onsdag 17 december 2008

Män föder barn - äckligt!

Ikväll fick Milton någon form av vägra-bada-trotts. Han har verkligen älskat att plaska i badet ända fram tills idag. Vi fick knappt upp han ur badet förrut. Blev jätte arg när proppen skulle dras ur, men inte idag. Jag och Jessika kämpat i evigeheter med allt vi kunde komma på. Vi fick han att till slut ställa sig med fötterna i vattnet så jag lyckades tvätta rumpan och benen. Max 2 min var han i innan han kastade sig upp över badkarskanten. På med handduk och ojojoj vilken lycklig och pigg kille det blev av honom sedan. Sprang runt nakenfis och skrattade, hoppade och var allmänt galen. Men då hade redan mamma Madde redan hunnit bli helt utmattad över badtrottsen så det fick bli tandborstning, blöja och sängen på direkten. Pappa Robin fick ta nattningen.

Åt världens godaste köttfärsbiffar idag gjorda av mästerkocken Jessika. Tackar så mycket!

Ni kan väl inte ha undgått det vidrigaste på jorden?!
Att en "man" ska föda barn. Hur sjukt är egentligen inte det på en skala. Det måste vara någon psykisk störning. Att för det första gå och operera om sig till det andra könet och sedan spara vissa delar inne i kroppen som gör att man kan få barn. Kvinnan han lever tillsammans med är självklart också psykisk på något sätt. Inte en normal människa vill väl att sin man ska vara gravid och föda äns barn. Det finns adoption, men det fick dem väl antagligen avslag på.
Personer sitter och säger i "Opera show" att dem känt sedan dem var ca 5 år att de inte var födda till rätt kön, bullshit!! Amerikaner som tror så innerligt på Gud borde väl inte svika honom med att gå och operera om sig. Dem ska vara tacksamma för det kön dem blev.
Tänk om detta äckliga och sjuka sätt blir vanligt om ca 40 år. Då är jag glad att mitt liv på denna jord snart kommer att vara över.
Folk som hatar homosexuella... sluta med det! Detta är något som man kan protestera emot istället. Vanliga homopar inte genomfört någon könsoperation utan råkar endast falla för sitt egna kön och va fan gör det. Man blir kär i den man blir.
En kvinna ska föda barn inte någon sjuk tjej som fått fnatt och gjort om sig till kille. Bättre lagar borde genomföras i denna värld.

Inga kommentarer: