torsdag 5 juni 2008

Härlig morgon.

Sitter nu här med en Caffe Latte Cappuccino som dom delade ut utanför Hemköp igår på Åhelns. Fick 9 st. Så gott med iskaffe. Precis vad man behöver en sån här varm sommardag.
Pappa Robin är hemma idag också för att vila upp sig. Det har varit fullt ös hela morgonen som vanligt. Milton är nämligen precis som jag var när jag var liten dvs, han går aldrig utan han endbart springer när han ska göra något. Vare sig det är att hämta en bil som ligger 2 m bort så springer han. Ja så det hörs att han är vaken om man säger så när man själv försöker sova vidare kl 7 på morgonen. Börjar inte förrän kl 13 så det är skönt att kunna umgås lite med familjen innan. Milton satte på en låt på sin synt sen stod vi alla och hoppdansade i sovrummet. Milton asgarvade. Haha tänk va kul man kan ha. Sen har det varit klossbyggning på hög nivå. Nu ska jag snart röra mig mot tåget och det är i rätt tid ska jag säga er. Milton börjar bli lite små gnällig. Hungrig och trött. Robin står nu och lagar lite lunch åt dom.
Är väl hemma till 19 ikväll då blir det storhandling på Ica Maxi för hela familjen. Milton älskar att åka och handla även fast vi tycker att det kan vara riktigt skönt att inte behöva ha med honom varje gång för man får ju springa arslet av sig, ja eller Robin får springa jag sköter handlingen. Men i det stora hela är han jätte duktig i affären än så länge. Det kommer nog värre perioder kan jag tänka mig.

Inga kommentarer: