tisdag 24 juni 2008

Allsången i full gång...

Här kommer man hem och bänkar sig framför "Gossip Girl" men icke ska nicke, det var tydligen slut förra veckan. Det blev Allsång på Skansen i stället. Håkan Hellström i sin fula gula kavaj och för korta vita jeans är (så fult), Arja är cool och Christer Sjögren tror han är cool haha. Men ett väldigt trevligt program i det stora hela sen vad man har för smak på artister är ju olika.

Tidigare på dagen har jag lunchat med M. Jag slog till och hade potatisbullarna klara när hon kom. Det var bara att sätta sig till bords. Kaffet var riggat så det vara bara att trycka på knappen när vi ätit klart. Kaffet tog vi till "våra bästa år" i soffan. Den nya "Belle" är skit ful. Jobbigt när dom byter skådespelare på en roll, det blir helt fel. Som när dom bytte ut "Billie", först var hon så himla vacker sen blev hon helt plötsligt en rugg uggla! Knasigt.
Fick åka bil in med M idag till jobbet. Hon hade ändå ett besök i närheten då så det passade alldeles utmärkt.

Längtar inte det mista till imorgon. 10-20! Att spendera precis hela sin morgon/eftermiddag/kväll på jobbet är väldigt segt. Men är härligt nog ledig på torsdag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja va fan, jag skulle ju också se gossip girl.. Tack för lunchen min älskade vän, alltid lika gott. Puss och kram

Madde sa...

puss på dig M ;)

Madde sa...

puss på dig M ;)