söndag 12 februari 2012

NY!

Igår blev det en ny dator :) Behövdes en liten uppdatering nu tills man börjar plugga. Den gamla var ej så pålitlig längre.
Är inte exakt den på bilden. Vi har en större modell med siffror på sidan o så.

Igår var en fullspäckad dag. Det blev fotbollsträning för Milton. Kusin Vide kom under hans träning och följde sedan med oss för att sova hos oss. Det blev klippning för Milton sen. Han blev jätte nöjd. Sen fick minimostret vara hemma hos farmor&farfar då vi andra åkte till Toys r us för att shoppa leksak till Milton (för hans stamfria prat som ingår i hans behandling) sen vidare till Mediamarket för datashopping. Ja lunch på donken blev det också.
Kvällen spenderades med Mollys familj hemma hos oss. Hemmagjord pizza och Mello. Kusinerna lekte instängda på hans rum all night long och Elvira & Molly lekte dem med tillsammans.

Idag har vi också varit effektiva. Varit ute i backen med barnen i solen. Underbart väder som ni alla säkert vet. Plusgrader och sol det gillar mamman här i familjen :)
Tvättat, städat och rensat. Nu bär det snart av till plask&lek för Miltons del....
Japp så såg våran helg ut.

Puss o kram.

1 kommentar:

Bloggminglet 2012 sa...

Hej! Vet inte om du känner till det stora Bloggminglet som kommer att vara den 28:e april i Sthlm? Det är för alla föräldrabloggare och alla har chans att komma, läs gärna mer på vår hemsida! Hoppas vi ses :-)