fredag 30 april 2010

Valborg.

Godmorgon kära ni.
Mitt första spinningpass på länge igår känns (ja i arslet efter den där j*vla sadeln). Så himla skön att äntligen få komma igång. Att ta i och veta att detta är så bra för kropp och själv. Tänk vad psyket ändras så fort man varit på ett litet pass. Hela spelbilden ändrades radikalt Magrutor och fasta skinkor haha.

Idag slutar älskling kl 12 och då tänkte vi ta oss en "mysig" tur på Ica Maxi. Ska handla grejer som behövs till tårtan (klassisk jordgubbstårta fast med srössel & godisar överst, skojigare för barn) till på söndag och kan då lika gärna handla maten till nästa vecka också. Har gjort matsedel och ska försöka handla efter den och se på så sätt om det blir billigare än att bara plocka på sig. Allt för att kunna lägga undan mycket pengar till sommaren.

Babymobilen är nu beställd :) Snart kan lillan ligga och titta på söta djur som dansar över henne. Hon är precis rätt ålder för det nu tror jag. La henne i Nellies säng igår som hade en "tummenmobil" över sängen och hon älskade den. När hon sen inte orkade titta länge somnade hon till den också. Hur skönt är inte de då?! Denna behöver man inte heller skruva upp hela tiden och då väcker jag henne inte heller.

Nu är det frukost på dagordningen! Tjing!

Inga kommentarer: