torsdag 24 september 2009

Ledighet.

Å äntligen lite ledighet. Jobbat 10 timmar idag. Gick bra pga att jag INTE varit på stressiga barnavdelningen utan på ungdom. Har haft fredagskännsla hela dagen idag, så härligt. Har bara jobbat ihop med roliga kollegor och det har varit rätt lugnt och hanterbart.
Köpt massor av kuliga pysselkit till Milton så imorgon ska vi sitta och pyssla en massa tillsammans är tanken om han nu inte bara vill leka med bilar haha. Första ska mamma sova ut ja iaf ligga kvar i sängen så länge som det bara går. Har också lite småärenden att uträtta innan syster och kusin Abbe kommer över på mellis och lek.

Imorgon blir första fredagen på 5 veckor som jag är ledig på kvällen. Har varit hemma kl 22.00 varje jäävla fredag bläähäää. Så imorn blir det fredagsmys till max vill jag lova. Ska laga god mat, tända massor av ljus i hela lägenheten, ställa fram massor av godsaker framför tvn till kvällen till hela familjen, sitta i myskläder osminkad under en filt och bara njuta av ledigheten.
Puss och hej från en glad tjej.

1 kommentar:

anne sa...

Vad härligt! Ha det så skönt på din ledighet å mys riktigt ordentligt!! Det gick jättebra med milton igår(som alltid)han e så go! Kram från mej!