lördag 25 juli 2009

Väntan...

Konstigt nog ingen som helst resfeber ännu. Mysko, brukar ha det ca 3 dagar innan annars. Känns bara så otroligt skönt att veta att man sitter på flygplaner om mindre än 5 timmar på väg till sol och värme till max.
Hela familjen är nu färdiga med påklädning och packning. Ska bege oss till pizzan och äta ordentlig lunch innan syster kommer och hämtar oss för att skjutsa oss till Arlanda.

Igår var en trevlig kväll hemma hos Annelie och Micke. Milton och Cornelia leker Alltid så bra tillsammansfastän det är lite ålderskillnad. Världens sötaste ungar hihi.
Det blev grillning och rockband för hela slanten. För dem som inte körde blev det även alkohol och det gjorde nog rockbandet ännu roligare iaf för Jessika haha. Vilken skrattnoja hon fick på slutet då, sabbade nästan för alla.

Okej lite känslig måste jag nog vara i detta inlägg ändå. Inte för att det kommer hända något men iaf så älskar jag er alla mina underbara vänner grymt mycket. Har aldrig varit flygrädd men liiiite liiiite nojigt kan det vara när man lyfter precis men sen är det lugnt.
Puss på er!

Inga kommentarer: