torsdag 25 september 2008

Sammanfattning.

Vad kan man säga om denna dag egentligen?!

Jo väldigt mycket gnäll och grin från Milton. Stackarn har inte kunnat äta på hela långa dagen. Han har levt på 4 flaskor välling och en glass. Har så ont i munnen av sina blåsor, inte kul det inte. Imorgon ska han till dagis så vi får se hur det går då. Hoppas dem får i honom någonting iaf så han orka leka med kompisarna.

Han har varit nöjd ca 3 timmar sammanlagt under dygnet. Då han och jag tog ett långt skumbad tillsammans tills vi blev alldeles jätte skrynkliga om fingrarna, då vi tog en härligt promenad till pressbyrån och köpte glass samt den stunden vi lekte i sandlådan och till sist när Robin och han tittade på "Robotar" nu på kvällen innan han somnade.


Idol var nyss på Såklart. Jenny Karevik vidare, hon är en av dem 16 nu. Nu måste alla bara fatta sina telefoner och ringa som satan i kvalet. Det är väldigt många bra i år så jag hoppas för allt jag har at hon kniper en plats till veckofinalerna! Go Jenny!!!!!!!!!!


Resan är nu betald för tjejerna till Lanzarote, eller ja iaf 4000 kr dvs 1000 kr var. Känns som att man är en bit på väg nu.

1 kommentar:

Bubblan! sa...

dulle hade ju också blåser i munnen, men dom gick över rätt fort, och kiwi ska dom inte äta när dom har blåsor, läste det i semper boken!!!


puss puss