Kl 23 fick vi nog och for hemåt för att sova.

Vet inte vad som händer idag! Vi får väl se....

Inga kommentarer: