tisdag 1 september 2009

Hostnatten.

En natt utan sömn var länge sen.
Stackars Milton hostade som gris precis hela natten lång. Inte får man i honom någon hostmedicin heller så det är bara att låta det gå över av sig själv. Ska göra ett till försök senare med att blanda i den i något han vill dricka, men han brukar känna skillnaden då och vill inte dricka. Att fräsa näsan var han världsbäst på för att tag sedan men nu helt plötsligt vägrar han. Helknepig kille och det kan man ju lixom inte göra åt honom. Så man får man ligga och lyssna på när hans snor dras in och ut... åååman vill bara att han fräser hårt som f_n så det slutar låta där inne i snoken haha.
Har tvättat typ 5 maskiner imorse. Äntligen färdig. Puh, jobbigt värre. Varför samla på sig så mycket tvätt för?! Bara jobbigt sen ju.

Koffeinberoende har jag kommit fram till att jag är. Grymt beroende. När inte äns en citodon hjälper mot huvudverk och sen när man tar en kaffe och den försvinner då är man definitivt beroende. Men det måste väl vara bättre att dricka någon kopp kaffe om dagen än att vräka i sig massor av värktabletter?!
Dags för lunch. Puss hej.

Inga kommentarer: