måndag 29 december 2008

Julen över.

Har varit hektiskt denna jul med mycket besök, god mat och fest. Har varken tittat på tv eller suttit vid någon dator. Julen har varit jätte mysig i år vekligen. Milton har fått 700 julklappar och blev inte det mista rädd för tomten.
Blev fest 2 dagar hemma hos Jessika och Benny. Första dagen var det Emma och Jessika som stod för show. Abba konstert mitt i vardagsrummet. Jag tyckte det var skit kul men grabbarna dock tyckte inte vidare mycket om det. Så efter skivan var slut blev det annan musik.
Andra festen blev det drinkar, öl, spel och trevligt folk. Annelie, Micke och Nelia kom också över. Längre sen man såg den där lilla skrutten. Hon (Cornelia) har blivit så fruktansvärt stor nu. Händer verkligen mycket på bara 3 månader. Håret var långt och tänder hade vuxit fram i munnen också.

Nu ska man jobba 2 kvällen sen är det fest igen. Detta år far vi upp till skinnskatteberg på bosnisk afton (haha). Ska sova på vandrarhem och parta loss i stationshuset tillsammans med Jejja, Bempa, Emma, Dinko, älskling och jag. Sen kommer det ytterligare 20 personer som vi inte känner och det är bara skoj.

Snart kommer bästis hem och ska dricka kaffe med mig medans Milton sover.

Inga kommentarer: