tisdag 31 mars 2009

Krångel.

Idag har jag krånglat med HSB i tusen år men det är inte över än. Måste tyvärr ringa dem imorgon igen för att allt ska bli rätt. Telefonsamtal fram och tillbaka mellan HSB, mäklaren och de nya paret som köpt vår gamla lägenhet. HSB har dragit hyra av oss för gamla lägenheten och de nyinflyttade har också betalt hyra för april månad. HSB säger att ansvaret ligger hos mäklaren att fixa detta men mäklaren säger att det är HSB:s ansvar. Lite klurigt och mycket jobbigt. Men imorgon hoppas jag på att få en rätsida på detta.
Annars en mycket trevlig dag.

Morgonen började med skjussa till dagis och därefter städning. Våldgästade bästis 10.30 för frukost och kaffe. Madde padde dök upp efter hennes kundbesök på lite lunch och mera kaffe. Lite senare kom även Annelie och super söta Nela på besök. Vi åt lunch. Bästis och Annelie tillagade äcklig tonfisk medans jag fick smarrig lasange. Dessvärre var den inte särskilt smarrig idag. Dafgårs-färdig-lasange. Den är mycket godare när den är nygräddad än påvärmd i micro. Men tack snälla bästis ändå för att du är så gullig som bara vill mig väl.
En liten kortis förbi Ica Maxi för strimlad köttschopping. Blev några små kycklingar också att hänga i påskriset.

Kvällen har bestått av matlagning till barnen, matlagning oss vuxna, diska, leka, natta och självklart Despret med te (Kvällsro). Nu är den eviga väntan på Lost inne. Fattar inte varför det blev sån jävla dålig sändningstid för det denna säsong. Helt vrickat. Men men jag vill ändå se det. Har följt det sedan första avsnittet, måste se det in i det sista nu helt klart.

Snälla svärföräldrarna var också här ikväll och hjälpte till att få upp både spegeln och klädhängaren i hallen. Senare i veckan blir det duschstången och kanske resten av alla hyllorna. Måste få det klart innan inflyttningsfesten!!

1 kommentar:

Anonym sa...

lost is the shit, fattar inte varför man inte skulle kolla på det, men tiden suger ju