onsdag 24 juni 2009

Onsdag.

Jag brukar bli så fruktansvärt glad när solen äntligen tittar fram och man kan ligga och pressa sig chokladbrun, men tyvärr inte idag. Milton och jag tog vårt pick och pack och åkte hem till Emma för lite picknick på gräsmattan. Milton var glad och nöjd med att springa naken och leka med vatten. Jag och Emma satt mest och led. Hade velat dyka i en fet pool och bara ligga där tills solen gått ned. Efter ca 1½ timma ute på soldeck begav vi oss in. Milton somnade inne i svala sovrummet (nästan jag med). Medans lillskrutt sov drack vi 10 koppar kaffe INNE. Försökte ta oss ut ett par gånger men blev att vi snabbt gick in igen.

Kvällen:
Killarna hade svidit ihop bästa planerna. Bästis + man, Emma + man, Jag + man + barn packade ihop oss och åkte till gömman (ett badställe i Tullinge på klippor). Det blev ett första dopp för det här året minsan. Faktiskt jäkligt skönt, ja iaf andra gånger när jag mer badade lite. Vi grillade korv och bara nöjt av solen som inte var lika stark som på dagen. Milton hade tokmysigt. Han bara älskar att få hänga ihop med alla grabbarna som på sin tur älskar att få leka med honom. Han mår som toppen bäst när alla bara busar galet mycket med honom. Tack alla underbara "extra pappor", ni är guld värda.

Väl hemma hinner alltid klockan bli bara för mycket, ja för Miltons del iaf. Det ska lekas, nattfixas (allt vad det hör till), leka lite till innan han till slut lyssnar och lägger sig i sängen för lite bokläsning. Han har ännu inte somnat och klockan är över tio. Jaja vad ska man göra. Det är sommar, sol och ständigt skojiga saker som bara måste göras såklart. Kan inte sitta hemma och glo bara för att en unge ska komma isäng kl 8.

Imorgon ska det jobbas. Haft långledig nu sen innan midsommar så det är klart det kommer att kännas lite att behöva sätta sig på tåget imorgonbitti för att åka in och jobba till kvällen. Men sen blir det 3 dagars ledighet igen. Lyxigt va?! Blir nog liv och röj imorn kväll då kusin Abbe kommer och sover hos oss. Dem där 2 grabbarna är extrema tillsamman but I Love them soooo......

Inga kommentarer: