tisdag 19 februari 2008

Tandsing.








Trodde det var en tand på gång för Milton. Han beter sig precis som han gjorde när han var bebis och fick tänder. Gnälligare än vanligt, sover pissdåligt på nätterna, bajsar mer och vill bita på Allt. Men jag såg ingen tand vid tandborstningen och kände ingen heller. Så det är väl nått annat på G.
Igår var det storhandling på Ica Maxi. Packningen blev totalt värdelös. Lite för mycket tunga saker i den minsta pappkassen :/ så när Robin skulle bära ut den från bilen gick handtagen av, faaaaan blev hans reaktion. Ojdå sa jag. Han fick bära den som man gör i USA inge mer med de hehe.
Snälla tant Jejja & farbror Benny passade lilla busungen. Tackar!
Måste nog iväg nån dag och uträtta lite ärenden. Behöver köpa lite smink och klippa mig innan jag börjar jobba på söndag. Ska nog hinnas med. Måste nog ordna Miltonpassning om jag ska dra och klippa mig.
Idag blir till att sova med Milton när han ska sussa middag. Fick ju inte sova ett skit inatt.Måste också köpa niferex igen tror jag. Måste bli piggare. Är typ konstant trött. Inte kul, väldigt jobbigt.
See you later aligator....!!!
12.44.


Har precis haft lunchsällis av Jessika & Madeleine. Pyttipanna, rödpetor & stekt ägg bjöds det på idag. Även en kopp kaffe hann vi med innan Madde skulle fara ut i arbete igen.
Fick Milton och somna på 2 min. Trodde jag aldrig eftesom han inte varit sig lik dom senaste dagarna. Kanske börjar vända igen fårman väl hoppas på.
Nu blir det väl att man lägger sig i soffan och glor på "våra bästa år". Undra om det hänt nått där, var några dagar sen man såg det faktiskt, kors i taket.

Storstäda hann jag också göra innan lunchsällisen kom, skönt.
Plocka med disk, sätta på en tvätt, dammtorka, dammsuga och skura. Är väl lika smuttsigt igen om bara ett par timmar, suck och stön.
Blir nog klippning på torsdag I think. Madde kunde passa busungen då.




1 kommentar:

Bubblan! sa...

jag har massa järntabletter till över, du kan få dom så slipper du köpa! jag ska inte äta sånt nåt mer ändå!