onsdag 12 maj 2010

Töreboda.

Sorry att jag är så himla usel på att uppdatera numera. Men dagarna/kvällarna går i ett verkligen. Ja och snart är det sommar och då sitter man verkligen inte framför någon dator. Men men.....
Nu är vi iaf i Töreboda (Robins föräldrars landställe 30 mil från Sthlm). Alltid mysigt att komma hit. Synd bara att det har regnat sen vi kom. Vill ha sol imorgon tack så vi kan vara ute på tomten. Milton är nog världens lyckligaste just nu som han har tjatat efter Töreboda i ett år nu haha. Han älskar att vara här!! Vi med!!
Elvira min underbara gosegris är nu drygt 2 månader och är världens harmoniska bebis i världen (peppar peppar). Hon äter, sover och myser om dagarna. Mer spattlande ben o armar på skötnordet också :) Hon skrattar, ler och gör ifrån sig lite ljud då & då. Har börjat ge henne mer och mer ersättning eftersom det inte verkar finnas allt för mycket mat till henne i mina bröst. Med Milton hade jag överfullt och denna gång väldigt ont om det. Så de kan bli. Men fan huvudsaken flickebarnet blir mätt o glad :) Men numera som alla vet är det ett himla tjat om amning osv.

Tänkte nu lägga huvudet på kudden och sova. Puss&godnatt!!

Inga kommentarer: