torsdag 21 augusti 2008

SNOR.

Vilken lättnad, vilken befrielse säger jag bara. Halsontet har gått bort och är endast snorig i näsan nu. Mår så mycket bättre, mycket piggare och har definitivt mer ork idag än vad jag hade igår. Milton är också bättre men även från hans näsa rinner det snor då och då.

04.00.
SKRIIIIK SKRIIIIK
Milton vaknade och drömde säkert världens otäckaste dröm eller nått. Han gick ut från sovrummet och tände upp alla lamporna.
Ååå nej inte en till hemsk, lång och jobbigt natt, tänkte jag
Men han lugnade ned sig hyffsat fort. Efter bara ca 15 min kanske. En vällingflaska i soffan sen var det lugnt igen. Dessutom fick jag sovmorgon. 08.45 vaknade han sen på morgonon. Då var man utvilad, glad och mycket friskare.

Nu har jag städat och förberett inför packningen. Tagit fram det mesta, tvättat och städat lägenheten. Milton sitter just nu i soffan med sin 10 kronors bil från Sabis och leker. Han vägrar nämligen att sova middag. Får väl göra ett nytt försök kanske runt ett tiden då.

Pippi pyamasen har han bott i nu. Han har haft på sig den hela natten, hela dagen och det blir väl förmodligen hela nästa natt också. Ja inte imorgon för då ska han till dagis och någon varm pyamas tar vi inte med oss till Grekland inte. Så den får vänta här hemma på Milton.

Madde kommer strax hit. Sällskap vid strykningen. Tack och hej!

Inga kommentarer: