onsdag 11 augusti 2010

Semester

Har det lika skönt som vanligt här i Töreboda. Njuter av semestern tillsammans och det är fullt ös hela dagarna.
Idag på förmiddagen satt jag och Milton och byggde med pappa Robins gamla lego. Påbörjat en riddarborg som ännu inte är klar. Satt i några timmar innan det blev en tur ut i skogen för att plocka svamp.
Jag gillar verkligen Inte skogen och definitivt Inte svamp men vad gör man inte för lie frisk luft.
Milton var en höjdare!!
Kommer nog aldrig tyvärr bli en skogsmamma. Slappnar av bättre i Grekland haha ;)
Picknicken fick vi äta hemma eftersom det började åska och regna. Milton satt på sitt sittunderlag på vardagsrumsgolvet och åt kakor :)

Blev några timmar till med riddarborgen efter skogen. Man blir som besatt av lego, kunde bara inte sluta men var tvungen då magen började kurra.
Blev god middag, några öl jaa och sen såklart bara lite mera lego innan nattningen av barnen.

Så mysigt nu när Elvira (Elvis som R:s föräldrars kompisar kallar henne) ligger med i sängen och lyssnar på sagan. Färgerna o bilderna är nog väldigt skoj. Självklart somnade min duktiga sessa innan sagan var slut fint brevid mig med snuttisen över ansiktet.
Hon har förövrigt blivit mindre intresserad av flaskan och vill hellre ha mat/gröt. Gav henne gröt nu innan sagan och hoppas på att hon sover djupare inatt än igår. Inte för att hon skriker men hon knölar lite och vaknar till då hon tappar nappen. Kanske gör gröten så att hon håller sig mättare längre. Återstår att se!!

Puss!

Inga kommentarer: