tisdag 29 september 2009

Its a GIRL!

Gissa om vi var tvungna att köpa lite kläder med desamma när vi fick veta könet?! Hihi känns väldigt overkligt fortfarande men man vänjer sig nog efter någon vecka. Gud det ska bli så kul med en liten flicka i familjen, behövs verkligen. Men ska på ett till Ul om några veckor för att vara helt säkra på att det är en flicka så jag får inte shoppa allt för mycket lila/rött/rosa innan dess. Man vet faktiskt aldrig om det visar sig vara det andra könet nästa gång man tittar även fast hon lät rätt så säker på sin sak.

Har även varit på banken idag för att låna lite pengar till renovering av kök/badrum. Det gick också bra så vi plockade upp Milton från dagis och sen till Ikea för köktittning. Vi tror vi redan hittat det vi vill ha. Nu är svärisarna här och ska hjälpa till med mätning av köket så vi kan åka tillbaka till Ikea någon annan dag så att de skräddarsyr vårt kök.
Ska bli så jäkla skönt med nytt fräscht badrum innan bebisen kommer. Känns fan ruttet det vi har nu, typ från 1870-talet. Halvkaklat med utsmetad fog, vävtapet halva, grön smutsig/äcklig plastmatta, samma blandare till båda handfat och badkar. UT MED SKITEN!!! IN MED NYTT!!! Vårt kök är väl helt Ok men ändå gammal och vi vill förnya och få upp värdet på lägenheten. Lika bra att ta allt på en gång.
PUSS

3 kommentarer:

Madde sa...

Åhh vad roligt, då blir det en liten Elvira :)

Fia sa...

Åh gud va roligt med en liten tjej :)

Nathalie sa...

Grattis!! Vad kul med en liten flicka!! Det finns sååå mycket mera fint till tjejer, och vad du kommer shoppa sen då! hihi!!
Rosa, rött och lila, kul!
Lycka till med graviditeten!