söndag 22 juni 2008

Töreboda.

Härliga 5 dagar i Töreboda kom vi hem från ikväll. Kände redan innan vi kom hem att näää vi åker tillbaka. Är så skönt, så av kopplande, så fridfullt m.m. Man lever i en annan värld när man är där. Skönt att vi ska åka tillbaka om 1½ vecka.
Midsommarafton var klassisk. In och ut med dynorna hela eftermiddagen. Mot kvällen blev party tältet färdig monterat och vi var säkra mot regnet. Men bara för det kom det inte en ända droppe. Är inte det lite komiskt. Det blev midsommarstång, massa massa mat, öl, kubb, grillning och totalt onödiga diskutioner med några T-bönder. Ledde absolut ingen vart.

Robin hade som sagt köpt en överrasking åt alla i Töreboda dvs, Ubbe, Anne, Jenny, Björne, Amanda, Tony, Josefin, Albin, Milton och Molly (luftgivär). HAN packar in i bilen. Alla saker står framburna vid ytterdörren så att vi inte ska glömma något.

Vi åker hemifrån....
åker upp till hans föräldrar för att ta med lite saker från dom...
åker till Jenny&Björne för att ta med 3 platter öl DÅ....
Robin: FAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!
Jag: VAD NU DÅ????
Robin: Jag glömde luftgiväret, fan jävla skit.
Jag: Mmm glömt är glömt, nu åker vi.
(skulle ha förlorat ca 30 min på att åka och hämta det)

Det sista jag sa till mina kära Robin på tisdag kvällen var att: Ta med dig varma tjocka kläder eftersom det inte ska bli så bra väder.
Jadå, jag packar imorgon när du är på jobbet säger han.
Kommer till Töreboda.
Eftersom det är landet vill man byta om på en gång när man kommer dit. Mjukisar och gose tröjan på. Milton och jag är utrustade för regn och rusk i våra gummistövla och flisisar, men Robin han står inne i sovrummet och grämar sig över att han glömde ta med sig mjukisbyxor. Han hade endast med sig shorts och jeans. Bravo!
Dagen efter åker vi till Töreboda marknad och köper ett par grå mjukisar till honom som han såklart levde i resten av dagarna i Töreboda.

Robin: Du får fan packa åt mig nästa gång vi ska ner hit.
Jag: Tss, packa får du allt göra själv men jag kan hjälpa dig lite så du någon gång lär dig människa.

Imorgon fyller min glömska Robin 24 år. Jag jobbar dessvärre till 18.30 men Madde, Emma & Denize kommer och håller honom sällskap. Blir en hård vecka än vad jag van vid. 6 dagar av 7, shit hur ska detta gå?! Har dragit på mig extra pass. Helgpass dessutom. Men vad gör man inte för att få ekonomin ihop.

Säger bara: GO RUSSIA!!! Vilket spel, vilka spelare, totalt grymma. Vilket srping i benen, vilket försvar, vilket power.... helt klart EMs bästa lag. Vilka kämpar. In i sista sekund av 30 minuters förlängning ger dem fortfarande järnet. Så ska det spelas!! Jag är imponerad helt klart. Jag hoppas man får se Ryssland & Tyskland i finalen på söndag.

Inga kommentarer: