onsdag 22 juni 2011

..........

Onsdag 22/6, jaha och vad händer?? Inte är det sommar utanför fönstret heller, stor suck!!
Imorgon fyller älskling 27 år. Förra året låg vi på stranden och stekte på hans dag. Inte blir det så i år kan jag tro. Men man kanske se det så att det blir en sen sommar. Passar då vi ska till Öland vecka 30. Då har vi nämligen beställt sol hela veckan ;)

Inatt har vi alla sovit kalasbra! Fick tips av syster att ställa in tvättstället med den fuktiga tvätten på i Miltons rum pga hans hosta. Tydligen är fukt bra då man tex har krupp och astma. Nu har ju inte Milton något av det men en jävligt jobbig hosta stackarn. Vet ej om det var tvätten eller om det var godishostmedicinen (Quilla Simplex)?? Hostfri var han iaf :)

Bättre sent än aldrig... ikväll ska min pappa beställa ny bilbarnstol till Elvira. Hoppas den dyker upp innan semestern också så att hon kan få sitta bekvämt. Nu sitter hon som en ihoptryckt gris (hur de nu ser ut?). Känns inte säkert heller med den stol vi har nu. Den är för liten för stora tjejen.

Kaffe, dusch och fix! Puss&kram.


1 kommentar:

Anonym sa...

hej

börjat behandla båda mina barn med thuja... Hur har det gått för er? Nu är vi inne på dag 4 och de ser lite torrare ut men inte alla utan bara vissa. Hur långt tid tog det för er förrän de försvann? maila gärna på lamijaa@hotmail.com