söndag 11 april 2010

Vår.


Så otroligt skönt nu när snön nästan är bort och solen visar sig om dagarna. Man blir så pass mycket piggare och gladare. Fick ett ryck här på kvällen och rensade bort alla vinterprylar i hallen. Bort med alla vinterjackor och fram med härliga tunna vårjackor. Vilken plats det blev i garderoben och på krokarna då. Skönt att det snart är sommar också.
Tidigare idag var jag och mamma och hämtade hem min käre pappa från sjukhuset. Han har legat där sedan i onsdags med en kraftig lunginflammation. Usch inte kul sånt där. Men nu är han iaf på bättringsvägar så i veckan ska jag och lillan hem och hälsa på honom. Kanske blir det en promenad om han orkar.
Efter sjukan mötte jag upp familjen som var i lekparken. En jätte skojig lekpark med linbana o grejer :) Kul för både stora och små ju!! Milton gjorde sin premiärcykling idag för säsongen.

Lillan hon växer och gror. Var på BVC förra veckan, då vägde hon drygt 4,4 kg och var 55 lång. Hon började i påskas med att skratta och le. De tyckte barnmorskan var tidigt och testade lite 2-månadersgrejer på henne som att följa en röd kopp med blicken och det lyckades hon alldeles utmärkt med. Hon har dessvärre haft lite problem igen med nr2 men igår efter 6 dagar kom det. Inte alls som förra gången det var brunt upp på halsen utan ett helt normalt lass. Man blir så lycklig när bajset äntligen kommer.

PUSS!

2 kommentarer:

mamma sa...

Ser att du hittat de första pussilagon (som du sa när du var i Miltons ålder). Kanske Milton säger så med. Har varit hemma och ätit lunch med pappa, och hämtat ut hans mediciner. puss till er!

mamma sa...

Pussilago heter det kom ett n med i förra kommentaren puss