tisdag 19 oktober 2010

Strålande dag!

Idag fick prinsen vara ledig för att göra stan med farmor. Han var jätte glad (tror jag de när farmor lovar leksak). Dem hade ätit på McDonalds och köpt fler bakogan och "farmor köpte kläder" som Milton sa. Fast hon hade tydligen bara provat lite grann.


Själv åkte jag till öppnis idag också. Denna gång för lite större barn fast bebisar får väl också vara där. Det var super bra idag. Mycket lugnare med dessa 1 åringar än med alla småbebisar. Men på måndagar är vi så himla många också kan ju vara de. Kul att inte bara "sitta på mattan" utan leka över heeela rummet och med alla sakerna. Absolut mycket skojigare sånger. Kommer definitivt gå dit igen på tisdagar. Max & Elvira spanade in dem lite större och röjde runt. Tänk att våra små inte är långt ifrån egentligen med att krypa, gå och prata. Vips så är man där.

Var bara hemma drygt 1 timma efter öppnis sen bar det iväg på gympa med Milton. Gjorde en ren chansning med detta. Han har inte velat vara med på någon aktivitet tidigare och varit jätte blyg så jag hade inga förväntningar ikväll. Men detta passade honom som handen i handsken. Fri lek i salen så som: hoppa från plint till tjockmatta, hänga ringar, fotboll, bandy, basket, rocka rockring m.m. Han var en superkille på bandy säger jag bara. Helt galen och jätte duktig. Detta gjorde mig riktigt lycklig att se. Alltså över att han hade så otroligt kul och var inte det minsta blyg och tittade nog inte åt mitt håll en enda gång :)

Nu tänkte jag ta och röra mig mot sängen och sova gott efter en så bra dag (bortsett från att det tog 1 h och 9 min för Milton att ta på sig sina kläder imorse innan farmor kom, vi tog tid på telefonen haha. Imorgon ska vi slå rekord hehe)

Inga kommentarer: