onsdag 6 augusti 2008

Ny säng.

Är inte vidare bra längre på detta bloggskrivande. Men ska bli bättre, iaf göra ett försök.
Helgen var kanon lugn. Inhandlade ny säng till Milton i fredags på Ikea. Sänglåda opch sängtält slog vi också till med + en köttbulletallrik i restaurangen innan vi for hem för montering. Sängen var ihopmonterad kl 22. Blev jätte mysigt. Tack till dem som hjälpt oss att kunna köpa sängen (mormor & morfar, farmor & farfar).

Lördagen regnade bort totalt. Men jag klagade faktiskt inte. Rätt så skönt att inte känna stress och panik över att man Måste göra något bara för att det är sol och piss varmt i lägenheten. Nu fick man lite gjort hemma också. Städning och lite mer rutiner igen för Milton med mat och sovtider. Bli heltokigt när man är ute och flänger och far. Tittade på film med grannarna på kvällen, 2 st. Helt otroligt att jag orkade, brukar somna på första.

Söndagen blev precis lika lugn den. Madde kom över på kvällen på lite käk och film.
Måndagsmys blev det med Annelie och Sandra, ja och barnen hos Annelie. Pannkakor med sylt och grädde blev lunchen. Oj så gott det var med hemstekta pannkisar. Var länge sen. Daisy vägrade sova på hela dagen (sandras bebis på ca 6 mån). Vill promt vara med och leka med de lite större barnen. Hoppgunganan trivdes hon i. När Micke (Annelies kille) kom hem blev det fik som Micke gjort (krusbärspaj). Mmmmmmm så smarrigt. När Sandra hade fått nog av en trött och gnällig bebis for vi hemmåt.

Gårdagen tillbringade jag med syster och hennes vän ute i Välingby i regnet. Lunch och fika precis sånt man gör som mamma haha hela dagarna långa när man är ledig. Abbe och Milton krigade igår... eller jag nästan. 2 st tvåårstrottsiga killar, hungriga och trötta, kan det bli bättre. Men dem blev genast gladare när de fått mat i sig.
Hämtade upp Emma på hemvägen. Vi åt köttbullar och spagetti, tittade på tv och drack te.

2 ½ vecka kvar till Grekland. Nu har tom Milton börjat tjata varje dag -Mamma, pappa Milton åka Grekland, standen, bada! Så söt min prins....

Inga kommentarer: