söndag 2 maj 2010

Kalas.


Ja nu vara alla sjuhundraåtta kalas över. Idag var det barnkalaset. Det blev lyckat :) Föreningslokalen var helt Ok och det kom lagom med barn. Det var full rulle precis som det ska på ett barnkalas. Jag hade förberett lite lekar som skulle lekas med eftersom man inte direkt en as bra dagisfröken som kan styra upp saker klockrent blev det lite som det blev (lite halvdant) men huvudsaken är att barnen hade skoj och det vet jag att dem hade. Texas älskade "stolleken". Tror nog han kommer att vilja ha den sen på sitt kalas :) Det blev 2 intevsiva timmar med kalas och sen städning av lokalen och hemma. Var färdig med allt 18.30 då vi satte oss för att äta middag. Snacka om fullt ös.

Milton har nu lekt med allt han fick i present. Racerbilen från Daisy har gått tokvarm både på kalaset och här hemma. Såpbubblorna från Joel har det geggats med hej vilt på balkongen, Saabbilen från Julia fick en fin parkering brevid hans andra coola bilar, spindelmannanepusslet från Seth har lagts 2 ggr, spelet från kusin Abbe (numera omdöpt till Vide) har också spelats och sen coolaste t-shirtanarna från Cornelia & Texas har andvänts båda 2. Den med tungan på ska han tydligen ha på dagis imorgon. Synd att de tuffa jeansshortsen var för stora bara.

Nu ska jag och Robin titta på så många avsnitt av Lost vi bara orkar. Synd att serien går så himla dum tid nu för tiden. Har inte sett ett enda avsnitt av denna säsong men nu jävla... Puss och godnatt!!

Ps. Tack alla fina för idag Ds.

2 kommentarer:

Bubblan! sa...

jättebra kalas maddis!!!!!!

Jessika sa...

Har dom döpt om Abbe? Eller va de ett skämt? hihi Kramiz