fredag 29 oktober 2010

Kontroll.

Dagen har minst sagt fullspäckad.

Milton och hans stora/onda läpp fick vara hemma från dagis. Han hade nämligen svårt att äta imorse med stackarn. Han var jätte hungrig men fick ont när han åt. Men vet ej sen vad som hände... efter lite lek och bolibompa drog han i sig 2 st mackor (som jag då hade delat i småbitar som han bara kunde slänga in i munnen) och drack upp sin nyponsoppa UTAN sugröret.
Det kändes mycket bra och han blev glad och nöjd, ja vem skulle inte vara det?!

Kl 11.00 var det 8 månaderskontroll på BVC för fröken Elvira. Vet inte om det var så mycket av kontroll men endel frågor om mat, prat och säkerhet i hemmet. Inga konstigheter med storleken på henne heller. Växer som hon ska :)

Blev kaffe och blodpuddingslunch hemma hos Jessika innan Maxituren. Milton åt minst 10 skivor blodpudding så läppen har nog läkt väldigt bra. Tyckte mest att det blev Milton som la ned grejer i påsen på Maxi haha så som film, monstermask, tandborste, bröd och bananer. Vi avslutade det hela med en glass med colasås på McDonalds. Ja eftersom det är fredag och dessutom så har Milton varit duktig med alla sina måltider under veckan och hade tillräckligt många "kulor i struten" på pappret ;)

Tumba C med mamma nästa...
Min mamma till Milton: Ååå ska mormor köpa nått till dig eftersom du har gjort illa läppen?
Milton: Aaa du kan köpa salva...
Mamma menade då egentligen något från leksaksaffären såklart hihi ;)
Det blev iaf utklädningskläder (halloweendräkt/skelettdräkt), eldspjut? och drakulatänder. Han blev jätte glad och har nu sprungit omkring med den där långa dräkten hela kvällen.
Fortsatte turen med fika. Även Molly med familj gjorde oss sällskap.

Nu kväll och det är fredag... jaaa då blir det Idol och glass!!!

Inga kommentarer: