söndag 13 september 2009

Helgen.

Igår blev det 2 kalas. 3 årskalas för Nathalie sen fika + middag hos syster som fyllde hela 34 år. Heldag verkligen. Rätt mör sen när huvudet nuddade kudden.
Ska snart åka och jobba. Känns helt ok eftersom jag fått sova ut ordentligt och ätit en bra frukost.
På tisdag när min lön kommer så tänker jag åka fort som fan och shoppa. Måste verkligen ha ett par mamapants nu. Känns rätt obehagligt att gå med byxorna uppknäppta. Någon som vill följa med på shoppingäventyr då som är ledig eller jobbar kväll??!! Alltid mycket trevligare och roligare med sällskap. Hör av dig...

Har fortfarande ingen känsla om vad det är för kön på bebisen i magen. Så det kommer bli riktigt spännande om 2 veckor då vi förhoppningsvis får veta det. Milton och kusin Abbe säger såklart att det är en pojke hehe sötnosarna. Skulle vara något lättare med en flicka eftersom namnet då redan är klart tom ALLA mellannamnen också. Blir det en pöjk finns än sålänge inte ett ända namn, eller jo några namnförslag men inget fastspikat ännu. Jaja vi får ta det då när vi får veta helt enkelt.
Puss.

2 kommentarer:

emma sa...

Du vet att ja hakar på som ditt sällskap mammai :) ja o pyret =)

Bubblan! sa...

hallå e ni lediga, börjar sent eller dylikt imorn???? jag vill leka med er, alltså emma madde, eller bara madde eller bara emma, beror på hur ni jobbar osv?