söndag 22 augusti 2010

BRÖLLOPSKORT


Me.


Familjen! Stod också med kameran i högsta hugg när fotograferna fotade dem innan själva vigseln. Dem kommer nog få kanonfoton. Kolla in pappa Calles kalasskutt :)


Storasyster Alma och lillebror Abbe. Så fina! Abbe såg ut som en liten "Emil".


Här kommer dem... som kungen & drottningen på häst och vagn. Jätte fint verkligen. Storasyster Alma sitter stolt framme med kusken (hästtokig tjej).


När familjen åkt färdigt fick alla kusinerna åka några varv runt gården :)

Här skärs det bröllopstårta. Systers bästa vän Linda hade gjort alla 5 tårtor. Verkligen ett jätte fint jobb och mycket god.

Den här lilla tösen skötte sig mer än toppen (like always) på bröllopet. Gnydde inte en sekund under hela långa dagen. Folk bara gapa av häpnad och undrade om vi gett henne något innan vi åkte hemifrån haha. Hon sken som en solstråle hela tiden. Dagmammorna tog hand om henne också i ca 2 timmar. Dem turades om att leka och mysa med henne tills honom somnade fint i vagnen. Tur är väl de att hon är en solstråle nu när brosan sin har en hysterisk trots i sig haha. Allt kan inte vara en dans på rosor inte ;)


Men stackars Elvira ser idag ut som en prickigkorv eller som att hon har vattkoppor. Myggen letade sig in i lokalen igår och in i hennes vagn som det ej var myggnät på (ja eftersom vi var inne). Herregud så hon ser ut. Ca 30 myggbett över hela hennes lilla kropp (mest på pannan och ena armen). Hoppas dem inte börjar klia bara...

2 kommentarer:

MISSAN sa...

Fina bilder!
Du e supe snygg Madde!!! ;):)

Kraaaam!

Jessica sa...

gud så fina bilder =D

Jess