tisdag 17 maj 2011

Ont???

Annorlunda morgon/dag.
Igår ramlade Elvira från en köksstol och slog sig lite grann. Tyckte inte fallet såg så farligt ut men hon blev hysteriskt!! Hon grät i hundra år innan hon drack sin välling och somnade en timma. När hon sen vaknade igen var hon jätte ledsen. Natten var också rätt gnällig. Hade hon ont var frågan??
Imorse vaknade hon gråtandes :( Hon var Inte sig själv för fem öre. Hängig och grät mest hela tiden. Då bestämde vi oss faktiskt att ta henne till akuten.
Milton lämnade vi på dagis först.

Fick en jätte bra/trevlig doktor som kände och klämde på hela henne. Ingen röntgen gjordes men vad han kunde se tyckte han att hon var frisk och inget brutet.
Skulle ringa senare om hon fortfarande inte var sig själv.

Åkte sen för att träffa emma & nellie. Efter vårar kaffe upptäckte jag två feta kindtänder på elvira som typ är ute. Hon fick Ipren av snälla emma sen var hon faktiskt en glad tjej som hon brukar vara :)
Emma bjöd sen på lunch på Benevento. Elvira gjorde ordentligt ifrån sig i byxan där precis när vi var klara. Fanns inget bra skötrum där så vi fick hem till emma igen på fem min så jag kunde byta den hemska illaluktande nedbajsade blöjan hehe.
Nu är hon nöjd & glad!!!
Får se hur dagen fortsätter nu.....

Inga kommentarer: