fredag 10 oktober 2008

Franska anka.

Ojojoj vilken seg dag. Inte gjort mycket väsen ifrån mig idag inte. Plockade upp Emma vid stationen vid 3 tiden för att sen plocka upp Milton på dagis. Kors i taket sa han idag när jag skulle sätta på honom skorna: Mamma, gå tillbaka, leka lego.
Det är stort för han har aldrig nämt tidigare att han velat stanna kvar. Han brukar komma springandes som en galning och säga: Nu åka hem mamma. På skorna och jacka mamma.
Vi kom hem och satte oss på golvet och byggde med legot. Vi byggde tunnel, torn, hus och båt.
Sen blev det såklart film, gissa vilken? Jo "Vilddjuren", han är helt såld på den just nu. Ingen annan film duger. Så man tröttnar lagom mycket på varje film han fastnar för tyvärr. Kan varenda replik och drömmer nästan om lejonungen Ruben och ekorren Benny. Ja ni som sett den vet vad jag menar.

Har tagit mina tabletter nu för några timmar sedan men ärligt talat känner jag ingen effekt. Kanske pyttelite men huvudverken sitter fortfarande kvar. Känner mig tung och lite halvsnurrig i skallen. Hoppas ännu en gång på att det ska hjälpa med lite nattsömn. Hoppas igen på att jag ska vakna upp som en prinsessa med ett huvud lätt som en fjäder. Ska fan be till Gud ikväll.

Tittade på Idol tidigare även fast jag nämde tidigare att jag skulle bojkotta det. Men känner fortfarande att det inte är någon hög kvalite i år än dom tidigare åren.
Loulou tyckte jag om i början men nu dem senaste gångerna tycker jag hon har varit rätt så klen och dålig.
Johan Palm är en barnunge och kan kanske vara med i "Lilla Melodifestivalen".
Jesper han hajar jag inte varför han är kvar i överhuvudtaget. Skicka ut pajasen.
Den där Anna har jag tröttnat på för länge sen. Ser ut som en gammal kärring varje gång och kan hon inget annat än att se sorgsen ut. Fan lite drag vore inte helt fel va?!
Något fattas helt enkel och det finns det bara ett svar på vad det är: JENNY såklart! Hon skulle ha krossat alla ikväll om hon kunde fått vara kvar det är jag helt övertygad om.
Så nu säger jag bara.... Go Kevin Borg haha kanske mest bara för att han är så glad jämt och känns faktiskt himla trygg på scenen.

Emma lärde Milton idag att säga "ursäkta min fransk" efter att han hostat lite. Han sa väl ungefär såhär: Usäsa min anka..... gullunge där. Tack för mig!!

Inga kommentarer: