måndag 13 december 2010

Öppnis...

Elvira, Molly, Nellie
(tjejtrion)

Ja här sitter dem små söta ungarna förväntansfulla på öppnis luciafirande.
Dock blev det ändrade planer för vår del... Elvira började helt plötsligt kräkas efter bara några minuter... på mattan, på stackars Nellie och på leksakerna.
Vad hände?? Hoppas fan inte att det är kräksjukan som lilla hon har dragit på sig. Men lika glad direkt efteråt var hon. Hemma kröp hon omkring ett litet tag innan hon somnade sittandes på golvet. Hon vinglade med hela kroppen med snuttisen i handen. Det måste ha tagit på krafterna att kräkas så mkt.

Nu får pappa Robin och farmor Anne ta en promenad till dagis för att titta på stora prinsen Milton som skall vara tomtenisse på sitt luciafirande. Robin ska filma och peppra kort till mig. HATAR ATT MISSA SÅNNA SAKER!!!!!
Men vad ska man göra?? Bara att börja acceptera att det kan bli såhär nu med 2 kids. För att Robin får gå och titta live är för att han aldrig varit med förrut så det blir jag som får se allt på Tvn sen här hemma.

Säger bara de:
Ta vitpepparkorn varje dag nu... ja alla borde göra det för denna hemska kräksjuka går bara runt eftersom det finns så många idioter som går ut innan 48 timmar har gått. Rör er inte ute om ni spytt på ca 2 dygn... ingen vill vara sjuk på julafton för i helvete!!! Denna hemska sjukdom är luftburen om ni inte visste de!!!

1 kommentar:

Helena sa...

Vad skönt att hon verkar må bättre!! Hoppas det håller i sig :)