lördag 25 oktober 2008

Natt.

Kl är 00.16 och här sitter jag. Milton ligger i soffan och tittar på Pippi. Ja han har värsta hostan så han vaknar hela tiden. Tredje gången han vaknade tryckte jag tillslut i honom hostmedicin mot hans vilja. Men vad ska man göra?! Är för hans skull såklart. Första hostattacken kräktes han på kudden.
Började titta på "Arn" inne hos Jessika och Benny men kom aldrig riktigt in eftersom jag fick springa in och ut mellan dörrarna när lillen vaknade stup i kvarten. Shit pommes hur ska det gå imorgonnatt då mamma och pappa ska vara barnvakt. Ja man får väl hoppas på att det lagt sig en aning och att han får i sig medicinen imorgon med. Känner på mig att detta blir en sömnlös natt precis som den innan.
Stoppade först i medicinen i vällingen då smakade han och sa: Gammal välling, äcklig! Det har funkat förr men tydligen inte längre, suck.
Han deckar nog snart av utmattning och när medicinen börjat värka en aning.
Godnatt kära ni!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jasså du Milton!
Vill tacka för en mysig helg vi fick med dig. Det var så roligt att få vara ensam med dig. Du är duktig på att prata nu. Kommer du ihåg vad fågeln hette som lät så roligt. Gräsand. Du är välkommen snart igen när mamma o pappa ska på fest. Kram från mormor Betty
Det är så roligt när du säger betty och morfar